Top # 42: este un câine de salvare potrivit pentru dvs?

Pierderea unui câine este una dintre cele mai dificile experiențele unui proprietar de animale de companie va trece vreodată prin. Și pe podcast astăzi am un autor Suzanne Lane Cine, după ce a pierdut tovarășul ei canin, sa simțit obligat să scrie o carte numită & # 8220;O mică muzică Sammy& # 8221; despre întreaga experiență și spune povestea câinelui și cum a influențat viața ei.

Câinele lui Suzanne a fost o salvare numită Sammy pe care a adoptat-o ​​la o vârstă fragedă. Vorbim puțin despre povestea ei și discutăm despre subiectul adoptării animalelor de salvare. Ce să vă așteptați la salvarea unui câine, este un lucru potrivit pentru dvs. dacă căutați în prezent un nou partener și cum se compară cu achiziționarea câinilor de la un magazin de animale de companie sau de un crescător.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Este un câine de salvare potrivit pentru dvs?
(transcrierea podcast)

Este un câine de salvare potrivit pentru dvs

Intro: În această săptămână vorbesc despre pierderea animalelor de companie, ceea ce este un subiect greu de discutat pentru mine și pentru fiecare altă persoană care a iubit a animal de companie care a trecut departe.

Dar discutăm despre asta pentru că vorbesc cu Suzanne Lane, care este autorul unei cărți numită, o mică muzică Sammy, # 8221; Și Sammy a fost câinele ei care a murit și ea scrisă cartea, când se referă la ea, să-i memoreze pe PET & # 8221; și să-și împărtășească povestea cu alte persoane.

Desigur, am fost un proprietar de animale de companie de zeci de ani și am pierdut multe animale de companie de-a lungul anilor, și dacă aveți și tu, probabil că aveți lacrimi în ochii voștri chiar acum, doar gândiți-vă la ei.

Așa că am fost foarte interesat să vorbesc cu Suzanne; Vroiam să înțeleg de ce a scris cartea, dacă se vindecă pentru ea să scrie cartea și doar discută puțin despre câinii de adăpost, de asemenea.

Sammy a fost un câine de salvare care Suzanne nu credea niciodată că va veni în viața ei și pentru cei care au salvat vreodată, este mult diferit decât adoptarea unui animal de companie. Dacă ați făcut amândoi știți că este drastic, drastic diferit. Legătura pe care o aveți, conexiunea pe care o aveți cu animalul de companie este diferită, iar perspectiva lor este diferită.

Puteți spune aprecierea de la animalele de salvare, unde nu obțineți asta cu câinii și pisicile pe care le-ați avut de la o vârstă fragedă pe care ați ajuns de la un crescător sau ceva similar.

Așa că am vorbit astăzi cu Suzanne, știi că am vorbit multe despre salvarea animalelor, care este foarte mare. Evident, ambele și cu adevărat încurajează oamenii să adopte, nu cumpărături, așa că am vorbit multe despre cainii de salvare, salvarea animalelor de salvare. Am discutat, de asemenea, cartea & # 8220; un pic de muzică Sammy & # 8221; Și dacă vă întrebați ce înseamnă titlul acelei cărți, ea va vorbi și despre asta. Voi merge mai departe și vă voi lăsa să ascultați acest interviu, am fost atât de încântat să vorbesc cu Suzanne; A fost o conversație minunată cu un alt proprietar de câine, iubitor de animale de companie. Și sper că veți obține cât mai multă bucurie din ea ca și mine.

Interviu cu Lane Suzanne

Samantha: Înainte de a vorbi despre carte, vreau doar să vorbesc despre salvarea animalelor. Evident, am vorbit pe scurt înainte, salvează animalele. Și știu că și tu. Și îmi place întotdeauna să susțin că atunci când pot.

Suzanne: Absolut, aș fi fericit.

Samantha: De ce nu ne spuneți puțin despre experiența dvs. cu salvarea animalelor și a unui fel de proprietar de animale de companie.

Suzanne: Ei bine, am salvat și am reluat animalele de când eram copil. Am salvat porumbeii de pe stradă, am salvat o pisică dintr-o ex-logodnicie. Am salvat alte două pisici dintr-un adăpost. Apoi, ceea ce a transformat dragostea mare a vieții mele, un câine de la un adăpost care a lăsat o zi să trăiască.

Numele lui era Sammy. El a fost un amestec, pit taur și, cred, au crezut catahoula australiană. Așa că arăta ca un dalmant, dar într-un mod foarte diferit. Era un câine uimitor. Avea cinci ani.

Samantha: Am fost salvați din adăposturi și am salvat și "# 8212; Trăim într-un oraș foarte mic, așa că cuvânt se întâmplă în orașele mici, când există un animal care are nevoie de asistență și # 8212; Dar salvarea din adăposturi, este cu siguranță ceva care, după cum am menționat, am susținut.

Desigur, există oameni care caută câine de crescătorie pură de o anumită rasă, indiferent de ce ar putea fi, și asta alegerea lor. Care sunt unele dintre motivele când vorbești cu oamenii despre salvare? Care sunt unele dintre motivele pe care le oferiți ca motive de salvare a animalelor de companie?

Suzanne: Pentru un singur lucru, salvezi o viață.

Locuiesc în New York City. Există numeroase ceea ce se face referire la adăposturi Kill # 8220;.& # 8221; Și în aceste adăposturi, câinii au o oportunitate de viață. Fie ei sunt adoptați într-o anumită perioadă de timp sau sunt uciși. Deci, este imperativ ca acești câini din aceste adăpost să se salveze pentru că altfel Sammy, câinele meu actual, Yogi & # 8212; Nu ar fi aici.

Cred că mediul de adăpost, cu atât câinele este mai lung în acel mediu, cu atât este mai traumatizată. Am fost în toate tipurile de adăposturi diferite. Pisicile mele au venit dintr-un adăpost non-ucide. Și au avut o viață mai bună; Erau încă în cuști. Au fost hrăniți mai bine. Au fost îngrijiți mai bine.

