Top 5 cele mai bune cravate și mize

Păstrarea câinilor dvs. în siguranță este prioritatea dvs. de top ca proprietar de animale de companie. Dar cum puteți păstra un animal atât de curios și natural curios? Câinii iubesc la Romp și să exploreze și de a-ți permite această bucurie fără ocazia de pericol. Unii proprietari au gard în curtea lor pentru a păstra Fido în condiții de siguranță, dar dacă nu puteți face acest lucru, cea mai bună cravată de câine poate fi o altă opțiune, deși folosită doar ca ultima soluție și cu supraveghere de atunci Nu este fără pericolele sale, de asemenea.

Unele asociații de proprietari nu permit garduri vizibile. Dacă locuiți într-o proprietate de închiriere, este posibil ca proprietarul dvs. să nu vă permită să puneți garduri. Indiferent de motivul, uneori punerea unui gard nu este doar o opțiune. Dar, totuși trebuie să găsiți o modalitate de a vă menține câinele în siguranță în limitele curții dvs.

Cel mai bun câine cravată

Un sistem electronic de gulere (i.E. Gardul de câine invizibil) este o altă opțiune, dar mulți proprietari de câini sunt împotriva acestei forme de control datorită lui coborâșuri. Deci, ce alte alegeri au proprietarii de animale de companie? Cel mai bun lucru de făcut este să luați câinele în afara unei lei, dar din cauza timpului sau din alte motive, aceasta nu poate fi întotdeauna o opțiune viabilă.

Cotele sunt, câinele dvs. va dori să petreacă mult mai mult timp în afara decât voi. Folosind cea mai fiabilă, sigură și cea mai bună cravată de câine sau miza, deoarece cele enumerate mai jos pot fi o alternativă viabilă, dar trebuie să vă familiarizați mai întâi cu avantajele și Contra:

Câine cravată / miza Preț Calitate Rating
Aspen Pet Permate 9mm de Jucă de 18 inch EasyTurn $$. $ B- 4.1/5
BV PET Cablu de cravată extra-mare mare $$ A 4.4/5
Super Heavy XXL Cablu de cravată pentru câini 250 de lire sterline $$ A+ 4.5/5
Intelliyash Intelli-Stayk Dog Tie-out $$. $ B 4.2/5
Campionul PET Cablu de legătură mare reflectorizant $ C+ 4.0/5

* Faceți clic pe cea mai bună cravată pentru mai multe informații, prețuri și detalii. Derulați mai jos pentru a citi recenzii.

Pericolele de a folosi cravată de câine Confecționare

Legătura este convenabilă, dar înainte de a vă pune mintea pe utilizarea legăturii canine în curtea dvs., rețineți că nu este fără dezavantajele sale și are potențiale pericole pentru animalul dvs. de companie. Chiar și cele mai bune cravată de câine și mizele prezintă un risc semnificativ atunci când sunt utilizate incorect, cum ar fi:

  • Strangulare. Fără supraveghere, câinele dvs. este expus să se străduiască. Animalul dvs. de companie nu va da seama că este legat când se decide să-l urmărească după o veveriță.
  • Animal Attack. Câinele dvs. este în pericol de a fi atacat de alte animale, cum ar fi coioții și va avea o modalitate limitată sau deloc de a se proteja.
  • Restricție la alimente / apă. Chiar și atunci când părăsiți mâncarea și apa pentru câinele dvs. legit, este posibil ca el să-i împingă accidental pe cei care au ajuns sau se împrăștie în jurul unui obiect, scurtarea razei sale de acoperire.

Acest articol pe Thedogspeks.COM explică mai multe scenarii potențial periculoase care pot rezulta din utilizarea incorectă a unui câine și fără supraveghere. Pentru mai multe gânduri despre acest lucru, există niște fire de forum pentru câini, cum ar fi acest și acest cu proprietarii spunând propriile lor povestiri atât de periculoase, cât și de modalități sigure de a utiliza cele mai bune opțiuni de legătură pentru câini.

