Cum să reproduceți câinii newfoundland

Cum să reproduceți câinii Newfoundland

Newfoundlands, sau Newripi, deoarece sunt cunoscute cu afecțiune, sunt unul dintre marii giganți blânzi ai lumii câinilor. În acest articol, vom explora Cum să reproduceți câinii Newfoundland, precum și tot ce trebuie să știți despre rasă.

Newfoundland câine de creștere este destul de popular, dar dacă nu sunteți familiarizați cu rasa sau doriți să aflați mai multe, acest ghid ar trebui să servească drept profil complet de rasă și să vă ajute să începeți reproducere nou-născuți.

Contextul reproducerii Newfoundland

Continuați să citiți informații aprofundate pentru crescătorii potențiali, inclusiv originea rasei, cheia Caracteristicile NewFie, Preocupările legate de sănătate și toate informațiile relevante de sarcină și cățeluș trebuie să știți.

Originea și istoria câinilor Newfoundland

Newfoundlands sunt cunoscute a fi un descendent direct al dispărurii Sf. Câinele de apă John și face parte din Mastiff Familie de câini. Ei au fost inițial crescuți pentru a ajuta pescarii canadieni să lucreze în Marea Atlanticului de Nord Icy și ar ajuta la trageți plasele de pescuit la bord ambarcațiunile.

Sunt nastere naturala înotători și nu ar ezita să se scufunde în apele pentru a salva pe oricine care a căzut peste bord și sunt încă folosite salvarea apei azi.

Rasa a fost recunoscută oficial de către Clubul american Kennel în 1886. Cele mai apropiate rude de doggie astăzi sunt Spanieluri de apă irlandeză, Labrador Retrievers, Saint Bernards,și Curly-acoperite.

Popularitate

În 2020, rasa Ranguri 40th din 196 în popularitate în America, conform Akc. Aceasta înseamnă că sunt o rasă destul de populară și comună de câine.

Acestea fiind spuse, au scăzut ușor în popularitate din 2017, când rasa sa clasat pe locul 35 din 196.

Aspect

Newfoundlands sunt A Rasa de câine gigant, și dimensiunea lor este cea mai distinctivă caracteristică! Mai mult, mascul mediu de 81 cm înălțime și cântărind între 65 și 80 kg, iar femeia medie în picioare la 66 cm și cântărind între 55 și 56 kg. Cel mai lung Newfie a măsurat, de asemenea, la 6 metri de nas la coadă!

Corpurile lor sunt destul de literalmente concepute pentru înot, cu uriașe, puternice, muscular cadre și picioare gigantice webbed. În plus, nou-născuții au capete masive cu boturi foarte largi și urechi adorabile floppy.

Grosimea lor, Pălării cu două paturi vărsat puternic la schimbarea anotimpurilor și constă într-o haină exterioară rezistentă la apă și un substrat cald, izolant. Blana lor poate fi negru, maro, gri sau o combinație de alb-negru și necesită îngrijire regulată pentru ao menține de la covor.

Personalitate

În ciuda vărsării excesive și a naturii drogole, Newfoundlands sunt o rasă populară. Acest lucru se datorează faptului că sunt printre cei blânzi, Sweet-natred, și câinii iubitoare sunt acolo. Sunt incredibil relaxat, social câini și fac animale de companie perfecte de familie, devenind deosebit de bine cu copiii și alte animale. Ei sunt, de asemenea, cunoscuți ca niște câini destul de vocali, probabil din cauza istoriei lor de lucru.

Newriile sunt foarte noi inteligent câini. Dar acest lucru înseamnă că se pot plictisi ușor și sunt mai predispuși la singurătate și anxietate de separare decât alte rase, dacă nu trăiesc în mediul potrivit. Aceasta înseamnă că valoarea de joc și stimularea mentală la fel de mult ca exercițiul. Care a spus că pot fi destul de leneși!

Dacă vă veți adopta o nouă formă, trebuie să vă asigurați că puteți oferi un mediu distractiv, bine socializat pentru ei. Au nevoie și se dezvoltă pe iubire, atenție și afecțiune. Cu alte cuvinte, nu ar trebui să cheltuiască prea mult timp singur!

Instruire

Newfoundlands sunt cookie-uri inteligente și cursanți rapizi, Atât de natural, sunt destul de ușor de antrenat. Cu toate acestea, se plictisesc cu ușurință. Astfel încât este mai bine să continuați pregătirea cât mai simplă și posibil nu fi prea repetitiv.

Porniți în mod regulat metodele de antrenament și să fiți amabili și respectuoși în disciplină. Newriile sunt Oamenii plăți, Astfel, armarea pozitivă, inclusiv o mulțime de laudă, este mult mai eficientă decât să se certe.

