Ce hrană limitată de câine de ingredient este într-adevăr (și când aveți nevoie de ea)

Există multe & # 8220; etichete & # 8221; de tipuri de alimente pentru câini, și hrana pentru câini de ingredient limitat este doar una dintre multele opțiuni de hrană pentru câini. Dar cum știi dacă este alegerea potrivită pentru câinele tău? Astăzi, luăm o privire la ceea ce face alimente de câine de ingredient limitat diferite de alte tipuri, formule și rețete și cum puteți spune dacă este potrivit pentru nevoile câinelui tău.

Ceea ce este alimente limitate de câine ingredient?

Ingredientul limitat Mâncarea câinilor este formula de alimentare cu animale de companie realizată cu mai putine ingrediente și de obicei mai bine Ingrediente de calitate în comparație cu mai multe alimente tradiționale de câine (citiți: popular și adesea mai ieftin). Mâncarea în sine este, de asemenea, fabricată puțin diferit, iar acest proces de fabricație reduce probabilitatea reacțiilor câini predispuși la alergie.

Cum se limitează la alimentele cu câini de ingredient limitat diferit?

Deși nu există o definiție oficială, există mai mulți factori care ar clasifica o formulă de alimente pentru animale de companie AS & # 8220; hrana pentru câini de ingredient limitat & # 8221; marca. Acestea sunt:

  • Cantitatea de umplutură
  • Numărul de ingrediente
  • Surse de proteine
  • Numărul de surse de proteine

Să aruncăm o privire mai atentă la fiecare dintre acestea și exact ce înseamnă ei.

Mai puțin umplutură

Cum se limitează la alimentele cu câini de ingredient limitat diferitAproape toate alimentele populare de câini comerciale includ unele ingrediente care au o valoare nutrițională mică. Ele sunt adesea denumite în mod colocviar ca ingrediente "de umplere" sau "umpluturi". niste Foarte rău pentru câini va avea un număr mare de aceste ingrediente inutile.

Umplerele pot include lucruri cum ar fi corpurile de semințe de bumbac, tărâțe de orez, tărâțe de porumb, moară de grâu, corpuri de orez, paie, amidon de porumb modificat și corpuri de arahide (pentru a numi câteva). Aceste ingrediente sunt adăugate pentru a crește sau "În vrac" cantitatea de alimente O corporație mare poate produce, păstrând în același timp costurile scăzute. În timp ce proprietarii de animale de companie se pot plânge de acest lucru, aceasta face ca majoritatea alimentelor comerciale să fie accesibile pentru noi ca consumatori, deoarece majoritatea companiilor trec economiile pe cumpărător (cel puțin într-o oarecare măsură). Acesta este motivul pentru care mâncarea de câine premium este, de asemenea, mult mai scumpă, așa cum se explică prin Nutriționist Dr Jennifer Adolphe, PhD.

Din păcate, în timp ce se salvează niște bani, ingredientele de umplutură sunt, de asemenea, mai susceptibile de a provoca reacții nedorite la câini, în special legate de preocupările de alergie. Acesta este motivul pentru care mâncarea de câini cu ingredient limitat a fost inventată și este făcută făcută fără ingrediente "de umplere".

Mai puține ingrediente în general

Ca și în cazul conținutului de umplere, multe corporații cu nume mari includ ingrediente care nu sunt necesare pentru alimentele lor. Acest lucru se poate face, de asemenea, pentru a crește cantitatea de alimente, dar și aceste ingrediente au o valoare nutritivă sau oferă "recurs" la alimente (spre deosebire de ingredientele de umplutură), dar scopul lor este încă la diluează costul de fabricație.

Problema este că adăugarea mai multor ingrediente "junk" la o alimentație crește probabilitatea ca un câine predispus la alergii să experimenteze o reacție alergică. Alimentele cu câini de ingredient limitat sunt făcute cu cât mai puține ingrediente posibil pentru a limita posibilele alergene și numai prioritizarea celor mai esențiale ingrediente din rețetele lor.

Calitate mai buna

Mulți Doguri de câine comerciale ieftine sunt, de asemenea, realizate folosind ingrediente mai puțin costisitoare, care sunt mai susceptibile de a provoca alergii la câini. De exemplu, ingredientele de calitate scăzută cum ar fi făina by-produs și alte produse de origine animală prestate nu sunt destinate consumului uman (acestea sunt considerate deșeuri necomestibile), dar sunt frecvent utilizate în alimentele mai ieftine pentru câini.

