Cum să introduceți câini la pisici

Cum să introduceți câini la pisici

Pisicile pot trăi pașnic alături de câini? Răspunsul la întrebarea de mai sus este afirmativ. Dar apoi, părinții de companie ar trebui să facă bine să-și ia timpul și să urmeze o anumită reguli de introducere a puilor la pisici - nu există nici un motiv bun pe canini și feline nu pot dezvolta o coexistență armonioasă unul cu celălalt. Cu toate acestea, nu ar trebui să avem încredere în ei să funcționeze fără intervenție umană, deoarece introducerea poate fi periculoasă în anumite situații.

Chiar și în situațiile în care un câine a avut interacțiuni anterioare cu pisicile sau pisica a fost expusă câinilor în trecut, trebuie să continuați cu prudență la etapa de introducere. Recomandări sunt că aveți pe cineva pe scenă, pentru a interveni cu oricare dintre animale, dacă și când apare nevoia. Dacă gospodăria se întâmplă să aibă mai mult de un pup, este mai bine să introduceți fiecare dintre câinii separat la felină. Acum, să intrăm în stadiile de introducere a pisicilor și a câinilor. Mai jos sunt diferitele metode care pot fi utilizate.

Pisica adorabilă și câinele se odihnesc împreună lângă canapea

Citiți limba corpului atât a pisicii cât și a câinelui

Dacă vorbirea este în modul de a face pisicile și câinii să se înțeleagă, părinții de companie ar trebui să urmărească limba corpului atât a pisicilor cât și a puilor. Un indicator foarte apt că pisica ta nu este mulțumită este atunci când observați mișcarea spate și înapoi în coada sa, sau când vedeți urechile fixate înapoi. Câinii prezintă, de asemenea, unele limbi corporale care indică nemulțumire - s-ar putea să se concentreze complet asupra felinei, uitându-se, rigidizând și pot recurge la whining sau latrat.

Odată ce aceste semne sunt evidente, vă rugăm să nu lăsați câinele dvs. să se apropie de pisică. Limba ideală a corpului care vă va face să știți totul este bine atunci când observați că câinele dvs. de companie este slăbit și relaxat în compania Feline. Este destul de bine dacă puiul acordă atenție pisicilor, dar steagul roșu este atunci când devine fixat pe pisică.

În plus față de asta, pisicile și câinii care se află într-o gospodărie se pot schimba, dar acest lucru depinde de mediul în care se găsesc. Doar pentru că tu Canine Companion interacționează bine cu pisica din interiorul închiderii casei nu este o garanție că vor fi expuse un comportament similar atunci când ambele se întâmplă într-o locație diferită - ca atunci când se mișcă afară. Câinele dvs. ar putea schimba și fixa pe Kitty și, eventual, începe să-l urmărească în mare în aer liber. Pentru a ajunge în topul situației, ca părintele de companie ar trebui să ia act de limba corpului animalului atât în ​​situații diferite, până când vedeți că au aclimatizat în totalitate reciproc, având în vedere orice condiție.

Desensibilizare treptată

Am văzut prima metodă despre cum să introducem o pisică unui câine; Cu toate acestea, dacă prima tehnică pe care încercați să o rezolvați, sau poate că simțiți că nu este OK, puteți merge mai departe și faceți o altă opțiune. La observația că prietenul tău canin este prea fixat pe felin, trebuie să dai un proces de desensibilizare - aici; Scopul este de a reduce reacția puilor la Kitty prin creșterea lentă și în mod constant expunerea lor unul la celălalt.

Limitează pisica într-o cameră de rezervă echipată cu un fel de poartă de copil mare peste intrare. Camera ar trebui să fie una pe care Pupul nu o va putea accesa și nu are nevoie de accesare. De exemplu, nu ar trebui să alegeți dormitorul dacă partenerul dvs. de canin doarme acolo cu dvs. în fiecare noapte. Ideea din spatele acestui lucru este de a păstra ambele animale de companie separate, dar într-o situație în care ei se vor putea vedea reciproc la perioade specifice.

