Cum se introduceți doi șoareci de companie în aceeași cușcă

Cum se introduceți doi șoareci de companie în aceeași cușcă

Proprietarii de animale de companie care sunt dornici de cumpărare de șoareci sunt destul de corecte pentru a fi confuzi dacă să pună mai mult de un șoarece într-o cușcă sau nu. Unii experți spun că șoarecii sunt creaturi sociale, astfel încât, cu siguranță, au nevoie de companie, în timp ce unii spun că punerea a doi șoareci sau mai mult în aceeași cușcă va duce la luptă și, prin urmare, uneori răniri sau mai rău.

În acest ghid, ne uităm cum să introducem doi șoareci de companie în aceeași cușcă în siguranță, deoarece credem că șoarecii preferă să aibă un fel de companie în cușcă. Ne uităm la logistica și practicile de a pune șoareci de același sex și șoareci de un gen diferit în aceeași cușcă, precum și în cele din urmă ca introducerea să fie cât mai sigură și fără probleme posibil.

Mouse-ul pe brânză

1. Să le introducă atunci când sunt foarte tineri

Una dintre modalitățile cheie de introducere a șoarecilor în aceeași cușcă, ca să nu mai vorbim cel mai ușor, este să le introducem atunci când sunt cât mai tineri posibil. Are sens când cresc se folosesc unul cu celălalt, la fel ca și copiii umani, cu o cunoaștere deplină una de cealaltă. Aceasta înseamnă că au o dinamică a propriilor lor înființate înainte ca orice alte probleme comportamentale să fie învățate care pot duce la lupta cu șoareci atunci când sunt mai în vârstă și introduși într-o cușcă cu alți locuitori. Dacă le introduceți în acest fel, nu contează ce genere pe care le introduceți - dacă doi bărbați sau două femei.

2. Utilizați o nouă cușcă

Acest lucru poate suna ca o altă idee evidentă, dar este atât de ușor să uitați prea mult. Dacă introduceți doi șoareci unul cu celălalt, acesta vă va ajuta atât de mult scopul final dacă faceți acest lucru într-o nouă cușcă. Că cușcă va acționa ca un teritoriu neutru, astfel încât nici unul dintre ei nu simte că casa lor este invadată și că trebuie să protejeze unde trăiesc. Dacă nu doriți să cumpărați o nouă cușcă, încercați să le introduceți într-o cutie mare, mai întâi, care este liberă de orice miroase care au venit dintr-un mouse marcând pe teritoriul său. În interimare, curățați vechea cușcă cât mai bine posibil pentru a elimina mirosurile care au fost implantate acolo de șoarecele rezident. Acest lucru este în special cazul cu șoarecii masculi.

3. Utilizați puterea de miros

Unii experți de șoarece recomandă utilizarea mirosului de vanilie pentru a ajuta la introducerea unor șoareci noi unul cu celălalt. Raționamentul științific este că acest miros incredibil de puternic are ca rezultat că toți șoarecii miroase la fel. De acolo, un instinct al mouse-ului este că este mult mai ușor să accepți celălalt mouse ca prieten. Acest lucru nu este o modalitate dovedită dovedită de a introduce șoareci unul altuia, dar a fost recomandat de suficienți oameni că au lucrat destul de mult timp pentru ca cel puțin să fie în valoare de o lovitură la încercarea de a încerca.

4. Alegeți-vă cu atenție timpul

La fel ca oamenii, există o perioadă de zi în care o persoană este mai flexibilă decât la alții. Cu șoareci, de data aceasta este, de obicei, chiar înainte de a dormi. Încercați să introduceți cele două noi animale de companie în acel moment. Este posibil să trebuiască să le urmăriți mai întâi pentru a vă asigura că sunteți încrezători în modelele lor de somn. Ideea din spatele acestei școli de gândire este că șoarecii vor fi în mod natural mai calme când sunt obosiți și mai fericiți să se alăture reciproc pentru căldură înainte de a adormi. Acesta este un act de legare care îi va aduce mai aproape, astfel încât să nu lupte în viitor.

5. Introduceți-le puțin și de multe ori

Ca și în cazul multor lucruri din viață, una dintre cele mai bune căi înainte de a introduce șoareci unul altuia, făcând-o puțin și de multe ori poate să culege recompense. Aceasta este o abordare ușoară, care poate dura mai mult, dar, sperăm, durerea pe termen scurt va fi câștigul pe termen lung, deoarece șoarecii dvs. sunt mai predispuși să crească reciproc pe o perioadă de timp, spre deosebire de a fi aruncați la capătul adânc. Pentru a face această abordare cât mai eficientă posibilă, anulați un timp în fiecare zi sau în fiecare zi pentru a vă introduce șoarecii unul cu celălalt. Faceți acest timp mai mult și mai mult de fiecare dată, astfel încât să devină posibil să le lași să trăiască în aceeași cușcă împreună.

6. Lăsați-i să aibă o restură mică

Acest lucru poate suna contraintuitiv, dar uneori poate fi o idee bună să vă lăsați șoarecii să se lupte reciproc. În regnul animal, este o modalitate de a le permite să afirme ce va fi ierarhia comună care este necesară pentru aproape fiecare specie acolo. Doar pentru că sunt șoareci nu înseamnă că nu va fi un șoarece alfa în cușcă care tinde să stăpânească rootul. Pentru a ajunge la scena în care toți locuitorii unei cuști sunt mulțumiți de ierarhie, ar putea fi nevoie să aibă o luptă în primă instanță. Doar păstrați un ochi apropiat, astfel încât să îl puteți rupe dacă devine prea violent.

Toate aceste sfaturi pot fi utilizate împreună cu ceilalți pentru a ajuta în continuare introducerea șoarecilor dvs. de companie unul altuia. În acest fel, ar trebui să aveți, sperăm, cu mult mai mult succes decât puneți-vă pur și simplu cei doi șoareci împreună în aceeași cușcă de la început și sperând pentru cele mai bune. Este deosebit de important să vă urmăriți șoarecii în primele 24 de ore de introducere, dacă nu în prima săptămână. Sperăm că, până la sfârșitul acelui timp, ar fi trebuit să ajungă cel puțin un acord, astfel încât să puteți fi fericiți în cunoașterea că nu se vor răni reciproc.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum se introduceți doi șoareci de companie în aceeași cușcă