17 Motive pentru care păstrarea câinilor în timpul iernii este o idee rea

Nu este nimic rău să vă lăsați câinele să vă bucurați de în aer liber și chiar să dormiți acolo, când știți că se pot descurca, și când ușile din casa dvs. sunt întotdeauna deschise pentru animalul dvs. de companie, ar trebui să aleagă să intre înăuntru. Anumite rase nordice iubesc pur și simplu petrecând multe ore în aer liber în timpul iernii, și va refuza să se întoarcă în interior.

Cu toate acestea, cele mai multe rase nu pot susține frigul prea mult timp. Cu toate acestea, unii proprietari continuă să rămână cu păstrarea câinilor în timpul iernii. Dacă vă aflați, sau dacă cunoașteți pe cineva care își păstrează animalul în aer liber peste noapte în lunile de iarnă rece, păstrați unele dintre aceste lucruri în minte, inclusiv de ce această practică este adesea nu recomandăm cele mai multe rase.

1. Este posibil ca un câine să înghețe la moarte

Menținerea câinilor în timpul iernii pentru prea mult timp poate duce la degerat și hipotermie. Ei pot îngheța la moarte, ceea ce este nu este neobișnuit. În funcție de faptul dacă un câine are acces la un adăpost bine izolat, cât de rece este în aer liber și dacă sunt îmbrăcați în proprietate haine de iarna, Cele mai multe rase pot îngheța la moarte în temperaturi extrem de scăzute.

Un câine înghețat la moarte este un proces lung și desenat, care are loc atunci când au fost înghețate la sol pe care dormeau. Dacă animalul dvs. de companie nu este o rasă nordică și temperaturile în aer liber sunt înghețate, le permiteți să doarmă într-o casă caldă cu dvs. indiferent de sezon.

2. Câinii în aer liber se îmbolnăvesc mai des

Chiar și atunci când un "câine exterior" este dat un Casa de câini izolată, Ele sunt încă expuse unor condiții mai extreme decât câinii ținute în interiorul unei case. Fluctuațiile temperaturii și dorința de a căuta o companie înseamnă că animalul dvs. de companie este expus la temperaturi frigidee în mod regulat.

Temperaturile la rece forțează un corp de câine să muncească mai greu pentru a rămâne cald și poate face o taxă pe sistemul lor circulator și imunitar. În timp ce unele rase nordice știu instinctiv cum să se țină cald și sunt în siguranță sub un strat dublu, majoritatea celorlalți câini nu și nu pot. Câinii vârstnici, tineri sau compromiși imunici sunt în mod special expuși riscului de a dezvolta boli asociate meteorologice reci.

Ca orice animal, un câine poate fi condus la disperare

3. Ca orice animal, un câine poate fi condus la disperare

Câinii trăiesc, ființe simțitoare și nu este dincolo de ei să facă tot ce este nevoie pentru a supraviețui. Din disperare pentru a căuta căldură și companie, menținând câinii în timpul iernii, îi poate face să se desprindă de curtea lor și să se rănească pe ei înșiși sau pe alții în acest proces.

4. Câinii nefericiți vor vocaliza

Ați auzit vreodată că un câine "enervant" în cartier? Unul dintre motivele pentru care este momentul în care un câine devine plictisit, singur sau în nevoie. Lăsând un câine în timpul iernii, poate duce la animalul dvs. devin unul dintre acei "câini enervant", de asemenea. Ta Câinele va vocaliza Pentru exerciții fizice și de stimulare, dar vor vorbi, de asemenea, deoarece sunt incomod, singure și reci.

5. Nu imun la vecinii furioși

Lătratul de neplăcere? Este doar începutul. Majoritatea cartierelor sunt infiltrate cu iubitorii de câini și atunci când cred că un câine este maltratat (de exemplu, păstrarea câinilor în timpul iernii atunci când temperaturile sunt nesigur rece), ei nu vor ezita să acționeze.

În cele mai bune cazuri, acești indivizi vor contacta autoritățile locale care vă vor contacta cu cereri specifice pentru a elimina câinele de la frig, așa cum sa întâmplat în acest caz. În alte cazuri, ar putea deveni mai urât: vecinii tăi furioși vă pot fura câinele sau vă pot vandaliza proprietatea dvs. pentru a-și arăta mânia.