Cerințe pentru stilul de viață

Datorită mărimii lor, Newfoundlands necesită 4 până la 5 cești de alimente uscate de înaltă calitate pe zi, împărțite în două mese în timpul maturii lor, începând cu aproximativ 18 luni și carne de calitate și fructe / legume de bună calitate la 22% - proteină 24%.

Clubul american Kennel recomandă cel puțin o ora O zi de exercițiu pentru Newfoundlands, care implică, de preferință, o înotă ca fiind lucrul lor preferat de făcut. Este important să nu peste sau să se exercite o nouă formă, deoarece atât excesul de exerciții, cât și supraponderale pot duce la presiune asupra articulațiilor.

Hainele lor groase au nevoie de îngrijire regulată pentru a păstra curat și ordonat. Blana lor necesită zilnic, dacă nu săptămânal, Periaj și baie cel puțin o dată la o săptămână în sus, sau cel mult la fiecare 6 săptămâni.

Probleme comune de sănătate la reproducerea câinilor Newfoundland

Newfie medie trăiește de aproximativ 8-10 ani. Toate rasele de câine sunt pre-dispuse în anumite condiții, acestea sunt cele mai frecvente găsite în Newfoundlands.

Câini nou-născuți
Câinii noi trăiesc pentru aproximativ 8 până la 10 ani.

Probleme ortopedice

Datorită dimensiunii lor, Newfoundlands sunt deosebit de probabil să obțină artrită și probleme comune, deoarece greutatea lor pune o tulpină suplimentară pe articulațiile lor pe măsură ce vârî în vârstă. Artrită este o afecțiune care provoacă dureri, rigiditate, umflături, post-pu și purtarea în jos a articulațiilor. Este obișnuit la bătrânețe. Şold și cot displazia sunt condiții congenitale care fac ca îmbinările șoldului și / sau cotului să crească anormal, determinându-le să devină liberi, în cele din urmă, ceea ce duce la artrită. Simptomele artritei și displaziei includ:

  • Limping
  • Whining
  • Linge articulațiile afectate
  • Pierderea masei musculare
  • Scăderea dorinței de a exercita
  • Incapacitatea de a se conforta
  • Letargie
  • Proasta dispoziție
  • Dificultatea de a se ridica, sărituri, alpinism și ghemuit
  • Bunny Sopping

Orice câine care prezintă aceste simptome ar trebui examinat de un Vet și a prescris tratamentul adecvat cât mai curând posibil.

Tratamentele pentru artrită includ suplimente, medicamente pentru durere, modificări ale stilului de viață și tratamente complementare, cum ar fi hidroterapie și acupunctura. Tratamentul pentru displazie depinde de severitatea simptomelor. Displasia ușoară poate necesita modificări ale stilului de viață, terapii non-chirurgicale și medicamente pentru durere, în timp ce displazia mai severă poate necesita o intervenție chirurgicală.

Blotat (torsiune gastrică)

Blotat la câini este atunci când stomacul se umple cu gaz; Este obișnuit în rasele profunde asemănătoare cu cele newfoundlands. Este extrem de periculos deoarece poate răsuci intestinul într-un mod care să-și taie alimentarea cu sânge.

Acest lucru oprește gazul și alimentele să poată pleca și este o urgență care amenință viața. Poate face, de asemenea, răsucirea splinei și poate pierde circulația și blocați vene vitale în spate care transportă sânge în inimă. Simptomele Bloat includ:

  • O burtă tare, umflată
  • Recuperarea
  • Saliva
  • Durerea abdomenului
  • Primejdie generală

Orice câini suspectați de a fi umflat trebuie să fie dus la spitalul de urgență VET cât mai curând posibil pentru tratamentul de salvare a vieții. Ei vor trebui să-și pompeze stomacul, să primească tratament cu lichid IV, antibiotice, ucigași de durere și chirurgie.

Probleme cu inima

Problemele cardiace nu sunt, de asemenea, neobișnuite pentru câinii nou-născuți, din nou, datorită dimensiunii lor. Inima trebuie să lucreze foarte greu să pompeze sânge în jurul unui astfel de corp mare, iar acest lucru îl pune în mod natural la un risc mai mare de a dezvolta probleme.

