Câinele tău este speriat de ieșire afară? Aici cum să o ajuți

câinele este speriat de faptul că este afară

Unul dintre motivele importante pe care le puteți bucura de partajarea vieții tale cu un câine este că câinii iubesc doar să meargă afară! Mergând pentru plimbări, jucând la soare și # 8212; ar putea exista un motiv mai bun pentru a vă obține pe amândoi afară și despre?

Dar, din păcate, nu toți câinii simt în acest fel; Câți patru subsoluri se tem să părăsească casa și nici o cantitate de preluare sau arbore-sniffing este suficient de atrăgătoare pentru a le încuraja să iasă acolo și să profite de ziua de către bilele de tenis.

Nu vă faceți griji! Vom explica de ce unii câini dezvoltă temeri legate de marele în aer liber și să împărtășească câteva strategii pentru a vă ajuta câinele să le depășească mai jos.

Tastatorii cheie: câinele meu este speriat de a ieși afară!

  • În timp ce majoritatea câinilor iubesc plecând afară, unii suferă o frică intensă atunci când trebuie să se aventureze în aer liber. În calitate de proprietari, este important să învățăm cu toții să recunoaștem semnele asociate cu această frică, cum ar fi gâfâind, tremurând, înghețarea și stimularea.
  • Câinii pot fi înspăimântați de a ieși afară din mai multe motive. Câteva dintre cele mai frecvente motive ca câinii se tem de marele în aer liber includ panica catelului, suprastimularea, nefamiliaritatea cu fulgi si gulere si experiente negative anterioare.
  • Este important să învățați să fiți un avocat bun pentru canina dvs. și să o ajutați să depășească o teamă de în aer liber. Există o serie de modalități de a face acest lucru, dar utilizarea desensibilizării și a contra-condiționării sunt două dintre cele mai eficiente strategii de a liniști nervii înfricoșătoare a puilor.

Semne că câinele dvs. este frică de a ieși afară

semnează că câinele dvs. este frică de a ieși afară

Pentru că nu putem cere doar un câine ce este problema, ea ajută la Fiți atenți la semnalele de stres ale animalelor de companie și dați seama ce sunt declanșatoarele ei. Acest lucru vă va ajuta să recunoașteți când câinele dvs. se simte speriat, astfel încât să puteți desensibiliza și să o contravine câștiga încredere În prezența lucrurilor care o înspăimântă. 

Câinii, de obicei, ne anunțați dacă se simt speriat canin limbajul corpului. Unele moduri în care câinii adesea portretizează frica includ:

  • Gâfâind
  • Pupile dilatate
  • Ochi de balenă
  • Lifurile de buze
  • Privind departe
  • Congelare
  • Pacing.ro
  • Saliva
  • Tremurând
  • Depresie
  • Urinare sau defectare
  • Atingerea urechilor înapoi
  • Lătrat excesiv sau plâns
  • Refuzând să meargă (pancking)
  • Trăgând greu pe lesa, posibil spre casă
  • Agresiune sau reactivitate
  • Chircit
  • Coada tucked

Vizionarea acestor tipuri de comportamente vă poate ajuta să vă dați seama dacă câinele dvs. este frică sau stresat și vă poate ajuta, de asemenea, să descoperiți ceea ce sunt declanșatoarele câinelui dvs.

Când un câine este frică de a ieși afară, poate avea un efect extrem de negativ asupra aproape fiecărui aspect al vieții sale. Poate face o pregătire quety practic imposibilă și poate duce la obezitate, deoarece există mai puține oportunități de exerciții fizice. De asemenea, poate ridica nivelurile de stres ale câinelui dvs., deoarece câinii eliberează o mulțime de stres mental prin sniffing și explorând mediul lor prin activități de îmbogățire în aer liber.

De ce sunt niște câini care se tem de ieșirea din afară?

