Reteta: pui & carne de vită patties alimente pentru câini cu cancer

Câinii cu cancer ar trebui să mănânce o dietă specială care este echilibrată din punct de vedere nutrițional și ușor de digerat. Întregul lor corp lucrează ore suplimentare pentru a ajuta la lupta împotriva cancerului, făcându-i să fie slabi. Această casă gătită Alimente pentru câini cu cancer se face cu ingrediente limitate care sunt ușor pe tractul digestiv și ambalate cu substanțe nutritive.

De multe ori, câinii cu cancer încep să piardă în greutate. Unele tratamente pentru cancer pot provoca, de asemenea, un câine să-și piardă apetitul. Din aceste motive, unul dintre cele mai frecvente obiective pentru alimentele câinilor formulate pentru animalele de companie cu cancer este de a menține o greutate sănătoasă.

Este, de asemenea critic important că creați o rețetă care va satisface nevoile nutriționale ale câinelui. Dacă nu, animalul dvs. de companie va deveni rapid deficit de nutrienți. Acest lucru ar face chiar mai greu ca corpul său să lupte împotriva cancerului.

În Un studiu bine-cunoscut Publicat în Jurnalul Asociației Americane de Medicină Veterinară, 27 de rețete gătite la domiciliu pentru câinii cu cancer au fost evaluați. Aceste rețete au provenit din cărți și surse de internet. Din păcate, niciuna dintre rețete nu a îndeplinit conținutul nutrițional minim necesar pentru o dietă comercială pentru adulți adulți.

Este extrem de dificil să se formuleze o rețetă care să îndeplinească toate nevoile nutriționale ale câinelui. Dacă intenționați să vă hrăniți animalele de companie un aliment pentru câini cu cancer, Trebuie să lucrați cu un nutriționist veterinar sau canin.

De asemenea, citiți: 10 Cancer care provoacă alimente pentru câini

Pui & carne de vită patties alimente pentru câini cu cancer

Pui de pui și carne de vită Patties alimente pentru câini cu rețetă de cancer

Ingrediente

  • 2 lbs. Carne de vită
  • 2 lbs. Pui de pui
  • 1 Apple Cord
  • 3 ouă cu cochilii
  • 2 morcovi
  • 2 cești de capră brută lapte
  • 1 ZUCCHINI (CUBED)
  • 2 cartofi dulci (cubid)
  • 2 ceasuri Kale

Directii

Aceasta este o rețetă de mâncare pentru câini brut, deci este foarte ușor de pregătit. Tot ce trebuie să faceți este să piuree toate ingredientele într-un procesor de alimente. Acest lucru va face A & # 8220; Loaf-Lif & # 8221; amestec.

RAW DOG HOOD PATTII RECIPELine o foaie cookie cu hârtie de ceară. Împărțiți amestecul în patties de dimensiuni de masă. Recomandarea dimensiunii de servire pentru această rețetă este aproximativ 1/2 ceasca de alimente pentru fiecare 20 de kilograme de greutate corporală.

Această dimensiune de servire este pentru 2 porții pe zi. Deci, dacă câinele dvs. cântărește 20 de kilograme, el va mânca aproximativ 1/2 cană dimineața și 1/2 cană în seara (Citiți mai multe aici).

Plasați patties pe hârtie de ceară și înghețați. Odată înghețat, puteți stoca patții într-un recipient etanș pentru până la 3 luni. Dezghețați patții înainte de a le servi la câinele dvs.

Citiți următorul: 7 cele mai bune retete alimentare pentru câini brut

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Rețeta de pui & carne de vită Patties alimente pentru câini cu cancer

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Reteta: pui & carne de vită patties alimente pentru câini cu cancer