Thyrosyn pentru câini

Oval Pill Orange

Thryosyn este numele de brand al unui medicament care este folosit pentru tratarea unei glande tiroide subactive la câini. Acest medicament și versiuni generice sunt disponibile numai prin prescripții din medicul veterinar al câinelui.

Știind cum funcționează acest medicament și ce efecte secundare potențiale pe care trebuie să le urmăriți vă poate ajuta să gestionați mai bine această boală dacă câinele dvs. este diagnosticat cu hipotiroidism.

Ce face Thyrosyn pentru câini?

Thyrosin conține medicamentul levothyroxină de sodiu și înlocuiește hormonul tiroidian pe care un câine cu Hipotiroidismul nu pot produce pe cont propriu. Este de obicei dozată la aproximativ 0.1 mg / 10 lbs. de greutate corporală și este absorbită rapid în tractul gastrointestinal după ce pilula ovală este luată prin gură.

Dozajul este calculat pe baza greutății câinelui inițial, dar poate fi necesar să fie ajustată în funcție de rezultatele testelor de sânge în curs de desfășurare. Nivelurile de sânge T-4 și T-3 sunt adesea verificate la fiecare patru săptămâni după ce un câine este diagnosticat cu hipotiroidism. Acest lucru se datorează faptului că Thyrosyn afectează direct aceste nivele și oferă o indicație a modului în care este gestionată boala. Odată ce nivelurile sanguine sunt menținute la un nivel adecvat, testarea poate fi necesară numai la fiecare șase până la douăsprezece luni.

Thyrosyn vine într-o varietate de culori și rezistențe corespunzătoare de dozare pentru a se asigura că pilula corectă este dată câinelui tău. 0.1 mg pilule sunt galbene, 0.2 mg sunt roșii, 0.3 mg sunt verzi, 0.4 mg sunt maro, 0.5 mg sunt albe, 0.6 mg sunt violet, 0.7 mg sunt portocalii, 0.8 mg sunt albastre și 1 g pastile sunt bej.

Diverse produse generice de sodiu levothyroxină și alte branduri sunt, de asemenea, disponibile pentru a crește nivelul hormonului tiroidian la câini. Aceste produse includ L-tiroxină, tiro-l, tiro-file, soloxina, levocrina, levotabs, synthroid și altele. Produsele hormonale tiroidiene umane nu sunt recomandate pentru utilizare la câini, deoarece oamenii iau doze mult mai mici.

Thyrosyn face opusul ce face metimazol sau tiamazol. Aceste medicamente sunt, de asemenea, cunoscute de numerele de marcă Tapazol și Northyx și sunt folosite pentru tratare hipertiroidism, o condiție mai frecvent văzută la pisici.

Boli Thyrosyn poate trata

Thyrosyn tratează hipotiroidismul care este rezultatul unei glande tiroide nealcoite. Această glandă este situată în gâtul unui câine și hipotiroidismul apare dacă se micșorează, devine inflamat sau dacă cancerul se dezvoltă în sau în apropierea glandei.

Cantitățile inadecvate de hormon tiroidian sunt produse de glandele tiroide sharecate sau inflamate, astfel încât aceste nivele hormonale sunt prea mici, Thyrosyn le va mări.

Hipotiroidismul este o boală lungă de viață, deoarece nu există nici un remediu pentru el, câinii care iau Thyrosin vor trebui să fie pe termen lung.

Efectele secundare ale consumului de thyrosin

Thyrosyn este considerat a fi un medicament sigur și efectele secundare nu sunt asociate cu administrarea acestui produs la câini la sumele recomandate. Dar, dacă un câine consumă prea multe comprimate tirosin sau ia tirozyn fără a avea hipotiroidism, tirotoxicoza care ar putea să apară. Aceasta este atunci când o cantitate excesivă de hormon tiroidian este în organism.

Simptomele de tirotoxicoză includ gâfâie, nervozitate, hiperactivitate, frecvența cardiacă crescută, băutura și urinarea crescută, vărsături, diaree și pierderea în greutate.

Dacă câinele dvs. consumă prea multe comprimate Thyrosin sau prezintă semne de tirotoxicoză, trebuie să contactați imediat medicul veterinar.

Considerente înainte de a folosi Thyrosyn la câini

Înainte de administrarea thyrosinului, câinele dvs. trebuie diagnosticat cu hipotiroidism prin faptul că au teste de sânge efectuate pentru a confirma glanda tiroidă nu produce suficient hormon tiroidian. Un câine cu ethyroidism, cunoscut și ca având o glandă normală de tiroidă, nu ar trebui să ia Thyrosyn.

Câini cu hipertensiune arterială, cunoscuți și sub denumirea de hipertensiune arterială și cele diagnosticate boala de inima sau boala Adăugată necorectată nu este, de asemenea, recomandată să ia Thyrosyn.

Testarea pentru a se asigura că tirozinul este sigură pentru a fi administrată în câinii gravide și de îngrijire medicală nu a fost făcută.

Depozitarea Thyrosinului

Depozitarea medicamentelor este foarte importantă. Dacă sunt stocate incorect, multe produse, inclusiv Thyrosyn, nu vor fi la fel de eficiente în a vă ajuta câinele.

Thyrosinul trebuie depozitat departe de lumină și la temperatura camerei sub 104 de grade. Stocarea acestuia într-un cabinet și utilizarea ambalajului Produsul a intrat de la producător sau un flacon de chihlimbar, albastru sau verde de la medicul veterinar, va proteja thyrosinul de la lumina dăunătoare și temperaturi ridicate.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebările legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul lor de sănătate și pot face cele mai bune recomandări.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Thyrosyn pentru câini