Rețetă: hrană de casă de casă delicată

Ați observat câinele dvs. având unele probleme GI? Un stomac sensibil poate fi un blestem pentru unele animale de companie, dar schimbările dietetice le pot ajuta să se simtă mai bine. Ce este potrivit pentru câinele altcuiva poate să nu fie alegerea potrivită pentru animalul dvs. de companie. În loc să luați sfaturi din partea familiei, prietenilor sau Internetului, asigurați-vă că ați condus acest lucru Homemade hrană de câine blândă Rețetă după veterinarul tău.

Înainte de a schimba dieta câinelui, este important să consultați un expert în nutriția caninei. Nu este probabil, dar problemele GI ar putea fi un semn al unei stări de sănătate mai grave. Este cel mai bine să căutați sfaturi de la veterinarul dvs. pentru a vă asigura că nu există nimic mai grav.

Veterinarul dvs. va evalua, de asemenea, pooch-ul dvs. pentru a vă ajuta să alegeți o dietă care să-și îndeplinească toate nevoile sale nutriționale. În timp ce acest hrană de câine delicat de casă poate fi ușor pe tractul digestiv, veterinarul dvs. poate recomanda adăugând suplimente suplimentare sau o vitamină multiplă pentru a satisface cerințele de nutriție zilnică a câinelui.

Rețetă de casă de casă de casă

Homemade hrană de câine blândă

Instrucțiuni

  • 1 lire de venion (cubat)
  • 2 cani de cartofi dulci (cubid)
  • 8 uncii înghețate broccoli, morcov și amestec de conopidă
  • 1/2 cană conservată de dovleac
  • 1 lingurita. Rozmarin uscat
  • 6 cani de apă

Directii

Aceasta este o rețetă lentă de gătit, care este excelentă dacă sunteți un proprietar de animale de companie ocupat, care nu are mult timp să pregătească mese pentru puii tăi. Este ușor de pop în ingrediente, setați aragazul lent și vinoute ore mai târziu când vasul este gata.

Pentru a începe, adăugați apa, vânația, cartoful dulce și rozmarinul în aragazul lent.Gatiți rețeta la scăzut timp de 4 ore. Adăugați amestecul de legume congelate și amestecați până când sunt amestecate bine.

Homemade hrană de câine blândăCăldura din alimentele de câine delicate de casă va încălzi legumele. Odată ce mâncarea sa răcit, Adăugați dovleacul și amestecați. Acum, puteți să vă hrăniți această masă la companionul dvs. de canin.

Dimensiunea recomandată de servire este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20 de kilograme de greutate corporală. Această recomandare este pentru 2 porții pe zi.

Veterinarul dvs. vă poate ajuta să reglați dimensiunea de servire în partea dreaptă a porțiunii dvs. de companie. Câinii activi vor necesita mai multe calorii decât puii lazier. Greutatea câinelui, vârsta și starea de sănătate vor afecta, de asemenea, cantitatea de alimente pe care o va avea nevoie în fiecare zi.

Stocați resturile într-un recipient etanș de până la 5 zile. De asemenea, puteți face această rețetă în vrac și puteți să o stocați într-un recipient etanș în congelator timp de 2-3 luni.

Citiți următorul: 12 cele mai frecvente întrebări pe care le-am întrebat despre hrana pentru câini de casă

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Rețetă de alimente de casă delicate de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: hrană de casă de casă delicată