Motive de teamă de în aer liber la câini

Câinii care sunt speriați de a ieși afară nu încearcă să fie dificili - Pouchele au, de obicei, un motiv excelent, în mintea lor, despre motivul pentru care nu mai doresc să meargă în aer liber.

Mai jos vom discuta câteva motive comune câinii sunt speriați de a ieși afară. Imaginându-vă în ce categorie, câinele dvs. intră în vă poate ajuta să o stabiliți pentru a vă simți mai curajos când vă aventurați în aer liber. Acest lucru poate face desensibilizarea și contra-condiționarea animalului dvs. de companie la declanșatoarele ei mai ușor.

Panică de panică și socializare necorespunzătoare

Panic Puppy

Panica de panică și socializarea necorespunzătoare sunt cauza principală pentru multe temeri că câinii au outdoors.

Unele pui care au plecat recent într-o casă nouă cu o nouă familie sunt foarte stresați de toate schimbările care se întâmplă în viața lor. Acest lucru se poate manifesta de pui care arată frica de aproape totul, inclusiv spațiile în aer liber lângă noua ei casă.

În plus, Există bucăți de timp menționate ca Puppy Socializare perioade care durează până la vârsta de 14 săptămâni. Dacă catelul nu are suficiente experiențe pozitive în noi locuri în aer liber înainte de atunci, ea poate mereu să fie mai înfricoșătoare sau mai neliniștită despre sunetele și mirosurile mediilor în aer liber ca adult. Puii pot, de asemenea, să experimenteze evenimente traumatice în afara în timpul lor ultra-sensibil perioadele de teamă care poate avea un impact negativ cum arată în aer liber.

Câinii care sunt mai în vârstă decât această fereastră de socializare pot continua să aibă experiențe pozitive de socializare. Dar Câinii contra-condiționați odată ce se tem că ceva va lua mai mult timp și efort decât să lucreze pentru a socializa în mod corespunzător puii tineri.

Sensibilitatea și supraîncălzirea sunetului

lucruri care sperie câinii despre în aer liber

Sensibilitatea și suprastimularea sunetului sunt, de asemenea, motive obișnuite, un câine poate fi frică de a ieși afară.

Dacă câinele dvs. a început să arate teamă în aer liber aparent din nicăieri, este posibil ca ea să audă un sunet puternic în afara că ea a speriat-o.

Unele sunete comune care pot sperie câinii și pot deveni declanșatoare sunt:

  • Lătrat câini
  • Cositoare
  • Șantiere și echipamente de construcții
  • Thunder sau focuri de artificii
  • Mașini de backfarere sau motoare puternice
  • Camioane de gunoi
  • Camioane de plug de zăpadă

Chiar dacă nu-ți dai seama ce a fost zgomotul exact, care ți-a speriat câinele inițial, uitându-vă câinele pentru un comportament înfricoșător și luând pași pentru a împiedica câinele dvs. de zgomotul auzului, crede că sunt înfricoșătoare poate merge mult spre relaxarea nivelurilor sale generale de stres.

Pentru câțiva câini, toate randomiile și activitatea care apare în afara (în special în zonele urbane mai bogate) le determină mult mai mult decât să rămână în interior.

Câinii care sunt afectați în acest mod, în general, tind să fie mai ușor speriat sau copleșiți decât poochia medie.

Experiența cu lesa și guler

lesa nefamiliaritate poate provoca frică

Leash Training este o parte importantă de a vă lua câinele pentru o plimbare fără frică, deoarece Unii câini au anxietate cu privire la purtarea unei lei sau a unui guler.

În unele cazuri, acest lucru Anxietatea poate provoca lipsa de familiaritate cu acest tip de echipament de mers pe jos. Acest lucru poate fi pentru că câinele dvs. nu a petrecut mult timp pe o lecție, fie pentru că este un tânăr tânăr care nu a purtat un guler și lesa înainte, sau pentru că ea este un câine adult care nu a fost niciodată sau foarte rar a mers pe a lesa în trecut.