O calitate mai bună a ingredientului limitatDe ce? Deoarece sunt ieftine și ele oferă în continuare conținut de proteine. Unele companii de hrană pentru animale de companie vor susține că lucrurile cum ar fi mesele de carne conțin mai multe proteine ​​și sunt hrănitoare (ceea ce este adevărat), motivul real este acela au tăiat costul de fabricație alimente pentru animale de companie și ne permite să cumpărăm alimente pentru câini la prețuri mai mici.

Cu toate acestea, chiar dacă mesele de carne și alte tipuri de produse secundare sunt într-adevăr nutritive, problema reală este aceea Nu există niciun fel ca proprietarii de animale de companie să cunoască sursa din aceste mese de carne, care pot fi orice, inclusiv moarte sau Animale bolnave. Ele pot fi, de asemenea, din surse care sunt mai susceptibile de a provoca tulburări digestive sau reacții alergice la câini.

Brandurile de hrană pentru ingrediente limitate sunt realizate folosind proteine ​​de calitate superioară și bucăți mai bune de carne din acele surse de proteine. Companiile care produc această linie de hrană pentru câini vor încerca, de obicei, să mențină o reputație mai bună pentru rețetele lor limitate de îngrijire a copiilor.

Proteinele sursă unice

Folosind mai multe proteine ​​în alimentele câinilor este un alt mod în care companiile comerciale de hrană pentru câini și-au redus costul. De exemplu, Bison este o proteină dorită, dar este mai scumpă decât mai multe surse tradiționale de proteine. Deci, o companie poate pretinde bizon în alimentele lor, dar și în diluează costul prin încorporarea proteinelor mai ieftine ca puiul.

În timp ce proteinele multiple au tăiat costul de fabricație pentru companii și prețul de cumpărare pentru dvs., ei măresc, de asemenea, posibilitatea alergenilor din alimente. Au găsit studii Cum unele dintre sursele de proteine ​​utilizate în mod obișnuit în alimentele de câine, cum ar fi carnea de vită și pui, sunt cel mai probabil să provoace reacții alergice la câini.

Mâncarea limitată de câini de ingredient sunt aproape întotdeauna făcuți utilizând o singură sursă de proteine. Acest lucru permite proprietarilor de animale de caini de la alergie la alergii să selecteze cu ușurință un brand de mâncare pentru câini care nu conține alergenul câinelui sau să afle care alimente sunt cauza reacțiilor alergice.

Surse de proteine ​​rarere

Câinii cu alergii și sensibilități la alimente au mai multe șanse de a avea alergii la ingrediente care sunt suprasolicitat și supraprodus. De exemplu, puiul este ceva ce companiile includ în majoritatea produselor lor și ceva care este produs En-Masse în cultura noastră. Acest model de suprasolicitare și de producție în masă duce la comenzi rapide care reduce calitatea produselor alimentare și la creșterea probabilității reacțiilor alergice la câini.

Multe branduri de hrană pentru câini de ingredient limitat conțin surse mai puțin frecvente de proteine ​​pentru a evita probabilitatea reacțiilor alergice. Ele sunt adesea denumite proteine ​​noi și au găsit studii acestea fiind cel mai puțin probabil să declanșeze simptome de alergii alimentare la câini.

Alergeni obișnuiți și alegeri de ingrediente mai bune

După cum am spus mai sus, unele alimente și ingrediente sunt mai susceptibile de a provoca alergii la câini. Prin urmare, aceste ingrediente sunt primele care sunt eliminate din diete limitate de ingrediente.

Ingredientele acum eliminate sunt înlocuite cu mai multe ingrediente hipoalergene sau ingrediente alternative adecvate. Acestea nu sunt întotdeauna noi surse de proteine ​​noi / rare, ci pur și simplu ceva care poate să se potrivească mai bine câinelui tău special. De exemplu, o formulă alergică de carne de vită poate folosi puiul ca sursă de proteine.

Uită-te la diagrama de mai jos pentru a obține o idee despre ceea ce aceste alimente sunt:

Alergeni obișnuiți Mai puțin probabil să agraveze alergiile
Porumb Grâu Cartofi dulci Rutabagas miel Elan Vânat
Pui Vită Pește alb Suc de fructe Bizon Bivol Elan
Ou Soia Ovăz / fulgi de ovăz Orz Struț Emu Cangur
LactatFasole verde Lentilă Cal Iepure Capră

Există linii directoare pentru clasificarea unei alimente ca hrană pentru câini de ingredient limitat?