Dar, în aceste adăposturi publice, unde câinii se ridică de pe stradă sau sunt predați, ceea ce este cazul cu câinele meu actual, viața nu este bună. Ei primesc orice fel de mâncare este donat adăpostului, plus cred ceea ce cred că adăpostul cumpără.

Deci, pentru mine, am avut două experiențe foarte diferite. Am avut câinele meu Sammy care avea cinci ani când l-am salvat și a căzut în brațele mele și a rămas acolo. Câinele meu actual, l-au scos din adăpost, mi-au spus, și ai fost avertizat despre acest câine, corect?& # 8221; Și am spus că mi sa spus că atunci când strângeți laba cu adevărat, el a tolerat pentru prima dată, a încercat să muște a doua oară. Și am spus, "Cred că este inteligent. De ce ar fi rănit cineva de două ori cineva?& # 8221; Așa au spus, nu. El este foarte agresiv. Trebuie să fii atent cu acest câine. Din punct de vedere tehnic, nu v-am fi lăsat să-l luați, dar știu că îl doriți cu adevărat.& # 8221; Și a fost o experiență diferită.

Nu ne-am legat imediat. A avut probabil câteva experiențe rele anterioare. Timp de cel puțin un an nu l-am putut atinge pe partea stângă. Ei au spus că este produsul unui episod violent intern. Așa că ne-a dus mult timp. Dar acest câine este cel mai afectuos, iubitor, dulce, bine temperat, jucăuș "# 8212; Nu am suficiente adjective pentru a descrie transformarea în el. Odată ce a reușit să aibă încredere și să creadă că acesta a fost un loc bun pentru el, el sa transformat într-un animal complet diferit.

Așa că cred, în funcție de temperamentul tău, atunci ce vrei să accepți, și ce, în inima ta, ceea ce crezi, se va întâmpla probabil, care este că lucrurile se vor întoarce și câinele va deveni o creatură uimitoare, care are a fost experiența mea.

Apoi du-te la adăposturi și tu salvați câini. În caz contrar, te duci la crescători sau te duci la magazinele de companie și știi ce? Nici o garanție nu există nici o garanție. Puteți să vă încheiați cu cel mai adorabil catelus care se transformă într-un câine destul de urât. Deci acest lucru este un fel de sumă totală a experienței mele.

Samantha: Da, cred că este un punct important de făcut. O mulțime de oameni, ei cred că dacă ridici un cățeluș, dacă le primești ca un câine vechi de opt săptămâni de la un crescător sau un magazin de animale de companie, că le poți ridica pentru a fi cel mai uimitor câine din lume, dar acolo nu este garanție.

Există condiții ereditare; Uneori, acești câini provin din magazine de animale de companie, puii provin din mori de catelus și există o mulțime de condiții genetice care pot fi transferate. Deci, nu există nici o garanție acolo sau nimic, acesta este un punct important de făcut.

Voi spune și asta, locuiesc în Maine și nu avem adăposturi aici, dar ați atins câteva motive, chiar dacă nu locuiți într-o zonă în care să rămână adăposturi și # 8212; o viață într-un adăpost și # 8230; Lucrez îndeaproape cu o mulțime de adăposturi și salvați în zona noastră și există câini care au fost acolo de ani de zile și pisici care au fost acolo de ani de zile și se obișnuiesc cu acel mediul adăpostului de a fi închis într-o canisa, de nu având la fel de mult contact cu oamenii așa cum ar fi dacă ar fi într-un mediu de origine.

Știu că adăposturile fac tot ce pot; Îi felicit cu siguranță pentru munca pe care o fac, dar, desigur, nu sunt nici un fel ca adăposturile care au 10 sau 12 câini și 20 de pisici să poată interacționa cu fiecare animal de ore și ore în fiecare zi. Fiecare câine primește un pic de atenție. O plimbare, indiferent ce au nevoie, dar cu adevărat minimul gol, deoarece nu sunt suficienți voluntari și angajați să facă acest lucru.

Deci, chiar dacă nu este un adăpost ucide, trăind într-un mediu de adăpost și ați atins-o, ei primesc mâncare donată și, de obicei, cel mai ieftin disponibil. Ele hrănesc o cantitate mare de câini; ei nu sunt capabili să cumpere calitatea kibble pentru a hrăni. Și viața într-un adăpost, chiar dacă nu este un adăpost de ucidere, nu este cu siguranță nici o viață pentru niciun animal.

Suzanne: Nu, și cred că pentru mine, când mi-am salvat câinele curent, Yogi & # 8212; Ceea ce ma făcut atât de trist că l-au numit în adăpost. Aparent, lucrătorii adăpostiți într-o noapte s-au întâlnit și au decis că vor numi toți câinii după designeri. Deci, Yogi, în viața lui de adăpost a fost numele Gucci. Sunt recunoscător că nu a fost numit Luis Vuitton. Cu toate acestea, femeia care vorbește despre mine despre el a spus că noaptea înainte de & # 8212; iar acestea sunt în mare parte pit-taurii care ajung să doarmă mai întâi și # 8212; ea a spus că știu că nopțile înainte de care câinii vor fi eutanasiați a doua zi și iau animalele afară și se așează în jurul lor și le-au sărut și să-i sarute și să-i iau, ca pentru o dată în viața lor, ei știu această atenție înainte de a muri.

Și am crezut că a fost doar și # 8212; mă aduce la lacrimi chiar gândindu-mă la asta.

Samantha: Heartbreaking.

