12 Sfaturi de proprietar pentru câini pentru prima dată

Primii proprietari de câini primesc noul lor câine

Dacă sunteți un prim proprietar de câini, există multe de învățat. Obținerea unui câine este un moment foarte interesant, dar poate fi, de asemenea, foarte copleșitor la început. Ca medic veterinar, adesea primesc întrebări de la noi proprietari de animale de companie despre cum să aibă cea mai bună îngrijire pentru un nou câine. Acestea sunt cele 12 sfaturi pe care le dau primilor proprietari de câini pentru a vă asigura că puii dvs. rămâne fericit și sănătos.

1. Găsiți un medic veterinar bun

Cea mai mare recomandare a mea pentru primii proprietari de câini este de a găsi un medic veterinar bun. Veți dori să vă aduceți noul câine în clinica Vet pentru un check-up la scurt timp după ce le adoptați. Veterinarul dvs. vă va asigura că animalul dvs. de companie este actualizat la toate vaccinurile.1 VET dvs. va oferi, de asemenea, recomandări individuale de sănătate pentru câinele dvs. Este, de asemenea, bine să știți unde este cel mai apropiat spital veterinar de urgență, astfel încât veți ști unde să vă luați puii dacă există o urgență.

2. Hrăniți o hrană pentru animale de companie de înaltă calitate

Este important să vă alimentați hrana pentru animale de companie de înaltă calitate de la o companie de renume. Companiile mele preferate de animale de companie includ dieta de știință a Hill, Royal Canin și Purina Pro Plan. Căutați o dietă care este potrivită pentru etapa de viață pe care câinele dvs. îl are.2 Puii vor avea nevoie hrana de catelus de înaltă calitate Pentru primul an de viață. În plus, hrăniți o dietă care este potrivită dimensiunii de rasă pe care o aveți. De exemplu, un păstor german adult ar trebui să primească alimente mari de întreținere a adulților.3

3. Furnizați o pregătire consecventă

Proprietarul oferind câine un train

Când primești primul animal nou, asigurați-vă că le învățați comenzile de bază. Formare consecventă este bun pentru stimularea mentală a câinelui. Luați în considerare înscrierea câinelui într-o clasă de antrenament sau angajați un antrenor pentru a vă ajuta să vă antrenați câinele. Consolidarea pozitivă, cum ar fi acordarea de tratamente pentru a vă recompensa animalul de companie pentru un comportament bun este cel mai bun mod de a-ți instrui câinele.4 Unii formatori vă pot recomanda Utilizați gulere de antrenament pentru a-ți instrui câinele.

4. Dezvoltați rutinele

Câinii iubesc rutinele! Rutinele oferă structura zilei câinelui dvs., astfel încât recomand să creați o rutină consistentă, astfel încât animalul dvs. să știe când este timpul pentru pat, timp pentru micul dejun și timp pentru o plimbare. Rutinele consistente pot fi utile pentru sănătatea mintală a câinelui dvs. și pot scădea simptomele de anxietate în animalul dvs. de companie.5

5. Obțineți microcipul dvs. de companie

Când primești un câine nou, asigurați-vă că le obțineți microcipped. Un microcip este un transponder mic care poate fi implantat sub pielea câinelui tău.6 Microchipul poate fi înregistrat la numele dvs. și la informațiile de contact. Dacă animalul dvs. de companie se pierde vreodată și dus la un adăpost pentru animale, acestea vor fi scanate pentru un microcip. Dacă ați avut animalul dvs. de companie microcipped, există o șansă mai mare ca câinele dvs. să vă fie returnat în siguranță. Microcipurile sunt foarte accesibile și se pot face la cele mai multe clinici veterinare.

6. Vaccinați în mod regulat

Câine la medic veterinar

Multe boli infecțioase vă pot face ca câinele să fie foarte bolnav.7 Asigurați-vă că vă vaccinați în mod regulat animalul pentru cele mai frecvente boli de câine, cum ar fi rabia, dezintegrarea, parvovirusul și leptospiroza. PET dvs. poate, de asemenea, să fie vaccinat pentru gripă canină și bordetella dacă vizitează parcul de câine sau merg la pensiuni sau facilități de îngrijire.8

7. Dați prevenirea lunară de purici și vierme

Heartworms și purici sunt paraziți extrem de obișnuiți care vă pot infecta câinele.9 Vă recomandăm ca toți câinii să primească lunar Prevenirea prevenirii și prevenirii inimii. Tratamentul pentru viermii de inimă este extrem de scump și poate varia de la 500 $ la $ 2000. Prevenirea inimii este de obicei foarte accesibilă și ar trebui să fie administrată în fiecare lună pentru a vă proteja puii de această boală potențial fatală.