Nu. Există Nici un set de orientări specifice care permit companiilor să-și eticheteze alimentele ca fiind recunoscute oficial ca & # 8220; hrana pentru câini de ingredient limitat.& # 8221; Pe scurt, un aliment se poate întâlni cu unul sau toate punctele de mai sus și pot fi în continuare etichetate ca alimente cu ingrediente limitate.

Acestea fiind spuse, cele mai multe companii de îngrijire a animalelor de companie vor încerca să mențină o bună reputație și vor urma liniile directoare menționate mai sus. Tot ce trebuie să faceți atunci când selectați un brand limitat de dog dog dog este verifica lista ingredientelor și asigurați-vă că totul se potrivește și este rar că nu este. Dar să discutăm acest lucru în detaliu.

De asemenea, citiți: Cele mai bune alimente pentru câini hipoalergenic pentru câini cu alergii

Ceea ce face un bun aliment cu câini de ingredient limitat?

În cazul în care nu există linii directoare sau plăci de reglementare care monitorizează etichetarea alimentelor cu câini de ingredient limitat, cum poate un proprietar de animale de companie să știe ce face un bun brand de hrană de ingredient limitat și că este sigur să cumpere?

Regulamentele AAFCO

Deși nu există reglementări privind etichetarea "ingredientului limitat", există Regulamentele privind nutriția că producătorii de alimente pentru câini trebuie să respecte. Aceste regulamente sunt ceea ce determină modul în care un aliment de câine este etichetat pentru hrănire.

De exemplu, dacă o formulă de hrană pentru câini este etichetată numai pentru hrănirea suplimentară, nu este o alegere "bună" a câinelui care poate fi invocat pentru a vă oferi animalele de companie cu substanțele nutritive necesare pentru a prospera.

Toate marcile "bune" legate de ingrediente de câini vor fi etichetate de AAFCO pentru "toate etapele de viață" sau - chiar mai bine - pentru specific Etapele de viață care sunt potrivite pentru câinele dvs. și denumite "complete" sau "echilibrate" (acest lucru se datorează faptului că "toate etapele de viață" eticheta în sine este discutabilă).

Cantitatea și calitatea ingredientelor

Cantitatea și calitatea ingredientelor în alimentele de câineMai puține ingrediente sunt scopul principal al de ce există alimente limitate de câine de ingredient; Cu toate acestea, calitatea acestor ingrediente ar trebui să fie încă luată în considerare și uneori prioritizată peste numărul de ingrediente.

De exemplu, dacă ați comparat două branduri limitate de dog ingredient pentru câini - unul cu cinci ingrediente și unul cu șapte ingrediente - este posibil să fiți tentați să credeți că mâncarea cu cinci ingrediente a fost o alegere mai bună. Nu asa de repede.

Dacă vă uitați la lista de ingrediente, este posibil să vedeți că pachetul de alimente cu cinci ingrediente conține trei ingrediente de umplere și este nu etichetate ca fiind "complete" sau "echilibrate". Este posibil să vedeți că alimentele de câine cu șapte ingrediente conțin toate alimentele întregi și sunt etichetate ca fiind "complete" sau "echilibrate". În acest caz, mai bine dintre cele două opțiuni are mai multe ingrediente, dar oferă o nutriție mai bună.

Locul de ambalare și reputația mărcii

Locul de fabricare / ambalare a oricărei mărci de mâncare pentru câini este o altă considerație care rămâne aceeași Indiferent de tipul de alimente Cumpărați.

Legile și regulamentele de fabricare a alimentelor cu animale de companie diferă de țară în țară. Dacă un aliment cu câini de ingredient limitat este fabricat într-o instalație din Thailanda sau China, de exemplu, ar trebui să rețineți că controlul calității în țări precum Thailanda și China nu este același cu controlul calității în SUA sau Europa (Europași de aceea).

Pe lângă verificarea reputației ambalajelor și fabricilor de producție, ar trebui să faceți întotdeauna Verificați reputația De asemenea, de marca alimentară. Dacă v-ați interesat să cumpărați un aliment realizat de Pământ (realizată de Midwestern Pet Food Company), ați vedea că nu au rechemat în trecut în momentul acestei scrieri. NICIODATĂ ISTORIA RECALLICĂTICĂ PENTRU TINE ȘI PET PET. Dar din nou, nu atât de repede.

Spune că sunteți interesat să cumpărați o mâncare făcută de Artemis de exemplu, și vedeți că în timp ce Artemis nu a avut niciodată mâncarea de câine, producția lor se face prin alimentele cu animale de diamant și mâncarea lor este făcută alături de Evagingers alimente. Atât diamant cât și evanghie au rechemat în trecut. Toate aceste lucruri și vopsește o imagine bună pentru a face o alegere mai bună cu mâncarea de câine.