Suzanne: Este înconjurator, că acești câini săraci știau că poate 12 ore în valoare de o viață bună. Și nu înseamnă că unii câini sunt predați pentru că nu este nimic altceva pe care îl putem face ", # 8212; Proprietarul moare, proprietarul se termină în spital, oamenii se mișcă, ei nu pot lua câinele cu ei. Dar la sfârșitul zilei, dacă era câinele meu și dacă există vreunul din aceste circumstanțe, am făcut provizioane pentru câinele meu în voia mea. Știu că, dacă Dumnezeu interzic, ceva se întâmplă cu mine, el nu ar fi înscris într-un adăpost și dacă ar fi fost de până la mine și trebuia să-l predau și eram încă sănătos și trebuia să mă mișc sau din orice motiv nu a putut lua câinele, m-aș asigura că câinele a fost înfășurat într-un adăpost uman unde uciderea nu a fost o opțiune.

Dacă aveți un câine și nu puteți să-l păstrați și îl puneți într-un adăpost sau o pisică sau o pasăre "# 8212; Vreau să spun, ideea este să te uiți în jur și să vezi unde câinele sau pisica va primi cea mai bună grijă pe care o puteți furniza.

Deci, cred că aceste povești în general sunt "# 8212; Unele dintre ele au rezultate foarte fericite. Știu când l-am luat pe Sammy, nu știam ce să fac cu el timp de aproximativ 5 luni. Sa dovedit că am avut cel mai dulce, cel mai bun și cel mai blând câine în creație și el a fost stângace și îi plăcea să mănânce alți câini, pentru lipsa unui cuvânt mai bun. Toate aceste lucruri au venit ca o surpriză uriașă.

Deci, am avut ca și câinele din cer. El a avut doar cea mai dulce personalitate. A fost și # 8212; Din păcate, a existat o tânără femeie care a trăit în clădirea mea care a dezvoltat scleroză multiplă la 42 și a pierdut mai ales coordonarea în brațele ei, iar ea nu a fost niciodată deosebit de îndrăgostit de câini în măsura în care am putut vedea, dar dintr-o dată ea a vrut doar să petreacă pe lângă Sammy, dar a fost atât de necoordonată încât, în loc să-l facă pe el, îl înspăimântă în jurul capului și câinele meu sa așezat acolo și ia permis să facă asta până când m-am oprit pentru că am crezut, nu sunt corect, eu " încerc să fiu drăguț și să o lase să facă ceea ce încearcă să facă, dar nu a funcționat corect, dar nu sa mișcat. Este aproape ca și cum ar avea sens că avea nevoie să-i lase să facă asta.

Samantha: Avem o vorbă în casa noastră & # 8212; Fotografiile # 8220; Cine a salvat cine & # 8221; este ceea ce spunem întotdeauna și # 8212; Pentru că am salvat atât de mulți câini și la început credeți că și # 8212; O să salvezi acest animal, îi dai o viață mai bună și asta e tipul de & # 8212; Vrei un câine cu siguranță, dar scopul principal de salvare dintr-un adăpost sau o organizație ca asta este că dai un câine o casă mai bună, salvezi viața, o aduci într-o familie care O să-l iubească.

Și există întotdeauna acest punct de cotitură, și acum am făcut-o "# 8212; Nici măcar nu știu de câte ori am salvat și animale, dar chiar și pisicile pe care le-am salvat și # 8212; Există întotdeauna acest punct de cotitură în cazul în care lucrurile fac clic și că faza de întâlnire se termină, iar câinele este confortabil și sunteți confortabil și doar clicuri și ele cu ochiuri și este un sentiment cu adevărat uimitor.

Evident, pentru că am făcut asta de mulți ani, în etapele foarte diferite ale vieții mele, am salvat câinii de când eram tânăr și mai întâi trăind pe cont propriu și acum sunt o soție și o mamă și am adoptă animale în familia noastră și în fiecare dată există acest punct de cotitură în care se întâmplă ceva și doar clicuri și este uimitor ceea ce faceți pentru acești câini, dar cu adevărat uimitor ceea ce fac și pentru dvs. și ce vă învață.

Și cred că este lucrul pe care încerc să-l trec mereu la oameni despre salvarea, dar este ceva ce nu poți pune în cuvinte. Așa cum ați spus că nu există adjective nici măcar să descrieți legătura pe care o aveți cu un câine pe care l-ați salvat și El vă salva într-un sens.

Suzanne: Ei bine, cu câinele meu Sammy a salvat și pe altcineva. Pentru că mama mea a fost, aș fi trebuit să spun despre 90, când Sammy a intrat în viața mea. Sammy era un câine mare. El a cântărit 65 de kilograme, deși avea 42 de kilograme când l-am luat, dar avea 65 de lire sterline, iar mama mea nu avea nici o experiență cu un câine mare și sa îndrăgostit înainte de a le face.

A fost un dialog iubitor între noi. În fiecare săptămână mi-ar spune și-l iubiți deja?& # 8221; Și aș spune și nu se întâmplă nici o mamă.& # 8221;

Și am plecat acolo o zi și mama mea a avut o mulțime de probleme de vedere la 90 de ani și ea a scăpat de un medicament pe podea, așa că am știut când am mers să vizităm pentru a face întotdeauna o verificare rapidă a podelei pentru a fi sigur că nu a existat medicina oriunde.

Și într-o zi, mi-a lipsit o pastilă, Sammy a găsit-o, iar următorul lucru pe care l-am cunoscut că îl aruncă și mi-am deschis gura. Am văzut că pilula coboară în gât. Așa că am strâns repede toate pastilele mamei mele, numite veterinarul meu și am spus că nu știu care a luat.& # 8221;

Și a existat medicamente pentru inimă și au existat o serie de lucruri care l-ar fi putut răni. Așa că a spus și a spus-o chiar acum Vom avea nevoie să rulam un ecran de tox și să vedem ce se întâmplă.& # 8221;

El a rămas acolo timp de 3 zile, în timp ce păstrează în mod esențial vigilă; tocmai l-au privit. Au fugit de sânge de lucru periodic și sa dovedit că era în regulă.

Acum, ține minte că nu ne-am legat. Așa că m-am dus la veterinar să-l iau în lacrimi pentru că m-am gândit, nu pot gestiona acest câine. El este peste tot. El locuiește în mod constant aici la veterinar pentru un motiv sau altul, & # 8221; Și nu știam ce să mai fac. Acesta este sfârșitul meu Wits.