Cheia pentru a folosi o limitare a legăturii canine este la a intelege pericolele sale inerente și supraveghea animalul dvs. de companie când este legat. Nu lăsați câinele legat de o miză sau oriunde altundeva pentru perioade lungi de timp. Pentru mai multe gânduri despre modalitățile de siguranță pentru utilizarea legăturii de câine, aruncați o privire La acest articol din West Wing Doging Training.

Mai multe despre utilizarea legăturii de câine / mizele în siguranță

Cel mai bun câine de legătură și alegerile de miză

Când vă legați câinele afară, există câteva lucruri pe care trebuie să le țineți minte. Pentru început, el nu ar trebui să fie afară pentru perioade lungi de timp fără adăpost adecvat. Orice câine care va fi legat de mai mult de 30 de minute la un moment dat ar trebui au o casă de câini să se odihnească.

Casa de câine pe care o oferiți trebuie să fie dimensiunea potrivită pentru animalul dvs. de companie. De asemenea, trebuie să fie bine izolat. Izolația nu numai că vă va păstra câinele cald în vreme rece, dar și la rece când vremea este fierbinte.

De asemenea, trebuie să vă gândiți vremea. Adăpostul adecvat vă va păstra câinele din vremea bătătoarei și de vreme rece, dar există mai mult decât atât. Dacă va fi caldă, câinele dvs. va avea nevoie de multă apă dulce. Dacă locuiți într-o regiune în care devine destul de rece, va trebui să vă asigurați că câinele dvs. are a sursa de apă care nu va îngheța.

Având Accesul la apă este o necesitate, iar câinele dvs. ar trebui, de asemenea, să aibă Accesul la așternut confortabil. După cum puteți vedea, asigurându-vă că aveți cea mai bună cravată de câine este doar vârful aisbergului atunci când vine vorba de păstrarea partenerului dvs. de canin în siguranță.

Cel mai bun câine de legătură și alegerile de miză
Top 5 cele mai sigure câine de legătură cu mize și cabluri

1ASPEN PET PETMATE EASYTURN Miza

Aspen Pet Permate EasyTurnDacă sunteți un proprietar de animale de companie on-the-Go, Aspen Pest`s Cablul EASYTURN SITE-Out vă va permite să vă asigurați câinele chiar și în timp ce sunteți departe. Acest cablu de legătură permite ceea ce câinii cei mai activi doresc - libertatea de a juca, de a alerga, să sară și să se sperie singuri - fără riscul ca câinii să se rătăcească. Are caracteristici remarcabile pe care le veți iubi cu siguranță, iar animalul dvs. de companie se va bucura. Pachetul vine cu un cablu de oțel galvanizat de 20 de picioare robuste, cu înveliș de polivinil rezistent la intemperii. Acest lucru este atașat la o miză de izolare cu diametrul de 9-mm greu de 9 mm. Miza are un mâner plastic albastru ușor de prindere pe un capăt și de tip ancoraj de tip cu șurub pe celălalt capăt care face să se ridice ușor și rapid pe orice tip de sol.

  • Legați pentru câini Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Cablul de legătură se atașează la miză cu un inel pivotant integrat de 360 ​​de grade, care va permite libertatea de deplasare a animalelor de companie și mult mai mult teren pentru a explora fără a fi îmbogățit.  Aspen Pet Permate EasyTurn este, de asemenea, disponibil fără cablul de legare, care este, dacă aveți deja unul pentru a asocia cu acest arbore sau nevoie de un supliment sau înlocuitor.

Proprietarii de animale de companie găsesc acest lucru o miză foarte remarcabilă și ei spun că acesta este doar ceea ce trebuie să neinți în câinele lor activ, fără a-și restrânge complet energia și mobilitatea. Se poate rătăci în siguranță și confortabil fără a intra în anumite zone, cum ar fi o grădină nou plantată sau o podea de patio nou spălată. Lăsând un capăt al conducerii la ușă, ei chiar își pot lăsa câinele fără să trebuiască să iasă afară.

