Câte pisici sunt prea multe?

E timpul din nou.

Timpul când începem să ne gândim la cel mai bun cadou pentru cei dragi, mai ales pe cei mici.
"Un pic de pisică, nu ar fi perfect?

Fetița mea mi-ar plăcea cu adevărat asta. Asta o voi lua pentru Crăciun!"Acolo suntem. Purrfect Crăciun prezent sortat. Și un viitor discutabil pentru un pic de frământare.

Numai săptămâna trecută am citit o poveste despre o femeie care a fost pusă la îndoială pentru că a fost prinsă să arunce o pisică mică din fereastra mașinii în timp ce conduce pe un drum principal.

Acest pisoi a avut o scăpare norocoasă din cauza unui om plin de compasiune care a oprit traficul și a luat-o înainte de a fi ucis.

Aruncate pe drumuri, puse în saci cu intenția de a fi înecați, abandonați în câmpuri și păduri, când oamenii află că pisoiul pot fi hiper, pot urca perdele și au ghearele și Dumnezeu să-și facă zgârierea copilului.

În acest moment, de multe ori Purrfect Crăciun prezent devine o neplăcere. Și calea spre o soartă dureroasă pentru încă o pisică este decisă. Descoperit mai târziu în apartamente, case pustie, speriate pentru viața lor și au pierdut toată credința în umanitate, ei au avut încredere atât de mult și au dat totul?

Este adevărat că pisicile sunt animale foarte independente și sunt bine capabile să se descurce singuri, dacă este necesar. Dar ei au încă emoții și simt teamă și tristețe.

Pisicile își iubesc confortul și, deși nu vor fi niciodată la fel de dependenți de tine ca câini, de exemplu, își iubesc afecțiunea lor umană și arată în multe feluri.

De asemenea, pisicile își aleg omul. Și dacă sunteți "norocos" care trebuie adoptat, atunci aveți onoarea de a fi sclavul lor personal.

De exemplu, Flecki, Tomul nostru gri și albă și-a făcut alegerea din ziua în care l-am salvat de la a fi urmărit de un husky. Tiny, Scruffy și Shiving, el sa urcat imediat în camera mea de fiice și și-a apăsat micul corp împotriva fiicei mele încântate.

Cea mai veche doamnă momo, după ce a fost maltratată atât de rău, este cu siguranță "pisica mea", cuddling până la partea mea oriunde sunt și mă stoarceu lângă mine.

Majoritatea iubitorilor de pisici americani simt această durere în inimile noastre au auzit toate aceste povești triste și crude despre aceste animale uimitoare.

S-au alăturat nevoii de a le salva și de a le oferi casa confortabilă, caldă și iubitoare pe care o merită.
Și aici apare întrebarea:

Câte pisici sunt prea multe, care este numărul magic ?

Sunt 3 pisici prea multe?

Fiind o auto-proclamată doamnă nebună de pisică, aș spune, desigur: niciodată destul!! Dar, înainte de a vă deschide ușa la toate aceste creaturi fascinante, este important să fiți conștienți de câteva lucruri.

Există stereotipul că specia de pisică este cea care merge singur și în natură pisicile par destul de sine, petrecând multe ore pe cont propriu.

Un motiv pentru singurătatea pisicilor tale este că ei sunt vânători singuri, nu împachete ca câinii. Pisicile merg singure, bazându-se pe propriile lor abilități stealth și de a face mai degrabă decât numerele.

Astfel încât întrebarea este, sunt confortabile care trăiesc într-un mediu împărțit cu alte pisici? Răspunsul este simplu. da, ei sunt.

Deoarece dacă ne aruncăm o privire la ferme sau docuri, de exemplu, când resursele sunt pisici abundente, gestionează destul de bine pentru a trăi în mod pașnic într-o adevărată societate și cooperează pentru a-și ridica pe tinerii lor.

Deci, câte pisici atunci?

Câte pisici sunt prea multe pentru o casă? Există într-adevăr două puncte principale care vin în joc atunci când încearcă să creeze o gospodărie de pisică armonioasă, astfel încât să aruncăm o privire la ele.

Personalitate


Personalitatea unei pisici este unul dintre aspectele cheie, deoarece fiecare pisică este unică și reacționează diferit față de colegi de casă.

Una este mai sociabilă, în timp ce o altă pisică îi place propriul spațiu și preferă să rămână pisica solo a gospodăriei, probabil din nesiguranță sau de frică. În acest caz, nu aș recomanda o altă pisică sau maxim două.

Alții sunt fericiți să trăiască într-o "colonie" (nu se împachetează, amintiți-vă pisicile după natura lor sunt singuri) și este foarte posibil ca trei sau patru pisici să trăiască pașnic sub un singur acoperiș.

Trebuie menționat că, cu o cantitate mai mare de feline, poate fi de așteptat pericolul comportamentului legate de stres. Ca și problema urinării inadecvate, dacă pisica simte că nu are spațiu să se retragă. Așa cum am spus-o, poate fi norocoasă, dar nu puteți.

Ridicarea

pisica sunt frați
Cum au fost ridicate ca pisoi joacă, de asemenea, o parte importantă.
O pisică care a fost ridicată cu alte pisici prietenoase va găsi, fără îndoială, mai ușor să se adapteze la o casă cu alte feline, în timp ce o pisică abandonată sau maltratată este probabil mai suspectă față de ceilalți.

