Alegeți un nume pentru calul dvs

Detaliile unui cal

Numele de cai pot fi dificil de ales. Caii mai mari vin adesea cu nume. Cu toate acestea, este posibil să nu vă place numele calului sau, uneori, nu știți ce este numele calului. Un nou mânz va avea nevoie de un nume. Probabil că veți avea nevoie de un nume înregistrat și un nume stabil. Uitați-vă la unele idei și resurse pentru numele de cai. Dacă toate celelalte nu reușește, puteți utiliza și generatoare de nume de cai online.

Numai scurte

Numele scurte fac adesea cele mai bune nume stabile pentru utilizarea de zi cu zi. Numele scurte sau două silabe sunt mai ușor de spus și este mai puțin probabil să le scurtați mai departe. Înainte de a vă decide, încercați numele de cai de câteva ori. Cum se simte chemarea pe pășune? Are numele calului pe care l-ați ales amuzant cu alte cuvinte? O mulțime de cai sunt numiți Bo sau Beau. Dar s-ar simți ciudat să spun: "Bo, Bo?"Nu doriți să creați o limbă-twister.

Nume amuzante sau potrivite

Desigur, vă puteți distra cu nume înregistrate și arătați nume de cai. Fă-ți numele la fel de distractiv, elegant sau descriptiv cum vă place. Nume de cai ca picioarele, mici, pete sau Beau descriu atributele fizice ale calului. Numele ca răbdarea, casanova sau flirt pot descrie alte caracteristici. Calul tău are un marcaj neobișnuit? Care ar putea inspira nume de cai ca Valentine, stea sau punct.

Reguli de registru

Dacă alegeți un nume înregistrat de cal, obțineți toate detaliile din registru cu privire la reguli. Majoritatea registrelor nu permit numele duplicat, astfel încât este posibil să trebuiască să puneți împreună mai multe și registrul va avea cea de-a.

Unele rase vor cere să utilizați o parte din sire sau numele barajului - unii vor trebui să înceapă cu o anumită scrisoare. Majoritatea au o limită a numărului de litere într-un nume de cal.

Dumnezeu și numele zeiței

Poți să te uiți la vechile religii grecești, indiene și norse pentru numele de cai. Doar căutați Google pentru numele mitologică și numele zeiței sau căutarea listei de zeități Wikipedia.

Celebre și fictive nume de cai

Nu poți avea Seabiscutit sau Pegasus în curtea ta, dar de ce nu un nume? Căutați numele corilor fictivi și vedeți dacă vreunul dintre ele este perfect pentru calul vostru!

Resurse de nume de companie

Folosind nume în alte limbi

Când căutați nume, puteți privi alte limbi. În timp ce steaua sau flacările sunt nume frumoase, ele sunt, de asemenea, foarte comune. Căutați acele nume sau alte nume comune cu Google Translator și vedeți dacă vă place ceea ce auziți.

Numele umane

Listele de nume de copii pot face și nume de cal mari. Există o tona de resurse de internet pentru numele fiecărei origine. Ghidul de nume pentru bebeluși și în spatele numelui sunt două site-uri bune care enumeră o mulțime de nume de toate originea diferită. În spatele numelui, chiar listează sensul din spatele lor.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Alegeți un nume pentru calul dvs