Pro:
  • Vine cu un cablu de oțel galvanizat de 20 de picioare robust, cu o înveliș de polivinil rezistent la intemperii
  • Dispune de o miză de izolare cu diametrul de 9-mm greu de 9 mm și un inel pivotant integrat de 360 ​​de grade
  • Mânerul ușor de prindere face ca ancorarea acestui câine de pariu să fie ușor
  • Pot ține câinii cu o greutate de până la 100 de kilograme
Contra:
  • Unii recenzenți susțin câini care cântăresc mai puțin 60 de lire sterline au fost capabili să tragă această miză din pământ
  • Mai mulți recenzenți au remarcat că acest lucru a fost destul de greu de înșurubat în pământ

cel mai bun câine cravatăCea mai utilă recenzie despre această cravată cel mai bun câine: "Am vrut să-mi las câinii mei fără să meargă să iasă cu ei la fiecare dată. Căutam o miză rotativă cu o lungime lungă. Am cumpărat două dintre acestea, unul pentru fiecare dintre câinii mei. Sunt deja…"

2BV PET Cablu foarte mare de cravată foarte mare

BV PET Cablu de cravată extra-mare mareEventual una dintre bucuriile din viața unui părinte de companie se uită la câinele său se bucură de alergare sau în roaming în aer liber. Dar, din nou, există îngrijorarea cu privire la siguranța câinelui, deoarece accidentele se pot întâmpla oricând. Un cablu bun de cravată ar trebui să se adreseze acestuia, iar acest cablu extra-out de la BV Animale de consum Doar asta. Acest cablu all-oțel testat de 30 de picioare are clipuri de tip pivotant pe ambele capete. Acest lucru este foarte puternic, dar ușor și este ideal pentru câini mari de până la 125 de lire sterline. Acesta oferă o acoperire de vinil anti-coroziv reflectorizant concepută pentru mai multă vizibilitate și siguranță optimă pe timp de noapte. În plus, este acoperit de o garanție limitată de 1 an.

  • Legați pentru câini Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Proprietarii de câini satisfăcuți spun că le place calitatea și durabilitatea BV PET Cablu de cravată extra-mare mare, și găsesc că acoperirea reflectorizantă și anti-rugină este mare ca bonus pentru extinderea duratei de viață a cablului mult mai mult. Indiferent dacă cablul este asigurat la un post sau o miză de izolare, 30 de picioare de mobilitate de 360 ​​de grade este o libertate amplă pe care câinele dvs. o va iubi cu siguranță - deși este restrânsă într-un fel.

cel mai bun câine cravatăCa urmare a acestei libertăți relative de a se deplasa, comportamentul câinilor a arătat o îmbunătățire semnificativă. Neîncetat lătrat, zgârierea și mușcarea de materiale au fost mult reduse - ele sunt evident mai fericite și mai mulțumite în aranjamentul lor actual.

Pro:
  • Cablu de oțel testată de 30 de picioare cu clipuri de tip pivotant pe ambele capete
  • Pentru câinii care cântăresc până la 125 de lire sterline
  • Are o acoperire de vinil anti-coroziv reflectorizant
  • Acoperite de o garanție limitată de 1 an
Contra:
  • Unii recenzori nemulțumiți spun că piesele de metal de pe acest câine se rostogolesc destul de repede
  • Consumatorii furioși au raportat defecte de design care au determinat cablul să se încurce și / sau să se rupă

cel mai bun câine cravatăCea mai utilă recenzie despre această cravată cel mai bun câine: "Acum trei luni am cumpărat lesa de lungă distanță de 30 de picioare. Căutam în mod special materialul imposibil de mestecat, și acest lucru a fost perfect în timp ce a durat. În seara asta, am fost surprins să mă uit în afara ..