Am adoptat atât de multe pisici în viața mea că simt cele mai vechi "pe care le-au renunțat la omul lor până acum. Ei își fac uzual "introducerea Hiss" și la scurt timp după ce ignoră sau acceptă noua adăugare.

Două dintre cele trei pisici actuale au devenit cei mai buni prieteni din prima zi, în timp ce doamna noastră este mai mult de tipul Loner și pur și simplu ignoră băieții datorită trecutului ei dureros.

Dar am avut, de asemenea, experiența de a aduce pisici în casa mea și a jucat mult mai dificil, chiar imposibil o dată sau de două ori și cu o inimă grea care trebuia să găsesc o casă mai potrivită pentru ei.

Situația ideală


Toți avem gândul dornic că toți prietenii noștri blană trăiesc fericit vreodată după ce ne aflăm în casa noastră și se pot întâmpla, dacă luăm în considerare câteva sfaturi utile:

  • Furnizați boluri de alimente suficiente pentru alimente uscate și umede și apă cel puțin de două ori pe zi. Eu personal hrănesc în principal alimente uscate, deoarece este mai bine pentru dinții lor, dar dacă păstrați alimente umede ca un tratament, nu le face prea mult rău
  • Asigurați-vă că fiecare pisică are posibilitatea de retragere, un loc în care sunt confortabile și se pot retrage dacă este necesar
  • Creați împrejurimi pentru pisici care oferă spațiu suficient pentru a se plimba și a juca. Care include specii, praguri de fereastră, cadre de pisică / alpinism și jucării

Când adăugați o pisică nouă la "club", introduceți-vă ușor noul venit la celelalte pisici și supravegheați primul contact cu ei.

Unii recomandă să le păstrați într-o cameră separată pentru început sau într-o cutie pentru o vreme. Experiența mea personală este să le lăsăm fără probleme să facă o introducere în sine.

Firește, mi-aș supraveghea îndeaproape acțiunile și, în cazul în care comportamentul lor ar deveni critic, aș interveni.

Cu toate acestea, de obicei, sa calmat destul de repede și după un timp, fie au acceptat sau ignorau reciproc. Poate că pisicile mele mai mari sunt bine folosite cu procedura deja.

Cu toate acestea, am trebuit, de asemenea, să remoneze pisicile pe care le-am luat, deoarece nu se vor stabili, ceea ce este trist, dar ar trebui să fie luate în considerare pentru bunăstarea pisicii dacă situația nu arată nici o îmbunătățire. Dar, în mod normal, după un timp de supraveghere, pacea ar trebui să domnească. Neutru și spay animalul de companie!

Nu numai că participați la ajutarea la prevenirea numărului uriaș de pisoi care altfel ar rezulta. Dar, de asemenea, vă asigurați că pisica voastră trăiește o viață lungă și sănătoasă. Este o necesitate pentru fiecare proprietarul animalelor de companie și are avantaje excelente pentru prietenul tău felin.

Mai ales dacă intenționați să luați mai mult de o pisică, deoarece reduce agresiunea dintre pisici doar pentru a numi unul.

Pentru mai multe informații despre sterilarea și spionarea pisicii dvs., mergeți la beneficiile neuteringului unei pisici

Concluzie


Deci, câte pisici sunt prea multe? Totul depinde într-adevăr de factorii care au subliniat ca personalitatea, socializarea, facilitățile și manipularea.

Pentru majoritatea oamenilor doi sau trei sunt o mulțime și alții sunt fericiți să preia la 5 la 10 și să gestioneze bine această sumă.

Deci, dacă aveți răbdarea unui sfânt și a banilor pentru a arde atunci, cred că nu există prea multe pisici prea multe.

Cu toate acestea, este important să fiți conștienți de faptul că portofelul dvs. va fi întins când aveți o cantitate mare de pisici care trăiesc cu dvs. Cu cât mai multe pisici pe care le luați, se vor produce mai multe costuri.

Hrana de pisici și gunoi pentru mai mult de o pisică pot fi foarte scumpe, facturile VET pot trece prin acoperiș și să nu uite timpul. Curățarea toaletelor de pisici, de exemplu, iar prietenii tăi blană doresc, de asemenea, să fie interacționați cu.

Singuratic sau nu singuratic, pisicile doresc sa fie luate ingrijitori, se bucura de distractie si asta iau timp.

Dar fiind conștienți de toate aceste aspecte, nu există nimic care să vă oprească cât mai multe pisici singure și recunoscătoare O casă minunată și iubitoare și un lucru pe care îl pot asigura - dragostea unei pisici și o mulțime de râde de momente puternice pe care le oferă sunt neprețuite!

Au o vacanță de Crăciun și Purring!

Despre autor

Christine Klein este scriitor și designer și o "Lady Crazy Cat" per se. Ea locuiește cu fiica ei și cu pisicile ei din vestul Irlandei și visează într-o singură zi, un sanctuar de pisici.
În septembrie 2016 a publicat cartea de debut despre o pisică minunată de auto-absorbție numită fluture.

- Ai pisica să fii pisoi! Perspectivele unei pisici purpurite sunt disponibile pe Amazon ca versiune Kindle sau Paperback.

Christine Klein
Purcul de pisici

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câte pisici sunt prea multe?