Animalele de companie au nevoie de mediu curat prea: cum să curățați jucăriile de companie, paturile și multe altele

câine

Igiena zilnică este o parte importantă a vieții umane. Când vine vorba de curățarea casei și făcându-l un spațiu răcoritor, viabil pentru familia ta, unul este întotdeauna înaintea jocului. Similar este cazul cu animalele de companie. Este important să nu uitați să aveți grijă de prietenii tăi blană. Sunt la fel de importante ca și restul membrilor familiei umane și merită la fel de multă îngrijire.

Există multe sfaturi și trucuri pe care le puteți folosi pentru a face ca stilul de viață al animalului dvs. de companie cât mai igienic posibil. De la curățătorii eco-friendly care vă vor economisi timp și bani pentru hack-urile DIY, există o mulțime de lucruri pe care le puteți educa. De asemenea, este destul de important să știți cât de des aveți nevoie pentru a vă curăța jucăriile, paturile și lucrurile așa. Atât de mai departe, vom arunca o privire la modul în care puteți face acest lucru cu ușurință.

jucării

1. Când este timpul să-l aruncați în spălare

Dacă sunteți nou la acest lucru în întregime de îngrijire-de-A-PET, primul lucru pe care va trebui să-l cunoașteți este când este timpul să-i aruncați lenjeria și foile în spălare. Nu este un secret că prietenii noștri blană aruncau o mulțime de păr, de asemenea, tind să miroasă dacă nu sunt scăldate în mod regulat. Deci, prin păstrarea în minte a acestor doi factori, puteți determina cu ușurință când să-i aruncați lucrurile în spălare - când începe mirosul și când acumulează o mulțime de păr. Prin acest design, este evident că trebuie să vă spălați așternutul și alte bunuri cel puțin săptămânal pentru a vă ajuta să mențineți un stil de viață sănătos și igienic pentru ei.

2. Paturi de spălare și răsturnare

Animalele de companie sunt la fel ca o parte din familia ta, dar asta nu înseamnă că îți poți arunca lucrurile într-un ciclu regulat de spălare. Primul și cel mai important lucru pe care trebuie să-l urmăriți este părul. Dacă pur și simplu aruncați patul într-o spălare, părul nu va ieși pe deplin și nu va deveni o parte încăpățânată a țesăturii.

Deci, în primul rând, înainte de a atenua patul, trebuie să eliminați toate părul vizibil cu o perie de scame. Veți observa că indiferent de cât de tare vă periați, există încă un păr blocat la țesătură. Pentru a scoate acest lucru, trebuie să puneți așternutul și foile printr-un uscat de 10 minute fără căldură în uscător. Se va slăbi tot acel păr suplimentar, astfel încât să îl puteți îndepărta cu ușurință și să îl puneți în mașină de spălat. După aceea, puteți să înmuiați așternutul în apă fierbinte și să o spălați cu detergent fără parfumuri. Apa caldă este bună pentru dezinfectare, dar verificați întotdeauna eticheta pentru cea mai mare temperatură a apei pe care o puteți spăla.

3. Spălați toate jucăriile

În mod tipic, animalele de companie se joacă cu cauciuc / plastic sau jucării de pluș. Ambele au rutine de curățare foarte diferite, astfel încât să se alăture și să arunce o privire:

  • Cauciuc / jucării din plastic: Astfel de jucării sunt relativ ușor de curățat, deoarece, de obicei, puteți să le strângeți împreună. Pentru a începe, va trebui să umpleți o TVA cu o singură apă și o parte oțet albă distilată. După aceea, puteți înmuia toate jucăriile din cauciuc / plastic din acest amestec, curățați în mod corespunzător, înmuiați în apă simplă și lăsați-l să se usuce.
  • FLUSHIES: Jucăriile de pluș pot fi fie în mână, fie mașinilor spălate, dar mai întâi va trebui să vă spălați din nou părul. Dacă utilizați spălarea aparatului, asigurați-vă că utilizați ciclul ușor, astfel încât să nu vă deteriorați.

4. Cat alpinisti

Pisicile sunt creaturi energetice și astfel, având o pisică de alpinist în casa dvs. este o necesitate dacă doriți să le păstrați mulțumiți. Cu toate acestea, acești alpiniști pot părea ca un obiect descurajant de curățat. Dar lucrul este că, dacă urmați niște pași de rutină, poate deveni o sarcină ușoară. În primul rând, va trebui să vă vacuum pe tot parcursul părului încăpățânat. Atunci este timpul să scoateți apa caldă și detergentul de rufe ușor, nefericit.

Va trebui să curăț zonele cu covoare cu o cârpă sau o perie de curățare în amestec de apă-detergent. Apoi, păstrați-l după o cârpă umedă simplă pentru a ușura toate săpunul. Lăsați-l să se usuce la aer după.

5. Dezinfectarea cutiei de gunoi

Dulapurile de gunoi trebuie curățate în mod regulat și dezinfectate, deoarece fecalele de pisică / câine pot fi un risc de sănătate pentru familia dvs. Pentru a curăța cutia de gunoi a animalului de companie, veți mai trebui mai întâi să îndepărtați toate nisipul, apoi să-l curățați cu apă caldă și un detergent usor ne-parfumat care nu lasă niciun reziduu chimic. Spălați-l, lăsați-l să se usuce și să umple așternutul cu nisip curat. Asigurați-vă că purtați o mască și mănuși de unică folosință în timpul curățării.

6. Mâncăruri alimentare și apă

Nu reutilizați mâncărurile murdare pentru a vă mânca următoarea masă, dreapta? Similar este cazul cu animalele de companie. Mâncărurile lor și mâncărurile de apă trebuie spălate zilnic pentru ca ei să rămână sănătoși. Bacteriile cresc destul de repede în boluri de alimente / apă, deci este important să aveți grijă de ei în mod regulat. Sunt ușor de curățat cu mașinile de spălat vase, dar dacă asta nu sună atrăgătoare, puteți să le spălați cu apă cu apă caldă și săpun blând.

Având îngrijirea animalelor de companie este un loc de muncă greu aproape ca și cum ai avea grijă de copiii mici. Deci, dacă sunteți o persoană ocupată, cu suficient timp suficient pentru a ține pasul cu viața, atunci merită să vă uitați în Beneficiile angajării unui serviciu de curățenie profesională mai ales dacă aveți animale de companie de îngrijire. Acestea fiind spuse, sperăm că unele dintre aceste sfaturi vă pot ajuta să aveți grijă de prietenii tăi blând mai ușor.

Acesta este un post de oaspeți de Anita Edwards

Anita Edwards este un scriitor și editor profesionist. Ea lucrează ca editor de blog la Spekless, unde își împărtășește sfaturile proprii și ale colegilor ei pentru curățenie. În timpul liber, se bucură să gătească și să meargă în excursii de o zi cu copiii ei.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Animalele de companie au nevoie de mediu curat prea: cum să curățați jucăriile de companie, paturile și multe altele