În ambele cazuri, purtarea de echipamente noi pot fi stresante.

Câinele dvs. poate fi, de asemenea, a făcut o asociere negativă cu lesa sau gulerul dacă ea a fost tratată prost de cineva în timp ce purta o leșie pe care nu putea să o fugi sau i sa dat corecții cu leșie dură.

Indiferent de motivul pentru leșia câinelui sau anxietatea gulerului, va trebui să abordăm aceste temeri și să o ajutați să se simtă mai bine cu privire la utilizarea acestui tip de echipament astfel încât ea devine mai puțin speriată de a merge pentru plimbări sigure în afara.

Initial introducerea unui guler și lesa și practicarea cu ea în casa și curtea dvs. este un început bun.

În plus, utilizarea unui ham în timpul plimbărilor poate ajuta la reducerea cantității de presiune asupra gâtului câinelui dvs., care poate, de asemenea, să o ajute să se simtă mai confortabilă și mai încrezătoare în timpul explorarii în aer liber.

Fiți răbdători, luați-vă timpul și înregistrați-vă ajutorul unui antrenor fără ființă pentru a ajuta la formarea de leșie și situațiile de mers pe jos care nu par să se îmbunătățească.

Leziuni și alte probleme medicale

Leziunile pot declanșa frica la câini

Problemele medicale și rănile pot influența modul în care se simte câinele dvs. să meargă afară sau să vă însoțească pe o plimbare.

Paw sau durere durerea poate provoca un câine să se teamă de timp în aer liber. Aceste probleme pot fi cauzate de ceva la fel de simplu ca toenail-urile înverse sau o tăietură pe laba ei, dar pot fi cauzate și de probleme persistente care necesită tratament, cum ar fi artrita.

Alte probleme pot face, de asemenea, câinele dvs. mai puțin înclinat să călătorească afară. Problemele interne de sănătate, de exemplu, ar putea determina câinele dvs. să se simtă letargic sau, în general, crud, În timp ce problemele de viziune pot determina cainele dvs. să se teamă de a ieși afară, mai ales când este întunecată.

Câinii seniori par să se sperie de schimbări mai ușor și să-și amintească frica lor mai mult decât Pouches mai tânăr. Ele pot dezvolta, de asemenea, condiții ca Doggie demență sau "Sindromul Sundowners", care le poate determina să acționeze ciudat chiar și în circumstanțe familiare. 

Dacă credeți că câinele dvs. poate avea un motiv medical care îi provoacă să se teamă de în aer liber, să o verifice de către Vet ASAP.

Experiențe în aer liber negative

Experiențele rele pot provoca frică la câini

Experiențele negative pot rămâne cu o ploaie lungă după incidentul inițial traumatic și afectează modul în care se simte în afara ieșirii.

A fi mușcat de bug-uri, mănâncă insecte înțepătoare, sau trecând pe ceva ascuțit poate fi suficient de neplăcut ca câinele dvs. să vrea să evite doar în aer liber în aer liber! Experiențe precum întâlnirea unui câine sau o persoană neprietenoasă, în timp ce în afara se pot convinge, de asemenea, că ea să rămână în interior este mai sigură.

O altă experiență negativă care afectează dorința câinilor de a se aventura în aer liber este utilizarea de garduri radio. Deoarece gulerul receptorului, câinele poartă, de multe ori, va folosi un șoc static pentru a descuraja câinele să se apropie sau să traverseze limita gardului, câțiva câini vor deveni îngroziți de faptul că a ieșit afară că gulerul îi va șoca.

Cel mai Garduri radio wireless au un cadru de antrenament care va determina gulerul numai pentru a emite sau vibra ca câinele dvs. abordează sau traversează limita. 

Eliminarea gulerului receptorului, cu excepția cazurilor în timpul sesiunilor de instruire a gardului radio este o idee bună până când câinele dvs. se simte mai bine pentru a ieși afară.