8. Câine dovada casa ta

Înainte ca câinele să ajungă acasă, asigurați-vă că vă dați câinele dvs. Puneți orice medicamente pe un raft ridicat într-o cameră separată pe care câinele dvs. nu are acces la. În plus, asigurați-vă că contoarele dvs. sunt curate, astfel încât animalul dvs. să nu smulgă mâncarea sau gustările de pe tejghea. S-ar putea să vă gândiți chiar Catedra de antrenament câinele dvs., astfel încât să puteți fi siguri că nu intră în necazuri în timp ce vă aflați în casă.

9. Fă sport regulat

Pentru a vă menține puiul sănătos, asigurați-vă că le exercitați în mod regulat. O plimbare zilnică poate fi bună atât pentru tine, cât și pentru câinele tău. Luați în considerare redarea în mod regulat în curte sau luați câinele pentru o jogging. Exercițiul regulat va diminua adesea comportamentele de câine nedorite sau enervante.10

10. Îngrijirea regulată

Câine obține o baie într-o cadă mică

Nu uitați să vă scăldați în mod regulat și să vă spălați câinele. Majoritatea câinilor trebuie doar să fie scăldată o dată pe lună sau două, deși variază în funcție de rasa câinelui, tipul de acoperire, activitățile și alți factori.11 Găsiți un șampon bun Pentru puii dvs. care vă va lăsa animalul de companie mirosind proaspăt și curat. Unii câini vor trebui să fie luați la un groomer pentru tăieturi de păr regulate. De asemenea, nu uitați să Îndepărtați unghiile câinelui aproximativ o dată pe lună sau oricând unghiile puilor sunt pe cale să atingă podeaua când merg.12

11. Luați în considerare achiziționarea de asigurări de animale de companie

Asigurarea pentru animale de companie poate fi un economizor de viață. Dacă doriți să vă asigurați că veți putea întotdeauna să vă îngrijiți financiar puilor, vă recomand Achiziționarea unui plan de asigurare a animalelor de companie. Unele planuri de asigurare pentru animale de companie vor acoperi costurile vaccinului și îngrijirea medicală, în timp ce alte planuri sunt doar pentru cheltuielile medicale. Faceți cercetarea dvs. pentru a găsi ce plan va potrivi cel mai bine situația dvs.

12. Periați dinții sau tratamentele dentare zilnice

Sănătatea dentară este extrem de importantă în asigurarea faptului că puii dvs. trăiește o viață lungă și sănătoasă. Dacă câinele dvs. vă va lăsa, vă recomand Periajul dinților zilnic cu Pastă de dinți specifică pentru câini și o periuță de dinți moale. Vcampitales.COM. Accesat la 9 februarie 2021.">13 Dacă câinele dvs. nu vă va lăsa să vă spălați dinții, vă recomand hrănirea unui dentar tratați zilnic. De asemenea, animalul dvs. de companie poate avea nevoie periodic de curățare dentară din clinica veterinară.

  1. Ghidul dvs. complet pentru vaccinările de catelus de prim an. Akc.Org. Publicat 5 februarie 2021. Accesat la 9 februarie 2021.
  2. Lenox C. Stadiul vieții nutriție pentru animale de companie. Texvetpets.Org. Publicat noiembrie 2014. Accesat la 9 februarie 2021.
  3. Buzhardt L. Cerințe nutritive ale puiilor mari și giganți de rasă. Vcampitales.COM. Accesat la 9 februarie 2021.
  4. Formare pozitivă de armare. Societate umana.Org. Accesat la 9 februarie 2021.
  5. Horwitz D, Landsberg G. Folosind îmbogățirea, predictibilitatea și planificarea pentru a-ți instrui câinele. Vcampitales.COM. Accesat la 9 februarie 2021.
  6. Reisen J. Este chipul național luna dvs. de companie: Iată cum și de ce ar trebui să o faceți. Akc.Org. Publicat la 7 mai 2018. Accesat la 9 februarie 2021.
  7. Riscuri de boală pentru câini în setările sociale. Avma.Org. Accesat la 9 februarie 2021.
  8. 2017 Ghidul de vaccinare AAHA CANINA. Aaha.Org. Publicat 7 septembrie 2017. Updated 3 februarie 2018. Accesat la 9 februarie 2021.
  9. Selzner A. Placi, căpușe și vierme ... Oh! Companionperthospital.COM. Publicat 24 aprilie 2017. Accesat la 9 februarie 2021.
  10. Meyers H. Cum de a reduce comportamentele de câine nedorite. Akc.Org. Publicat 11 ianuarie 2021. Accesat la 9 februarie 2021.
  11. Lotz K. Cât de des ar trebui să vă scăldați câinele? Groomers cântăresc în. Akc.Org. Publicat 25 mai 2018. Accesat la 9 februarie 2021.
  12. Câine de îngrijire a câinelui. AASPCA.Org. Accesat la 9 februarie 2021.
  13. Hiscox L, Bellows J. Periajul dinților câinelui. Vcampitales.COM. Accesat la 9 februarie 2021.
">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 12 Sfaturi de proprietar pentru câini pentru prima dată