Cea mai bună rețetă de casă de casă uscată de casă cu carne de vită și legume la sol

Știați că puteți face Kibble uscate la domiciliu? Făcând propria mâncare pentru câini vă oferă un control complet asupra ingredientelor utilizate. Nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la siguranța ingredientelor din Kibble comerciale sau cu ingredientele artificiale adăugate care ar putea fi periculoase pentru câinele dvs. În opinia mea, acesta este Cea mai bună rețetă de mâncare uscată de casă.

Nu numai că această rețetă este sănătoasă pentru câinele dvs., este ușor de făcut. Sunt o mamă care lucrează, așa că înțeleg cât de greu poate fi pentru a face timp să pregătească mâncare pentru familia ta umană, să nu mai vorbim de copiii tăi blană. Fire sigure, făcând hrană pentru câini de casă nu trebuie să fie consumatoare de timp.

Îmi place să fac rețete în avans și să le înghețez pentru utilizare în zile când sunt prea ocupat să pregătesc o masă pentru câinii mei. Încerc să planific înainte de o zi când am câteva ore libere. Fac loturi extra-mari ale acestei retete de mâncare uscate de casă, și apoi am înghețat-o. Uneori am înghețat suficient pentru a-mi hrăni câinii pentru o lună întreagă!

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Cea mai bună rețetă de casă de casă uscată de casă cu carne de vită și legume la sol

Cea mai bună rețetă de mâncare uscată de casă

Ingrediente

  • 1 kilogram de carne de vită la sol
  • 1 lingurita. ulei de cocos
  • 3 cești de făină de grâu întregi
  • 1 ceasca uscata lapte
  • 2 oua
  • 1/2 cupă de ulei vegetal
  • 2 lingurite. sos Worcestershire
  • 1.5 cești de bulion de carne de vită de sodiu scăzut de sodiu
  • 2 cești de legume prietenoase pentru câini - tocate fin (am folosit morcovi și fasole verde)

Directii

Înainte de a începe, va trebui să faceți o lucrare mică de pregătire. În primul rând, gătiți carnea de vită la sol. I Fry Mine, așa că am adăugat 1 linguriță de ulei de nucă de cocos la tigaie pentru a preveni lipirea. Veți avea nevoie, de asemenea, să fierbeți sau să aburizați legumele.

După cum puteți vedea în ghidul meu video, am folosit morcovi și fasole verde. Puteți utiliza orice legume ale alegerii dvs. atâta timp cât sunt sigure pentru câini. De asemenea, puteți utiliza:

  • brocoli
  • țelină
  • cartof dulce
  • spanac
  • dovleac

Cea mai bună rețetă de mâncare uscată de casă

RECOMANDAT: 11 cele mai bune superfood-uri pentru câini care își pot îmbunătăți sănătatea

Într-un castron mare de amestecare, combinați laptele uscat și făina și amestecați până când sunt bine amestecate. Într-un castron mic de amestec bate împreună ouăle, uleiul vegetal, sosul Worcestershire și bulionul.

Adăugați încet acest amestec umed la ingredientele uscate. Adăugați carnea de vită și legumele de masă gătite și apoi amestecați până când formează un aluat umed.Aluatul va fi lipicios și un pic ciudat, dar nu-ți face griji - asta vrei! Puteți vedea cum arată aluatul meu în imaginea de mai sus.

Răspândiți amestecul de aluat pe o foaie cookie foarte bine mare. Ar trebui să fie grosime de aproximativ 1/2 inch. Coaceți această cea mai bună rețetă de mâncare uscată la domiciliu la 200 ° timp de aproximativ 30 de minute. Scoateți-l din cuptor și utilizați un tăietor de pizza pentru a tăia aluatul în bucăți de mâncare.

Cea mai bună rețetă de mâncare uscată de casă

Așezați mâncarea de câine înapoi în cuptor și coaceți încă o oră. Opriți cuptorul și lăsați alimentele de câine să rămână în cuptorul închis până când este complet rece. Acest lucru poate dura o oră sau mai mult.

Scoateți tigaia din cuptor și rupeți mâncarea de câine în bucăți folosind marcajele de scor pe care le-ați făcut cu dispozitivul de tăiere de pizza. Puteți stoca mâncarea într-un recipient etanș în frigider timp de 3-5 zile sau în congelator timp de până la 3 luni.

Citiți următorul: 10 cele mai bune retete alimentare de casă pentru câini de casă naturală

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cea mai bună rețetă de casă de casă uscată de casă cu carne de vită și legume la sol