Porțile de companie interioară pentru câini: iată ce ar trebui să știți

Sunteți pe piața porților de companie. Majoritatea proprietarilor de animale de companie cred că alegerea porților de companie interioară pentru câini sună simplu. Măsurați spațiul și cumpărați unul care se potrivește, dreapta? Dar dacă tot ceea ce considerați, atunci riscă să cumpărați o poartă de câine care va fi complet inutilă.

Porțile de companie interioară pentru ușile de câini Un ghid al cumpărătoruluiAm testat și am examinat Multe porți de companie diferite pentru câini, și aveți câteva sfaturi importante pentru a le împărtăși înainte de a vă cumpăra prima poartă. Există aproape de o sută de porți de companie diferite pentru câini și pisici disponibile pe Amazon și alți comercianți cu amănuntul online. Găsirea celui care va funcționa cel mai bine pentru câinele dvs. și casa dvs. va necesita un pic mai mult de cercetare.

Iată câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le luați în considerare, deoarece vor determina ce porți de companie va trebui să ia în considerare:

  • Aveți câini mari, mediu sau mici?
  • Aveți și pisici?
  • Dacă aveți câini mari și mici, precum și o pisică acasă?
  • Cât de activ este câinele tău? 
  • Locuiți într-un apartament sau o casă?
  • Doriți poarta de companie să se potrivească cu decorul dvs. de acasă?
  • Vrei poarta de companie mobilă care să fie ușor de mutat tot timpul?

Unele porți de companie vor funcționa excelent pentru anumiți câini și situații, în timp ce altele nu vor fi la fel de eficiente. Samantha a făcut anterior a comparație video de Trei cele mai populare porți de câini și a explicat argumentele pro și contra ale fiecăruia. Acest articol și videoclipul vă vor primi în călătoria dvs. pentru a alege cea mai bună poarta de companie interioară pentru câinele dvs., dar aici sunt câteva lucruri pe care le veți bucura că ați știut în avans.

De asemenea, citiți: 15 motive pentru a lua în considerare porțile de siguranță pentru animalele de companie pentru câinele dvs

Porțile de companie interioare pentru câini
Ghidul cumpărătorului rapid

Primetime Petz 360 Configurabil PET

Ce tipuri de porți de companie de interior pentru câini există?

Primul lucru pe care va trebui să-l faceți este să decideți ce tip de porți de companie interior pentru câini vor lucra cel mai bine pentru situația dvs. Deși există unele variații și caracteristici suplimentare pentru fiecare poartă de câine pe baza producătorului, principalele trei tipuri sunt:

Regalo pas cu pas plimbare prin poartaPorțile de câini montate pe presiune - Aceste porți de companie sunt ținute în poziție prin aplicarea presiunii împotriva cadrului ușii sau a pereților. Aceasta este o alegere foarte populară pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie, deoarece sunt ușor de instalat, și de obicei sunt cele mai ieftine. Porțile de companie montate pe presiune reprezintă un echilibru bun între securizat și mobil.

  • Exemplu: Regalo pas cu pas plimbare prin poarta

Poartă multi-utilizare pentru sugari de varăPorțile montate pe hardware - Aceste hardware permanent ansanați să le atașați la rama ușii sau la știfturile de perete. Din cauza modului în care imobilul și greu de instalat aceste porți de câini sunt, ele sunt cea mai puțin populară opțiune, dar cele mai sigure și mai robuste. Sunt mai scumpe decât porțile montate pe presiune, dar mai ieftine decât porțile de animale de companie liber.

  • Exemplu: Poarta multi-utilizare pentru sugari de vară (opțiune dublă)

Richell Wood FreeStanding Pet PetPorțile de câini liberi - O altă alegere populară a porților de câini, dar din diferite motive. Incintele acestor porți de companie interioare nu se atașează la nimic care le face foarte mobil și ușor de instalat și pentru a vă deplasa. Ei se ridică pe cont propriu; Cu toate acestea, înseamnă că acestea sunt opțiunea cea mai puțin sigură, în special pentru câinii mari sau activi. Aceste porți completează adesea decor de acasă.