De asemenea, puteți lua în considerare o soluție diferită pentru că conținând în siguranță câinele dvs., cum ar fi construirea unui gard fizic, folosind o cravată de câine sau un cărucior pentru perioade scurte de timp cu supraveghere sau folosind Baza de armare pozitivă Formarea limită.

Schimbări de viață sau obstacole fizice

scările înspăimântă câini

Schimbările de viață și obstacolele fizice sunt alte motive comune pe care câinii sunt neliniștiți despre ieșirea din afară.

De exemplu, dacă tocmai v-ați mutat la etajul al doilea și câinele dvs. nu are prea multă experiență cu scările, ea poate fi speriată să traverseze scările.

Podelele alunecoase sau alte tipuri de podele noi pot, de asemenea, înspăimânta sau confunda pooch-ul dvs., dar adăugând alergători sau covoare, astfel încât câinele dvs. are mai multă tracțiune în timp ce treceți podeaua nouă poate face minuni pentru a ajuta câinele dvs. să se simtă mai încrezător. Este posibil ca aceasta să nu aibă nevoie de această soluție în loc pentru totdeauna, dar este o repornire rapidă pentru a vă ajuta câinele să se întoarcă în obiceiul de a se bucura de plecare afară.

Cum poți rezolva frica câinelui tău de a ieși afară?

Desensitizează câinele la declanșatoare în afara

Dacă pooch-ul dvs. este speriat și doriți să o ajutați să se simtă mai bine despre excursiile sale în aer liber, există câțiva pași pe care îi puteți lua pentru ao ajuta, în funcție de ceea ce pare a fi temeri. Doar nu uitați să vă luați timpul și să vă mutați într-un ritm cu care se simte confortabil.

Identificați declanșatoarele câinelui

Unul dintre cele mai utile lucruri pe care le puteți face dacă câinele dvs. este frică de a ieși afară este Aflați ce sunt declanșatoarele ei, astfel încât să o puteți ajuta să învețe să se simtă treptat mai puțin speriată de ei.

Dacă nu sunteți sigur de ce sa sperie, poate fi mai greu să-i ajute să îmbunătățească modul în care se simte în afara.

Asa de, Acordați o atenție deosebită modului în care câinele dvs. acționează atunci când vede și aude lucruri diferite, păstrează un ochi pe limbajul corpului și probabil că vă va informa exact ce o sperie.

Desensitizarea și contra-condiția dvs. Pooch

Folosind desensibilizare și tehnicile de contra-condiționare vă pot ajuta câinele să-și îmbunătățească sentimentele despre declanșatoarele ei.

Camioanele de gunoi declanșează câțiva câini

De cand Câinii nu pot să-i placă ceva și să se sperie de ea în același timp, adăugând sentimente pozitive la declanșatoarele câinelui dvs. poate fi ceea ce este necesar pentru a vă ajuta câinele să-și cucerească temerile.

Aceste tehnici nu pot vindeca pooch-ul dvs. într-o zi, dar efortul merită bine, deoarece schimbările pozitive în modul în care se simte câinele dvs. despre declanșatoarele ei vor fi permanente.

În cele din urmă, în timp, ar trebui să vedeți comportamentul câinelui dvs. și răspunsul la schimbarea declanșatorului.

Folosind metode de formare pozitivă de armare este, de asemenea, o modalitate excelentă de a îmbunătăți relația câinelui dvs. și de a avea încredere în tine!

Desensibilizarea câinelui dvs. către declanșatoare în aer liber

Desensitizarea se referă la o metodă prin care vă aflați treptat, obțineți câinele dvs. obișnuit cu declanșatoarele și mediile care o sperie.

De exemplu, dacă pooch-ul dvs. a rămas accidental în timpul unei furtuni mari, zgomotele pe care le-a auzit în timpul furtunii poate deveni un declanșator. Desensibilizarea ei la aceste sunete va ajuta treptat să se simtă mai puțin speriată de ei.