Echipați-le cu consumabile

În camera pisicii, oferiți toate consumabile necesare Jucarii de pisici, Cutie de gunoi, alimente, precum și apă. Trebuie să luați act de faptul că felinele sunt destul de adepți la stoarcerea lor prin orice decalaj mic și sunt, de asemenea, jumperi și alpiniști competenți; asigurați-vă că poarta pe care o construiți este suficient de mare pentru a vă descuraja pisica să sări sau să urce. Poarta funcționează ca o barieră care permite ambele animale să se priveze reciproc la o distanță sigură, dar nu se accesează niciodată.

Pentru desensibilizarea pentru a lucra corect, permiteți câinelui dvs. să vadă pe pisica pe scurt și apoi să atragă atenția câinelui la altceva cum ar fi practicarea indicii sau chiar jucând cu jucării. Recomandările sunt că câinele este lăsat astfel încât să fie ușor să-l îndepărtați din calea pisicii atunci când apare nevoia. Lăudați-vă de laudă și recompense asupra puilor pentru a-și putea concentra atenția în altă parte. Continuați cu procesul pe tot parcursul zilei.

Mai des decât nu, doar vizionarea pisicii ar putea fi un pic prea interesant pentru puști. Când se întâmplă acest lucru, închideți ușa de conectare și începeți să vă hrăniți fiecare pe propriile lor laturi ale ușii - câinele își mănâncă masa în camera sa aproape de ușa de legătură, în timp ce pisica face același lucru pe cealaltă parte a ușii. Această situație permite atât să asocieze mirosul reciproc cu ceva bun (alimentar). Unii părinți de companie au încercat să schimbe paturile celor două animale de companie - în acest fel, pisica se familiarizează cu mirosul câinelui și viceversa. Acest lucru va fi realizat fără a stimula nici unul dintre ele.

Cu speranță, acest proces de introducere lentă și constantă între ambele animale îi va fi obișnuiți cu prezența celuilalt; În cele din urmă, puiul va deveni desensibilizat, pierzând interesul în Kitty în proces. Acest lucru a fost realizat în câteva ore în unele cazuri; Cu toate acestea, poate dura zile, săptămâni sau poate luni - trebuie doar să fii răbdător. Fiecare pisică și câine reprezintă indivizi distincți și vor învăța în propriul ritm.

Există încă situații în care câinii nu s-au răzvrătit niciodată suficient pentru a împărtăși în siguranță spațiul lor cu orice membru al populației feline. În astfel de condiții în care nu aveți încredere în puii suficient pentru a lăsa să se piardă în jurul pisicii - vă rugăm să le păstrați pe amândoi separați. Câinii au fost cunoscuți de Maim sau ucid pisicile foarte repede; În plus, pisica nu este probabil să părăsească câinele fără a provoca leziuni. Asigurați-vă că ambele animale de companie sunt sigure ar trebui să fie prioritatea dvs. de top.

Pisică și câine dormind

Introducere față în față

Această metodă de introducere este mai rapidă - Pupul ar trebui să fie ținut pe un plumb liber de către cineva care ar urmări și limba corpului. O a doua persoană ar trebui să se ocupe de vizionarea limbii corpului felinei. Dacă se întâmplă că pisica nu se hissing în jurul puilor cu spatele ridicat, atunci este sigur să-i lăsăm să se miște liber în jurul caninului. Este destul de rar să vezi o pisică care reprezintă o amenințare la adresa unui câine; Cu toate acestea, unele feline merg repede la ofensiva atunci când sunt expuși câinilor.

Dacă observați că pupul este calm în jurul pisicilor, puteți merge mai departe pentru a cere câinelui dvs. să vă culcați, să stea sau să rămână, dacă câinele a învățat anterior aceste indicii. Între timp, pisica ar trebui să aibă permisiunea de a se deplasa liber și poate chiar să-inișeze câinele dacă vrea. Dacă câinele reușește să ignore pisica, atunci ar trebui să fie recompensată și lăudată. Pe de altă parte, dacă vibrațiile sunt negative, poate câinele devine fixat, prezintă rigidă limbajul trupului, nu vă va asculta vocea sau încearcă să pună pe pisică, atunci ar trebui să încercați o abordare diferită.

