7 Motive pentru care câinii de reproducere este mai greu decât credeți

7 motive pentru care câinii de reproducere este mai greu decât credeți

În zilele noastre, majoritatea publicului general cred că crescătorii câinilor o au bine. Credința este că crescătorii își exploatează câinii pentru a stoarce fiecare dolar din spermă și ovare.

Si da, niste dintre ei o fac și noi toți îi urăsc din toate oasele noastre. Pentru cea mai mare majoritate care este acolo de acolo câini de reproducere, este de fapt făcut în mod responsabil și cu cele mai bune intenții la inimă.

Câinii de reproducere costă o mulțime de bani, ia o cantitate mare de timp și este mult mai greu decât credeți. Timpul și banii nu sunt chiar lucrurile principale, ele sunt doar factorii cei mai tangibi aici. Frustrare, emoții, stres, anxietate, plângeri și Drama Mondială a câinilor și # 8230; Aceasta este ceea ce vine o reproducere a câinilor etici, iar până când vă vindeți puii, ați cheltuit mult mai mulți bani pe care ați făcut-o alocați.

Meme crescători de câini Timpul memei: Adevărul despre stilul de viață al crescătorului câinelui.

Spunând la revedere la propriile dvs. pui

Cea mai grea parte pentru crescătorii de câini este atunci când este timpul să-i spunem la revedere. Nu sunt sigur dacă îți dai seama, dar crescătorii câinilor petrec adesea luni, pregătindu-se o reproducere, apoi două luni de îngrijire pentru cățea lor însărcinată și din nou două sau trei luni cu puii. Uneori, crescătorul însuși devine un părinte și trebuie să se hrănească și să curețe de grâu.

Evident, nu fermieri de cățeluș, dar crescătorii reali minunați sunt atașați. Majoritatea dintre ei vă vor spune chiar dacă ar putea să le păstreze pe toți, ei ar fi. Verificarea realității, ei pot, așa că trebuie să găsească cele mai bune familii posibile. Screeningul Viitorul Căuile pentru totdeauna este adesea singura modalitate de a vă simți mai bine despre a lăsa aceste pui să meargă.

Unii crescători spun te obișnuiești cu timpul În timp ce alții vor spune că te obișnuiești cu durerea și după ani, știi doar cum să faci mai bine. Indiferent, este încă un moment foarte complicat care se poate răspândi timp de câteva săptămâni după ce toate cățelele au fost homed.

[Pullquote-dreapta] Când discutați despre creșterea câinilor în public, este o chestiune de secunde înainte ca conversația să se schimbe la mori de catelus.[/ Pulcquote-dreapta]

Fiind denumit în mod constant ca o moară de catelus

Am scris peste o mână de postări despre fermierii de catelus și de reproducere a câinelui neetic. Din păcate, ori de câte ori cineva discută despre creșterea câinilor în public, Este o chestiune de secunde înainte ca conversația să se schimbe la Mills Puppy, suprapopularea în adăposturi și motive de ce crescători de crescători.

Bineînțeles, ar fi prostie pentru a renunța la toate aceste preocupări pur și simplu pentru că suntem, ca o comunitate de reproducere a câinelui, încercând să educăm pe toți crescătorii să devină experți. Înțelegem de ce majoritatea publicului larg se simte în acest fel despre crescători. Toți am văzut Înregistrări șocante de mori de catelus și este extrem de ușor să puneți pe toți crescătorii în același coș și să presupunem că toate sunt variații mai mult sau mai puțin extreme ale acelor crescători răi dezgustători.

Cu toate acestea, o astfel de generalizare nu ajută cauza, și este crearea unui război între crescătorii etici și publicul larg. Și în timp ce ne luptăm și offline, fermierii de catelusii păstrează în agricultura de catelus. Ceea ce ar trebui să facem totul este să abordăm serios problemele găsite în creșterea câinilor moderne, și să evite orice tip de generalizare.

crescătorii de câini vs fermierii de catelus Dacă oamenii știau cât de rău sunt mori de catelus, ei nu vor chema niciodată un crescător de câini responsabili un fermier de catelus.

Planificarea unei creșteri viitoare este frustrantă

Frustrarea, în general, lovește, la un moment dat, orice crescător de câini în procesul de planificare a unei noi reproduceri pentru unul dintre știfturile sau barajele lor. Această etapă a procesului de reproducere a câinilor separă cu siguranță crescătorii responsabili de cei care o fac exclusiv pentru câștigurile financiare.