De preferință, trebuie să alegeți întotdeauna o hrană limitată de câini de ingredient care se face în U.S. și ambalate în u.S. de către o companie cu puțini până la nu se amintesc în trecut. Există mai multe companii care sunt notorii pentru a avea o cantitatea mare de alimente de câine reamintește, Dar, după cum explică articolul, că, de asemenea, nu înseamnă întotdeauna că toate alimentele lor ar trebui evitate.

Sursă de ingrediente

Dog alimente fabricate în ChinaLa fel ca și locația problemelor de fabricație, sursa ingredientelor din alimentele câinelui dvs. este, de asemenea, o considerație importantă. De exemplu, o companie poate spune că mâncarea lor este fabricate și ambalate în U.S. dar ingredientele lor pot fi provenite din China. Aceasta este o problemă majoră.

Acum, nu este necesar să aveți toate ingredientele dvs. provenite în U.S. Și nu este esențial ca o companie să-și producă mâncarea de câine în aceeași locație ca și în cazul în care provin ingredientele lor.

Luați miel, de exemplu - este foarte des provenită în Noua Zeelandă. Ceea ce trebuie să faceți, totuși, este separați țările Cu proceduri de control bun de calitate asupra celor cu proceduri de control de calitate proastă. Deci, un aliment care utilizează Mielul Noua Zeelandă sau carne de vită canadian ar fi perfect acceptabil, dar o mâncare folosind glutenul de porumb chinez nu ar fi.

De aceea am creat liste ca Top branduri de alimente pentru câini și Top branduri de mâncare pentru catelus unde am trecut prin lista de ingrediente specifice a alimentelor, ci și reputația companiei, amintesc istoria și alte date la punctele PIN, care sunt cel mai puțin probabil să fie dăunătoare câinilor noștri.

Dar face cainele tau Nevoie Ingredient limitat?

Este probabil ca câinele tău să nu nevoie aceasta, dar există o modalitate de a vă evalua pentru acest lucru.

Studiile arată Numai în medie 10% (sau mai puțin) de câini va experimenta alergii și sensibilități legate de alimente. Acest lucru pare un număr scăzut, dar panica recentă în detrimentul anumitor ingrediente, cum ar fi cerealele au condus la proprietarii de animale de companie crezând în mod fals că câinii lor sunt alergici la acele ingrediente.

Dacă nu puteți presupune că câinele dvs. are o alergie, ce puteți face?

Urmăriți simptomele

Simptome alergice pentru câiniPrimul lucru pe care trebuie să-l faceți este să urmăriți simptomele alergiilor alimentare sau ale intoleranței în câinele dvs. Pentru mai multe detalii, citiți câteva articole de experți pe bază de veterinari cu privire la modul de diagnosticare a alergiilor alimentare la câini (acest, acest și acest sunt articole precise și experte despre alergii alimentare la câini).

Pe scurt, simptomele alergiilor alimentare pentru câini pe care ar trebui să le căutați includ:

  • Diaree regulată
  • Disconfort evident după masă (burtă umflată, plâns, incapacitatea de a găsi un loc confortabil de odihnă; asigurați-vă că nu confunda acest lucru Canina Bloat)
  • Vărsăm în mod regulat după masă
  • Pielea uscată și de înflorire
  • Scratching constant (atunci când o altă stare de piele nu este prezentă)
  • Mesteind picioarele de mestecat
  • Infecții recurente ale urechii
  • Pierderea parului
  • Infecții cu pielea
  • Mirosul neobișnuit al pielii (de obicei datorită infecțiilor cutanate / drojdielor)

Dacă câinele dvs. nu arată niciunul dintre aceste semne și nici alte semne de disconfort sau de sănătate proastă în timpul sau după masă, poochia dvs. este probabilă cu ingredientele din brandul actual de alimente câine și nu există niciun motiv pentru ao schimba.

Dacă observați unele dintre simptomele menționate mai sus, va trebui să identificați ceea ce este că câinele dvs. este alergic sau sensibil la. Există două metode de a face acest lucru: (1) testarea alergiei și (2) dieta de eliminare. Să acoperi pe scurt acest lucru.

Testarea alergiei

Orice medic veterinar poate efectua testarea alergiei pe câinele dvs. și este cea mai rapidă și mai precisă metodă de a determina ce alergii dvs. au FIDO și dacă acestea ar trebui să fie comutate la alimente cu câini de ingredient limitat.

