Rețetă: hrană pentru câini de casă pentru insuficiența cardiacă congestivă

Insuficiența cardiacă congestivă (CHF) nu este o boală, ci mai degrabă o etapă în dezvoltarea altor probleme cardiace canine. Este mai ales legată de boala cronică a supapei. CHF este un termen care descrie incapacitatea inimii de a pompa suficient de sânge la alte organe și restul corpului. Dacă câinele dvs. suferă de această condiție, poate asta Rețetă alimentară pentru câini pentru insuficiența cardiacă congestivă ar fi o opțiune bună pentru el.

Homemade Dog Alimente pentru rețeta de insuficiență cardiacă congestivăEste estimat că Majoritatea cazurilor CHF sunt cauzate de insuficiența valvulară. Cu toate acestea, există mai multe cauze, inclusiv cardiomiopatia, îngustarea vaselor de sânge majore și neregulile ritmului.

Simptomele precoce ale insuficienței cardiace congestive la câini includ dificultate de respirație, tuse, obositor ușor și o creștere a ratei respiratorii. Pe măsură ce boala progresează, puteți observa aceste alte simptome: acumularea fluidului în abdomen, schimbarea culorii limbii sau a gingiei la o nuanță de albastru, pierdere în greutate și / sau leșin.

Tratamentul pentru insuficiența cardiacă congestivă la câini va depinde de problema inimii care o provoacă. În mod obișnuit, se recomandă o dietă redusă de sodiu pentru a reduce apariția fluidului în abdomen. Veterinarul dvs. poate prescrie, de asemenea, o serie de medicamente sau poate recomanda chirurgie pentru a repara inima animalului tău.

MAI MULT: Insuficiență cardiacă congestivă la câini - 10 lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți

Rețetă alimentară pentru câini pentru insuficiența cardiacă congestivă

Rețetă alimentară pentru câini pentru insuficiența cardiacă congestivă

Ingrediente

  • 2 lbs. carne de vită ușoară
  • 2 lbs. Lean Turcia
  • 14 uncii conserve ton (în apă)
  • 1/2 lb. gizoane de pui
  • 1/2 Casă de brânză de cabană
  • 3 ouă
  • 1 ceașcă de orez alb gătit
  • 1 cartof dulce
  • 6 uncii mazăre înghețate
  • 6 uncii conopidă congelate
  • 6 uncii broccoli înghețați
  • 1 Apple
  • 3 lingurite. ulei de cocos

Directii

Rețetă alimentară pentru câini pentru insuficiența cardiacă congestivăAceastă rețetă alimentară pentru câini pentru insuficiența cardiacă congestivă implică o cantitate bună de pregătire pregătită. Primul pas este de a fierbe gizzardul de pui și ouăle (în ghivece separate) timp de 10 minute.

Următorul, maro de carne de vită și curcanul măcinat într-o tigaie mare. După ce ați rumenit, scurgeți toată grăsimea din carne și clătiți bine carnea gătită.

Puneți gizzardul de pui, ouăle, cartofii dulci, mazărea, conopida, broccoli și mere într-un procesor de alimente. După cum veți vedea în videoclipul meu, este posibil să aveți nevoie să zici jumătate din ingrediente simultan pentru a face loc restul. Odată ce ingredientele sunt complet cubate, turnați amestecul într-un castron mare de amestecare.

Adăugați carnea de vită gătită, tonul, brânza de vaci, orezul și uleiul de nucă de cocos în castron. Este posibil să trebuiască să topiți ușor uleiul în cuptorul cu microunde pentru o amestecare mai ușoară. Se amestecă toate ingredientele împreună, iar rețeta dvs. de alimente pentru câini pentru insuficiența cardiacă congestivă este terminată.

Rețetă alimentară pentru câini pentru insuficiența cardiacă congestivăDimensiunea recomandată de servire pentru această rețetă este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20-25 de kilograme de greutate corporală. Aceasta este doar o servire sugerată. Pentru a afla porțiunea corectă pentru nevoile nutriționale ale câinelui, consultați medicul veterinar.

Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de 5-7 zile. De asemenea, puteți face o cantitate mai mare din acest hrană pentru câini și puteți să o păstrați într-un container etanș în congelator timp de până la 3 luni.

Citiți următorul: 4 Probleme cardiace la câini - Cauze, simptome și tratamente

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: hrană pentru câini de casă pentru insuficiența cardiacă congestivă