Profilul speciilor de specie din america de sud

Leagă

Unic americanul sudic Leavlefighish, sau Amazon Leaffish, este un pește foarte interesant pentru clasă sau pentru mulți acvariile colector care dorește o piesă de conversație. Leaffișul din America de Sud își ia numele pentru că pare remarcabil ca o frunză de moarte reală. Este totuși o provocare peste de apa dulce să dețină, și poate fi și scump. Dacă vă angajați să dețineți unul dintre aceste prădători de ambuscadă remarcabili și rari, va trebui să îmbrățișezi pe deplin provocarea unui pește cu adevărat neobișnuit.

Prezentare speciala

Nume comune: Americanul de Sud Lefaffiș, sau Amazon Leaffish,

Nume stiintific: Trichogaster microlepis

Dimensiunea adulților: 3 inci

Speranța de viață: 5 până la 8 ani

Caracteristici

FamilieNandidae
OrigineAmazon și bazinele negrelor Reo-British Guiana.
SocialAgresiv
RezervorNivelToate
Dimensiunea minimă a rezervorului20 până la 25 de galoane
DietăCarnivor
CreștereStratul de ouă
ÎngrijireModerată la dificultate
ph6.0 la 6.5
Duritate2 la DH
Temperatura77 până la 82 F (25 până la 28 c)

Origine și distribuție

Leafșul din America de Sud lansează din bazinul râului Amazon din țările din Peru, Brazilia, Bolivia, Columbia și Venezuela. Trăiește în apă puțin adâncă, unde se ascunde în vegetație din albia râului, orientată spre jos. Ascunse de prada sa de împrejurimile sale, corpul său camuflat și aripioarele sale transparente, aceste pești sunt aproape nedetectabile până când atacă.

Culori și marcaje

Lefaffișul sud-american arată extraordinar ca o frunză moartă, plutitoare printre vegetația spre fundul unui rezervor. Ca o frunză, este mică, în formă de ovală, și plat de la o parte la alta - atât aripioarele sale anale cât și dorsale sunt spinoase, creând o margine de corp de margini jagged, ca o schiță perfectă a frunzei.

Acest pește este galben la maro, cu marcaje aleatorii, precum și trei linii care rulează de la ochi la burtă, de la gură la aripa caudală și de la ochi la aripi dorsali, asemănătoare venelor frunzei. Mulți au o clapetă de piele de piele care iese din buza inferioară care arată mult ca tulpina unei frunze. Are o gura uriașă în raport cu dimensiunea sa.

Atât de bine este camuflajul său că chiar și într-o rețea cu frunze moarte și crengi asortate, este probabil să fie returnată la apă nevăzută - cu excepția cazului în care se mișcă. Pentru a finaliza înșelăciunea, singurele aripioare care se mișcă în mod normal, pectorale și vârfurile din spate ale aripioarelor dorsale și anale, sunt transparente și aproape invizibile chiar și atunci când sunt în mișcare.

Un aspect chiar mai impresionant al Leefașului din America de Sud este abilitatea sa de a-și schimba camuflajul în timp ce se află în așteptarea pradă. Ca un chameleon, culorile sale se pot schimba pentru a se amesteca mai perfect cu fundalul său, fie în sălbăticie sau în captivitate.

Tankmates

Un prădător ambuscadă, leffviul constă în așteptarea oricărei pradă care se va potrivi în gura ei foarte mare. Acest pește își poate mânca greutatea proprie în peștii vii în fiecare zi. Chiar dacă este vorba doar de aproximativ trei centimetri de cultivare completă, va curăța întregul rezervor comunitar de acvariu într-o săptămână. Din acest motiv, este mai bine să păstrați această specie pe cont propriu. Dacă doriți să includeți alte pești în rezervor, alegeți specii mai mari, mai robuste și agresive, cum ar fi somnul blindat sau doricariile de dimensiuni medii.

America de sud Habitat și îngrijire

Pentru a prospera, nevoile de leavială din America de Sud apă dulce și lumină slabă. Plantele plutitoare pot, de asemenea, să ajute la recrearea habitatului natural al peștelui și să țină o lumină aspră de la filtrarea în jos. Deoarece această vânătoare de pește în ambuscadă și este ușor de înspăimântat, are nevoie de o mulțime de plante cu frunze mari și lemn de ploaie ca obiecte pentru a se ascunde în urmă. Apa din rezervor ar trebui să fie cât mai încă posibil.