VET-ul meu este situat pe două etaje. Așa că m-am întors să-l văd că coboară pe scări exuberante și fericite și am făcut contact vizual. Și undeva între momentul în care a aterizat pe podea și a venit la mine, sa aruncat în poala mea "# 8212; m-am indragostit.

Și exact ce spui. A fost complet neașteptată. Doar în acea secundă am plâns încă, dar mi-am dat seama că am fost fericit. Acest câine a fost acum oficial câinele meu. Și cred că și-a dat seama că ceva sa schimbat, de asemenea, și sa schimbat. Și din acel moment a fost doar, a fost un partener uimitor atât de uimitor.

Samantha: Da. Este într-adevăr, vreau să spun că nu ai și # 8230; Nu o poți explica pe altcineva decât să o înțeleagă și au salvat un animal. Acest lucru este un fel de un segu perfect, dar ați scris o carte și ați sunat "Micul Sammy Music & # 8221; de Suzanne Lane și va fi o legătură și # 8212; Dacă cineva ascultă acest lucru pe social media sau pe YouTube sau ceva de genul ăsta "# 8212; Există o legătură chiar sub, și va fi un link pe site-ul nostru, de asemenea, dacă cineva vrea să verifice cartea.

Ai scris o carte despre Sammy și impactul pe care la avut în viața ta. Evident, nu vrem să dăm cartea departe, pentru că dorim ca oamenii să o citească, bineînțeles. Dar este o poveste atât de inspirată și, pe parcursul, vă dați informații despre Sammy și câteva dintre puținele aventuri pe care le are. Dar tonul subiacent al acestei povestiri & # 8212; Este vorba despre salvarea animalelor și despre experiența dvs. cu el. Deci, cum a venit cartea?

Suzanne: Ei bine, fără a da prea mult, cum Sammy îmbătrânește și picioarele lui au fost mai slabe. Am crezut că și # 8212; Chiar trebuie să-l surprind viața și să-l memorializăm în timp ce el este în viață. Pentru că experiența lui "# 8230;

A fost interesant și # 8212; între mama mea îmbătrânește și câinele meu îmbătrânește, am învățat multe despre răbdare. Am învățat multe despre compasiune și vârstă înaintată. Sammy ma învățat constant.

Dar cartea a venit pentru că atunci când Sammy a dormit noaptea, el a sfărâmat și a avut o varietate de snore diferite. Am descoperit că atunci când nu mai am avut-o, au fost sunetele lui pe care le-am pierdut. A fost muzica. El va visa și va face aceste zgomote lătrat că uneori sună ca intră într-un teritoriu atât de bun în somn și l-aș fi trezit cu ușurință și l-am scos din oriunde el a aterizat pentru că pentru mine ar fi avut un timp minunat , dar nu sună bine. Experiența lui Sammy după ce a avut pisici timp de 27, 28 de ani. Am crescut cu un câine, dar era puțin. Experiența lui Sammy este un câine mare, iar personalitatea sa extraordinară a fost ceva ce am vrut să mă surprind. Am vrut să o împărtășesc cu alte persoane.

A fost foarte important pentru mine să mă asigur că viața lui avea înțeles și pentru alți oameni. Era dulce, pentru că în cartierul meu, locuiesc în Manhattan, fiecare om îl cunoștea. Oamenii de pe stradă îl cunosc. Toată lumea din clădire ar spune lui Hello. Nu mi-au cunoscut numele, dar ei știau numele lui. Oriunde am mers, dacă nu a avut un pic de atenție de la cineva "# 8212; pentru că el este foarte neobișnuit de căutare și # 8212; Dacă nu a obținut cel puțin un pic de atenție, am putut vedea că a fost dezamăgit. Pentru că era atât de obișnuit să fie în picioare. Era o femeie în cartierul meu, care la numit primarul neoficial al părții din stânga.

El a fost doar și # 8230; El a fost complimentul pentru viața mea pe care nu am așteptat-o ​​niciodată. Și am fost atât de recunoscător pentru dragoste și de îngrijirea pe care a dat-o pe mama mea, pentru că nu am înțeles niciodată cât de mult a însemnat-o până când am scris despre asta.

Apoi mi-am dat seama că ori de câte ori nu se simțea bine, și ea se așeză în pat, va veni și # 8212; Nu mi-a făcut asta niciodată - # 8212; El ar veni și va curge în interiorul genunchilor ei. Și ea ar merge, el este greu; Mă rănești pe mine și mă doare; & # 8212; Dar ea a iubit-o. Și niciodată niciodată în întreaga mea viață a făcut asta.

Mi-am rănit odată spatele și m-am așezat pe patul meu și nu am luat curl în genunchi, am luat palma pe picioare care a fost "# 8212; Haideți să vă ridicați; ce faci?

Era un câine extraordinar.

Am învățat de atunci, pentru că cred că câinele curent este cu siguranță extraordinar. El este mai tânăr, l-am luat în mod neașteptat la un an și jumătate pe care nu l-am planificat. Dar personalitatea sa, inteligența sa, jocul său, ma uimit.

Deci, Sammy ma pregătit. Îmi place să cred că undeva de-a lungul liniilor pe care le-o în continuare într-un fel cu mine. El este peste apartamentul meu.

Dar la punctul tău, povestea lui și # 8212; Trebuia să-i spun, așa că am scris și o mică muzică Sammy.& # 8221; Titlul nu poate însemna la fel de mult pentru oricine altcineva, dar am avut nevoie să mă asigur că undeva toate aceste escapade și toate aceste experiențe au fost traduse și, dacă poate, acolo erau niște lecții care trebuie învățate, eu a vrut să le împărtășească.

Am aflat mai multe despre câinele câinelui decât am așteptat vreodată să învăț. Am concediat mai mulți câini de câine decât m-am așteptat vreodată să trag și am aflat că, deși câinele meu părea să iubească toată lumea, că toată lumea nu l-au iubit și nu a avut grijă de el pe stradă.