Discutați cu medicul veterinar despre simptomele pe care le-ați văzut la câinele dvs. și cereți-i să efectueze testarea alergiei. Există mai multe tipuri de teste de alergie la câini și sunt la prețuri similare.

Testarea intradermică pentru alergeni (sau Testarea pielii) va costa aproximativ 200 de dolari. Această metodă implică sedarea câinelui tău și s-au prăbușit pielea pentru a introduce alergeni apoi urmărind pentru o reacție pe piele.

Testarea sângelui (sau Testarea IgE a serului) variază de la 200 la 300 de dolari. Aceasta implică luarea unui eșantion din sângele câinelui dvs. pentru a testa reacțiile de alergen într-un cadru de laborator.

Majoritatea proprietarilor de animale de companie optează pentru testarea intradermică, deoarece este cea mai fiabilă formă de testare a alergiei. Pentru persoanele de companie în vârstă și animalele de companie cu sisteme imunitare compromise, totuși, testarea sângelui este preferată, deoarece este minim invazivă și nu necesită sedare.

Există kituri de testare a alergenului "la domiciliu" pentru câini (ca aceasta) și costă doar peste 100 de dolari. Cu toate acestea, acestea sunt mult mai putin de incredere iar unii pot spune chiar și o pierdere inutilă de bani. Este mai bine să vă testați câinele la veterinar pentru câțiva dolari suplimentari.

Dieta de eliminare

O altă metodă de identificare a alergeni a câinelui dvs. este dieta de eliminare care se poate face acasă toate de dvs. Acest lucru va implica mai multe faze, dar este destul de simplu.

În timpul primei faze a acestei diete, selectați o pungă mică de alimente cu câini de ingredient foarte limitat, care conține proteine ​​și carbohidrați că câinele dvs. are niciodată sau rar a fost expus la (de exemplu, bizon și cartofi dulci). Asigurați-vă că citiți cu atenție lista ingredientelor pentru a vă asigura că nici unul dintre "mari alergeni" nu este inclus în alimente în nici un fel. Începeți să vă hrăniți câinele acest produs alimentar.

În general, se recomandă trecerea treptată a câinelui dvs. în alimente noi pe parcursul a 7-10 zile. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. prezintă simptome de alergie severă, atunci ar putea fi cel mai bine să sară direct în noua mâncare.

După o săptămână sau două de hrănire câine, această dietă alimentară de ingredient limitat, ar trebui să observați o îmbunătățire a sănătății animalelor de companie. Dacă nu vedeți nici o îmbunătățire, luați în considerare o nouă sursă de proteine ​​noi, poate struț și repetați din nou testul.

Dacă observați o schimbare a sănătății câinelui după trecerea la o formulă limitată de hrană pentru câini de ingredient, le puteți păstra pe acest nou alimente, dar încet (unul la un moment dat) Adăugați cantități mici de ingrediente noi. Asta va vă ajuta să urmăriți În mod specific, care ingredientul dvs. are probleme cu.

Lucrul nefericit despre dieta de eliminare este că este nevoie de un timp pentru a finaliza și poate fi destul de costisitoare în cele din urmă. Natura hit-ului și dor de acest plan de tratament este, de asemenea, foarte frustrant pentru câini și proprietarii lor, deoarece există atât de multe alergeni posibili, poate fi greu de identificat celui ofensator (dacă nu obțineți norocoși la început).

Poate câinele dvs. să mănânce alimente limitate de câine de ingredient, chiar dacă nu au alergii?

Ce hrană limitată de câine de ingredient este într-adevăr (și când aveți nevoie de ea)Da, absolut.

Un câine nu trebuie să aibă alergii pentru a mânca un brand limitat de ingredient pentru câini. De fapt, mulți părinți de companie aleg alimente limitate de ingredient pentru a elimina umpluturile inutile și pentru a păstra dieta câinelui la fel de curată cu mai puține ingrediente.

Dacă vă hrăniți câinilor o dietă alimentară cu ingredient limitat și nu au alergii, este mai bine Rotiți prin alimente în aceeași linie. Aceasta oferă diversitatea proteinei și reduce șansa câinelui dvs. care se confruntă cu sensibilități la alimente în viitor.

Citiți următorul: 4 ingrediente periculoase (conform studiilor) utilizate în mod obișnuit în alimentele de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce hrană limitată de câine de ingredient este într-adevăr (și când aveți nevoie de ea)