Cum să opriți un câine de la niping când este încântat!

Opriți câinele

Mulți câini le place să apuce la arme, picioare, pantofi, eșarfe sau chiar păr când sunt încântați. Câinii care se înclină când sunt încântați pot fi destul de frustrant, jenant, dureros sau chiar înfricoșător pentru a lucra cu.

niste Puii care joacă mușcătura doar cresc din ea & # 8212; dar multe mai multe nu. Din păcate, pentru noi, majoritatea câinilor noștri vor rămâne doar cu obiceiurile lor în timp ce se maturizează dacă nu le învățăm alt mod de a acționa.

Care se spune - să le învățăm un mod diferit de a acționa! Astăzi, explorăm cum să oprim un câine de la înfundare când este încântat.

Ouch! De ce mușcă câinele meu când e încântat?

Câinii explorează lumea prin gura lor, pentru mai bine sau pentru mai rău. Deși nu vă pot spune exact de ce nimici câinele dvs. când este încântat (ar trebui să întreb, și nu sunt dr. Dolittle), vă pot spune câteva motive comune pentru cainele de câine.

Câinele tău vă poate arunca când e încântat, deoarece:

  • Vrea să se joace prin a pune ceva în gură, iar mâinile / picioarele sunt cele mai apropiate.
  • Vrea să joace prin punerea la ceva în gură, iar mâinile / picioarele se mișcă cel mai rapid.
  • El a aflat că nipping vă face să vă scârțați sau să vă mișcați mai repede.
  • Îi place să se lupte cu maxilarul cu prietenii lui câine și credea că și-ai vrea!
  • Punând ceva în gura lui la Chomp, îl face să se simtă puțin mai calm, și încearcă să se auto-calmeze.

În general, câinii care se înclină când sunt încântați sunt mare excitare. Acesta este un mod de scurt timp de a spune că tCâinii hese sunt ușor de depășită de lucruri. Acești câini reacționează adesea cu lătratul, spinning și & # 8212; Ai ghicit-o pe ea & # 8212; nipping.

câine-câine

Cum îmi opresc câinele de la înfundat când este încântat?

Suntem bucuroși că ați întrebat! Ca antrenor profesionist și un fost lucrător de adăpost de animale, am destul de puțini trucuri în mânecă pentru a opri câinii de la nipping.

Metode comune de instruire pentru a evita

În primul rând, să abordăm câteva sfaturi comune pe care ați putea găsi în altă parte online și de ce nu le susțin:

  1. Guiţat. Unii susțin că scârțâitul - ca și cum ar fi în durere - semnalează câinelui tău că este jucând prea dur. in orice caz, În multe cazuri, scârțâia face ca câinele să fie mai emoționat. Sună ca a distracție jucărie scânteie, la urma urmelor! Mai bine să rămâi liniștit, mai ales cu câinii adulți.
  2. Ținând blocarea botului câinelui. În teorie, ținând gura de câine închise lucrări ca o formă de pedeapsă spunând "nu face asta." In realitate, Acest lucru nu face altceva decât să-ți faci câinele nervos despre mâna ta lângă gura lui. Acest lucru poate deveni problematic în viitor când încercați să obțineți alimente periculoase din gura câinelui dvs. sau încercați să Perie dinții lui. Această tactică ar putea opri zgomotul în acest moment, dar nu este cel mai bun mod de a învăța câinele dvs. să nu-și lase mâine.
  3. Fixarea câinelui la pământ (o rolă alfa). Formatorii de câini de școală care lucrează cu știință incompletă au crezut că Alpha Rolls exercitarea dominanței prin rularea unui alt lup pe spate. De fapt, lupii supuși se rostogolesc pe cont propriu când sunt speriați. Pe scurt, rola Alpha este a Destul de o manevră extraordinară. Fixarea câinelui dvs. la pământ ar putea să-l împiedice să vă mușcați chiar acum Sau chiar și în viitor, dar asta pentru că te-a speriat de tine. Suntem destul de sigur că doriți un prieten cel mai bun, nu un ostatic! Mai degrabă decât aplicarea regulilor dvs. cu metode violente, înfricoșătoare, încercați să învățați câinele dvs. un mod diferit de a fi încântat și cum să se liniștească.
  4. Pulverizând câinele cu apă, oțet, citronella sau aproape orice altceva. Aceste metode funcționează, astfel încât acestea sunt adesea recomandate de persoanele care doresc să vadă rezultate rapide. Cu toate acestea, este destul de neplăcut pentru câinele dvs. În timp ce ar putea opri câinele dvs. de la înmormântare în acest moment, El îl învață că tu (sau oaspeții) sunt înfricoșătoare sau dureroasă. Acest lucru poate duce la lătrarea, locarea sau ascunderea în viitor. Nu e de ajutor! Vrem un comportament calm și politicos, nu comportament înfricoșător.
  5. Scuturați banii sau aruncarea lucrurilor la câine. Oameni ca această metodă, cum ar fi pulverizarea câinelui, pentru că oprește comportamentul în acest moment. La fel ca și pulverizarea câinelui sau alfa care îl rulează, aceste metode sunt înfricoșătoare pentru câinele dvs. și Nu-i înveți ce să facă in schimb de tăiere. M-am întâlnit cu câinii care au fost aduși la adăpost, deoarece proprietarii lor au scuturat cutii de bani la ei atât de mult încât câinii au început să-și latră și să moară dacă oamenii au luat ceva ce poate fi altceva (cum ar fi o sticlă de apă).