Pentru rezolvarea anxietății de furtună, ați putea începe prin găsirea o înregistrare a tunetului și îl joacă liniștit pentru o perioadă scurtă de timp în casă. Dacă ea sperie și se îndepărtează de sunet, îl juca mai liniștit sau puneți difuzorul departe de locația câinelui.

Câinii noștri își pot lua și frica de la noi, așa că Dacă acționați ca și cum nu se întâmplă nimic din obișnuit, asta vă poate ajuta să vă calma și câinele.

Redarea treptată a înregistrării furtunii mai tare și mai mult timp vă poate ajuta câinele să devină desensibilizat și obișnuit cu ceea ce a fost odată un sunet foarte înfricoșător.

Desensibilizarea câinelui dvs. la declanșatoare

Contra-condiționarea declanșatorilor câinelui dvs

Contra-condiționarea ia schimbarea răspunsului câinelui tău la declanșatoare înfricoșătoare cu un pas mai departe. În loc de a obține pur și simplu câinele dvs. obișnuit cu un declanșator, veți ajuta câinele dvs. să asocieze sentimente bune cu declanșatorul prin împerecherea cu tratamente.

Dacă câinele dvs. absolut nu poate auzi înregistrarea furtunii fără a acționa stresat sau înfricoșător, jucând înregistrarea încet în timp ce câinele dvs. mănâncă o masă poate ajuta.

Dacă mâncarea ei nu este suficient de atrăgătoare pentru a se concentra, oferindu-i o mulțime de mici, foarte gustoase, în timp ce înregistrarea joacă pentru o perioadă scurtă de timp este și mai eficientă pentru majoritatea câinilor.

Odată ce câinele dvs. acționează mai puțin speriat de declanșator, puteți crește treptat volumul și durata, continuând să asocieze declanșatorul cu experiențe minunate cum ar fi tratate, Kong-uri umplute, sau chiar sesiuni de redare. 

Contra-condiție indicii prealabile

Desensibilizează rutina

Dacă câinele dvs. este înspăimântat de a ieși din ușă, orice faceți imediat înainte de a încerca să ieșiți cu ea, poate deveni și un stresor. În acest caz, poate doriți să încercați să îmbunătățiți sentimentele câinelui dvs. despre pregătirea pentru a ieși separat de declanșatoarele sale în aer liber.

Contra-condiție orice evenimente de pre-plimbare (cum ar fi trecerea spre lesa câinelui dvs., luând-o în sus, atașându-l la câinele dvs. sau punerea pe pantofi) și amestecați comanda în jurul său pentru a ajuta la refacerea acestor acțiuni cât de distractive și pozitive!

Urmăriți câinele dvs. pentru semnalele de stres ale limbajului corpului obișnuit, pe măsură ce vă pregătiți să o scoateți și să vă dați seama ce acțiuni faceți acest lucru cauzează stresul câinii dvs. Atunci, Practicați în mod aleatoriu fiecare dintre aceste acțiuni cu tratamente de câteva ori pe zi fără mergând afară după aceea.

Păstrați excursii în aer liber scurte și pozitive

Ideal, Doriți să ieșiți afară cu câinele dvs. pentru perioade scurte de timp, în timp ce încercați să vă asigurați că declanșatoarele ei nu se vor întâmpla în timp ce vă aflați.

Dacă câinele dvs. poate ieși la ușă și poate petrece chiar și câteva secunde calme în afara înainte de a dori să se întoarcă în interior, să fie gata să-i recompenseze comportamentul calm cu o grămadă de tratamente minunate, minunate!

O modalitate de a încuraja ușor câinele să se deplaseze spre ceva care îi înspăimântă (ca și ușa din față) este de a face un traseu de tratament sau un șir de stații de recompensă cu plăci de hârtie (care fac tratamentele mai vizibile) pentru ao ajuta să se deplaseze spre și să o ajute Ușa pe cont propriu este de neprețuit.