Așa că aș primi rapoarte de la alți oameni care mă vor numi și spun că "# 8230; De fapt, unul dintre vecinii mei vecini care aveau un câine și era unul dintre câțiva câini pe care Sammy nu mi-a plăcut, și când s-au văzut reciproc acest câine Betty și Sammy s-ar mârâi unul la altul.

Proprietarul lui Betty mi-a spus o noapte și a spus că ascultă, mi-ar plăcea să obțin acest apel, dar simt că trebuie să fac asta.& # 8221; Am crezut că și # 8212; Dumnezeule, ce sa întâmplat?

A spus, și ai un nou câine Walker & # 8221; și am spus că, da, da, & # 8221; și ea a spus, bine, tocmai ți-a lovit câinele în cap.& # 8221;

Samantha: & # 8212; Oh meu & # 8230;

Suzanne: Am spus & # 8220; despre ce vorbești?& # 8221;

Ea a spus că se apropie de clădirea, iar Betty stătea acolo și Sammy a văzut-o și au început să se mârgă unul pe celălalt așa cum fac și dintr-o dată câinele tău Walker la lovit în cap.& # 8221;

Așa că am sunat câinele meu Walker și am spus că mi-ai pus câinele?& # 8221; și el a spus că da.& # 8221;

Și am spus că și tu ai face asta? Și în capul tuturor locurilor?& # 8221; și el a spus că și el a mârâit la un alt câine.& # 8221;

Am spus, de ce l-ai lovit?& # 8221; și a spus că bine, ce ai fi făcut?& # 8221; Am spus & # 8221; L-aș fi tras. Cât de prost ești tu? Faci asta în fața clădirii mele din fața vecinului? Crezi că nu s-ar întoarce la mine?& # 8221;

Samantha: Oh Doamne.

Suzanne: "Ești concediat.& # 8221;

Deci știi ce # 8212; Am trecut prin câine ca niște bomboane, pentru că trebuie să știu.

Cel mai bun a fost "# 8212; Am concediat un câine Walker care a fost obligatoriu disponibil pentru a merge târziu noaptea. Și am crezut și # 8212; Acest lucru este minunat; Nu mai trebuie să plec la ora 11 noaptea.

Apoi am început să aud povești și apoi Sammy a refuzat să iasă cu el și am acordat atenție câinelui meu.

Și când a apărut câinele Walker, am spus și # 8220; Sammy nu vrea să meargă cu tine.& # 8221; Și el a spus: Ei bine, o să mă duc să-l iau.& # 8221;

Am spus, nu, nu, nu, nu. Nu înțelegi. El nu vrea să meargă cu tine, & # 8221; și el a privit la mine și am spus, așa că este timpul să pleci acum.& # 8221;

El a plecat. Ma sunat în dimineața următoare țipând la mine. Și în acea seară, desigur, n-am avut un câine Walker acum. Am avut un portar care avea șase picioare șase, un tip mare, și i-am spus ", ți-ar plăcea să urmărească în spatele meu ca un gardian de corp? Cred că acest om va încerca să mă rănească.& # 8221;

Deci, de fiecare dată când m-am întors în jurul valorii de & # 8212; Tipul ăsta ar fi trebuit să fie în FBI; Nu l-am văzut niciodată, dar știam că era acolo. Ma urmat de două zile la rând pentru a ne asigura că acest câine nebun Walker nu va ieși din nu știu unde și fac ceva nuci.

Așa că am aflat. Aș începe să urmăresc câinele Walker. Aș angaja un nou câine Walker, mergeți cu ei și apoi la cea de-a doua plimbare, aș merge în jos după și aș urma câinele Walker. [râde] în cele din urmă, am terminat cu un grup de oameni care chiar am avut încredere. Și au fost cu mine până la capăt.

Și orașul care trăiește. Nu știu cât de mult se întâmplă acest lucru în afara zonelor orașului, dar aici e probabil un câine Walker pentru doar jumătate de bloc.

Samantha: Da, și cred că este important. Nu doar cu câine de câine, dar avem încredere în animalele noastre cu o mulțime de oameni. Doggie Daycare devine mult mai popular. Îngrijire și # 8212; O mulțime de oameni își aruncă câinii la groomers. Ei nu stau acolo; le aruncă și se întorc în câteva ore și le iau. Unii oameni fac asta cu veterinarul. Există oameni diferiți în care aveți încredere în & # 8212; Situri de animale de companie care vin în casa ta; Asta e un lucru foarte important; Îi încredințezi cu casa și câinele tău, și este o afacere mare.

Așa că cred că este important să rețineți că trebuie să fiți diligenți în găsirea oamenilor potriviți. Și poate că cineva este grozav, sunt cu adevărat minunați, vă bucurați de ele, indiferent de dvs. ca o rată este foarte corectă, lucrurile pe capătul dvs. sunt minunate, dar, din orice motiv, câinele dvs. nu este confortabil. Asta este important.

Așa că cred că este un punct bun pentru a face ca trebuie să fii sârguincios. Și vorbim despre salvarea animalelor și cred că ceva mulți oameni nu se gândesc când se gândesc la salvarea unui animal este cine este My & # 8230; Ei spun întotdeauna că are un sat pentru a ridica un copil. Dar este nevoie de un sat pentru a ridica și un câine.

Suzanne: O face.

Samantha: Cine este satul vostru? Vrei să te gândești la asta înainte să aduci un câine în casa ta. Cine va fi medicul veterinar? Veți avea nevoie de un câine Walker, un Sitter Pet, un groomer? Sunt acei oameni disponibili în zona dvs? Dacă sunteți într-un cadru de oraș, există o jumătate de bloc sau cam asa ceva. Trebuie să găsiți oameni că aveți încredere? Și fii cu adevărat sârguincios despre asta.