Găsirea partenerului drept de reproducere este variată:

  1. Care sunt trăsăturile nedorite pentru a scoate de la câinele meu
  2. Care sunt trăsăturile dorite pe care câinele meu le lipsește
  3. Care sunt trăsăturile nedorite pentru a elimina de la partenerul candidat
  4. Care sunt trăsăturile dorite care lipsește partenerul candidat
  5. Merită să împerecheați această pereche de câini?

Decizia se reduce la cele cinci întrebări de mai sus, deoarece fiecare câine are caracteristici doriți, și unii nu doriți. Merită să se țină riscul de a aduce trăsături nedorite la linia dvs. de sânge pentru a obține cele dorite? Este un compromis și tu ești cel care trebuie să decidă. Instinct de intestin Nu-l mai tăiați într-adevăr odată ce doriți să fiți printre cei mai mari crescători.

Acum, odată ce ați intrat în contact cu un crescători și aveți nevoie de știftul lor pentru o reproducere, este nevoie de lungi săptămâni pentru a obține toate informațiile de care aveți nevoie. Începând cu informații precise pedigree, studierea strămoșilor, acceptă detaliile contractuale etc.

Cercetările și studiile atente trebuie să intre în joc, precum și o mulțime de bani cheltuite cu privire la spectacole de câini pentru a observa cele mai potrivite exemplare acolo care sunt încă subliniate. Toată lumea vrea să se reproducă la campionul de vârf, dar astfel de eșantioane sunt adesea suprasolicitate. Cea mai bună strategie este Antrenează-ți ochiul Pentru a observa viitoarele nuggeturi de aur.

Uneori, veți petrece două luni pe un știft și crescătorul său va anula sau retrage. Uneori, vei fi cel care îți schimbă mintea. Este un proces plictisitor.

Cheltuieli neașteptate pe care nu le puteți evita

VET Bills sunt un vinovat evident atunci când vorbim despre cât costă ca câinii de repaus. Inca, Am enumerat cheltuielile legate de desfășurarea unei activități de reproducere a câinilor, Și sunt atât de multe că era greu să-i dau seama pe toate. În ansamblu, cheltuielile se încadrează în categoriile de mai jos:

  1. Cheltuieli legate de kennel - curățenie, licențiere, hrană pentru câini, cutii, jucării etc.
  2. Cheltuieli specifice de reproducere - verificări de sănătate, teste de progesteron, îngrijire a sarcinii etc.
  3. Cheltuieli specifice ale așternațiilor - secțiunea C, vizitele VET, vaccinurile, pachetele de catelus, etc.
  4. Cheltuieli specifice pentru câini - Dezactivat Whelp, viitoarele formare de campioni etc.

Evident, acestea sunt exemple simple și ați putea adăuga suplimente ieftine pentru câinii gravide de sex feminin la șederea peste noapte la practica VET. Este greu de oferit o estimare deoarece prețurile variază în funcție de locația dvs. și câte articole sunt pe lista dvs. Unele rase vor de facto Creșteți totalul cheltuielilor, de exemplu Română Bulldog Rishings cu aproape întotdeauna o secțiune C.

Când luați o lovitură și petreceți mult mai mult decât se aștepta la un moment dat, fie după livrare, lucrurile sunt complicate. Acesta este motivul pentru care crescătorii de câini ar trebui să aibă întotdeauna cel puțin 10.000 de dolari în economii doar în caz. Este în general lăsat neatins, dar vrem să fim gata dacă este nevoie.

este câine de reproducere profitabilă Este câine de reproducere profitabilă? Este o chestiune de mentalitate: Vrei să cheltuiți cât mai puțin posibil? Rasă cât mai des posibil? Sau, cum ar fi cei mai mulți crescători de reputați, cât mai mult posibil?

Având foarte puțin timp pentru tine

Timpul liber devine rar de îndată ce femeia ta este confirmat ca fiind gravidă. Într-adevăr, până atunci ați avut încă multe de făcut (găsiți un știft adecvat, discutați cu crescătorul, organizați-vă de împerechere, testul de sănătate, pedigrees de studiu ", dar ați putea răspândi acest lucru peste intervalul de câteva săptămâni sau luni. Înainte ca împerecherea să se întâmple, sunteți încă stăpân pe agenda voastră, încă mai controlați când doriți să faceți ce.

