Rețetă: alimente de pui și legume pentru câini cu diabet zaharat

Având un câine diagnosticat cu diabet poate fi copleșitor. Există multe de învățat, mai ales despre cele mai bune opțiuni dietetice pentru animalul dvs. diabetic. Ar trebui să vă consultați cu medicul veterinar sau cu un nutriționist canin înainte de a hrăni această mâncare de casă pentru câini cu rețetă de diabet, sau orice altă dietă de casă.

Diabetul canin a fost un subiect fierbinte pentru cercetare în ultimii ani și acum avem o înțelegere mult mai bună a bolii. O mare parte din ceea ce am învățat este centrat în jurul alimentației adecvate și a dog-ului diabetic, indiferent dacă Marci comerciale sau alimente de câine gătite acasă, care vă pot ajuta să gestionați starea dvs. de companie.

Câinii cu diabet pot trăi o viață normală, atâta timp cât vă angajați să le oferiți cea mai bună îngrijire posibilă. Este imperativ ca lucrezi cu medicul veterinar și planificați tratamentul potrivit pentru câinele dvs. diabetic. Nu este ceva ce ar trebui să faci pe cont propriu. Planul de tratament trebuie să includă o dietă adecvată, medicamente și o modificare a nivelului de activitate.

Mâncare de pui și legume pentru câini cu diabet zaharat

Pui de casă și alimente de legume pentru câini cu rețetă de diabet zaharat

Ingedienții

  • 2 cani fierte, piept de pui tocat
  • 2 cești de orez de cereale lungi fierte
  • 1/2 cană legume amestecate cu aburi
  • 1/2 ceașcă de fasole verde aburit
  • 1/2 Casă de brânză de cabană

Directii

Această rețetă simplă vă cere să pregătiți separat toate ingredientele și apoi să le combinați într-un castron mare. Puteți găti puiul în orice mod pe care îi place - fierbere, coacere, grătar, etc. Va trebui să gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Abur legume și asigurați-vă că toate ingredientele s-au răcit complet înainte de a servi la câinele dvs. Odată răcit, amestecați toate ingredientele într-un castron mare.

Dimensiunea recomandată de servire este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20-25 de kilograme de greutate corporală. Această recomandare este pentru 2 porții pe zi. De exemplu, dacă câinele dvs. cântărește 25 de lire sterline, el va mânca aproximativ 1/2 cană dimineața și 1/2 cană în seara (Citiți mai multe aici).

Rețineți că această dimensiune de servire este o recomandare. Câinii activi pot avea nevoie de mai multe calorii, în timp ce câinii lazier nu pot avea nevoie de cât mai multe. Asigurați-vă că consultați medicul veterinar sau un nutriționist canin pentru cel mai bun sfat despre porțiunile potrivite pentru câinele dvs.

Citiți următorul: Dog alimente pentru câini cu diabet zaharat - ceea ce trebuie să știți

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Rețetă de mâncare de pui și legume pentru câini cu diabet zaharat

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: alimente de pui și legume pentru câini cu diabet zaharat