Reteta: mâncarea de pui de pui

Puiul este unul dintre cele mai frecvente Surse de proteine ​​utilizate în produsele alimentare pentru câini comercial. Deci, este sigur să spunem că este o bună sursă de proteine ​​care trebuie luate în considerare atunci când faceți mese de casă. Acest Rețetă de mâncăruri pentru câini de pui se face cu ingrediente limitate și ar trebui să fie o masă adecvată pentru majoritatea câinilor adulți.

Rețineți că mâncarea de câini de casă nu este de obicei 100% echilibrată în mod nutrițional pentru fiecare câine. Un studiu cunoscut Efectuată de cercetători de la Universitatea din California Davis, Școala de Medicină Veterinară demonstrează că este adevărat.

Rețetă de mâncare de câine de puiStudiul a testat 200 de rețete din 34 de surse diferite, inclusiv manuale veterinare, cărți de îngrijire a animalelor de companie și site-uri web. Cercetătorii au evaluat ingredientele și instrucțiunile pentru fiecare rețetă. Au folosit un program bazat pe calculator pentru a cuantifica conținutul nutrițional al fiecărei retete, precum și specificitatea instrucțiunilor.

Din păcate, Ei au descoperit că numai 9 din cele 200 de rețete au oferit tuturor substanțelor nutritive esențiale în concentrații care au îndeplinit standardele minime stabilite pentru câinii adulți de către Asociația Oficialilor de Control al Fediei Americane. Dintre cei 9, doar 5 au furnizat nutrienți esențiali în concentrații care îndeplinesc cerințele minime ale Consiliului Național pentru câinii adulți.

Ce înseamnă asta pentru tine? Înseamnă că indiferent unde găsiți rețete alimentare pentru câini de casă (chiar și cei creați / furnizați de medicii veterinari), trebuie să lucrați întotdeauna cu un nutriționist canin pentru a vă asigura că adăugați Suplimente adecvate și multi-vitamine pentru a face mese echilibrate din punct de vedere nutrițional pentru nevoile unice ale câinelui.

Rețetă de mâncăruri pentru câini de pui

Rețetă de mâncăruri pentru câini de pui

Ingrediente

  • 3 cani de apă
  • 1 lingurita. ulei de masline
  • 3 kilograme de pui de pui (pui de la sol)
  • 1.5 cești de orez brun uscat
  • 3 cani de spanac pentru copii (tocate)
  • 2 morcovi mari (mărunțitori)
  • 1/2 ceasuri înghețate
  • 1 Zucchini (mărunțită)

Directii

Gatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj. Se încălzește uleiul de măsline într-o cratiță mare pe căldură medie. Adăugați carnea de pui în cratiță și gătiți până la rumenit.

Rețetă de mâncăruri pentru câini de puiAdăugați orezul gătit la carnea de pui și se amestecă până se combină în mod egal. Se amestecă în spanac, morcovi tăiați, mazăre înghețată și dovlecei tocate. Acoperiți cratița și gătiți la scăzut pentru încă 5 minute.

Odată ce reteta de mâncare de pui de pui a răcit, îl puteți hrăni cu puii. Dimensiunea recomandată de servire este de aproximativ 1/2 ceasca de alimente pentru fiecare 20-25 de kilograme de greutate corporală pe porție. Această recomandare este pentru 2 porții pe zi.

Să spunem că aveți un câine de 50 de lire. Ar trebui să mănânce aproximativ o ceașcă de alimente pe servire, Deci 1 cană dimineața și 1 ceașcă seara. Dacă preferați să vă alimentați mesele mai mici câinelui, luați suma recomandată zilnică - în acest caz 2 cești - și împărțiți-o în 3 sau 4 porțiuni mai mici pentru a fi servite pe tot parcursul zilei.

Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de 5-7 zile. De asemenea, puteți face rețeta în vrac și depozitați resturile într-un recipient etanș în congelator timp de până la 3 luni.

Citiți următorul: Costul real al hranei pentru câini de casă - cum am bugetul personal

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Reteta: mâncarea de pui de pui