Cele mai frecvente tipuri de boli de inimă din rasă sunt dilatate cardiomiopatie (DCM) și stenoză aortică subvalvulară (SAS). DCM are ca rezultat contracții slabe și capacitatea de pompare slabă, ceea ce duce la camere extinse, scurgeri de supape și insuficiență cardiacă. SAS creează țesut adăugat la supapa aortic, ceea ce provoacă o obstrucție și înseamnă că inima trebuie să muncească mai greu și, prin urmare, este sub presiune. Simptomele bolii cardiace includ:

  • Letargie
  • Leșin și / sau prăbușire
  • Tuse, uneori gagging
  • Dificultăți de respirație
  • Reducerea apetitului și capacitatea de a exercita, modificări ulterioare de greutate
  • Umflarea stomacului

Reproducerea câinilor Newfoundland

Deci, cum te duci reproducerea unui newfie? În primul rând, asigurați-vă că aveți cele mai potrivite licențe Dacă sunteți un crescător pentru prima dată. Ca și în cazul oricărei alte rase de câine, alegeți câinii cu atenție. Asigurați-vă că sunt amândouă sănătos și fără boli genetice, de temperament bun și înregistrat la cluburile de canisare corespunzătoare. Dacă sunteți nou pentru reproducere, asigurați-vă că sunteți familiarizați cu semnele lui un ciclu de căldură, Sarcina & muncă.

Câinii sunt doar însărcinați pentru aproximativ două luni, deci în acel moment, crescătorii trebuie să aibă grijă de mamă prin creșterea ei alimente până când se consumă între 35% și 50% mai mult decât normal.

Asigurați-vă că aveți toate cele necesare provizii pentru ieșire și numărul de telefon al veterinarului în caz de urgență.

Probleme de naștere

Din păcate, Newfoundlands sunt predispuși la Experimentarea problemelor În timpul sarcinii și nașterii, care sunt comune în rasele Mastiff. Ei au în mod natural un mic pelvis, care poate face dificilă nașterea naturală. Astfel încât noile noi trebuie să aibă adesea C-secțiuni Pentru a asigura livrarea în condiții de siguranță. Întotdeauna luați câinii însărcinați la veterinarul pentru verificări regulate.

Litters

Newfoundlandul mediu Dimensiunea gunoiului este în jur 8-10 pui dar poate varia între 2 și 15 ani.Ei ar trebui să trăiască pe laptele mamei lor pentru prima lună a vieții lor, iar apoi ar trebui să se facă tranziția la înlocuitor de lapte și jumătate de înaltă calitate (de patru sau cinci ori pe zi), scăzând doar la alimentele uscate odată ce puii sunt 7-8 săptămâni.

Prețuri și vânzări

Newfoundland Puii vinde între $ 500 - 3000 $ in Statele Unite ale Americii. Exact cât costă de obicei depinde de culoare a catelusului. Cu cât este mai puțin frecventă culoarea câinelui, cu atât vor fi mai scumpe, cât și mai frecvente, cu atât mai accesibil. . Cea mai obișnuită culoare a Newfie este negru, iar cel mai puțin este negru și alb, altfel cunoscut sub numele de Landsers.

Pentru a genera interes, promovați puii online și în magazine de companie de încredere, asigurându-vă că comunicați prioritatea calității și îngrijirii anunțurilor. În plus, întrebați întotdeauna cumpărătorii potențiali întrebări importante și întâlniți cu ei dacă puteți să vă asigurați că puii merg la casele bune.

De asemenea, doriți să vă asigurați că potențialii cumpărători știu despre rasă și sunt pregătiți pentru dimensiunea gigantic, cerințele stilului de viață și costul. Conform Antrenor de animale de companie, Costul mediu de deținere a unui adult Newfoundland, inclusiv alimente, jucării etc., este de aproximativ 2200 USD pe an.

Newfoundlands Rasa FAQ

Sunt newfoundlands o rasă periculoasă de câine?

În timp ce mărimea și coaja unei newfoundland pot intimida oamenii care nu sunt familiarizați cu rasa, în general nu este nimic de frică. Acești câini sunt cei mai dulci, cei mai mulți blând, prietenos, și câini de încredere pe planetă.
Care a spus, întreabă întotdeauna proprietarul dacă este bine înainte de a-ți petrece un câine pe care nu-l cunoști, doar în caz!

Câștigă câini newfoundland o latră foarte mult?

Newfoundlands sunt cunoscute a fi destul de vocal, Dar acest lucru nu este neapărat o indicație a agresiunii sau a comportamentului rău. Câțiva câini doresc să latră, la fel cum oamenii doresc să vorbească, mai ales dacă sunt o rasă care vine de la un fundal de lucru.
Este o modalitate de comunicare și exprimare a emoțiilor și nu în general, nimic de îngrijorat dacă nu este peste partea de sus sau însoțită de agresiune. Sunt Metode de instruire puteți face pentru a opri lătratul excesiv.

Sunt noi inteligente și ușor de antrenat?

Newfoundlands sunt câini inteligenți și cursanți rapizi, așa că sunt cunoscuți că sunt destul de ușor de antrenat. Cu toate acestea, se plictisesc cu ușurință. Astfel încât este mai bine să continuați pregătirea cât mai simplă și posibil nu fi prea repetitiv.