` Uită-te la asta`

Când abordarea rapidă eșuează, iar câinele nu este desensibil la Kitty, poate exista o nevoie de formare mai structurată. Acest lucru poate fi realizat prin jucarea lat (uita-te la asta) cu prietenul tău canin - acest ajutor în predarea acestuia nu trebuie fixat pe Kitty. Ideea este de a învăța câinele să se uite la feline și apoi să-și îndrepte atenția spre tine pentru o recompensă. Esența este ca puștiul să știe că este mai plăcut să privească ocazional de la Kitty.

Înainte de a începe, există nevoie de a afla pragul puilor în timp ce este lăsat: În ce punct poate observa pisica, dar totuși, răspundeți la dvs. după ce v-ați menționat numele? Acesta este exact pragul câinelui. Fiecare membru al populației canine are diferite praguri. Pentru un pui, pragul s-ar putea dovedi a fi la cinci metri distanță de pisicuță; Cu toate acestea, povestea poate fi diferită pentru un alt câine al cărui prag propriu ar putea fi la fel de mult ca douăzeci și cinci de picioare. Să știi când ai încălcat pragul, câinele ar putea începe să lovească la Kitty sau să facă luări la ea. Un alt semn că decalajul este prea aproape este dacă câinele începe să se deplaseze mai încet, privindu-se și întărirea corpului. Dacă nu reușește să răspundă la apelul dvs., mutați o distanță de felină.

Odată ce pragul câinelui se datorează, obțineți un clicker și unii câine tratează. În absența unui clicker, unele markeri verbali, cum ar fi bine sau da, sunt suficiente. Puneți un număr mare de tratamente în mână, păstrând sacul la îndemână mai târziu.

Ați putea dori, de asemenea: Clickers de antrenament de câine

Când observați atenția puilor pe câine, activați clickerul sau marcatorul dvs. verbal și apoi urmați o recompensă. Inițial, este posibil să trebuiască să puneți răsplata în fața nasului Pooch, dar cu timpul, câinele va începe să vă uite așteptători asupra auzului sunetului vocii dvs. sau a clickerului - acest lucru se datorează faptului că, a asociat sunetul cu a tratați, utilizați până la 10 tratamente și faceți clic pe imediat atenția câinelui se mișcă la pisică.

Pe runda a 11-a, țineți-vă cu clickerul și observați dacă câinele dvs. va privi la felină și apoi priviți înapoi la tine. Dacă este cazul, utilizați marcajul verbal sau faceți clic, apoi recompensați câinele cu un tratament. Dacă acest lucru nu este cazul, trebuie să vă mutați un pas înapoi. Marcați puii de zece ori pentru a privi pisicile și dați-i o altă încercare. După ce a fost sigur în cunoașterea faptului că trucul funcționează, puteți începe o mișcare scăzută spre pisică. Dacă se întâmplă că câinele devine fixat pe pisicuta la o distanță mai atentă - înseamnă că ați depășit pragul și trebuie să vă mutați înapoi.

Pragul este de așteptat să scadă cu formare constantă și ar trebui să continuați să mutați cele două animale mai apropiate unul de celălalt. Procesul lat ar trebui să continue până când atât pisica, cât și câinele pot coorabi în proximitate fără probleme. Cât de repede se diminuează pragul depinde de părintele de companie (frecvența practicii și recompensele utilizate), câinele (deoarece fiecare câine are diferite pași de învățare) și nivelul de confort al lui Kitty.

Câine drăguț și pisica împreună

Cum să introduceți un cățeluș la o pisică

Poate fi foarte ușor să introduceți puii să cultivați pisici, deoarece o pisică care este bine socializată ar putea fi ok cu comportamentele naturale ale unui catelus. Cu toate acestea, dacă catelul este tipul care nu ar ezita să dea pisicii timide, atunci, depinde de tine să oprești situația. Va trebui să păstrați interacțiunile aflate sub verificarea până când cățelul devine suficient de bătrân pentru a se controla și a suferit o pregătire necesară. Nu ați vrea să generați o situație în care cățelul tău imbibează obiceiul de a urmări pisicile în jurul casei și de a gândi că este distractiv. Puteți folosi porțile pentru copii pentru a păstra atât animalele de companie de uz casnic în siguranță și în afară. Puteți decide Lesa catelul, Pentru a menține situația sub control. Prin aceasta, puteți redirecționa cu ușurință catelul în cazul în care începe să urmărească după felină.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să introduceți câini la pisici