5 Sfaturi despre cum să luați fotografii de catelus

Toată lumea este de acord Puppies sunt Darn drăguț. Chiar dacă catelul dvs. este superb și face cele mai frumoase, mai amuzante, cele mai uimitoare lucruri, capturarea acestuia pe film pot fi o bătălie în sus.

Fotografiile au fost diferite înapoi în zilele înainte de camerele digitale. Fotografiile au însemnat de obicei că a trebuit să iei de cinci ori mai multe imagini ale aceluiași lucru exact. Acest lucru a fost necesar să vă măriți șansele pe care le-ați împușcat. Din moment ce nu ați putut vedea fotografia până când nu ați dezvoltat filmul, nu ați știut niciodată dacă ați avut un câștigător sau nu.

Ei bine, fotografiile animalelor este similar cu zilele vechi. Mai trebuie să luați de cinci ori mai multe fotografii de atunci Puppies nu va sta în continuare pentru dvs., spuneți "brânză", sau arătați fața lor la comandă.

Vestea bună este că cel puțin în epoca foto digitală, nu mai există un film pierdut - trebuie doar să ștergeți cele neclară sau extras. Pentru o regulă bună de degetul mare, pur și simplu trageți mai mult decât credeți că veți avea nevoie. De asemenea, verificați aceste cinci sfaturi universale pentru a lua fotografii ucigașe.

01 din 05

Faceți cele mai multe setări ale camerei

Cele mai multe camere au o setare pentru fotografii de acțiune pentru a vă ajuta să capturați ținta în mișcare blană. Decideți înainte de timp dacă intenționați să imprimați fotografii sau să le lăsați pe Internet sau pe computer. Pentru imprimare, veți dori cel puțin 200 dpi (puncte per inch) sau mai bine - aceasta este o rezoluție mai mare - astfel încât imaginile nu vor fi fuzzy când îl măriți. Setarea la o rezoluție înaltă vă permite, de asemenea, să decupați imaginea luată de la distanță și să măriți la o calitate apropiată. Fotografiile postate online necesită doar o rezoluție de 72 dpi.

  • 02 din 05

    Preziceți Ops Photo Mare

    Știți cel mai bine animalele de companie, în special rutinele lor sau obiceiurile lor speciale. Poate beba băuturi din castron în fiecare dimineață, în timp ce vă spălați dinții, sau Duke își aduce jucăria pentru jocurile de remorcare în timpul știrilor de seară. Deci, fii pregătit și anticipați împușcătura înainte să o luați. Aveți camera dvs. gata, astfel încât să puteți fixa fotografia fără a vâna aparatul foto sau de a urmări după catelus.

  • 03 din 05

    Prea multe lucruri în fundal iau focul de pe catelul dvs. Deci, clar zona în prealabil pentru a reduce distragerile vizuale din fotografie. Camerele digitale au pachete de software excelente pentru editare. De asemenea, există o serie de aplicații web bazate pe web care au instrumente de editare de bază, filtre de distracție, autocolante, cadre și add-on-uri. Dacă fundalul fotografiei este prea ocupat cu copii, jucării sau grămezi de rufe, decupați-l afară și faceți ca catelul steaua fotografiei.

  • 04 din 05

    Verificați lumina

    În majoritatea cazurilor, veți dori să utilizați lumină naturală atunci când este posibil. Fotografirea sub fluorescentă sau alte surse de lumină artificială poate face culori să arate ciudat. Un reflector poate crea umbre pe care nu le doriți. Și dacă ajungeți să utilizați Flash, aproape întotdeauna creează strălucire ochi sau ochiul roșu dacă camera dvs. este îndreptată direct în ochii animalului.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Concentrați-vă pe mușchi

    Camerele digitale au funcții de focalizare automată. Această caracteristică este minunată dacă aveți o vedere proastă. Concentrați-vă doar pe vecinătatea generală a mușchilor PET și a întregului dvs. împușcat de catelus ar trebui să fie aliniat perfect.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 5 Sfaturi despre cum să luați fotografii de catelus