Câinii moderni sunt îndepărtați departe de lupi

6. Câinii moderni sunt îndepărtați departe de lupi

Câinii au fost domesticiți cu aproximativ 10.000 de ani în urmă. Asta înseamnă că câinii au avansat cu 10.000 de ani de evoluție. În acest timp, canini moderni s-au bazat pe oameni și au ajustat, de asemenea, la viața domestică. Acestea nu mai sunt echipate pentru a trăi în temperaturi extreme.

Hainele lor de blană s-au subțire, mecanismele lor de apărare și mecanismele de protecție au diminuat foarte mult și sunt pur și simplu Imposibil de înflorit. Aceasta înseamnă că cererea de câini sunt la fel ca lupii și pot supraviețui în aer liber și # 8221; este pur și simplu incorect. Sunt multe diferențe între un câine de companie modern și lupi sălbatici.

6. Abuzul pe animale este criminal

La începutul anului 2016, FBI a făcut cruzimea animalelor a Top crimă de top. Aceasta înseamnă că, dacă se constată că un proprietar se abuzează de un câine, fără a le oferi o îngrijire, o companie, un adăpost și dispoziții adecvate, acestea vor fi urmărite penal. Nu numai că acest lucru înseamnă un cazier judiciar pentru proprietarul câinelui, dar convingerea va fi o crimă.

Având o infracțiune penală pe cineva poate împiedica oamenii să obțină un loc de muncă acționând în viitor și să se bucure de numeroase libertăți acordate.S. cetățeni. Păstrarea câinilor în timpul iernii ar putea ajunge să aibă un efect negativ grav asupra restului vieții unui proprietar de animale de companie.

8. Viața în aer liber poate fi periculoasă pentru câini

Forța unui câine să trăiască în aer liber înseamnă supunerea lor la potențialul tortură psihologică. Le leagă de la contactul social pe care îl doresc în mod natural și îi izolează. Cercetarile arata că câinii care își trăiesc viața la sfârșitul unui lanț sunt din ce în ce mai probabil să prezinte agresiune și nu pot să se adapteze la o viață "normală" dacă sunt eliberați vreodată.

A trăi în aer liber schimbă un comportament câinelui

9. A trăi în aer liber schimbă un comportament câinelui

Orice ființă vie care este lipsită de nevoi de bază (cum ar fi căldura și compania) nu va dezvolta "în mod normal". Deprivarea constantă provoacă disperare, neîncredere și suspiciune. La câini, privarea de nevoi de bază poate duce, de asemenea, la lipsa legăturii cu oamenii, agresivitatea datorată resurselor limitate și unei mentalități "Lone Wolf".

Câinii sunt creaturi sociale în mod natural. Ei trăiesc în pachete, dezvoltă legături emoționale și sunt excepțional de inteligenți. Deprivare provoacă perturbări în dezvoltarea psihologică în care aceste conexiuni și comportamente "normale" nu mai sunt "normale", ci mai degrabă amenințătoare.

10. Living în aer liber schimbă aspectul fizic al câinelui

Menținerea câinilor în timpul iernii îi vor determina să experimenteze o serie de schimbări fizice care să ia o taxă pe corpul lor. Unele dintre aceste modificări includ Frostbite, articulații sumbre, foamete (care rezultă din utilizarea sporită a energiei unui câine pentru a menține caldă), starea slabă a pielii sau a stratului (de la mestecarea nervoasă, expunerea la elemente și, eventual, alergii de iarnă) și deteriorarea organelor senzoriale ca rezultat al frigului.

Oricare dintre aceste schimbări fizice poate deschide un câine până la infecții, probleme mai grave de sănătate sau chiar moarte dacă este lăsată neaderență.

11. Vremea rece este exacerbată de alte condiții

Vântul chill este Efectul vântului pe temperatura exterioară. De exemplu, un termometru poate spune că 32˚, dar dacă vântul suflă o briză arctică, temperatura exterioară se va simți mult mai mică.

Gheața poate influența, de asemenea, condițiile meteorologice care creează suprafețe mai reci pe care trebuie să doarmă un câine. De asemenea, zăpada poate rămâne în haina unui câine și pot scădea temperatura prin leșierea căldurii corporale. Puteți evita vremea rece și condițiile suplimentare de la impactul animalului dvs. de companie prin păstrarea lor în interior cu dvs. sau oferind alte modalități de a Păstrați-le cald.