  • Exemplu: Richell Wood FreeStanding Pet Pet

Ce tip de porți de companie de interior ar trebui să alegeți, va depinde de locul în care le veți instala, ce câine (e) și pisici pe care îl aveți și câte dintre ele veți dori să le continui. Deci, să vorbim mai multe despre cum să alegeți cea mai bună poartă PET pentru situația dvs.

Ce porți de câine vor funcționa cel mai bine pentru casa și câinele dvs?

Unul dintre cele mai frecvente locuri de companie de animale de companie a pus o poarta de caine interioara la domiciliu este in partea de sus sau de jos a scarilor. Când plasați o poartă de companie în partea de sus a scărilor, asigurați-vă că utilizați o poartă montată pe hardware, astfel încât nu există nici o șansă de a cădea în cazul în care animalul dvs. sau o persoană pune presiune asupra ei. Pentru partea inferioară a scărilor, puteți utiliza fie porți de companie montate pe presiune sau montate pe hardware.

Porțile montate pe hardware sunt, de asemenea, o alegere excelentă pentru orice zonă din casa dvs., unde știți că nu va fi mutat mult timp. Principalul avantaj este că aceste porți de companie vor rămâne sigure și imobile, ceea ce reprezintă o alegere perfectă pentru câinii mari, câini hiperactivi sau câini multipli. Dezavantajul este că trebuie să le instalați direct în scări sau pereți, care afectează decorul dvs. de acasă și, de asemenea, necesită timp pentru a lua jos.

Iată ce arată porțile de companie instalate pe hardware:

Poarta de companie de companie montată pe hardware supergate
Port PET PET SuperGate Hardware.

Porțile montate pe presiune sunt o alternativă bună la hardware-ul montat în mai multe cazuri diferite: (a) dacă nu sunteți sigur dacă va trebui să mutați porțile sau nu, (b) dacă nu doriți să utilizați hardware pentru a instala porțile în balustrade de scări sau pereți, care afectează astfel decorul dvs. de acasă. Dezavantajele acestor porți este că acestea nu sunt la fel de sigure și robuste ca porțile de companie montate pe hardware.

Iată ce arată porțile de animale de companie montate pe presiune:

Regalo Poarta de câine montată la presiune
Regalo Port PET montat în presiune.

Porțile libere sunt cea mai mică opțiune robustă și sigură din aceste trei. Ele sunt cele mai utilizate în mijlocul camerei sau undeva unde nu puteți utiliza porți montate pe presiune sau nu doriți să instalați porți montate pe hardware. Ele sunt adesea o alegere bună pentru locuri mai mici, cum ar fi apartamentele.

Avantajul porților de companie freestanding este că sunt ușor de mutat, foarte mobil și pot fi puse oriunde rapid, și cele mai multe sunt mult mai bune (din lemn elegant). Dezavantajul este că acestea sunt mai ușor de schimbat pentru că nu sunt sigure și sunt, de asemenea, cea mai scumpă opțiune.

Iată ce arată porțile de companie freestanding:

Carlson Freestanding Pet Pet
Carlson FreeStanding Pet Pet.

FreeStanding Pet Gates sunt opțiunea cea mai versatilă, deoarece puteți bloca orice zonă din casa sau apartamentul dvs. pe care nu doriți să introduceți pooch (sau pisica sau copilul dvs.) și când aveți nevoie de spațiul suplimentar, puteți lua Portați și păstrați-l ușor sub un pat sau în dulap.

Un alt avantaj al porților de câini liberi precum Richell sau este că, dacă cumpărați unul mai mare cu cel puțin 6-8 panouri, atunci puteți folosi acest lucru ca pe un Pet Playpen. La testarea și revizuirea mai multor opțiuni de stilou de câine, am descoperit că porțile de animale de companie ale lui Richell funcționează la fel de bine, precum și ca orice jucător obișnuit de companie. Porțile de companie freestanding, de asemenea, nu necesită nici un hardware, deci nu există nici o deteriorare a zidurilor.

