Dogul de terapie orb "smiley" ia un pui de salvare orb sub aripa lui

Smiley câinele de terapie

Acest câine sa născut fără ochi, dar și-a găsit scopul mai înalt ca câine de terapie. Acum, îi ajută pe noul său frate de cățeluș orb să-și găsească și scopul! 

Este greu să fii pe Instagram și să nu știi despre zâmbetul câinelui de terapie orb. Acest retriever de aur curajos a luat-o Social media prin furtună, Având în vedere aproximativ 115 mii de adepți până în prezent.

Smiley sa născut fără ochi. Mama lui adoptată, Joanne George, l-au salvat de la o moară de catelus mai mult de 10 ani în urmă. Ea intenționa să-i găsească o casă nouă cu altcineva, dar nimeni nu era dispus să adopte un câine fără ochi. După ce Joanne a decis să dea zâmbetului o casă pentru totdeauna, ea a trebuit să-l ajute să-și dea seama de scopul său în viață.

În ciuda acestui obstacol enorm, el a reușit să-și obțină certificarea de terapie prin st. John Ambulance și a petrecut ultimii 7 ani ca un câine de terapie. Featurile miraculoase ale lui Smiley Nu te opri acolo; Acum are o nouă misiune - pentru a-și instrui fratele său nou adoptat, PAL, care este și orb.

LEGATE DE: Formarea câinilor de terapie - Cum să vă certificați câinele

Examenele de liceu sunt dure - așa că am făcut doar o vizită pentru a ajuta adolescenții să delimeze între examene! #Therapydog

O fotografie postată de Joanne George (@smileyTheBlindtherapyDog) pe

Joanne George a găsit PAL în timp ce navighează pe Internet într-o zi. A văzut o postare despre un pui din Turcia care, ca și Smiley, a fost un retriever de aur născut fără ochi. George știa instantaneu ce trebuia să facă.

Ea sa consultat cu soțul ei și spune că amândoi știau într-o clipă că vor adopta PAL.

După aprobarea adoptării, Palul de 5 luni a fost zburat în Canada pentru a fi cu noua sa familie. El a fost arătat o primire foarte caldă de către părinții săi umani, împreună cu noii săi frați, Smiley și Pippi (care nu este orb).

Deși Pal a fost probabil ușurat să aibă în sfârșit o casă, unele timp de ajustare a fost necesară. El a fost foarte subțire la sosire și a reacționat în mod fricos și agresiv când a fost abordat de câini.

Trebuie să fie terifiant pentru a nu putea vedea nimic, să fie pus într-un avion, zburat ore întregi și apoi a plouat într-o țară complet diferită. Imaginați-vă că toate sunetele noi și miroasele trebuie să fi întâlnit. Orice câine ar fi extrem de înspăimântat în aceste circumstanțe.

RECOMANDAT: 3 motive pentru adoptarea câinilor mai în vârstă predați

BTW & # 8230; el nu a venit la viață când am pus acea pălărie pe capul lui și nu a dansat în jur.

O fotografie postată de Joanne George (@smileyTheBlindtherapyDog) pe

Din fericire, Smiley și Pippi erau răbdători cu PAL. După aproximativ o zi, noul lor prieten de blană a înțeles că era în siguranță și a încetat să reacționeze negativ. Probabil că a venit să-și dea seama destul de repede ceea ce o familie mare a ajuns!

Pal a făcut progrese rapide. A făcut ajustări în 6 săptămâni că a luat zâmbetul de aproximativ 6 luni pentru a face. Din păcate, puștii au arătat în curând semne că era în durere și a fost diagnosticat ulterior cu osteodistrofia hipertrofică (o boală osoasă).

Dar Georges nu au lăsat acest lucru să le descurajeze. Au pus PAL pe tratamente blânde de hidroterapie, ajustări chiropractice și unele medicamente. Aceste tratamente au fost eficiente în relaxarea disconfortului PAL, iar Georges speră că, cu ajutorul lui Smiley, Pal va deveni, de asemenea, un câine de terapie.

Ei urmăresc să-l vadă că lucrează în casele de îngrijire medicală și cu copiii. Cu o astfel de călătorie miraculoasă, nu este de mirare că Pal a explodat și pe social media. În prezent, are peste 118 mii de adepți contul său instagram, și acest număr pare să crească până în ziua.

Pentru ceva înfricoșător sau periculos, îmi trimit mereu dublul meu. Mama mea nu mă cere niciodată să fac nimic nu vreau să fac. Mulțumesc că mă protejați mereu de rău și asigurați-vă că înțeleg tot ce se întâmplă cu mine și # 34; ~ Smiley ~

O fotografie postată de Joanne George (@smileyTheBlindtherapyDog) pe

Atât Pal, cât și Smiley sunt incredibil de norocoși să fi fost adoptați de astfel de altruist și de a oferi oamenilor ca familia George. Din cauza generozității și a puterii lor, Smiley și Pal pot trăi vieți mari cu un scop mare și pot inspira oamenii din întreaga lume să nu lase obstacolele sau abilitățile împiedicate să trăiască o viață deplină, ajutându-i pe alții.

Poate că acești pui erau nefericiți să se nască fără darul vederii, ci din cauza faptului că au primit darul norocos al unei familii iubitoare, care îi va ajuta să facă această lume un loc mai bun, una inspirată la un moment dat.

Citiți următorul: 10 lucruri pe care le puteți învăța de la câini

Actualizat 23 ianuarie 2017: Articolul original a numit incorect Smiley un câine de serviciu, care a fost corectat acum. Mulțumită tuturor celor care au observat greșeala.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dogul de terapie orb "smiley" ia un pui de salvare orb sub aripa lui