Cum de a da un catel o fotografie

Oferirea vaccinărilor câinilor la domiciliu este mai accesibilă decât să-l ducă la veterinar. Desigur, există anumite medicamente (cum ar fi vaccinul rabiei) care trebuie administrate de un profesionist. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să învățați Cum de a da un catel o fotografie Dacă câinele dvs. trebuie să ia un medicament prin injectare.

Ar trebui să vă consultați cu medicul veterinar pentru a determina care vor avea nevoie de fotografii și care pot fi administrate acasă de către dvs. De asemenea, trebuie să vă asigurați că achiziționați kiturile de vaccinare printr-un comerciant cu amănuntul reputat. Știu că este greu de crezut, dar nu orice companie care vinde lucruri pe Internet este reputația.

Învățând cum să dați un catel o fotografie poate fi, de asemenea, un beneficiu dacă câinele dvs. este foarte timid. Nu numai că vă va economisi bani, dar câinele dvs. nu va trebui să treacă prin stresul de a face o excursie la veterinar. De asemenea, dacă câinele dvs. trebuie să ia un medicament injectabil în mod regulat, va fi mult mai ușor de administrat medicamentele la domiciliu.

RECOMANDAT: Programul de vaccinare pentru câini (și ce fotografii au nevoie de pui)

Cum de a da un catel o fotografie

Cum de a da un catel o fotografieMai întâi va trebui să aduni unele consumabile. Pentru a învăța cum să dați o lovitură de catelus, veți avea nevoie de:

  • spirt
  • bile de bumbac
  • vaccinarea
  • seringă

Vaccinările vor trebui păstrate în frigider. Dacă le-ați comandat online, ar trebui să vină și într-un container rece. Veți injecta medicamentul deasupra lamelor de umăr al câinelui și va trebui să sterilizați zona folosind alcoolul de frecare și bilele de bumbac.

Cum de a da un catel o fotografieAsigurați-vă că nu există bule de aer în seringă, ținând-o în poziție verticală și exprimând pistonul ușor până când tot aerul este plecat. Injecția va trece peste lamele umărului, nu între ele. Ridicați ușor pielea și introduceți acul sub piele.

Trageți ușor pe piston. Dacă există sânge care intră în seringă, ați lovit o venă. Va trebui să scoateți acul și să încercați din nou. Dacă nu există vreun sânge, ați fost pregătiți Administrați injecția.

Administrați întregul conținut al seringii. Asigurați-vă că aruncați în mod corespunzător acul folosit. Dacă lăsați pe partea de sus a unui coș de gunoi, cineva ar putea fi ușor de văzut.

Dacă administrați medicamente pentru o stare de sănătate, medicul veterinar poate avea instrucțiuni diferite pentru dvs. De exemplu, unele injecții trebuie administrate în coapsă. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile medicului veterinar exact dacă sunteți în această situație.

Citiți următorul: Prevenirea vaccinării la câini și pericole reale de vaccinuri de catelus

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de catelus:

Cum de a da o lovitură de catelus - ghidul și sfaturile

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a da un catel o fotografie