10 Citate populare de cai și ceea ce înseamnă ei

Cai care rulează în câmpul de zăpadă în lumina soarelui

Unii oameni le place să colecteze citate de cai. Dar nu toate sunt ușor de înțeles. Câteva citate comune de cai sunt evidente. "Poți să conduci un cal în apă, dar nu poți să bei", bineînțeles, nu poți face pe nimeni să facă ceva pe care ei într-adevăr nu vor să facă. Unele cotațiile de cai nu sunt atât de ușor de descifrat. Iată zece citate comune de cai și ceea ce ar însemna.

01 din 10

Nici un copac, nici un cal.

Hoovele deteriorate, slabe sau înverzite pot însemna că calul vostru va merge probabil lame și nu veți avea niciun cal pentru a merge sau a conduce. Acest lucru este la fel de adevărat acum ca a fost vreodată și de ce Îngrijirea bună a copiilor este esential.

Fără copite sănătoase, calul dvs. nu va fi foarte util sau fericit.

  • 02 din 10

    Citat de cai: Un pic de aur nu face calul mai bun.

    Chiar și în cele mai vechi timpuri, călăreții buni și-a dat seama că ceea ce face un cal bun nu este costul echipamentului, dar a înțeles că cheia succesului a fost pregătirea pacientului și manipularea consecventă. Toți am văzut "biți de aur" anunțați - cei care promite să-ți facă calul perfect pentru că fac asta sau un lucru minunat. Și mulți dintre noi au văzut călăreții care sari de la un pic la altul în speranța că va rezolva o problemă.

    Șansele sunt puțin, sau orice altă piesă de echipament nu va rezolva o problemă. Când apar probleme, prima întrebare a multor ar trebui să cerem este de ce? Există citate similare cum ar fi: "Nu puteți judeca calul de ham", nici călărețul prin hainele lui. Caii buni și călăreția au puțin de-a face cu capcanele.

  • 03 din 10

    Nu priviți niciodată un cal cadou în gură.

    În timp ce apreciem caii acum ca tovarăși, au fost odată evaluată ca moduri de transport. Probabil că nu ar da un cal tânăr care era încă util. Când un cal a îmbătrânit, nu mai putea să tragă sau să transporte încărcături și, prin urmare, nu avea o valoare mică. O modalitate de a spune dacă un cal era bătrân era să-și deschidă gura și Uită-te la dinți, care ar dezvăluie vârsta.

    Deci, nu te uita într-un "gura unui cal cadou, pentru că probabil veți afla că este bătrân și vă veți da seama că ați primit ceva de valoare mică (și nu apreciați gândul din spatele darului - dacă într-adevăr A fost bine intenționat.) Milă calul sărac al cărui proprietar nou a urmat această axiom.

  • 04 din 10

    Un picior alb, cumpărați-l - două picioare albe, încercați-l...

    ... Trei picioare albe, arata bine despre el - patru picioare albe, du-te fara el.

    Această afirmație are variații, cum ar fi "patru picioare albe și alb pe nas, își scot ascunderea și îl hrănește cu croșiile."E destul de aspru! Sau, unul, cumpărați-mă, doi, încercați-mă, trei, timid, patru, zboară. Această zicală veche se bazează probabil pe credința că albul hoves sunt mai slabe decât întunericul și calul tău alb este predispus la nesănătoasă datorită uzură și fisuri.

    Domeniul este inversat într-o singură versiune. Un picior alb, nu-l țineți nu o zi, două picioare albe, trimite-l departe, trei picioare albe, îl vând la un prieten, patru picioare albe, ține-l până la capăt. Oricare ar fi intenția din spatele rimei, am aflat că culoarea copitei nu este la fel de importantă cum am crezut odată că a fost.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Care dorește să călătorească departe de pietrele sale.

    Această afirmație a lui Jean Baptiste Racine este ca povestea țestoasei și a iepurei și a zicației: "Lent și constant câștigă cursa". Desigur, această afirmație nu este vorba despre o cursă, ci să economisească energia, astfel încât atât calul cât și călărețul să aibă resursele fizice pentru a menține un ritm lent, dar constant asupra lungimii drumului lung. Dacă începeți o plimbare foarte lungă la o nebunie galop, S-ar putea să găsiți că ați folosit calul înainte de a ajunge la destinație.

  • 06 din 10

    Cumpărătorul are nevoie de o sută de ochi, vânzătorul nu unul.

