Știți un câine care are nevoie de o casă de câini liberi?

Știți un câine care are nevoie de o casă de câini

O femeie din Houston, Texas se află într-o misiune de a ajuta orice câine care este înlănțuit în afara și în nevoie de adăpost. Aliesha Medley petrece o zi în fiecare săptămână, conducând în jurul valorii de a treia parte a lui Houston, caută câini pe lanțuri. Vanul său de model târziu este încărcat cu case de câine din lemn pe care se construiește ea însăși.

Organizația non-profit pe care a fondat-o, Cabane pentru mutts, își propune să ofere adăpost câinilor care petrec o mare cantitate de vieți în fața locului. În Texas, câinii au nevoie de o scăpare de la soarele de coacere, adăpost de furtuni, vânturi puternice, ploaie și chiar temperaturi scăzute. În lunile de iarnă unele părți ale Texasului văd temperaturile sub 20 de grade Fahrenheit peste noapte.

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune case de câine pentru în aer liber și în interior

Știți un câine care are nevoie de o casă de câini

Adevărul este că, indiferent unde locuiește un câine, el are nevoie de acces la un adăpost adecvat. Fiecare regiune are propria vreme extremă, iar câinii trebuie să fie adăpostiți de la ea la fel de mult ca și noi. Spuneți ce veți face despre înclinarea unui câine în afara tot timpul, deoarece acesta este un subiect pentru o altă zi, dar dacă aceasta este alegerea dvs. ca proprietar de animale de companie, câinele dvs. trebuie absolut adecvat, adăpost confortabil.

Din păcate, Medley spune că de obicei nu o ia prea mult înainte de a intra pe un câine legat de ajutor. Fiecare casă de câini o costă aproximativ 35 de dolari pentru a face, și ea spune că majoritatea proprietarilor de câini sunt foarte primitoare când apare cu darul.

Cabinele pentru Mutts au început să accepte donații prin intermediul paginii Facebook a organizației înapoi în noiembrie și au fost deja în măsură să construiască și să distribuie aproape 80 de case de câine fără frică la animalele de companie în nevoie. Legea statului Texas o face ilegală un câine în afara între orele 10:00 p.M. și 6:00 a.M.

Medley spune că această lege este în principal inaplicabilă. Există legi ca aceasta în loc în multe state din jurul U.S., Dar cum pot să ia ofițerii de poliție pentru a ajuta toți câinii care au nevoie atunci când există atât de multe alte sarcini importante pe placa lor? Ei nu pot lua timp departe de a investiga crimele sau găruirea violentă în cartierele de peruse pentru câinii legați.

Mulți dintre proprietarii de câini că Medley intră în contact cu spun că nu își pot permite să cumpere o casă de câini. Cred că dacă nu vă puteți permite consumabilele va trebui să ai un câine, nu ar trebui să ai un câine, dar și asta este o discuție pentru o altă zi.

Știți un câine care are nevoie de o casă de câini liberi

Dacă tu sau cineva știi că are un câine care are nevoie de o casă de câini, amintiți-vă că nu este nevoie să fie ceva fantezist cu o întreagă grămadă de clopote și fluiere. Atâta timp cât câinele este adăpostit de vreme și are suficient spațiu pentru a se așeza și a fi în jos, va fi mult mai bine decât ar fi fără adăpost deloc.

Ceea ce face Medley pentru câinii din zona Houston este fenomenal, dar nu există mulți alții ca ea acolo. Nu vă așteptați să aveți pe cineva să renunțe la o casă liberă de câine la ușă. Cu un pic de cercetare și o mică creativitate și ingeniozitate puteți crea un adăpost adecvat pentru câinele dvs. Este posibil să nu aveți nevoie să cumpărați materiale.

LEGATE DE: Cum de a construi o casă de câini: 5 sfaturi de experți DIY

Șansele sunt probabil că aveți niște unghii sau șuruburi libere într-un sertar junk undeva. Poate că aveți niște lemn de resturi care se află în jur. Costă doar Medley aproximativ 35 de dolari pentru a-și face casele de câine. Dacă aveți niște materiale la domiciliu deja, vă va costa chiar mai puțin.

Când vine vorba de adăpost pentru animalul dvs. de companie, orice este mai bun decât nimic. Dacă absolut nu vă puteți permite nici un fel de adăpost, asigurați-vă că vă aduceți animalul în interior. Nu numai că este legea în majoritatea locurilor, dar este un semn al iubirii și respectului pentru câinele dvs. Nu merită cel puțin asta?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Știți un câine care are nevoie de o casă de câini liberi?