Suzanne: Adu-ți un punct atât de bun, pentru că am schimbat foarte devreme. Sammy a fost adus literalmente la ușa mea; și femeia care a făcut salvarea și # 8212; salvarea inițială; El la tras de la adăpost până când ar putea găsi o casă, așa că îl încurajează, în principiu, "# 8212; și ea a spus, l-am duc la un veterinar pe această stradă. Îți vor da o reducere pentru că l-ai salvat, așa că ar trebui să mergi acolo.& # 8221;

Acesta nu a fost cuvântul pe care l-am folosit pentru pisicile mele și m-am dus acolo. Nu am fost îndrăgostit. A trebuit să susțin câinele meu și acesta este un punct atât de important de făcut pentru oricine se gândește la obținerea unui câine de oriunde și # 8212; Mi-am ascultat tusea mea de câine, iar acest nou veterinar mi-a spus, nu-mi face griji, asta e doar reziduurile de tuse de Kennel, a fost tratat pentru asta, el este bine, el este doar o să tuse o vreme.& # 8221; Dar ascultau si priveam tusea si m-am gandit, acest lucru nu este normal.

Și l-am împins pe doctor și l-am împins și l-am împins, până când i-am spus: Ascultă, îți voi plăti prețul complet; Vreau o radiografie toracică pentru câinele meu.& # 8221; Așa că a spus, nu are nevoie de ea, & # 8221; și am spus, nu-mi pasă. Doar fă-o.& # 8221; Și sa dovedit că Sammy era foarte aproape de pneumonie.

Samantha: Wow.

Suzanne: Și medicul sa întors și mi-a spus, "Bună captură.& # 8221; Am crezut că o voi lovi.

Am spus, "Ce vrei să spui, o captură bună? Aceasta ar fi trebuit să fie captura ta bună, nu a mea.& # 8221; Așa că nu am mers niciodată acolo.

Și chiar la vedetecția actuală, unde este o practică mare; Există o mulțime de doctori diferiți și # 8212; Nu mi-a plăcut modul în care l-au tratat un doctor și am crezut că era mai liberă decât trebuia să fie.

Am avut o imprimare mare pe partea din față a graficului, care a spus doctorul așa și, așa că nu se poate apropia de acest câine. Nu-mi pasă dacă este o urgență. Acest doctor nu-mi poate atinge câinele.

Și sa dovedit că am greșit. Am aflat mulți ani mai târziu, cu Yogi-ul meu de câine curent, că, de fapt, ea este destul de strălucită. Ea poate să nu aibă cea mai bună personalitate din lume, dar într-o situație de urgență ar fi doctorul pe care îl vreau.

Așadar, am învățat să susțin inteligent și sperăm întotdeauna inteligent, făcând probabil că decizia pentru Sammy nu a fost cea mai bună din lume pentru că ea este foarte calificată. Este la fel ca medicii; Nu veți găsi întotdeauna pe cineva cu o manieră minunată a nopțiului, dar el este strălucit la ceea ce face sau ea o face.

Deci, există atât de multe lucruri de luat în considerare.

Samantha: Absolut.

Suzanne: Și trebuie să acordați atenție animalului. Dacă Sammy, al tuturor oamenilor și # 8230; [Râde] & # 8220; # 8230; & # 8221; & # 8212; din toți câinii & # 8230;

Samantha: [râde] Sunt ca oamenii, asta e ok.

Suzanne: Ei bine, ei sunt, adică când nu a vrut să meargă cu acel walker, chiar mi-am acordat atenție, pentru că ar fi mers cu cineva. Singurul lucru pe care l-am observat și am observat-o cu Sammy și o văd cu yogi și nu știu dacă este adevărat cu câinii din crescători și # 8212; Dar dacă trec pe lesa, chiar și doar glumă, dacă trec pe Yogi Lesa, același lucru cu Sammy, chiar și pentru cineva pe care îl cunosc și este cine este cineva care iubește câinele și # 8212; ei panică.

Yogi va mușca lesa și va aduce înapoi la mine, Sammy ar refuza să se miște pentru că erau atașați. Acel atașament este în valoare de tot în lume.

Samantha: Absolut. sunt complet de acord. Ați menționat numele cărții & # 8220; un pic de muzică Sammy & # 8221; ar putea să nu aibă sens altora, dar trebuie să spun că am salvat întotdeauna boxerii. Am căzut în genul ăsta de "# 8212; Un fel de a apărut la ușa noastră. Așa că am luat-o, a fost cu mulți ani în urmă, acum cincisprezece ani și ea a inspirat această dragoste de boxeri pentru mine, așa că am avut acum multiple boxeri de-a lungul anilor.

Și ultimul boxer pe care l-am avut, Chloe, micul nostru Chloe & # 8212; Era foarte abuzată atunci când o avem și am spus mereu că a apreciat ceea ce i-am dat pentru că știa ce vrea să vină de undeva unde nu avea același fel de stil de viață. Așa că era foarte strânsă și ea a vrut întotdeauna să fie lângă tine, peste tot. Câinii noștri ajung pe mobilier și apoi dorm pe patul și lucrurile de genul asta. SO & # 8230;

Suzanne: O da.

Samantha: A fost întotdeauna chiar lângă tine, și a fost A "Brachy-Al & # 8221; rasă, așa că a avut nasul scrunchy și ea a scufundat și a făcut zgomote mici tot timpul. Se sforăie când a dormit. Când ar mânca, ar face puțin zgomot. Și a fost întotdeauna acele zgomote mici care, de-a lungul anilor, cu ea "# 8212; A fost Chloe. Și nu am crezut niciodată nimic despre asta. Este amuzant, pentru că ai spus despre Sammy & # 8212; Când au plecat, nu-ți dai seama până nu mai e acolo, cât de mult ți-e dor de acel sunet, toate acele mici sunete.

Suzanne: Da.