Odată ce femeia ta este însărcinată, pierzi acea libertate. De îndată ce Munca și livrarea femeilor Vino aproape, Veți petrece fiecare minut subliniind despre mamă și noul dvs. gunoi de pui. Ea devine prioritatea ta și îți ia calendarul peste:

  • Vizitarea veterinarului,
  • Asigurați-vă că este sănătoasă pe parcursul sarcinii,
  • găsirea unor modalități de a le hrăni suficient în ciuda unui a pierderea poftei de mâncare,
  • punerea ei împreună,
  • Cumparaturi pentru Setul de grinzi& # 8230;

Toate acestea, și multe altele, ia timp și este imprevizibil.

Indiferent de Dimensiunea gunoiului tău, Veți iubi fiecare Whelp și îngrijirea acestora, monitorizând creșterea lor, alăptați; Toate acestea iau o cantitate mare de timp. Mașini de crescători neexperimentați pot chiar să ia mai multe măsuri de precauție și ar trebui, așa că a fi un crescător de câini împingându-ți propria viață la margine În timp ce vă îngrijiți de toți membrii familiei dvs. de blană.

Oameni cu două fețe care doresc în secret să eșuezi

Acum un an, dacă nu mai mult, am publicat un articol despre toată drama și politică Veți întâlni în mod inevitabil când rasa ta și arată câinii tăi. A mers foarte viral, care pentru un site de reproducere a câinelui nu este de așteptat. Cu toate acestea, a fost împărtășită nenumărate ori.

Politică și Pooches în lumea spectacolelor de câine
Politica și pooches în lumea de câine.

Fi inteligent și nu intră în paranoia. Crescătorii de câini sunt în mod natural înconjurați de colegii de crescători de câini, iar o bună parte din ele va dori să eșuați în timp ce apar ca cei mai buni prieteni sau mentori ai tăi.

Pentru cei dintre voi care nu sunt dornici să-și arate câinii, veți găsi personaje similare și backstabing on-line. Panourile de mesaje și grupurile Facebook sunt rareori pline de complimente odată ce vă prezentați munca și succesul. Haters vor ura, indiferent de ce. Continuați să vă mișcați, să continuați să studiați, să continuați să învățați și să continuați să reproduceți cei mai buni câini pe care îi puteți.

Oamenii vor vorbi negativ din canisa în cartierul tău. Pentru mulți, activitatea de reproducere pe care o conduceți provoacă un miros murdar sau o întrerupere excesivă. Alții se vor plânge că câinii tăi sunt înfricoșați (mai ales dacă creați câini mari.) Deși aceste complicații nu sunt apariții zilnice, ele devin surse de anxietate și stres atunci când apar. Nimeni nu vrea să provoace vreun inconvenient pentru vecinii lor, ar putea strica relația în următorii câțiva ani.

Luarea pierderilor la spectacole și fiind obiective

Câinii de reproducere vine adesea cu arătând câini. Crescătorii de câini doresc să producă cele mai bune pui și Spectacolele de câine sunt un mod imparțial de a confirma calitatea unui program de reproducere. Spectacolele de câine includ show-uri de conformație, încercări, agilitate și alte sporturi de câine.

Și lasă-mă să-ți sparg, pentru fiecare câștigător, există zeci de perdanți. Multiplicați-vă că mai multe arată câini în fiecare zi în majoritatea țărilor din lume, ceea ce face un număr enorm de câini pierduți.

Participarea la chestiuni, dar odată ce ați participat acolo, vrei să câștigi și doare când nu. Deoarece crescătorii de câini au pus atât de mult timp, efort și bani în programele lor de reproducere, devastarea este imensă și luată personal. Feedback-urile constructive date de judecători sunt adesea ignorate sau luate în considerare doar odată ce a trecut frustrarea.

Merită să participați la spectacolele de câine dacă știm că vom pierde? Da, nu ar trebui să împiedice pe cineva care este interesat să participe la spectacole de câini. O astfel de frustrare este un sentiment total normal și pur și simplu vă obișnuiți cu timpul. După câteva pierderi, opriți locuiți și începeți să vă concentrați asupra a ceea ce trebuie să vă îmbunătățiți și să luați în cele din urmă o victorie. Apoi un al doilea unul. Apoi o treime. Și așa mai departe.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Motive pentru care câinii de reproducere este mai greu decât credeți