Temperatura corpului câinelui este de aproximativ patru grade mai mare decât un om

12. Temperatura corpului câinelui este de aproximativ patru grade mai mare decât un om "

Când temperaturile exterioare sunt mai reci decât temperatura corporală naturală, corpul trebuie să funcționeze mai greu pentru a rămâne cald. Dacă organismul nu are acces la energia necesară pentru a rămâne cald, atunci temperatura corpului va începe să scadă.

Imagine care în loc de 98.6˚ Temperatura corpului este de 102.5˚ și este, de asemenea, mai mică. Aceasta înseamnă că va dura mai multă energie pentru a menține temperatura corpului și pentru că sunteți mai mici, orice căldură generată va disipa mai repede. Menținerea câinilor în timpul iernii își măresc nevoie de calorii și scade energia disponibilă pentru alte funcții.

13. Frostbite este dureroasă și costisitoare pentru a trata

Frostbite se întâmplă atunci când vasele de sânge din corp contractual atât de mult încât fluxul sanguin adecvat și oxigenul nu pot ajunge la o parte a corpului. Cel mai adesea, Frostbite se întâmplă într-o labele unui câine, coada, urechile și nasul ca rezultat al expunerii la temperaturi extrem de scăzute.

Există foarte mult fereastră mică de oportunități de a încerca să salveze orice zonă de îngheț al corpului și chiar atunci, procesul este dureros. Dacă țesutul de îngheț nu poate fi salvat, țesutul sau apendicele trebuie amputate. Amputarea poate provoca complicații cum ar fi infecția, dar poate avea, de asemenea, impact funcționarea normală a corpului.

14. Când temperaturile scade sub 20 ° F câini sunt susceptibile la hipotermie

Tot ce este nevoie pentru ca orice câine să dezvolte hipotermia este ca o temperatură exterioară să scadă până la 20 ° F. Cel puțin 16 u.S. Statele au o temperatură medie de iarnă de 20 ° F și acest lucru nu ia în considerare cele mai reci zile ale anului. În vremea, durează mai puțin de 15 minute pentru epuizarea sau inconștiența de a seta, iar moartea poate apărea în numai 20 de minute sau mai puțin, în funcție de dimensiunea corpului câinelui.

În timpul hipotermiei, corpul unui câine este Pierderea căldurii mai repede decât o poate produce. Acest lucru face ca temperatura corpului să scadă. Expunerea prelungită determină că temperatura corpului să continue să scadă în continuare, până când organismul nu mai poate menține funcțiile de bază. În acest moment, apare moartea.

În afara câinilor atrag atenția de la autoritățile locale

15. În afara câinilor atrag atenția de la autoritățile locale

Nimeni nu vrea să fie pe radarul aplicării legii locale, dar lăsând un câine să trăiască în aer liber în timpul iernii este o cale de siguranță Ia atenția lor. Mai ales în u.S. Majoritatea oamenilor sunt iubitori de animale avid și sunt susceptibile de a fi îngrijorați, chiar dacă câinele este o rasă nordică și chiar alege să rămână afară.

În fiecare an, mai mulți oameni, state și autorități diferite iau abuzul de animale mai serios decât oricând. Societățile umane sunt încurajatoare Toată lumea să raporteze toți câinii văzuți că sunt ținute în timpul iernii.

16. Câinele devine un pește într-un butoi pentru prădătorii foame

În funcție de locul în care locuiți, forțând un câine să trăiască în aer liber, este asemănător cu o pește într-un baril - în special în timpul iernii. În unele zone, prădătorii așteaptă alimente și energie în timpul lunilor de iarnă, în special în cazul în care și când aprovizionarea cu alimente sunt rare. Câinii care stau în aer liber în timpul iernii sunt o țintă ușoară pentru astfel de prădători foame, cum ar fi pachetele de coioți.

17. Acest lucru ar putea fi un exemplu teribil

Chiar și astăzi, unii proprietari de animale de companie aleg să-și păstreze câinii afară, chiar dacă este prea rece, Pentru că este ceea ce au cunoscut întotdeauna. Este modul în care părinții lor au tratat câinele familiei și, prin urmare, au învățat să-și trateze câinele. Dacă știți că rasa de câine nu a fost niciodată concepută pentru a susține temperaturile la rece și știți despre cineva care forțează câinii să trăiască în afara - vorbiți și numiți autoritățile locale.

Citiți următorul: 20 de sfaturi despre cum să păstrați câinii calzi în timpul iernii

Doriți să împărtășiți acest lucru?

17 lucruri de reținut dacă tu

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 17 Motive pentru care păstrarea câinilor în timpul iernii este o idee rea