Samantha: Deci, când am citit prima dată titlul cărții, un pic de muzică Sammy, & # 8221; M-am gândit că citind prin ea, aș ajunge să înțeleg titlul și am înțeles-o atât de mult decât am crezut vreodată că aș fi terminat odată cu cartea. Pentru că nu ne-am gândit niciodată la asta ca muzică, dar toate acele zgomote mici. Și le lipsești când au plecat, sigur.

Suzanne: Când a dispărut, apartamentul meu a murit. Nu a existat niciun sunet nicăieri. Chiar și sunete normale de respirație. Suna ca apartamentul meu a murit. Nici măcar nu am cuvinte pentru a exprima acea gol. Este doar doar & # 8212; Sunt recunoscător și voi fi întotdeauna recunoscător că Sammy a trăit o viață bună și lungă. El a trăit o viață întreagă. Și, în cele din urmă, nu am regrete, într-adevăr, despre nimic. Pentru că avea tot ce poate avea.

Nu știu cum au fost primii cinci ani. Aș vrea să mă gândesc la cele nouă după aceea că l-am avut, am făcut tot ce sa întâmplat la început.

Samantha: Categoric.

Suzanne: Nu cred neapărat că Sammy a fost abuzat. Nu era într-adevăr nici o indicație, cu excepția cicatricea deasupra ochiului. Dar nu știu ce a fost. Pentru că modul său de la început era blând și dulce. În totalitate peste partea de sus și de nebunie și # 8212; [Râsete] & # 8212; dar foarte blând și dulce. Și pot vedea acum, de la ca un câine pe care știu că fusese abuzat, pot vedea diferența, în învățarea de a avea încredere, învățând să iubim, învățând să înțeleagă permanența.

Și la punctul dvs. de acces liber la casa dvs. & # 8212; când am luat yogi, nu a putut sări. Și am spus veterinarului, există ceva în neregulă cu el? Și ea a spus că nu cred că așa, nu cred că e vreodată sărit și # 8212; El a avut, de asemenea, un caz foarte rău de tuse de canisa când a sosit, care este ceva pe care oamenii care îl adoptă din adăposturi ar trebui să fie pregătiți pentru că ar trebui să fie pregătiți, pentru că sunt acolo și tu doar să ai grijă de câine și # 8212; dar el ar dormi pe podea lângă patul meu, și apoi ar privi peste pat ca oh ce e acolo, dar nu ar sari niciodată. Deci, în cele din urmă, într-o zi am crezut că acest lucru este ridicol, era 46 de lire sterline; M-am aplecat; L-am luat. 46 de lire sterline nu era nimic după 65 de kilograme și l-am pus pe pat.

Și stătea acolo pe toate patru paralizate, și ca și cum nu putea să-și ia piciorul, apoi sa dus în partea de sus a patului și se uită în jos. Apoi sa întors la cealaltă parte și se uită în jos. Și am crezut că nu știe cum să coboare, așa că trebuia să-l ajut, apoi l-am ajutat din nou și din nou. Până în a treia oară a fost un pro, acum zboară, nu este nimic în neregulă cu picioarele lui.

Samantha: [Râde] Asta e amuzant cum figurează lucrurile.

Suzanne: Dumnezeule, vreau să spun că îl urmăresc a doua zi, a zburat de pe canapea în camera de zi la unul dintre fotolii. Distanța este de aproximativ patru picioare, și el a zburat literalmente în aer și am crezut că Dumnezeul meu va rupe gâtul. Dar nu, a aterizat pe scaun, desigur, a început să sapă. [râde] Acest lucru este temperament foarte diferit, dar sunt atât de recunoscător și atât de recunoscător că nu am renunțat la el, că nu l-am dat înapoi, că nu am făcut nimic din lucrurile pe care cineva le posibil la sfârșitul frânghiei lor, s-ar fi putut face.

Am blocat-o și acum patul nostru de dimensiuni regele a devenit al lui și am noroc dacă am un spațiu puțin pe o parte. El este mestecat prin faptul că nu vă pot spune cât de multe perne. Deci, aceasta este o experiență diferită. Dar el este adorabil, el este, de asemenea, un amestec de groapă și abiam abate pe cineva care se este frică de o groapă "# 8212; Amestecurile de groapă și pitbullurile, cu excepția cazului în care au fost instruiți să fie altfel, sunt cei mai dulci, mai blândi, iubiți de pe planetă. Sunt cele mai bune. Trebuie să lucrați foarte greu pentru a transforma unul.

Samantha: Cred că un punct cu adevărat important de făcut, atunci când vorbim despre caini de salvare ca & # 8212; care nu renunță la UP & # 8212; S-ar putea să ajungeți la adoptarea unui câine care este perfect de la. Mă îndoiesc foarte mult, pentru că majoritatea nu sunt. Puteți obține una care este deja pregătită în casă; Puteți obține unul care este deja folosit pentru a fi în jurul copiilor sau oricare ar fi cazul că vă aflați pe tine " câinele pe care îl căutați, puteți găsi cu siguranță unul care este exact ceea ce doriți.

Dar, de cele mai multe ori, câinii de salvare trebuie să vă amintiți că, chiar dacă au venit dintr-o casă unde erau bine iubiți și îngrijiți și au fost instruiți și lucruri de genul ăsta "# 8212; Există o regresie atunci când un câine este într-un adăpost.

Ei nu trebuie să urmeze aceleași reguli. Este un mediu foarte diferit decât o casă cu o familie, deci unele din acele lucruri. Știu câteva adăposturi, câinii au acces la timp în afara, dar au, de asemenea, tampoane în interiorul caniselor, pentru că sunt acolo toată noaptea și lucrurile de genul asta. Astfel încât câinii pot regresa cu formarea casei și de așa ceva. Și trebuie să știi să intre în ea când salvează un câine că câinele pe care îl primești în ziua de lângă adăpost nu va fi câinele care trăiește în casa ta într-o lună.

Este un proces de învățare pentru amândoi și este răbdarea și determinarea și lipirea ei și ca și cum ați spus și # 8212; ei vor ruina perne; Vor fi niște ciudățenii, când crezi că picioarele lor nu vor funcționa și de fapt fac.