Pe scurt, dacă încercați să vă asigurați regulile casei cu metode de formare confruntatoare sau înfricoșătoare, ați putea opri câinele dvs. de la înmormântare în acest moment, dar la un preț. Este posibil să vă sperie câinele pe termen lung și îl puteți face chiar să acționeze mai agresiv pe linie.

Motivul pentru cele cinci metode enumerate mai sus sunt atât de atractive - în ciuda faptului că este profund problematică - este asta Ei opresc câinele de la nipping chiar acum.

Cu toate acestea, este cam ca și cum ai oferi partenerului tău o lovitură rapidă sub masă când spune ceva nepoliticos la cină cu părinții tăi. Funcționează și # 8212; dar ar putea face partenerul dvs. un pic iritabil față de dvs. sau chiar mai puțin probabil să doriți să luați din nou cina.

Dacă, în loc de a lovi partenerul pentru o glumă off-color, ați schimbat rapid subiectul la un subiect diferit - poate unul care arată că partenerul dvs. se va bucura de discuții? Și apoi la următoarea masă, ați îndreptat gluma rea ​​înainte de timp cu ceva mai prietenos părinte?

Aceste două metode sunt ceea ce vom face pentru câinii de înșurubați.

Modalități mai bune de a opri un câine de la înmormântare în acest moment (formator aprobat)

Când ai un boxer amperat (sau Jack Russell sau câine de bovine) trageți la mâneci și loviți-vă la tocuri, nu vă gândiți la un plan de formare în profunzime. Vrei să se oprească și să se oprească; acum.

Din fericire, nu trebuie să recurgeți la rulouri alfa sau cutii de bani pentru a face acest lucru. Salvați această schimbare liberă pentru Coinstar în schimb!

Când un câine se strecoară la tine, sărituri pe tine, latrat la tine sau altfel să fii deranjant, ai câteva opțiuni diferite:

1. Aruncați alimentele pe teren. Acesta este mereu preferatul meu. Numit "tratați împrăștiați" în lumea adăpostului, așa am scăpat de majoritatea tovarășilor mei de canini prea excitat. Luați un fistiful de tratamente și împrăștiați-le pe pământ. Sniffing și adunarea trataților va ajuta la calm majoritatea câinilor în jos.

Tratează Scatter

Nu vă faceți griji prea mult despre recompensarea câinelui pentru sărituri în sus "# 8212; Câinele este probabil atât de asemănător acum, încât este destul de incapabil să învețe. În știință vorbește, el nu folosește acum cortexul prefrontal!

Consumul de alimente îi ajută să-l calmeze și atunci Puteți începe să învățați lecții. Câinii sunt, în general, mai puțin probabil să "reveni" la tine după asta. Dacă câinele nu va lua tratamentele sau merge înapoi la suport, încercați o altă metodă.

câine-kibble-arunca

2. Intrați în spațiul câinelui. Dacă câinele este slăbit și vag, puteți încerca să intrați în spațiul său. Pur și simplu faceți un pas înainte în câine cu corpul dvs. în poziție verticală și caracteristici calm.

Nici un strigăt, împingere sau intimidare și # 8212; Faceți doar un pas spre câine. Acest lucru se va opri niste câini în piesele lor după câteva încercări. Nu încercați acest lucru cu câinii care pot fi speriați de dvs. sau de tine agresiv catre tine.

3. Fii calm și plictisitor. Mulți câini sari sau nipați la noi pentru că ne îndreptăm brațele, scârțâi ca jucăriile și, în general, ne facem în obiecte interesante de joc. Unii câini vor opri sărituri și să-ți mănească dacă pur și simplu faci plictisitor. Acest lucru este cel mai bine asociat cu o împrăștiere a tratării.

4. Părăsește camera. Dacă nimic altceva nu funcționează în timp ce un câine se nips la tine, plecați doar. Treceți peste o poartă de copil sau pas în spatele unei uși închise pentru câteva secunde. Această procedură "pedeapsă negativă" elimină pur și simplu ceea ce dorește câinele (tu și brațele tale să-ți dai drumul) când face ceva ce nu-ți place. După câteva momente, întoarceți-vă și încercați să țineți câinele să stea sau să aruncați tratate. Repetați după cum este necesar. Această abordare poate remedia cu adevărat problema!

Pentru majoritatea câinilor, O persoană plictisitoare care pleacă când se ciocnesc devine o jucărie frumoasă de mestecat. S-ar putea să fiți făcut după ce ați încercat aceste abordări, dar poate că nu!

Dacă doriți să învățați câinele dvs. un comportament alternativ, mai degrabă decât doar triajul problemei în acest moment, citiți mai departe.

Cum să vă opriți câinele de la intrarea în viitorul în curs de desfășurare

Desigur, uneori este frumos să împiedicați o problemă înainte de a începe.

