American verde broasca: profilul speciilor

Broasca verde copac

American verde copac broaștele sunt originari din sud-est.S. din Florida la Virginia și, după cum indică numele lor, ele sunt o culoare verde strălucitoare, ceea ce îi ajută să camufla în sălbăticie cu frunzișul înconjurător. Au o bandă de culoare albă sau cremă de culoare, de la partea laterală a capului până la flancuri. Broaștele americane de copac verde sunt mici - pielea lor este poroasă și nu este recomandată pentru multă manipulare, dar ele sunt una din Frogii mai ușor de îngrijit Chiar și pentru un novice. Menținerea mediului potrivit pentru acești amfibieni hardy nu este prea dificilă, dar va trebui să dedicați cel puțin o oră în fiecare săptămână pentru a curăța habitatul.

Prezentare speciala

Denumirea comună: American verde broasca

Nume stiintific: Hyla Cinerea

Dimensiunea adulților: Până la 2 1/2 inci lungime

Speranța de viață: 2 până la 5 ani

American verde copac comportament și temperament

Aceste broaște mici sunt timide și nu tolerează manipularea - sunt veche și o vor rezista. Unele broaște, după mulți ani în captivitate, pot crește să o accepte. Dar, ca majoritatea broaștelor, pielea lor este delicată și contactul de mână continuă poate deteriora pielea lor.

Nu plănuiți să păstrați acest habitat de broască în dormitorul dvs. Ca creaturi nocturne, bărbații sunt în mod special activi și vocali noaptea. Americanul de broaște de copac verde nu sunt animale de companie cuddly, dar sunt distractiv să privească. Ochii lor mari par să se uite cu intenție într-un loc, iar gura lor pare să fie mereu zâmbitoare.

1:37

Faceți clic pe Redare pentru a afla mai multe despre broasca de copac verde drăguț și timid American

Locuințe American verde broasca

Un rezervor minim de 10 galoane este potrivit ca un terrariu pentru broaștele de arbori verzi, deși mai mari funcționează bine. Broaștele sunt arboreale, petrecând cea mai mare parte a timpului în copaci. Înălțimea cuștii este mai importantă decât spațiul de podea, deci un rezervor înalt este cel mai bun. Obțineți o plasă securizată sau un capac de sârmă pentru a preveni scăparea.

Alpinismul este esențial pentru această specie. Furnizați o varietate de ramuri, plante vii sau vegetație artificială. Asigurați-vă că orice lemn colectat de la în aer liber este fără pesticide. Va trebui sa tratați sau dezinfectați lemnul recoltat pentru a elimina bacteriile sau bug-urile dăunătoare. Driftwwood și coaja de plută fac, de asemenea, mobilier cu Cage adecvat.

Spre deosebire de multe alte specii de broască, broasca americană de copac verde nu necesită considerații speciale de încălzire, dacă nu scade mai puțin de 70 F în casa ta. Este complet nocturnă, și nu este necesară o lumină suplimentară ultravioletă. Cu toate acestea, va avea nevoie de un mediu umed.

Curățați temeinic carcasa o dată pe săptămână. Nu utilizați săpunul deoarece detergenții vă pot ucide broasca. Asigurați-vă că mâinile dvs. sunt curate (dar nu recent curățate) sau utilizați mănuși fără latex. Așezați ușor broaștele într-un recipient mic.

Luați totul, clătiți și spălați sub apă fierbinte. Rezervorul însuși va trebui să fie curățat prea (cu apă caldă, fără săpun). În ceea ce privește așternutul, utilizați căptușeli lavabile, cum ar fi mochetă de reptilă sau covoare de fibre de nucă de cocos lavabile. Puteți folosi un detergent de spălare blând pentru căptușeală, dar trebuie clătit bine cu apă curată rece. Pentru a vă tăia timpul de curățare, aveți două bucăți de căptușeli de rezervoare, așa că atunci când cineva este murdar, veți avea întotdeauna un ușor gata de utilizare.