3BV PET PET Super Heavy XXL Cablu Tie-out

BV PET PET Super Heavy XXL Cablu pentru câini de până la 250 de lire sterlineIată o altă cravată ultra-puternică de la BV Animale de consum care pot lua pe greu tragerea de la câini care cântăresc până la 250 de lire sterline. Acest lucru este alcătuit din lanț de oțel super-grele și cleme pivotante cu eliberare rapidă. Pentru o siguranță suplimentară în timpul plimbări în nopțile întunecate, lanțul are o acoperire reflectorizantă și anti-rugină luminos pentru o vizibilitate sporită. Clipp și clipul pivotant oferă, de asemenea, o protecție mai puternică și o protecție împotriva ruginei. Acest link-ul lanțului rulează un bun de 25 de picioare pentru o legare mai controlată, care limitează, de asemenea, încurcați inutile și enervante.

  • Legați pentru câini Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Nu există nici un cablu super-rezistent. Potrivit multor proprietari de câini care au încercat mai multe mărci în trecut, acest lucru sa ridicat până la cele mai încăpățânate și mai puternice de mutts mai mult decât orice alt produs al acelorași specificații.  BV PET PET Super Heavy XXL Cablu pentru câini de până la 250 de lire sterline se îndoaie și se rupe foarte bine și nu se sprijină sau se rupe în lanț sau chiar în acoperirea vinilului.

cel mai bun câine cravatăNu numai că acest instrument este bine făcut și prețuit în mod rezonabil pentru a se potrivi bugetului lor, dar a pus, de asemenea, o oprire a scăporilor câinilor lor. În cele din urmă, artiștii lor de evacuare blană și-au găsit meciul. Există o garanție limitată de 1 an pentru toate articolele achiziționate - puteți merge fie pentru un înlocuitor, fie că aveți banii înapoi, nu au fost întrebați întrebări.

Pro:
  • Potrivit pentru câinii care cântăresc până la 250 de lire sterline
  • Fabricat din un lanț de înaltă calitate superioară și cleme pivotante cu eliberare rapidă
  • Are o acoperire luminos reflectorizantă și anti-rugină
  • 25 de metri lungime
Contra:
  • Ca și în cazul oricăruia dintre cele mai bune mize de cravată de câine, există recenzii de la proprietarii de animale de companie care spun că câinele lor a reușit să spargă acest cablu
  • Unii câini au reușit să se răsucească până când clipul a ieșit din guler

cel mai bun câine cravatăCea mai utilă recenzie despre această cravată cel mai bun câine: "Am 2 dintre cele mai puternice amestecuri de taur de taur și au trecut prin cel mai mult totul de pe piață doar pentru a le face afară în curte (unul este un alpinist de gard și cealaltă aripi și zboară peste ..."

4Intellileash Intelli-Stayk Dog Tie-out

Intelliyash Intelli-Stayk Dog Tie-outPrimul lucru pe care îl veți căuta în cel mai bun cablu de legare a câinelui este siguranța pe care o oferă pentru animalul dvs. de companie. Ar trebui să fie capabil să vă dețină în siguranță animalul fără a-și limita mișcarea în spațiul desemnat. Spre deosebire de alte mize de izolare de pe piață, IntelliLash`s Intelli-Stayk introduce o tehnologie unică de blocare a suprafeței care împiedică îndoirea, tragerea sau ruperea mizei. Miza are o platformă ridicată care împiedică ruperea cablurilor de la întreruperea și pivotul. Construit din oțel cu cromat de 10 mm de 10 mm, aceasta este cu adevărat o bucată fină de mecanism care conține PET.

  • Legați pentru câini Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Instalarea Intelli-StayK este rapidă și ușoară. Are un mâner ușor de răsucire și ultra-larg, care îl face fără probleme să conducă îneacă la sol fără a fi nevoie de unelte. Cu piciorul dvs., apăsați pe ceașcă de blocare a suprafeței în miză, asigurându-vă că cele două se blochează împreună în mod corespunzător și apoi răsuciți miza în sol până la siguranță. Puteți clipi cablul direct pe Intelliyash Intelli-Stayk Dog Tie-out sau pe inelul atașat la arbore. Este atât de simplu, iar câinele dvs. de casator este bun pentru a merge.

Deoarece acest element este ușor și suficient de mic pentru a se potrivi în compartimentul de mănuși al mașinii, proprietarii de câini consideră că este convenabil să aducă pe excursii sau excursii de camping. Acest lucru permite animalului lor să se bucure în aer liber fără să se piardă în pădure.

