Cum să vă îngrijiți și să hrăniți tampoanele în acvariul dvs

TADPoles hrănire

Frog GroSheries este o combinație a unei îngrijiri terestre și acvatice. În funcție de specia pe care o păstrați, o broască poate avea nevoie doar de puțină apă sau să trăiască numai în apă. Dacă tocmai ați început în hobby-ul amfibian, asigurați-vă că vă faceți cercetarea, astfel încât să înțelegeți cum doriți ca speciile dorite să fie păstrate.

Frogurile de reproducere vine cu propriile sale provocări unice. Odată ce aveți o femeie și o femeie din aceeași specie, puteți începe de-a lungul căii de reproducere. Toate broaștele trape din ouă, dar numărul produs în timpul unei reproduceri va diferi între specii, cum va fi dimensiunea, culoarea și forma ouălor.

Pe măsură ce cresc în broaște, tadpoles suferă metamorfoză prin mai multe etape. Reproducerea și creșterea reușită a broaștelor tinere se bazează foarte mult pe cât de bine vă pasă de etapele de viață Tadpole.

Etapele tadpole

Etapa tadpole începe atunci când tadpolul își părăsește oul și își asumă o poziție dreaptă. Această etapă persistă până când coada a fost absorbită în corp. Tadpolesul poate fi clasificat de apariția din spate și de primăvară.

Pe măsură ce vârsta tampolează, ele pot fi separate prin etapa de metamorfoză, pe baza cărora au apărut seturi de picioare. Hrănirea lor se va schimba pe baza acestor etape.

Tadpole Mediu

Tadpoles ar trebui să fie separate de părinți și pot fi păstrate în recipiente individuale. Puteți muta tadpolele odată ce apar utilizând un baster sau o ceașcă mică. În funcție de specie, este posibil să aveți doar câteva tadpoluri sau zeci.

Tadpoles face cel mai bine cu apa de osmoză inversă, denumită în mod obișnuit "ro de apă."Puteți să-l cumpărați de sticlă sau să cumpărați a Filtru de osmoză inversă. În funcție de specie, poate fi necesar să manipulați pH-ul și temperatura. Unele specii, cum ar fi broaștele Dart, pot beneficia de apă bogată în tanin, scăzută de la adăugarea de frunze diferite.

Ca și în cazul tuturor celorlalți amfibieni, calitatea apei este esențială. Este mai bine dacă utilizați un filtru de curgere scăzută pentru a păstra de la suflarea tampoanelor. Un filtru simplu de burete este cel mai bun pentru această etapă. Unele tadpole foarte mici pot fi prea mici pentru a păstra cu orice filtru, astfel încât să se bazeze pe dvs. făcând schimbări de apă. Păstrați un ochi pe calitatea apei și efectuați modificări regulate de apă. Dacă observați un miros ciudat, este cu siguranță timpul pentru o schimbare a apei!

Tadpole Hrănire

Rețineți că calendarul acestor etape sunt doar ghiduri vagi. Speciile dvs. pot să nu respecte cronologia exactă de mai jos.

Recent eclozat (primele zile)

Tampoanele dvs. recent eclozate vor fi foarte practicate în această etapă. Ei sunt prea tineri pentru a primi orice mâncare.

O săptămână până la o lună

În această etapă, hrăniți zilnic peletul tău Tadpole o tadpole. Există câteva diete comerciale disponibile și sunt cea mai bună alegere pentru tadpolul tău. Salata de fierbere nu produce o nutriție adecvată pentru o broască în curs de dezvoltare. Puteți acoperi peletul într-un amestec de vitamină / minerale pentru amfibieni, dacă doriți.

O lună: broască

După ce tadpoles-ul dvs. Hardy sărbătoresc ziua de naștere de o lună și picioarele încep să apară, pot absolvi doar primirea a două la trei pelete pe săptămână. Păstrați-le pe aceeași peletă de broască / tadpole și continuați vitamina / materialul mineral dacă doriți.

Odată ce tampoanele dvs. au obținut metamorfoză completă într-o broască, unde nu este evidentă nici o coadă, ei vor trebui să treacă la un Dieta de broască adecvată.

Tadpole tratează

Ce animal de companie nu-i place tratarea ocazională? Rețineți că toate tratatele sunt suplimentare și nu ar trebui să înlocuiască dieta lor peletizată completă. Cel mult, hrana tratamentează o dată pe săptămână.

Iată câteva opțiuni gustoase Tadpole:

  • Soluția de saramură [fulgi]
  • Spirulina
  • Sobalnt verde

Sfaturi specifice speciilor

Dwarf broasca: Aceste broaște all-acvatice nu au nevoie de tractiuni sau pete uscate. Nu aveți nevoie să le transformați într-un mediu terestru.

Broasca din Africa: Ca și broasca pitică, aceste broaște sunt all-acvatice și nu au nevoie de un spațiu terestru în mediul lor.

Oriental Fire Bellied Toads: În ciuda numelui lor, acestea broaștele necesită un mediu semi-terestru. Va trebui să oferiți o etapă de tranziție în care aproape broasca poate scăpa de casa lor apoasă. Dacă este capabil, setați piscina lor acvatică la un unghi de 45 de grade pentru a le oferi o pantă ușoară pentru a urca.

Broasca de copac alb: După etapa lor de tadpole acvatică, aceste broaște ar prefera să trăiască într-un mediu umed și iubitor de copaci. Ca și în cazul speciilor de mai sus, asigurați-vă că etapa tadpole poate începe să-și extindă timpul terestru.

American verde broasca: La fel ca și celelalte prieteni de copac, această specie va trebui să tranzifică la un mediu terestru.

Pacman Froat: Deși nu au nevoie de multă apă, trebuie să oferiți un castron superficial de apă caldă ro. Dacă mediul dvs. de rezervor nu este suficient de umed, broasca vă va spune să știți că așezați în piscina lor.

Avertizare

Orice specii de broasca scoase din sălbăticie nu poti să fie păstrate cu animale captive. Dacă ridicați tampoane sălbatice, cum ar fi Bullfrog Tadpoles, ei trebuie să fie returnați la corect Același loc în care au fost găsiți după ce se dezvoltă în broaște. Nu se recomandă păstrarea oricăror broaște sălbatice ca animale de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă îngrijiți și să hrăniți tampoanele în acvariul dvs