Căldură

Nevoile de temperatură ale acestei broaște sunt similare cu oamenii - ei prosperă la temperaturi de la 70 la 75 F. Deoarece aceste creaturi sunt cu sânge rece, ei trebuie să-și regleze temperatura corpului intern. Ei fac acest lucru prin mutarea în jurul în cușcă pentru a se răci sau a fi cald. Furnizeaza un Gradient termic sau gama de temperaturi în cușcă. Puteți face acest lucru prin punerea unui emițător de căldură ceramic într-un colț sau sfârșitul cuștii. Temperatura nu trebuie să depășească 82 f în acel punct cald.

Ușoară

Acest animal este nocturnă și probabil va dormi în timpul zilei. Nu necesită lumini, ci un tub de lumină fluorescentă UVB (5.0) poate fi benefică, dar nu este necesară pentru această specie. Razele ultraviolete invizibile pot ajuta la metabolizarea broasca.

Umiditate

Umiditatea ar trebui să fie de aproximativ 50 până la 60% în timpul zilei și spike la 80 la 100% în timpul nopții. Nu lăsați niciodată nivelul de umiditate sub 50% în orice moment. Un manometru de higrometru sau de umiditate vă va ajuta să verificați nivelurile de umiditate. Automatizatoarele și scumpele automate pot oferi umiditate pe un cronometru dacă nu sunteți acasă să vă înfuriați în mod regulat cusca cu o sticlă de pulverizare.

Substrat

Substratul este lenjeria sau căptușeala pentru partea de jos a cuștii de animale de companie. Cele mai sigure, cele mai ușoare și cele mai eficiente din punct de vedere economic eficient sunt covorul de reptile sau o mat de fibră de nucă de cocos. Acestea sunt ușor de spălat și mai sigure, deoarece broasca dvs. nu se poate ingera greșit.

Cu toate acestea, puteți utiliza în continuare alte substraturi, cum ar fi Mipress mulci sau sol organic, mușchi, coajă de plută sau pietriș neted. Puteți încerca să curățați pietrișul mic în fiecare săptămână, dar ar fi nevoie de fierbere pentru ao dezinfecta în mod adecvat, deci este cel mai bine să îl înlocuiți în întregime în fiecare săptămână. Dacă broasca dvs. pare să mănânce o parte din substratul său cu masa de insectă, luați în considerare trecerea la un covor de reptile sau la o mat de fibre de nucă de cocos care poate împiedica problemele de sănătate pe drum.

Plante de terariu

La selectarea plantelor pentru cusca broasca, primiți plante care se dezvoltă într-un climat similar: temperaturi în anii 70 F, umiditate ridicată și lumină mai mică. De asemenea, asigurați-vă că selecțiile dvs. de plante nu sunt toxice pentru amfibieni. Cele mai bune opțiuni vor fi ferigi robuste sau Philodendrons.

Ce plante sunt sigure pentru reptile sau amfibian?

Alimente și apă

Frogii de copac verde sunt în general consumatori buni și Exclusiv mănâncă insecte. Cricochetele pot face cea mai mare parte a unei diete verde copac broasca. Cricherele ar trebui să fie Gut-încărcat-Fed o masă bogată în proteine, nutritivă înainte de a fi oferită la broască - și dus cu un supliment de calciu și multivitamine de câteva ori pe săptămână. Fructe muște, houseflies, molii, viermi, și alte insecte pot fi, de asemenea, hrănite la broasca americană de copac verde, dacă este disponibil.

Copac broaștele vor mânca probabil mai mult în primăvara și în lunile de vară decât în ​​timpul iernii. Hrăniți broaștele mai mici zilnic, în timp ce broaștele mai mari pot fi hrănite zilnic sau în fiecare zi. Se așteaptă să hrănească trei sau patru insecte pe hrănire. Nu exagera. Broaștele sunt alimentatoare oportuniste și pot crește obezi. Dacă se pare că broasca dvs. obține obezi, tăiați înapoi numărul de hrănire pe săptămână. Dacă broasca dvs. pare supraponderală, ar putea beneficia, de asemenea, de mai mult spațiu pentru a vă deplasa și a obține exerciții fizice.

