Anise este catnip pentru câini

Anticați semințele în castron pătrat

Toată lumea știe că pisicile iubesc catnip, Dar știi că câinii sunt aproape la fel de nebuni în legătură cu anasonul de ierburi? De fapt, Foxhounds urmează un traseu care este creat prin tragerea unui sac care a fost dur în ulei de anason. În cursele de la Greyhound, ieftinul artificial care este folosit pentru a îndemna câinii să ruleze este, de asemenea, acoperit cu mirosul de anason. Anise are o aromă și un miros puternic de licorice, pe care majoritatea câinilor găsesc interesant.

Unii câini sunt mai afectați de anason decât alții, dar orice câine se va bucura de mirosul și aroma acestei plante fie ca semințe, fie ca un ulei esențial de anason.

Notă: Anzeul că câinii găsesc interesant este anisul anual de plante medicinale - nu Star Anise.

Poate anisca un câine?

Dați numai câinilor o cantitate mică de anason la un moment dat. Potrivit ASPCA, "o mare parte a extractului de semințe de anason poate rila într-un stomac al unui câine sau își deprimă ușor sistemul nervos."Cu toate acestea, stropirea unui mic amout pe o jucărie preferată sau punerea într-un tratament nu dăunează câinelui.

Folosind semințele ca tratamente

Semințele mici ale anasonului anual sunt tot ce aveți nevoie și sunt disponibile online dacă nu creșteți la domiciliu. Semințele sunt ușor de măcinat sau pot fi adăugate întreg la câinele dvs trata. Cu toate acestea, fiți avertizat că, dacă presărați Anise Semințe în umplutura jucăriilor câinelui tău, câinele tău poate ataca și distruge jucăriile. O modalitate mai sigură de a aplica mirosul pentru câinii energetici ca un ulei esențial. Câteva picături este tot ce este nevoie. Puteți să reaplicați în siguranță când mirosul se estompează.

Cum să faci un ulei esențial

  1. Zdrobiți semințele de anasură brută folosind un mortar și pistil doar până când aroma și uleiul de anason este eliberat. Nu zdrobiți semințele în pudră.
  2. Resturi semințele zdrobite și ulei într-un recipient curat din sticlă.
  3. Adăugați ulei dulce la sticla - suficient pentru a acoperi semințele anason. Uleiul de migdale dulce este o alegere bună.
  4. Se rotește recipientul în jurul valorii de până când toate semințele de anason sunt scufundate.
  5. Puneți un capac de fixare strâns pe recipient. Trebuie să fie etanș.
  6. Plasați recipientul într-o locație însorită timp de 2 până la 4 săptămâni.
  7. Tensionați conținutul recipientului folosind cilindru pentru a îndepărta semințele anason.
  8. Transferați uleiul de anasonfuzat într-o sticlă și păstrați-l într-un loc răcoros.

Micent o jucărie umplute cu o picătură de anason și vezi cum îi place animalul tău de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Anise este catnip pentru câini