8 Idei pentru decorarea calului pentru o clasă de costum sau o paradă

Cai

Paradele și clasele de costume reprezintă o mare scuză pentru a vă distra și decora un cal. Este ușor să vă decorați calul cu culori netoxice, cum ar fi vopsea de apă sau cristale de băut. Aceasta este, de asemenea, o activitate care încurajează non-riderii să interacționeze cu un cal într-un mod distractiv.

Fi sigur că orice folosiți pe haina de păr nu vă va face rău calului în nici un fel. Unele coloranți vor pata părul. Cele mai multe vopsele tempera și marcatorii lavabili nu vor pata, dar va colorarea alimentelor. Deci, faceți câteva teste înainte de a vă vopsi întregul cal o culoare diferită. De asemenea, asigurați-vă că păstrați orice culoare departe de ochii calului.

01 din 08

Decora un cal cu culoare

Puteți avea cu adevărat un "cal de altă culoare", folosind cristale de băuturi necorespunzătoare. Puteți să vă vopsiți aproape în întregime caii gri. Pur și simplu amestecați câteva pachete de cristale de băuturi necorespunzătoare cu apă și folosiți soluția pentru a picta sau a vărsa peste calul tău.

Acest lucru va pata haina, deci nu face acest lucru daca ai un spectacol important. Dacă vremea este rece, nu vă umezi părul calului sau poate fi răcit.

  • 02 din 08

    Decorează un cal cu șabloane

    O modalitate ușoară de a adăuga desene colorate la haina calului tău este cu vopsea și șabloane. Acest lucru este ușor de făcut cu unele temperi netoxice și un șablon. Pur și simplu țineți șablonul împotriva calului tău și dab pe vopsea cu o perie de burete. Pentru real flare, adăugați niște sclipici.

    Setați sclipici cu niște spray de păr. Există un astfel de lucru ca o strălucire non-toxică în vopseaua de apă întunecată? Imaginați-vă că turma ta se rătăcește în jurul padocului tău noaptea cu strălucire în desenele de șablon întunecate.

    Puteți cumpăra șabloane premade sau le puteți face pe tine folosind numeroase modele disponibile online.

  • 03 din 08

    Stenciluri și modele fără vopsea

    Poți să-ți amintești să vezi caii de poliție montați din Canada, cu o frunză de arțar. Designul arată complicat, dar este foarte ușor de făcut cu un șablon.

    Pentru a vă decora calul fără vopsea, umeziți părul și, cu un pieptene de dinți fine, umpleți șablonul dvs. prin periajul părului greșit. După uscarea părului, puneți-l cu un spritz rapid de Hairspray. Unele modele tradiționale sunt dinții rechinului sau șuruburile de fulgere pe umărul calului sau pe un tablou peste barajele lor. Acest truc este uneori folosit în inelul de spectacol pentru a distrage atenția asupra ochilor judecătorului de mai puțin decât conformația ideală.

  • 04 din 08

    Decorează un cal cu pături și împachetări

    Este posibil să aveți Wraps colorat și pături La îndemână pe care le puteți utiliza pentru a adăuga culoarea sau pentru a deveni baza pentru calul dvs. decorat. Există o multitudine de lucruri pe care le puteți atașa sau de a picta pe o pătură. De ce nu vă legați un răcitor vechi de bumbac pentru un "cal hippy"? Folosiți-l ca bază pentru cai de război, costume arabice sau orice altceva pe care îl puteți visa.

    Adăugați culoarea la picioarele calului dvs. cu bandaje auto-adezive multi-colorate, cum ar fi vetrap sau coban. Asigurați-vă că nu vă înfășurați calul prea strâns, deoarece acest lucru poate provoca vătămări. Tu faci totuși, vrei să se facă, așa că nu se pierd.

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Decorează un cal cu markeri de stoc

    Markerii de stocuri vin în mai multe culori opace diferite și arată ca niște creioane mari. Ele sunt adesea folosite în traseu concursuri de echitatie să numere caii și să marcheze bovinele. Marcatorii de stocuri sunt foarte durabili, impermeabil și vor dura săptămâni după ce îl aplicați.

  • 06 din 08

    Decora cu simboluri

    Americanii nativi nativi au folosit vopsele naturale pe caii lor, iar marcajele pe care le-au făcut au reprezentat realizările și exploatarea călărețului. Folosiți-vă degetele pentru a desena forme și linii geometrice sau pentru a vă înmubiți mâna pentru a face amprente cu vopsea de apă netoxică.

  • 07 din 08

    Decorați manele de cal și cozile

    Bineînțeles, puteți să vă îmbrățișați în tot felul de panglici și fire și atârnați mici ornamente din Manese și Coace. De asemenea, puteți utiliza mixul de băutură pentru părul color și părul de coadă. Împletitură elasticile vin în culori neutre pentru a se potrivi cu culoarea calului dvs. sau puteți cumpăra elastica funky multi-colorată.

  • 08 din 08

    Decorați copitele unui cal

    Puteți folosi un produs cum ar fi Twinkle Toes Hoof Glitter pentru copitele calului dvs. sau amestecați un pachet de sclipici într-o sticlă de poloneză clară. Aplicați polishul de copite și, înainte de a se usca, se presara pe sclipici. Copilul polonez tinde să se usuce, așa că faceți acest lucru numai pentru ocazii speciale. De asemenea, puteți utiliza vopsea tempera pe copite.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Idei pentru decorarea calului pentru o clasă de costum sau o paradă