Management de mediu

Noi putem Utilizați întotdeauna managementul de mediu Pentru a opri un câine de la suport. Acest lucru ar putea însemna punerea câinelui tău pe o leșie înainte ca oaspeții să vină peste ca să-l poți trage înainte de el.

S-ar putea să-l pui în spatele lui Poarta de câine sau într-o cutie. În unele cazuri, a bot vă poate ajuta să păstrați degetele în siguranță în timp ce lucrați la instruire.

câine-cu-botul

Dacă mergeți pe acest traseu, fiți pregătit să vă recompensați câinele cu o mulțime de tratamente pentru un comportament calm din spatele barierului. Dacă îl ignorați prea mult timp când este în spatele unei bariere, îl puteți face mai încântat pentru că este atât de pregătit să se alăture acțiunii!

Dincolo de asta, cum putem de fapt Învățați câinele să nu se lase deloc?

Armare diferențială (AKA arată ceva mai bun de făcut)

Modul meu preferat de a ataca un comportament problematic este utilizarea unei metode numite "Armare diferențială a unui comportament incompatibil" (DRI). Practic, acest lucru înseamnă asta Vom răsplăti câinele când face ceva pe care nu-l poate face în timp ce te-ai tăiat simultan.

Majoritatea oamenilor îi învață pur și simplu câinele să stea când salută oamenii. Pentru a face acest lucru, Învățați câinele dvs. să stea în situații din ce în ce mai distragătoare.

Va trebui să practici mult & # 8212; Majoritatea câinilor sunt buni în ședință atunci când stați singur în bucătărie din PJ-urile care dețin o grămadă de tratamente. Dar câinele tău se poate așeza la Parcul de câine? La ușă când ești pe cale să pleci pentru o plimbare? Când vede o veveriță?

câine-șezut-politicos

Păstrați practicarea până când este minunat în ședință într-adevăr, foarte greu Situații. Dacă încerci să-ți întrebi câinele să stea când nu este pregătit pentru situație, vei fi frustrat când te ignoră și păstrează sărituri pe oaspeții tăi.

Aveți grijă să creați lanțuri de comportament accidental În timpul acestui proces. Dacă câinele dvs. încă se înnebunește între dvs. între ședință, ați putea fi recompensarea unei combinații de ședere. Face situația mai puțin interesantă, apoi încercați din nou, astfel încât să îl puteți recompensa pentru ședere fără sămânță.

Metoda țintă manuală

Comportamentul meu preferat personal de utilizat în loc de ședință este de fapt a țintă de mână. Acest comportament îi învață câinele să-și apărate nasul în mână pe Cue. Este un truc superficial și versatil care vă ajută să vă reintroduceți câinele și să-l mutați cu ușurință.

TARGET TOING TRAINING

Prefer ținte de mână pentru câinii excitați (în loc de ședință) din câteva motive:

  • Este greu să stai când ești atât de emoționat. Direcționarea este doar mai ușoară!
  • Indică gura câinelui undeva specifică.
  • Poți ping-pong un câine încântat, ajutând la arderea adrenalinei.

În cele din urmă, o modalitate excelentă de a controla gura câinelui când este încântați este să-l învețe să salute oameni cu o jucărie în gură.

Aceasta este metoda pe care o folosesc cu propriul meu câine și îi ajută cu adevărat să-i facă pe ceva ciudat în timp ce păstrează mânecile ne-mușcate.

Mi-am învățat câinele meu "Ia-ți mai întâi cca, apoi a început să țină acest lucru ori de câte ori a fost încântat de cineva apropiat. Acum o face pe cont propriu! Acest lucru funcționează cel mai bine cu câinii care iubesc deja, dragoste, dragoste jucării!

Dacă sunteți mai mult de un Watcher video, iată un videoclip demo pe care l-am pus împreună cu câteva săptămâni în urmă cu câini și câini adulți care și-au încântat.

Puppy Faq

De ce câinele meu își mușcă mânecile?

Câinele dvs. vă poate mușca mânecile pentru a începe o sesiune obligatorie de război. Trageți la mâneci și așa și el! Pentru a evita acest lucru, încercați să mergeți către Câinele dvs. când vă apucă mânecile pentru a elimina orice tensiune și a face jocul nu este distractiv pentru câine.

De ce mi-a plăcut câinele la vizitatori?

Câinele dvs. poate fi încântat și încearcă să se joace cu ei! În schimb, învățați câinele A & # 8220; Ia-ți jucăria și # 8221; comanda pentru a canaliza acea excitare într-un comportament mai adecvat.

Vorbește să-mi oprească câinele de la mine?

Comun Mit de instruire Este că atunci când plangi ca un catelus, câinele tău va realiza că este prea dur. Dar, în multe cazuri, scârțâitul tău este chiar mai interesant pentru câinele tău - acum sună ca o jucărie! În schimb, stați tăcut și evitați să vă acordați atenție câinelui.

Ce a lucrat pentru tine pentru a opri gangpinarea câinelui? Spuneți-ne în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți un câine de la niping când este încântat!