Pro:
  • Tehnologie unică de blocare a suprafeței care împiedică îndoirea, tragerea sau ruperea mizei
  • Miza are o platformă crescută care împiedică ruperea cablurilor de la întrerupere și pivotante
  • Fabricat din oțel cu cromat de 10 mm
Contra:
  • Mai mulți recenzori au avut un timp foarte dificil înșurubând această miză în pământ
  • Ca și în cazul tuturor cravatelor de câine, au existat rapoarte despre caini, fiind capabili să tragă acest lucru din pământ

cel mai bun câine cravatăCea mai utilă recenzie despre această cravată cel mai bun câine: "Câinele meu a depășit acest lucru. Ea a săpat în jurul capacului portocaliu și apoi a intrat în jurul limitelor leșiei ei trăgând în direcții diferite până când ea a scos-o din pământ. Apoi a continuat ... "

Campionul 5pet Reflectorie mare

Campionul PET Cablu de legătură mare reflectorizantAsigurați-vă că siguranța câinelui dvs. este o modalitate de a arăta cât de mult vă pasă de compania dvs. de companie păroasă. Nu poți pune pur și simplu într-o cutie toată ziua, desigur, deci o cravată fiabilă ar fi o idee foarte bună. Animalele de companie ar putea fugi la conținutul inimii lor, dar în raza pe care o desemnați. Această cravată de la Campionul de companie este testat pentru a face acest loc de muncă. Este făcut din cablu de oțel 100% pur și clipuri pivotante și concepute pentru a menține câini de rasă mare de până la 90 de kilograme. Întregul cablu de 25 de picioare, inclusiv criminalul său, este acoperit cu vinil anti-coroziv, care îl face mai ușor pe mâini. Mai important, această înveliș, de asemenea, îl protejează de expunerea constantă la ploaie și împiedică ruginii.

  • Legați pentru câini Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Proprietarii de câini găsesc acest cablu foarte convenabil atunci când merg la camping. Ei, de obicei, îl împerechează cu o miză, dar ei o folosesc, de asemenea, pentru a lega în jurul unui copac sau a posta și doar lăsați câinele să-și facă afacerea. Unii au folosit Campionul PET Cablu de legătură mare reflectorizant cu un guler de antrenament pentru câini pentru a-și exercita câinii și au obținut rezultate excelente. Câinii lor au lăudat mai puțin și s-au comportat mai mult.

cel mai bun câine cravatăProprietarii de câini apreciază că au acest cablu în special în momentele în care doresc compania câinilor lor, dar ar prefera să nu dețină o leșie sau să le verifice în mod constant asupra lor. Astfel de cazuri sunt atunci când sunt în compania de prieteni sau se bucură de atracțiile cu alte persoane. Ținând un animal de companie pe de o parte și la participarea oaspeților nu merge întotdeauna împreună, așa că atunci când acest cablu vechi bun devine foarte indispensabil. Aceasta permite mișcarea fără mâini în timp ce vă vedeți că câinele este sigur și doar câteva pași.

Pro:
  • Fabricat din cabluri de oțel 100% pur și clipuri pivotante
  • Concepute pentru a ține câinii care cântăresc până la 90 de kilograme
  • 25 de metri lungime
  • Cablul este acoperit cu vinil anti-coroziv
Contra:
  • Proprietarii de animale de companie au găsit cablul și clipurile pentru a fi destul de grele, și nu recomandă această cravată de câine cel mai bun pentru rasele mici
  • Cumpărătorii au remarcat că butonul de cablu și apoi este blocat în acea poziție și, uneori, cauzează cablul să se frazee

cel mai bun câine cravatăCea mai utilă recenzie despre această cravată cel mai bun câine: "Avem asta pentru pitbull nostru. Lasă-mă să încep mai întâi spunând: Mixul nostru de groapă este puternic! Îi place să tragă și să sară și el este doar 100% mușchi. El poate trage un bărbat de 250 de kilograme de-a lungul podelei.... "


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 5 cele mai bune cravate și mize