America de Sud Leaffigh Dieta și hrănirea

Leavighează bine într-un acvariu Atâta timp cât mănâncă pește live ca dieta lor principală. Pentru ca acest pește să fie ținut în viață, fiecare pește trebuie să fie hrănit echivalentul a cel puțin trei gupi adulți pe zi sau vor slăbi rapid și vor muri. Gupies sunt mâncate cu nerăbdare, dar hrănirea de alimente mari și vii pot fi costisitoare. În unele locuri, cum ar fi statele sudice, există o abundență de pește nativ mic care poate fi prins și hrănit la legi.

Leavighiul înot în mod obișnuit sau atârnă în apă la un unghi de cap. În timp ce acest lucru inteligent dă naștere unei protecții minunate de trei inci de peștii mai mari, valoarea principală a camuflajului este ca un ajutor în capturarea peștilor mai mici. Lefeffișul se poate derula cu curentul până când un pește mai mic nu se află în apropiere sau poate să-l scape atât de încet până la un pește până când gura este aproape emoționată.

Diferențele dintre sexe

Există puține diferențe între bărbați și femei, deși femelele vor apărea mai mult în timpul sezonului de reproducere. Bărbatul are, de asemenea, aripioare ușor mai mari.

Reproducerea din America de Sud

Această specie nu este deosebit de dificil de ras - provocarea nu este atât de multă condiții speciale, deoarece este norocul de a găsi o pereche care se întâmplă să fie Gata de a rasa. Dacă sunt gata să se reproducă și dacă există o plantă de largă, cum ar fi un Planta de sabie Amazon, Femelele vor pune ouăle pe partea inferioară a frunzei sau de partea inferioară a unei pietre de înlăturare. După ce femeia își depune cu atenție ouăle, bărbatul îi fertilizează. Fiecare ou este atașat la frunze sau piatră printr-un fir scurt. Prin urmare, ouăle mari de sticlă sunt ridicate ușor de pe locul de reproducere. Ouăle vor fi tendința de a îndeaproape atât de părinți, cât și de trapă în trei până la cinci zile.

Leagă de sex masculin rămâne aproape de ouă, cu grijă cu atenție apă peste ouă. După incubație, bebelușii rămân atașați la locul de reproducere de către firul de ou pentru o altă săptămână. Odată ce ei sunt liberi, bebelușul leaffigh acționează la fel ca părinții lor, rămânând încă cea mai mare parte a timpului. La început, tânărul Leavleffiș mănâncă animale acvatice mici, dar, în momentul în care au crescut la o jumătate de inch, ei sunt capabili să mănânce pești mici dimensiunea lui Baby Gupies.

FRY (peștele pentru copii) sunt transparente timp de aproximativ două săptămâni și va păși pe Infusoria care există pe plante mature și roci în acvariu. După două săptămâni, prăjirea ar trebui să fie îndepărtată și separată, deoarece acestea cresc la viteze diferite - FRY mai mare va mânca mai puțin prăjit de îndată ce se pot potrivi cu prăjirea mai mică în gura lor.

Lefeffif Fry trebuie să fie hrănit cu o mulțime de Daphnias, Mosquito Larva, și, dacă este disponibil, Guppy Fry pentru cea mai rapidă creștere. Plăcuța este acoperită cu specii albe până la vârsta de două luni. Ele par să aibă o infecție ICH, dar aceasta este doar o colorare naturală pentru o prăjitură de această vârstă. După două până la trei luni, Fry va colora și va fi gata să mănânce pește mai mare. În acest moment, ele trebuie să fie separate mai departe de mărime.

Mai multe specii de pești de companie și cercetări suplimentare

Predoanele obligate sunt pești intensivi și costisitoare pentru a păstra, dar dacă sunteți interesat de specii similare, verificați:

Verificați profiluri suplimentare de specii de pește pentru mai multe informații despre alte informații apa dulce peşte.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Profilul speciilor de specie din america de sud