Linia de jos

Toate cele trei tipuri de porți de câini vin cu propriile lor argumente și contra. În concluzie, odată ce știți cum veți folosi poarta PET, unde intenționați să le plasați (și dacă este o locație unică sau mai multe locații) și cine îl utilizați pentru (ce câini și cât de mulți ), va fi mult mai ușor să alegeți tipul potrivit de porți de câini.

Câini mici (și pisici) vs câini mari

Comparați cele mai bune recenzii ale porților câinilorGăsirea unei poarta PET pentru a conține un câine de rasă mică este foarte simplă. Ca și în cazul ușilor de companie, rampele de câine sau joaca de câine (uneori folosite pentru copii), majoritatea porților de companie vor funcționa perfect pentru câinii mici, deoarece nu pot sfărâma chiar și porțile libere.

Cu toate acestea, găsirea celei mai bune bariere de câine care va conține o rasă mare se poate dovedi destul de dificilă, mai ales dacă sunteți preocupat de locația porții și nu sunteți fericiți deteriorarea scărilor sau pereților cu suporturi hardware. Dar singura dificilă aici este lipsa de opțiuni, deoarece există pur și simplu mai puțin pentru tine de a alege de la.

În cele din urmă, dacă sunteți preocupat doar de eficacitatea porților de companie de interior pentru câinele dvs. mare, atunci trebuie să alegeți unul cu Panouri suficiente înalte astfel încât ei nu pot merge sau să sară peste el, care este, de asemenea voinic suficient pentru ca ei să nu poată să-l bată pentru a ajunge în jurul ei. Porțile de animale de companie libere nu sunt recomandate pentru rasele mari, precum și unele porți de companie montate pe presiune ieftine. Porțile de câini montate pe hardware sunt cele mai bune, dar unele porți de companie mai scumpe de animale de companie vor funcționa, de asemenea.

Acasă cu animale de companie de toate dimensiunile

În cazul în care aveți animale de companie mari și mici în aceeași casă, va deveni foarte frustrant dacă trebuie să ridicați în mod constant animalul mai mic și să le puneți pe cealaltă parte a porții. Anumite porți de companie care sunt suficient de robuste pentru câinii mari pot fi, de asemenea, ineficienți pentru câinii mici sau pisicile, deoarece pot trece cu ușurință prin poarta datorită dimensiunilor lor mici. În acest caz, ar trebui să acordați o atenție deosebită Lățimea deschiderilor panourilor PET poarta.

Dacă doriți să continui câinele mare, dar lăsați câinii mici sau pisicile, puteți cumpăra o poartă de câine cu a Ușă mică de trecere-prin construit în ea. Gândiți-vă la ea ca o poartă de companie cu o ușă mică de câine / pisică pe partea de jos pentru a intra și a pleca ori de câte ori vă place. În acest fel, animalele dvs. mai mici pot trece prin poartă fără probleme, dar câinele dvs. mai mare este încă limitat.

Aceste tipuri de bariere de confiscare a animalelor de companie sunt mai rare, dar una dintre cele mai populare opțiuni este poarta lui Carlson cu ușa PET:

Carlson o plimbare suplimentară prin poarta cu ușa PET
Carlson Walk-prin Poarta cu ușa PET.

Înțelegerea a ceea ce doriți din poarta dvs. PET și ce tip va fi cel mai eficient pentru animalele de companie la domiciliu vă poate economisi bani, timp și stres. Începeți prin măsurarea câinelui (câinele) și locația unde doriți să plasați poarta. Apoi, luați în considerare modul în care veți instala și de a folosi poarta de companie interioară. Odată decis, aruncați o privire la mai multe opțiuni și puteți găsi că chiar și cele mai ieftine porți de companie vor funcționa perfect pentru dvs.

Citiți următorul: Protectori de joacă - Playpens câini sau porți de companie?


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Porțile de companie interioară pentru câini: iată ce ar trebui să știți