Cumpărarea starfish

Un steluț în nisip

Din cauza frumuseții lor și a faptului că "arata ciudat", mulți oameni cu acvariile de apă sărată vor să pună o stearmă în rezervorul lor. Steaua foamelor nu se mișcă repede și arată inofensiv, deci de ce nu? Dreapta? Poate nu. Drăguț ca ei, ei pot distruge foarte mult într-un rezervor într-un timp relativ scurt.

Unele steluțe, cum ar fi steaua de marcă de nisip (astropecten policanthus) sunt alese în mod specific pentru capacitatea lor de a agita nisipul în DSB`s (pat de nisip profund) în rezervoarele de recif. Ei păstrează nisipul agitat, dar consumă și totul în "nisip viu", cu excepția bacteriilor rezidente. Este un compromis că multe reeferuri sunt dispuse să facă, gândindu-se că acestea pot fi întotdeauna reflexite indiferent ce mănâncă steaua.

Unele steluțe, cum ar fi cipul de ciocolată vor consuma aproape orice tip de coral pe care îl întâlnesc.

Starfish sunt împărțite în trei clase- Asteroizi care conține stele de mare și pernă, Ophiuroidea care conține stele fragile, șarpe și coșuri și Crinoidea care conține feather stele și crini de mare în subclasă Articulata.

Chiar dacă unele specii de steluțe mănâncă alge și majoritatea sunt scufundări care ies noaptea să se hrănească pe detritus și resturi, aici sunt alte lucruri importante despre ele care trebuie luate în considerare înainte de a cumpăra unul.

IMPORTANT FACTS STARFISH

  • În funcție de specie, multe animale sunt animale care vor ataca adesea și vor mânca o gamă largă de nevertebrate, cum ar fi alte stea, urchins, Bureți, anemones, corali moi și pietruite de toate tipurile, algele de coralină, scoici și alte moluște, crustacee și, uneori, chiar și peștii dur sau de dormit. Unul mare vor supraviețui într-un acvariu dacă sunt hrăniți biți de scliț, creveți sau alte tarife de carne, chiar dacă acest lucru ar putea să nu fie dieta lor naturală.
  • Multe specii pot crește până la o dimensiune destul de mare, ceea ce poate provoca o problemă cu acestea perturbând o altă durată de viață a rezervorului, precum și eventual răsturnarea sau rearanjarea rocilor și coralilor vii.
  • Starfish locuiește multe oceane de la cald tropical la regiuni de apă mai rece din întreaga lume, așa că asigurați-vă că tipul pe care îl obțineți este potrivit pentru Temperatura rezervorului aveți.
  • Inspectați orice stea de stea înainte de ao cumpăra pentru a vă asigura că este sănătos. Un specimen slab sau slab este o alegere slabă și chiar dacă unii se pot recupera în timp, majoritatea nu. Perspectivele ar trebui să fie active, în mișcare și deplinătate, iar cu specii de stele de mare picioarele tubului trebuie să fie vizibile. Un test bun este acela de a transforma steaua pe spate și de a vedea dacă el însuși. De asemenea, să fie atenți la rănile care par a fi proaspete în cazul în care brațele lipsesc, deoarece acestea sunt vederi potențiale pentru infecție sau boală. Pentru mai multe detalii despre ce să căutați atunci când cumpărați Starfish, vă sugerăm să citiți secțiunea "Selecție" a articolului "Star Star, Clasa Asteroidea" Robert Fenner ".
  • Pentru a menține steaua în stare de sus într-un acvariu, calitatea apei ar trebui să fie niveluri excelente și de nitrați foarte scăzute, de preferință nemezurable.

Când vine vorba de a cumpăra o stea de mare sau orice animal pentru asta, este important să cercetăm cu atenție nicio specie specială, înainte de ao cumpăra, așa că nu uitați să căutați orice informație pe care o puteți găsi mai întâi.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Suflă, liisa m. și colab. Structura peretelui corpului în Astelația Starfish RubensJurnalul de Anatomie, vol 231, nu. 3, 2017, pp. 325-341. Wiley, DOI: 10.1111 / JOA.12646

  2. Fișă de fapt de mare Star. Seattle Aquarium, 2020

  3. SEASTARSWetwebMedia.COM, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cumpărarea starfish