Acest lucru vă poate ajuta câinele să devină mai relaxat cu plimbarea până la și prin ușă, astfel încât ea este mai puțin stresată când ajunge la în aer liber.

Păstrați excursii în aer liber scurte

Practicați mersul spre ușa deschisă, trecând prin ușă, întorcându-se în jurul valorii și mersul înapoi într-o manieră calmă și concentrată de câteva ori la rând înainte de a încerca să meargă mai departe.

În timp ce se îmbunătățește mai bine la ieșirea din casă, începe să-și hrănească tratamentele de la mâna voastră, mai degrabă decât să-i ridice de pe pământ și să crească treptat distanța pe care trebuie să o meargă pentru a primi fiecare tratament.

Dacă câinele dvs. este speriat de curte, hrănindu-și mesele acolo prin mișcarea treptată a castronului (între Mese & # 8212; Nu mișcați castronul în timp ce mănâncă) pe ușă și în curte este o modalitate excelentă de a adăuga sentimente pozitive în acel spațiu.

Păstrați declanșatoarele departe: Distanța este egală cu siguranța

Crește distanța dintre câinele dvs. și declanșatoarele sale cunoscute în timp ce vă plimbați pentru a vă ajuta să o păstrați sub prag. Dacă ea acționează înfricoșător, fiind reactivă sau nu va lua tratamente, crește distanța dintre câine și declanșatorul ei. Acest lucru îl va ajuta să se simtă mai puțin neliniștit despre asta.

De exemplu, dacă știți că câinele dvs. este declanșat de zgomote bruște puternice și veți vedea conuri portocalii și echipamente de construcție înainte de tine în timp ce vă plimbați, schimbarea direcției sau îndreptați-vă așa cum ați venit poate fi mai bine decât să vă expuneți câinele un sunet înfricoșător. Retretele tactice pot fi o strategie foarte inteligentă!

Practicați manierele de leșie mai mult

Practicați manierele de leșie

Stabilirea manierelor bune de lesa, cum ar fi Lose de mers pe jos, poate face multe pentru a spori încrederea câinelui tău pe plimbări.

Lucrați la maniere bune de leșie din interior și în afara, daca este posibil. Și asigurați-vă că oferiți o mulțime de tratamente la câinele dvs. când merge aproape de tine cu o lesă liberă.

Acest lucru poate părea o soluție ciudată, dar dacă câinele dvs. are suficiente sesiuni de practică de succes care merg cu tine în interiorul că se simte ca un pro, probabil că se va simți mai încrezător în a ieși din ușă și de a merge în jurul valorii de tine, de asemenea.

Rezolvarea problemelor noi

Găsirea soluțiilor la clasa de câine =

Nu reduceți cu discount Soluții ușoare pentru rezolvarea temerilor câinelui de asemenea! Uneori cele mai simple opțiuni sunt cele mai bune.

De exemplu, dacă câinele dvs. este înspăimântat de mers pe jos de-a lungul podelei alunecoase pentru a ieși afară prin ușă, adăugați un alergător de covoare pentru a face călătoria la ușă mai ușoară sau o legați cu niște șosete pentru podele din lemn de esență tare. Sau ieșiți la o ușă diferită.

Dacă o mulțime de scări sunt problema, încercați să vă ajutați câinele să-și îmbunătățească încrederea prin plasarea tratațiilor pe unele dintre scări sau purtând-o pe drum (Acesta este unul dintre numai Situații în care portarea unui pooch speriat un pic este ok). Apoi, pune-o pe scări, astfel încât să poată practica călătoria în sus sau în jos în ultimele scări pe cont propriu.

Să fie un pacient și un avocat bun canin

Întotdeauna luați-vă timpul când încercați să vă stimulați încrederea câinelui în aer liber și să o oferiți o strategie de ieșire. Dacă câinele dvs. poate merge doar cu încredere la sfârșitul drumului de acces și înapoi, nu forțați-o să meargă mai departe decât se simte confortabil.

