5 Idei de costum ușor de diy diy

Este ultima săptămână a lunii septembrie și asta înseamnă că Halloweenul este la doar o lună distanță. Dacă sunteți proprietar de câine, probabil că vă gândiți la îmbrăcarea puilor într-un costum. Indiferent dacă luați câinele afară și despre el sau să rămâneți în mână, la aceștia Idei de costum de câine DIY ușor va avea puiul tău să caute festiv!

Halloween poate fi a Timp periculos pentru câini și proprietarii lor. Trebuie să vă asigurați că vă păstrați în siguranță animalul, dar există o mulțime de moduri pe care voi doi le puteți sărbători împreună. Costumele pot fi una dintre cele mai mari pericole de Halloween Canine, deci trebuie să fiți foarte atenți la selectarea costumului potrivit pentru animalul dvs. de companie.

Costumele care sunt prea strânse pot restricționa mișcarea câinelui sau pot provoca ciocnirea și irită pielea. Costumele care sunt prea libere pot provoca declanșarea sau asigurarea riscului de a se încurca în jurul gâtului câinelui sau al picioarelor sale. Acest lucru ar putea provoca vătămări grave.

Costumele caninei pot obține scumpe. Cele mai multe costume vinde pentru o medie de 20- $ 50 în medie. Dacă sunteți în căutarea de a salva un pic de bani, puteți încerca unul dintre aceste idei de costum ușor de DIY DIY. Sunt accesibili pe orice buget, și le puteți pune împreună într-o chestiune de minute.

MAI MULT: 110 cele mai tari costume de Halloween de câine

5 idei de costum ușor de DIY DIY

DIY Costume de dragoste idei

1. Ty Beanie Baby

Puteți să vă transformați cu ușurință câinele într-un copil Beanie de dimensiuni de viață, făcând o etichetă rapidă DIY pentru a se atașa la gulerul său. După cum puteți vedea în ghidul meu video de mai sus, am făcut o etichetă TY pentru labradorul meu cu unele hârtie de artizanat și lipici. Mi-a luat doar 5 minute pentru a face eticheta, și îl puteți asigura cu gulerul animalului dvs. cu câteva bucăți de bandă.

2. Balerină

Un magazin de dolari Tutu și unele accesorii ieftine pot transforma pupuiul într-o balerină. Ați putea folosi un Tiara, niște coliere cu margele sau puneți scunchii strălucitori în jurul labei câinelui pentru unele flare suplimentare.

3. Angel, diavol sau unicorn

Capurile de cap sunt unul dintre cele mai ușoare idei de costum DIY DIY. Puteți găsi căpușele care vă vor face ca puiul să arate ca un înger, diavol sau chiar un unicorn. Ați putea chiar să utilizați o bandă de susținere simplă și să faceți propriile decorațiuni din tinfoil și o vopsea de ambarcațiuni. De exemplu, ați putea folosi Tinfoil pentru a face o antenă străină pe o bandă de cap și să le vopsi verzi pentru a vă face ca câinele să fie un costum de out-of-Acest lucru!

4. Supererou

Întorcându-ți câinele într-un super-erou pentru Halloween este la fel de ușor ca cumpărarea unei cape. Ai putea chiar Asigurați-vă propria capă Dacă sunteți savvy cu o mașină de cusut. De fapt am împrumutat capul în fotografia de mai sus de la caseta mea de îmbrăcăminte de 9 ani.

5. Mumie

Puteți cumpăra câteva rulouri de tifon de prim ajutor la orice farmacie sau magazin alimentar. Înfășurați-vă pooch-ul în tifon pentru al întoarce într-o mumie pentru Halloween. Ați putea adăuga chiar și un pic de colorare a alimentelor roșii sau ketchup la tifon pentru un efect mai înspăimântător.

Citiți următorul: 15 sfaturi de siguranță pentru câini pentru Halloween

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Idei de costum ușor de diy diy