11 Specii de pești de top pentru acvariile cu apă dulce rece

Ilustrație de pește rece

Cele mai frecvente specii de pești de apă rece este aurul, urmat îndeaproape de omologul său mai mare, Koi. Și totuși există multe alte specii de pești interesante care nu necesită un rezervor încălzit. Toate zonele temperate de pe toate continentele au pește care preferă apa rece. Dimensiunea adulților, cu toate acestea, este o considerație suplimentară importantă. Peștii de apă rece cresc adesea atât de mare încât sunt potriviți numai pentru iazurile în aer liber. Dacă intenționați să vă configurați acvariul la rece în interior, aici sunt niște pești de apă rece care cresc la doar o dimensiune mică sau medie.

Bacsis

Când peștele depășește acvariul, nu eliberați niciodată pește de acvariu în sălbăticie. Reproducerea speciilor de acvariu sunt dificile, dacă nu imposibile, de a controla sau eradica. Ele pot provoca schimbări dăunătoare mediului acvatic local prin cantitatea de specii indigene pentru habitat și resurse. O opțiune mai bună este să donați peștele dvs. mare la un magazin de animale de companie sau un hobbyist mai mare.

Specii de pește de apă rece pentru acvariul dvs. de apă dulce
01 din 11

ROSY BARB

Salutând din Afganistan și Bangladesh, acest pește mic este tolerant la temperaturi în mijlocul anilor 60 (Fahrenheit) sau chiar mai mici. Ele sunt ușor de îngrijit și sunt potrivite pentru un acvariu comunitar. Nedeclarat și frumos, barbul roz (Barbus Conchonius) isalesoconsidered a fost unul dintre cele mai frumoase barbe.

Prezentare speciala

Lungime: Până la 6 inci

Caracteristici fizice: Pești lungi subțiri cu laturi pinkiscente irizante și cântare mari - aripioare abdominale nepermise care sunt roșii saturate la aripioarele anale cu bază albăstruite, cu o înălțime sau un barb (bărbați)

  • 02 din 11

    Gold Barb

    Gold Bard, sau barbul chinezesc, este un pește extrem de popular de apă rece. Orice acvariu care conține garburi de aur ar trebui să mențină un curent moderat. Un rezervor de râu dedicat nu este necesar, dar ar trebui să fie prevăzute un flux de la o putere. Barba de aur (Barbus Schuberti), vine, de asemenea, într-o varietate verde mai puțin frecventă.

    Prezentare speciala

    Lungime: 2 până la 3 inci

    Caracteristici fizice: Luminos, strălucitor de culoare galben de aur

  • 03 din 11

    Două barburi la fața locului

    Acest pește salută din Nepal, India și Pakistan. Barbul Omnivoresc Două Spot (Barbus Ticto) poate fi un pește roșu strălucitor. Întunericul petelor sale și luminozitatea culorii roșii laterale se potrivesc cu calitatea alimentelor variate de alimentație, alimente fulgi și unele alge. Contra la numele său, acest barb nu are deloc barbeli.

    Prezentare speciala

    Lungime: 2 până la 6 inci

    Caracteristici fizice: Un corp argintiu, un punct negru lângă cap și unul lângă coada-dorsal fin roșcat cu pete negre (masculin) - fără barbeli

  • 04 din 11

    Bloodfin Tetra

    Nativi din sudul Braziliei și Paraguay, atât sângele standard (AphyoCharax Anisitsi), și bloodfinul fals (AphyoCharax Dentatus) Tolerați temperaturile la fel de scăzute la mijlocul anilor `60. Omniivore pașnice, sunt ușor de îngrijit și sunt destul de greu. Ca atare, sângele sunt oferite în multe magazine de companie. Aceste tetras sunt locuitori activi de suprafață și sunt păstrate cel mai bine în școli.

    Prezentare speciala

    Lungime: 2 până la 3 inci

    Caracteristici fizice: Argintiu lung subțire - toate aripioarele colorate roșu - fără barb

    Continuați la 5 din 11 de mai jos.
  • 05 din 11

    Buenos Aires Tetra

    Buenos Aires Tetra (Hemigrammus caudovittatus) sunt ușor de găsit pentru vânzare și vor tolera temperaturile în mijlocul anilor `60. Alegeți între soiurile standard și variantele albino. La fel ca sângele, ele sunt nedeclarate și ușor de îngrijit. Ele sunt potrivite pentru un rezervor comunitar, dar vor mânca voragi plante vii.