Niciodată nu vrei să-ți forțezi câinele într-o situație în care nu este confortabilă. Răbdarea și încurajarea victoriilor mici este cea mai bună modalitate de a vedea succesul!

Ia niște mari tratamente și Încurajați-o să meargă puțin mai departe pe trotuar în fiecare zi, până când se simte bine despre mersul pe jos în alte locuri mai puțin familiare. Doar asigurați-vă că echipamentul ei de mers pe jos este dovada de evacuare, astfel încât ea nu poate fugi într-o panică.

Colari de martingale de dimensiuni corecte sunt o altă opțiune pentru câinii care sunt un risc de zbor.

Dacă câinele dvs. devine mai curajos în apropierea declanșatorilor ei, continuă să-i recompenseze curajul, să acorde atenție semnalelor sale de stres și să fie avocatul ei.

Mai presus de toate, asigurați-vă că o puteți ajuta să lăsați o situație dacă începe să fie copleșită.

S-ar putea să nu știți niciodată exact ce sa întâmplat în aer liber care mi-a speriat prietenul cu blândețe atât de rău. Dar, dacă vă puteți identifica declanșatoarele și apoi reintroduce treptat și în mod pozitiv lucrurile care o sperie, ajutându-i să aibă alte experiențe în afara celor plăcute și nu înfricoșătoare, sunteți bine pe calea dvs. de a vă ajuta să vă eliberați poochia de la temerile ei în aer liber.

Dos și nu de a ajuta un câine construi încredere în aer liber

ajuta la creșterea câinelui

Acum, că știți că unele dintre strategiile de bază pentru a ajuta câinii să depășească o teamă de în aer liber, putem împărtăși câteva sfaturi utile pentru a ține minte în timp ce practicarea.

Dos:

  • Du-te încet și permite câinelui tău să se deplaseze mai aproape de declanșatoarele ei în propriul ritm. Utilizați o mulțime de tratamente minunate pentru a-și consolida curajul și pentru a continua să-și îmbunătățească sentimentele despre declanșatoarele ei.
  • Asigurați-vă că câinele dvs. poartă Echipamente de mers pe jos pentru evacuare Când ieșiți din afară dacă este un risc de zbor. Puteți chiar să doriți să dublați și să utilizați un guler de martingale și Un cablu de clipuri din față pentru a se asigura că se va acoperi sefera de eșec dacă o depășește dintr-o singură echipament.
  • Faceți un traseu de tratament pentru a practica intrarea și ieșirea ușii. Crește distanța dintre tratate, deoarece ea devine mai capabilă să se miște cu mai puțină frică și stres. 
  • Începe treptat hrănirea pooch-ului în aer liber. Acest lucru este deosebit de bun pentru câinii care sunt speriați de curte.
  • Plasați niște jucării preferate sau tratează în aer liber pentru ca câinele dvs. să găsească. Aceasta este o modalitate excelentă de a utiliza Jocuri de lucru nas să-ți angajeze creierul câinelui și să o încurajeze să exploreze o zonă pe care o consideră înfricoșătoare.
  • Joacă un joc favorit în aer liber cu câinele dvs. Dacă ea este angajată în a face ceva ce iubește, ea va fi distrasă în timp ce asociază și sentimente pozitive cu mediul, care poate reduce temerile ei.
  • Desensibilizarea și contra-condiționarea câinelui dvs. atunci când descoperiți o situație sau o declanșare înfricoșătoare. Ajutând câinele dvs. să se simtă mai bine despre lucrurile care o sperie o vor ajuta treptat să se simtă curajos.