Furnizați un vas de apă mare, superficial, robust, cu apă decorativă, trebuie să fie superficial, deoarece acești broaște nu sunt înotători buni. MIST cusca zilnică cu apă decorativă pentru a menține umiditatea. Broaștele absorb apă din umiditatea ambientală a habitatului prin pielea lor. De asemenea, pot bea picături de apă pe plante sau pe pereți de rezervoare.

Probleme comune de sănătate

Ca și în cazul celor mai mulți amfibieni, infecțiile bacteriene și fungice ale pielii și ochii sunt afecțiuni comune. Pur (care poate părea brânză), umflarea sau roșeața sunt semne de boală. Deși mai puțin frecvente în broaște decât în ​​alte reptile și amfibieni, infecțiile respiratorii pot apărea în broaște care au carcase cu umiditate inadecvată sau prea multă umiditate. Simptomele unei infecții respiratorii includ wheezing, drooling și larthargie generală.

Dacă broasca nu mănâncă bine și nu prezintă alte simptome aparente, poate avea o infecție parazitară. De obicei, acest lucru trebuie să fie diagnosticat de un Exotice veterinar Cine este specializat în reptile și amfibieni.

VET ar trebui să ia un eșantion fecal anual pentru a verifica că broasca dvs. nu are o supraaglomerare de paraziți obișnuiți. De asemenea, broaștele de companie sunt susceptibile la otrăvirea cu amoniac, care este o condiție potențial fatală care apare atunci când deșeurile se acumulează într-o incintă a animalului. Construcția de amoniac poate fi prevenită prin curățarea regulată, săptămânală.

Toate aceste afecțiuni pot fi tratate printr-un veterinar calificat dacă este prins devreme.

Alegerea broasca americană de copac verde

Broaștele pot face animale de companie minunate, dar broaștele în sălbăticie se confruntă cu declinarea populației și dispariția datorită încălcării umane. Dacă luați o broască prinsă sălbatică ca un animal de companie, poate avea probleme sau probleme de sănătate.

Cumpărați o broască locală de crescătorie de la un crescător de reputație și asigurați-vă că a fost testat fără boală. De obicei, puteți găsi un crescător printr-un veterinar exotic, un alt proprietar de broască sau o expoziție de reptile. Reptile arată de obicei amfibieni pe ecran și de vânzare. Majoritatea broaștelor americane de copac verde costă aproximativ 10 USD.

Căutați un animal activ, de alertă care are ochi clară cu pielea care arată fără lovituri sau tăieturi. Dacă îl puteți urmări, mâncați înainte de a decide, aceasta este ideală - majoritatea broaștelor nu vor refuza alimentele decât dacă nu se usuce. De asemenea, în cazul în care broasca pe care o luați în considerare pare a fi letargică sau are probleme cu respirația, sau dacă abdomenul său pare umflat, acestea pot fi semne de boală.

Descoperiți cel mai bun nume pentru broasca dvs. de companie sau de broască

Specii similare la broaștele americane de copac verde

Dacă o broască americană de copac verde vă interesează, poate doriți să vă uitați în specia conexă:

În caz contrar, verificați tot celălalt broască profiluri.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Llewelyn, Victoria K. și colab. Permeabilitatea pielii de broască la substanțe chimice: Efectul îmbunătățirii penetrăriiHeliyon, vol 5, nu. 8, 2019, p. E02127. Elsevier BV, DOI: 10.1016 / J.Heliyon.2019.E02127

  2. Boli infecțioase ale amfibienilorMerck Manualul veterinar, 2020

  3. McNamara, Sean și colab. Creșterea, îngrijirea generală și transportul Xenopus Laevis și Xenopus TropicalisMetode în biologie moleculară, 2018, pp. 1-17. Springer New York, DOI: 10.1007 / 978-1-4939-8784-9_1

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » American verde broasca: profilul speciilor