Numele comune de pește începând cu v

Aici este o listă de pește, de la plata varietate de culoare curcubeu la orbul Violet Goby, care începe cu litera "V."

Numele de pește care încep cu litera "V"

Pleco Vampire - LEPORACANTHICUS GALAXIAS: Plecos Vampire se găsesc trăind în Rapids of the Amazon inferior din Brazilia. Având în vedere habitatul lor în sălbăticie, au nevoie de un nivel de oxigen similar și un nivel ridicat de oxigen în acvariu. De asemenea, ei le place să aibă o mulțime de locuri de ascundere și Bogwood în rezervor. Acest pește este de obicei prietenos, dar o mulțime în partea de jos a acvariului poate duce la ciocniri teritoriale. Vampirul Pleco devine cel mai bine cu specii care locuiesc în mijlocul apei sau la suprafață.

Variegat Platy - Xiphophorus Variatus: Peștele luminoase sunt foarte populare printre pescuitul de pescuit. Ele sunt calme și pașnice într-o comunitate, dar se descurcă bine și cu propria lor specie. Veți vedea platouri în fiecare culoare (cu excepția purpurii), precum și alb-negru. Puteți avea un întreg curcubeu de pește cu doar această specie. Este o alegere excelentă pentru începători, deoarece sunt greu, activi și se rase ușor. Platotul nu este deosebit în ceea ce privește condițiile fie - păstrați doar apa este curată cu chimia și temperatura adecvată, iar plasele nu vor avea probleme. Bărbații stau prea mic, așa că funcționează bine în acvariile mici.

Varsed Shark - Labeo Variegatus: rechinul variegat este originar din bazinul râului Congo din Republica Democratică Congo. Trăiește bine în rezervoare mai mari, bine întreținute, dacă le dați o mulțime de locuri ascunse. Mediul ar trebui, de asemenea, să imite un râu curge cu un substrat constând din pietriș, dimensiuni diferite de roci și câteva bolovani mari uzate cu apă. Utilizați ramuri de lemn de ploaie pentru a construi crannies, colțuri și locuri umbrite. Rețineți că pot deteriora plantele cu frunze moi.

Rechinul variegat este un pește solitar, iar în sălbăticie, probabil că va intra în contact cu propria sa specie atunci când reproduceți. Intraspecies agresiunea este semnificativă și puteți vedea un rezervor plin de pește de vânzare cu aripioare sfâșiate. Această tendință crește doar ca vârsta de pește, deci este, în general, cel mai bine să le păstrați în pace. Poate fi posibil să le păstrați împreună într-un mare rezervor cu multe locuri ascunse, fiecare pește va avea nevoie de un diametru de cel puțin un metru pentru a-și apela propriul.

Venustus - NimboChromis Venusta: Numele său înseamnă rafinat sau elegant, iar Cichlidul masculin are o față albastră cu semne galbene de-a lungul capului și aripii dorsale. Femeia este mai puțin colorată, sportând un model închis întunecat pe un fundal de argint. Venstus Cichlid are nevoie de un acvariu mare cu o mulțime de ascunziri de locuri, peșteri și spațiu pentru a-și stabili teritoriu. Utilizați multe bucăți de stâncă stivuită, cu un substrat realizat din aragonitul nisipos, care este necesar pentru a menține ridicarea ridicată ph și alcalinitatea. Aceste pești sunt foarte sensibile la nivelurile de nitrate și necesită schimbări regulate de apă pentru a menține o sănătate bună.

Violet Goby - Gobioides Broussoneti: În timp ce Violet Goby este vândut ca o specie foarte agresivă, având în vedere aspectul său feroce, gura mare și dinții ampli, este, de fapt, destul de blând și aproape orb. Dacă îl hrăniți bine, nu va deranja de obicei pești mai mici.

Înapoi la Lista principală a numelor de pește comune

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Numele comune de pește începând cu v