Don`ts:

  • Nu pedepsiți câinele dvs. pentru a expune comportamentul înfricoșător. Nu va schimba acele comportamente și poate chiar să înceapă să se simtă și de tine.
  • Nu forțează câinele să plece afară sau să se confrunte cu declanșatorul ei. Câinii înfricoșători pot panica sau acționa agresiv dacă sunt speriați. Mai degrabă, lăsați-o să se miște în situații înfricoșătoare într-un ritm, ea se simte confortabil - acest lucru poate preveni accidentele și rănile.
  • Nu copleșește sau "inunda" câinele tău. Fie ca câinele să se apropie de situații înfricoșătoare în propriul ritm și să se asigure că știe că are întotdeauna ocazia de a lăsa o situație prea înfricoșătoare pentru ea, practicând să o dea departe de ei de la ei.

Frica de în aer liber: Întrebări frecvente

Încă aveți întrebări despre teama câinelui dvs. de marele în aer liber? Nu vă faceți griji! Vom răspunde la câteva dintre cele mai frecvente întrebări de întrebări mai jos!

Ar trebui să-ți dai câinele în afara dacă e frică?

Nu. Forțându-ți câinele în continuare într-o situație care o sperie poate provoca mai mult rău decât bine, mai ales dacă declanșatorul câinelui tău este deja în afara. Luând timpul și mișcându-vă cât mai încet ca câinele dvs. trebuie să meargă în timp ce dându-i o mulțime de armături, chiar și pentru îmbunătățiri mici este cea mai bună modalitate de a ajuta câinele să-și construiască încrederea în afara.

Ce pot face în timp ce învățați câinele meu să fie mai curajos afară? 

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a vă sprijini câinele în timp ce ea învață că în afara nu este înfricoșător este să acorde atenție limbii corpului și să-i încurajeze curajul. Încercați să o încurajați să meargă afară când declanșatoarele ei nu sunt în jur. De exemplu, dacă ea sa speriat de camionul de gunoi, nu încercați să o încurajați să meargă afară până când camionul sa mutat deja prin cartierul dvs. în ziua de colectare a gunoiului. 

Ce fac dacă câinele meu se sperie înainte de a ieși afară? 

Figurați-vă care dintre acțiunile dvs. care precede ieșirea sunt declanșează câinele dvs., apoi practica contra-condiționarea acestor acțiuni. De exemplu, dacă începe să se prăbușească și să tremure când îți ridici lesa, practică ridică lesa, aruncându-i un tratament, apoi așezați leșia înapoi de 20 de ori pe tot parcursul zilei.

Odată ce se simte bine despre acel pas, practicați-vă spre ea cu lesa, oferindu-i un tratament, apoi punerea leșiei. Spargeți fiecare acțiune în bucăți mici și întăriți-le până când niciuna dintre acțiunile dvs. care precede nu se referă la rezultatul câinilor dvs. care prezintă comportamente stresate. De asemenea, comutarea ordinului acțiunilor în jur poate ajuta la prevenirea fricii câinelui dvs. de a construi cu fiecare pas.

***

Deoarece mulți dintre câinii noștri de companie își petrec cea mai mare parte a timpului în interior cu noi, este logic faptul că o experiență înfricoșătoare ar putea să-i facă să vrea să rămână în interior cu noi tot timpul. Dar, Câinii care sunt speriați de în aer liber lipsesc în unele părți minunate ale vieții ca câine!

Luând timp pentru a vă ajuta să-i schimbați povestea despre temerile sale în aer liber, folosind o pregătire pozitivă de armare este o modalitate excelentă de ao ajuta să se bucure de ea mai mult, indiferent unde vă petreceți timpul.

Câinele tău este speriat de ieșire afară? Știți ce este declanșatorul câinelui tău? Cum ați ajutat cainele dvs. să se simtă mai puțin speriat de temerile ei în aer liber?

Distribuiți-vă experiențele (și orice întrebări pe care le aveți) în comentariile de mai jos!

"">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele tău este speriat de ieșire afară? Aici cum să o ajuți