    Prezentare speciala

    Lungime: 2 până la 3 inci

    Caracteristici fizice: Pește argintiu cu o spate de măsline și aripioarele abdominale, abdominale și dorsale sunt gălbui până la rosie - partea superioară roșie a irisului ochiului - un loc în formă de diamant întunecat în apropierea bazei de coadă

  • 06 din 11

    Guppy

    Inițial din nord-estul America de Sud, Guppies (Poecilia reticulata) sunt probabil cea de-a doua cea mai rapidă pește disponibilă în captivitate, după goldfish. Există multe variații atractive ale acestui pește popular și consistent. Fancy-tailed Guppies au o coadă de curcubeu lungă, care poate fi de două ori mai lungă decât corpul.

    Prezentare speciala

    Lungime: Mascul 0.5 inch la 1.5 inci, femeie 1 la 2.5 inci
    Caracteristici fizice: Corpurile alungite, multe variații de culoare, numite pentru culoarea coadă-femelele mai mari, cu o culoare totală gri și un corp alungit verde, albastru sau de măsline, care apar în spate

  • 07 din 11

    Hillstream Loach

    Aceste pește izbitoare de locuințe sunt din Asia de Sud și East. Deși aceste pești nu sunt adesea văzute în magazinele de animale de companie, persoanele fizice pot fi găsite spre vânzare din când în când. Nu toți preferă temperaturi răcoroase, dar majoritatea vor tolera temperaturile care se încadrează în mijlocul lui Superior 60`s Fahrenheit.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 3 inci

    Caracteristici fizice: Atât negru, cât și galben, văzute de-a lungul capului și a dungilor lungi de-a lungul părților laterale - aplatizate de vârf la aripioarele pectorale și pecvine, fraier ventral

  • 08 din 11

    Pearl Danio

    Ca și Zebra Danio, Pearl Danio (Danio Albolineatus) este foarte tare și ușor de îngrijit. Va tolera temperaturile în mijlocul anilor 60 fără dificultate și este ușor de găsit. Perlele sunt mai mari decât Zebrele, dar nu trebuie păstrate în școli. Ei vin din Sumatra și Thailanda.

    Prezentare speciala

    Lungime: 2 inci

    Caracteristici fizice: Coada furcii, barbeli pereche, culoarea perlescentă

    Continuați până la 9 din 11 de mai jos.
  • 09 din 11

    Vremea Loach

    Ușor disponibil, Loach Weather (Misgurnus angullicaudatus) sau iazul de iaz din Asia de Est este unul dintre cei mai ușor pești care să aibă grijă. Cuplu că, cu faptul că vor tolera temperaturile din anii `50, sunt candidați excelenți pentru un rezervor de apă rece. Acest pește devine mai activ atunci când barometrul scade înainte de o furtună, prin urmare numele.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5 până la 8 inci

    Caracteristici fizice: Roz, albino sau culoare gri-alungită ca o seturi de bară de bară care înconjoară gura, apar ca un mop

  • 10 din 11

    Alb Mountain MinNow

    Aproape dispăruți în China natală din cauza poluării, acesta este unul dintre cele mai ușoare pești de îngrijire. Cloutul alb minnow (Tanichtys Albonubes) Cel mai bun la temperaturi mai reci. O nouă variantă de culoare aurie a devenit foarte populară, deși temperaturile foarte scăzute le vor atenua colorarea lor atractivă.

    Prezentare speciala

    Lungime: 1.5 inci

    Caracteristici fizice: Argint verde, roz roz sau organism de aur cu culori roșii caudale și dorsale, mai subțire în corp, aripioare dorsal și anal (masculin) - abdomen albă, aripioare în formă de pană (feminină)

  • 11 din 11

    Zebra Danio

    În afara aurului și guppy, Zebra Danio (BRACHYDANIO RERIO) este cel mai ușor disponibil pentru toate peștii cu apă rece. Nativ în Asia de Sud, ei tolerează temperaturi care se încadrează în mijlocul anilor `60 și sunt foarte ușor de îngrijit. Sunt disponibile specii cutanate lungi, precum și o varietate populară de leopard.

    Prezentare speciala

    Lungime: 0.5 la 1.5 inci

    Caracteristici fizice: Cinci dungi uniforme orizontale albastre care se extind la forma caldala definitica, cu gura îndreptat în formă de torsiune în sus cu dungi de aur între albastru (mascul) - burtă albicioasă cu dungi de argint între albastru (feminin)

  • Evitați o specie cunoscută sub numele de Wimple, batfish-ul de apă dulce sau rechinul bandit chinez de înaltă fin, referindu-și vârful dorsal în formă de triunghi în formă de triunghi
    Anal fin. La o înșelăciune de opt centimetri în primul an, acest pește drăguț mic (nu un rechin) crește rapid la patru și jumătate de picioare lungi. Prin urmare, nu este potrivit pentru majoritatea acvariilor.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 11 Specii de pești de top pentru acvariile cu apă dulce rece