Porniți în mod regulat metodele de antrenament și să fiți amabili și respectuoși în disciplină. Newriile sunt Oamenii plăți, asa de Armare pozitivă inclusiv loturile și o mulțime de laudă este mult mai eficace decât certitudinea.

Sunt noi puppies cauciucuri grele?

Puii Newfoundland, ca toate puii, sunt cunoscute ca fiind chewers grele - dar din cauza lor mare, boturi puternice, Puii New Fie pot face o mai mare daună. Deci, în timpul catelusului, nu le lăsați în pace până când nu sunt pe deplin instruiți și de încredere!

Sunt noi înotători buni?

Câinii nou-născuți sunt înotători naturali. Corpurile lor musculare, blana impermeabilă și picioarele uriașe web sunt proiectate pentru apă. Ei au fost crescuți pentru a ajuta pescarii canadieni să-și tragă plasele la bordul bărcilor și ar fi adesea să sară pentru a ajuta pe oricine a căzut peste bord. Ca rezultat, ei sunt încă utilizați în salvarea apei astăzi.

Ce vârstă ar trebui să-mi uutru câinele meu noufoundland?

Toți câinii ar trebui să fie sterilați atunci când sunt pe deplin crescuți și post-pubertate atunci când scheletele lor s-au dezvoltat pe deplin. Pentru rasele mari ca newfoundlands, acest lucru este în jur 18-24 de luni de vârstă.

În caz contrar, schimbarea hormonilor ar putea să le perturbe să se dezvolte în mod corespunzător și să conducă la probleme cum ar fi osteosarcomul și displazia de șold.

Sunt haine New Fie?

Newfoundland Coats sunt foarte groase și pufoase, atât de natural sunt Destul de mare întreținere. Ei necesită îngrijire regulată pentru a le păstra de la covor, inclusiv zilnic, dacă nu săptămânal, periaj și plictisitor cel puțin la fiecare săptămână în sus, sau cel mult la fiecare 6 săptămâni.

Cât de mult este un cățeluș Newfie?

În prezent, în SUA, catelusii noi se vinde între între $ 500 - 3000 $. Exact cât de mult va costa, de obicei, depinde de culoare a câinelui. Cea mai puțin frecventă a culorii puilor, cu atât vor fi mai scumpe, iar cu atât mai frecvente, cu atât mai accesibil. Cea mai obișnuită culoare a Newfie este negru, iar cel mai puțin este alb-negru.

Câinii Newfoundland costă mult pentru a avea grijă?

Conform Antrenor de animale de companie, Costul mediu de deținere a unui adult Newfoundland, inclusiv alimente, jucării etc., este în jur $ 2200 pe an. Acest lucru este mai mare decât câinele mediu, în cea mai mare parte datorită dimensiunilor și blănurilor lor uriașe. Ei au nevoie de mai multă mâncare, mai multă îngrijire și trec prin jucării mult mai ușor.

Acest lucru este împărțit în, în medie, 500 de dolari în vizite și îngrijire veterinare, 500 de dolari pe produse de îngrijire sau servicii profesionale de îngrijire, 400 de dolari pe alimente și tratamente și 800 de dolari pe jucării, coliere și alte cheltuieli.

Câinii Newfoundland au nevoie de o mulțime de alimente?

Câinii nou-născuți mănâncă mai mult decât cele mai multe rase de câine, deoarece sunt atât de gigantice! Newriile adulte necesită 4 până la 5 cești de alimente uscate de înaltă calitate pe zi, împărțite în două mese care sunt 22% - proteină 24%.

De ce câinii Newfoundland au probleme de naștere?

Newfoundlands au pelvise mici, astfel încât nașterea naturală poate fi dificilă. Este obișnuit ca mamele New Fie să aibă nevoie C-secțiuni astfel încât puii să poată fi livrați în siguranță.

Câinii Newfoundland au o mulțime de probleme de sănătate?

Deoarece Newfoundlands sunt o rasă atât de mare de câine, sunt mai predispuși să se confrunte cu câteva probleme de sănătate cu oasele și inima lor. Este obișnuit pentru noi experiențe artrită, displazie de șold și displazie cot, precum și boli de inimă.

Dacă aveți un câine Newfie sau vă gândiți să adoptați unul, asigurați-vă că sunteți depărtat la riscurile în jurul sănătății, frecventați verificări anuale ale VET și știți ce să vă uitați.

Newriile sunt giganții buni preferați. Ei sunt înotători mari, frumoși, născuți naturali și una dintre cele mai dulci rase de câine de pe planetă. Sperăm că acest articol ți-a informat bine Cum să rasați Newfoundlands. Te gândești să devii un crescător New Fie? Vă rugăm să ne anunțați ce a fost vârful dvs. preferat de vârf - sau dacă există orice doriți să adăugați despre rasă!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să reproduceți câinii newfoundland