    Mulți dealeri de cai sunt oameni cinstiți care se bazează pe publicitatea de cuvânt-gură pentru a rămâne în afaceri. De multe ori iau mult timp pentru a se potrivi cu călăreții cu calul perfect. Dar în zilele trecute, comercianții de cai au avut o reputație pentru metode ascuțite și metode fără scrupule.

    Din păcate, încă mai sunt vanzatori necinstiți, dar sunt în minoritate și cuvântul călătorește rapid, mai ales pe Internet. Este întotdeauna până la cumpărător pentru a lua decizia finală și de aceea "cumpărătorul are nevoie de o sută de ochi" pentru a vedea toate defectele posibile și probleme pe care un cal le poate avea. Un vânzător fără scrupule, totuși, nu trebuie să vadă nimic, și cu siguranță nu ar sublinia probleme, chiar dacă au existat.

  • 07 din 10

    Nu ești un călăreț decât dacă ai căzut de șapte ori.

    Acest lucru este similar cu altul spunând: "Cădeți de șapte ori, ridicați opt", care este de spus, învățați din experiență și întoarceți-vă pe cal. Adesea ți sa spus să te întorci imediat pe cal după ce ai căzut, care este o idee bună (după ce te-ai terminat pentru daune), deci nu ai timp să te gândești la cădere.

    Șapte sunt, probabil, semnificative deoarece șapte sunt privite în multe culturi ca număr norocos. Probabil că doriți să evitați să cădeți și nu ar trebui să facă șapte un scop. Dar este înțelept fi pregatit, Deci, iată cum puteți minimiza impactul căderii dvs. cu un Demontarea de urgență.

  • 08 din 10

    O mare netedă nu a făcut niciodată un marinar priceput...

    ...un cal perfect, nu a făcut niciodată un călăreț

    Ca începător, vrei să găsești calul perfect. Dar, pe măsură ce avansați în capacitatea dvs. de echitație, calul nu-așa-perfect vă poate învăța foarte mult. Cheia pentru alegerea unui cal odată ce ați trecut de etapa începătorului și doriți să vă avansați abilitățile este să alegeți una care vă va provoca, fără a fi depășită sau intimidantă. După ce ați depășit primul dvs. cal, ați putea dori să alegeți unul care are temperament foarte calm, astfel încât să puteți învăța procesul de instruire.

    Sau, puteți alege un cal cu o problemă specifică pe care o puteți lucra în siguranță. Începătorii au multe de învățat de la acei primii cai perfecți, dar mai târziu, caii "imperfecți" au multe de învățat. Este probabil cel mai bine să înveți să navighezi și pe apele calme.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Un cal bun nu este niciodată o culoare proastă.

    Unii oameni cum ar fi caii de culoare închisă și Bays de dragoste cel mai bun. Unii nu-i plac Grays, pur și simplu pentru că sunt prea greu să păstreze curat. Și anumite culori de cai au o reputație pentru anumite tipuri de temperamente.

    Marele de castan sunt adesea considerate a fi moody și temperamentale. Dar nu ar trebui să alegeți niciodată un cal bazat pe culoare, pentru că pentru fiecare Mare de chestnut Moody, este probabil un altul care este calm și constant. O mulțime de oameni se închid cu culoarea. Dar alegând un cal care nu este potrivit pur și simplu pentru că vă place culoarea sa, pe una potrivită care este culoarea "greșită" nu este o alegere inteligentă. Alegeți calul pe care îl puteți obține și bucurați-vă chiar acum, și veți găsi că iubiți întregul cal, nu doar haina de păr.

  • 10 din 10

    Atârnă o potcoavă peste ușă pentru noroc

    Această superstiție este probabil un amalgam de credințe, deoarece potcoavele au șapte găuri și șapte sunt considerate un număr norocos. Ele sunt făcute din fier, care are calitatea forței și sunt asociate cu cai și măgarii, ambii au fost venerați de-a lungul veacurilor. Astfel încât potcoavele au ajuns să însemne noroc.

    Există, de asemenea, o legendă din Evul Mediu despre un fierar numit Dunstan. Dunstanul a fost vizitat de diavolul în magazinul său de fierărie. Diavolul a vrut Dunstan să-l facă pantofi, dar Dunstanul a refuzat și a bătut diavolul, făcându-l să promite niciodată să intre într-un loc în care o potcoavă a atârnat peste ușă. Pentru a preveni scurgerea norocului, potcoava trebuie să stea în jos. În unele culturi, totuși, este crezut că Toe ar trebui să fie atârnată de asta.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Citate populare de cai și ceea ce înseamnă ei