Este doar ascultând câinele, învățând de la câine și luând acel timp și având răbdarea lui & # 8212; Poate fi frustrant; Este absolut, mai ales dacă obțineți un câine care este doar distructiv sau un câine care este cu adevărat hiperactiv și are o mulțime de energie, cu siguranță poate fi frustrant. Dar există tone de resurse acolo pentru proprietarii de animale de companie care doresc să ajute dacă este vorba de antrenament sau ceva de genul asta.

Trebuie să fiți pregătiți să intrați în știind că va dura ceva timp. Majoritatea câinilor care provin din adăposturi și chiar dacă adoptați un cățeluș, este să luați timp și răbdare și trebuie să fiți pregătiți pentru asta.

Suzanne: Și știi ce, este diferit de câine la câine.

Sammy cred că este exact ceea ce ați descris. El a regresat. Cred că era într-un adăpost timp de șase săptămâni. Ei au încercat să-l adopte de două ori și de două ori a fost adus înapoi și a fost la cea de-a treia și ultima sa șansă posibilă la o viață. El nu a fost cu siguranță casa ruptă.

Din momentul în care a intrat în apartament, era peste tot. Yogi, pe de altă parte, am pus jos wee wee tampoane pentru că nu știam ce să aștept. Și răspunsul său la căutarea la tampoanele Wee a fost mâncat.

Samantha: [râde]

Suzanne: & # 8212; și a fost în totalitate casa ruptă. Așa că am învățat & # 8212; Niciodată nu știți ce să vă așteptați. Și asta este un fel de frumusețea adoptării mai înaintate și salvarea. Nu știi cine este.

Samantha: Da foarte. sunt de acord. sunt de acord. Cred că este o parte din entuziasm.

Suzanne: Da. Și aș îndemna atât de puternic oamenii & # 8212; Mii de câini mor în fiecare zi, deoarece oamenii se tem de adăposturi; Se tem să salveze; Ei cred că șansele lor sunt mai bune cu un crescător. Este într-adevăr neapărat adevărat.

Acești câini merită o viață. Ei merită să fie fericiți și, în schimb, asta vă dau. Ei dau fericire enormă. Deci, pentru banii mei, n-aș merge niciodată la un crescător, deoarece experiența mea a fost cu adevărat pozitivă. Au fost diferite, dar au fost pozitive.

Samantha: Nu am putut fi de acord mai mult. Aceasta este o modalitate perfectă de ao rezuma.

Pentru oricine este un iubitor de câine sau un proprietar de câine, și dacă ați salvat, chiar dacă nu ați salvat, un pic de muzică Sammy & # 8221; de Suzanne Lane. Din nou, vom avea legături pe site-ul nostru și pentru ca oricine să asculte pe social media, este acolo, de asemenea.

Verificați cartea. Este o poveste minunată. Vorbești despre capturarea vieții lui Sammy și de a-l memoraviga și este o modalitate foarte bună pe care ați făcut-o, dar este și o poveste cu adevărat și o poveste de inimă pentru oamenii care nu cunoșteau Sammy, dar am avut alți câini in vietile noastre. Ea aduce unele dintre aceste amintiri și într-adevăr, este o carte mare care explică cât de mult învățați de la un câine. Și nu este doar primul tău câine, dar salvând un câine. Este nou de fiecare dată.

Așa că îi încurajez pe oameni să verifice cartea. Este foarte ușor de citit, foarte bine scris, capitole scurte. Îmi place că de fapt, avem o nepoata care este de 13 ani, iar ea este un iubitor de animale, de asemenea. A văzut această carte pe biroul meu. Și a spus ea, pot să o citesc?& # 8221; și am spus, bine, trebuie să o citesc pentru muncă și odată ce am terminat cu ea, vă voi spune și voi vedea dacă este potrivit pentru dvs.& # 8221; Și am citit-o că am iubit-o. Am trecut-o la ea. Ea a citit-o și a iubit-o.

Deci, într-adevăr, copii, adulți, oricine are un punct slab pentru animalele de companie cred că ar obține & # 8212; Aceasta este o mare citire pentru oricine din acea categorie. Deci, vă mulțumesc pentru scriere și # 8220; un mic muzică Sammy & # 8221; și împărtășind cu noi toți.

Suzanne: Mulțumesc foarte mult. Și eu apreciez cu adevărat, îmi place că ai dat-o la vârsta de 13 ani. Cred că este atât de dulce.

Samantha: Ei i-a placut. Întotdeauna îi încurajez că, evident, să citească cărți care sunt interesate și, așa că una dintre cărțile ei preferate și, bineînțeles, acum este un film foarte popular, este "Marley și cu mine.& # 8221; Așa că am spus & # 8212; Loved Marley și cu mine; O să-i iubești și pe asta.

Așa că a fost un mare omagiu cu Sammy, dar oricine a iubit vreodată un câine sau pe cineva care înțelege că legătura pe care o aveți cu un animal de companie cred că se va bucura de lectură ", un mic Sammy Music & # 8221; Deci, dacă cineva vrea să verifice dacă vom împărți legăturile.

Suzanne: Mulțumesc foarte mult.

Samantha: Dacă ați întrebat dacă să adoptați sau să cumpărați un animal de companie sper că acest episod podcast tocmai a arătat cât de minunat și magic poate fi să aduceți un animal de salvare în casa dvs.

Sper că dacă ați iubit vreodată un câine și ați pierdut un câine sau dacă sunteți un salvator, ca Suzanne și cu mine, că acest lucru ți-a atins cu adevărat inima. Am avut un timp minunat să vorbesc cu Suzanne. Acest podcast a fost cu adevărat terapeutic pentru mine la un anumit nivel.

Podcast anterior: Beneficiile masajului câinilor și modul de tratare a animalelor de companie la domiciliu

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 42: este un câine de salvare potrivit pentru dvs?