Pot câinii să mănânce cantaloupe?

Câine mănâncă Cantaloupe

Vara este întotdeauna un moment minunat pentru a vă bucura de o întreagă cantalupă sau chiar felii de ea. Unii dintre noi ar plăcea să o aibă într-un shake de pepeni, în timp ce majoritatea ar prefera să se bucure de ea brută. Indiferent de modul în care doriți să vă bucurați de pepeni în timpul verii, se bucură adesea cel mai bine cu cel mai bun prieten de 4 picioare cu 4 picioare. La urma urmei, într-adevăr nu puteți nega că ei doresc, de asemenea, o bucată sau două din acea cantalupă răcoritoare pe farfurie. Dar câinii pot mânca Cantaloupe? Este chiar în siguranță?

Dacă doriți răspunsul scurt, da, Cantaloupe este sigur ca câinii să mănânce. Cu toate acestea, există anumite probleme care trebuie înțelese mai întâi înainte de a începe să vă serviți mai multe casci de pepeni proaspăt feliați.

Câine mănâncă Cantaloupe

Cantaloupes sunt ambalate cu micronutrienți

Amintiți-vă ce spunem cu toții despre fructe și legume fiind surse excelente de vitamine și minerale? Care este exact ceea ce Cantaloupes aduce la masă. În afară de faptul că este de fapt 90% apă, are sens că poate fi dat animalelor de companie, în special câini care nu sunt cu adevărat dornici de apă potabilă. În plus față de conținutul de apă al pepenelor, acestea sunt, de asemenea, surse excepționale ale următoarelor micronutrienți.

  • Vitamina A

O sută de grame de cantalupă brută vă poate oferi cu ușurință aproximativ 170 micrograme de vitamina A care este esențială pentru vederea bună. Deși există alte surse mai bogate de vitamina A, Cantaloupe ar trebui să fie deosebit de benefică în îmbunătățirea vederii câinilor. Acest lucru poate avea un impact asupra minimizării riscului de a dezvolta degenerarea maculară, în special în rândul câinilor seniori. Vitamina A este, de asemenea, un antioxidant excelent care, împreună cu vitamina C, poate spori cu adevărat capacitatea câinelui dvs. de a evita infecțiile și de a gestiona în mod închis o varietate de condiții inflamatorii și de stres legate de stres.

  • Beta caroten

Acest precursor al vitaminei A este, în general, cunoscut ca un antioxidant uimitor, care poate avea o varietate de implicații, în special atunci când vine vorba de prevenirea și gestionarea condițiilor inflamatorii. Și din moment ce beta-carotenul este o importantă moleculă precursor pentru vitamina A, joacă, de asemenea, un rol în dezvoltarea pielii sănătoase, precum și o haină sănătoasă și strălucitoare. De asemenea, ajută la dezvoltarea normală a oaselor, care ar trebui să fie foarte benefică pentru câinii care sunt foarte activi. Beta-carotenul poate juca, de asemenea, un rol crucial în prevenirea anumitor tipuri de cancer canine, precum și în promovarea unei sănătăți optime de reproducere.

  • Vitamina C

Nu mulți oameni știu că Cantaloupes sunt surse excelente de vitamina C. O sută de grame de pepene proaspătă conține aproximativ 36 de ani.7 miligrame de acid ascorbic și este deosebit de benefică în rândul câinilor care sunt predispuși la dezvoltarea problemelor osoase, articulare și a pielii. Motivul pentru aceasta se află în capabilitățile bine stabilite ale acidului ascorbic pentru a promova sinteza crescută a colagenului. Aceasta este o proteină care este o componentă vitală în multe țesuturi conjunctive ale corpului. Oasele și cartilajul sunt doar două exemple ale diferitelor tipuri de țesuturi conjunctive din organism. Dacă câinii nu sunt în stare să sintetizeze colagenul, pot prezenta o varietate de țesuturi musculo-scheletice, conjunctive și probleme articulare. Ei pot avea Canina artrita și alte probleme comune. În plus față de rolul său în sinteza colagenului, vitamina C este, de asemenea, bine cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante. Acest lucru poate contribui la reducerea sau eliminarea evenimentelor inflamatorii în corpul câinelui.

  • Potasiu

Acest mineral este o componentă foarte importantă a funcționării celulare prin care interacțiunea cu sodiu ajută la facilitarea transmiterii impulsurilor electrice care, la rândul lor, ajută la contract și să se relaxeze mușchii. Cu alte cuvinte, acesta servește ca una dintre componentele esențiale ale unui mecanism care permite mușchilor să se contracteze și pentru nervi pentru a genera impulsuri; Prin urmare, este vital în ceea ce privește funcționarea optimă neurologică și integritatea sistemului muscular. Vă puteți imagina dacă creierul câinelui dvs. nu este capabil să comunice cu alte organe ale corpului pur și simplu pentru că nu există ioni de potasiu care interacționează cu sodiu și alte molecule? Din punct de vedere tehnic, aveți un animal de companie mort.

Acestea sunt doar 4 dintre numeroasele micronutrienți care se găsesc în Cantaloupes. De asemenea, are urme de tiamină, riboflavină, acid pantotenic, folat, niacină, colină, vitamina K, calciu, fier, mangan, magneziu, zinc, sodiu și fosfor. În timp ce acești micronutrienți se găsesc numai în cantități de urmărire, acestea pot prevedea în continuare beneficii suplimentare pentru sănătate pentru câinele dvs.

Oferind cantaloupe unui câine diabetic sau obez nu este o idee bună

Este adevărat, pepeni sunt o sursă excelentă de apă, vitamina C, potasiu, beta-caroten și vitamina A. Este, de asemenea, o mare sursă de fibre care poate ajuta la mișcarea mai eficientă a intestinelor. Din păcate, este practic totul despre asta.

Ce știți deja despre pepeni sau pepeloupe, ca toate celelalte fructe, sunt că este bogat în zahăr. De fapt, o sută de grame de pepene galben conține cu ușurință 7.86 de grame de zahăr (amintiți-vă, este de 90% apă sau, în acest caz, 90.2 grame de apă). De asemenea, conține proteine ​​vegetale, dar acestea sunt disponibile în cantități aproape neglijabile. Ceea ce trebuie să înțelegeți este că conținutul de zahăr moderat al Cantaloupelor poate crește riscul unor câini care sunt deja predispuși la dezvoltarea diabetului.

Trebuie remarcat faptul că dând câinelui un coș plin de Cantaloupe nu o face neapărat Dog Diabetic. O creștere a zahărului din sânge este cunoscută sub numele de hiperglicemie și acesta este un fenomen foarte natural după fiecare masă. Orice organism care a consumat o alimentație bogată în carbohidrați va avea în cele din urmă o creștere a nivelului de zahăr din sânge câteva ore după o masă. În acest timp, organismul mobilizează aceste molecule de zahăr prin reambalarea lor pentru celulele să se hrănească. După ceva timp, deoarece cea mai mare parte a zahărului din sânge a fost deplasată în interiorul celulei, nivelurile de zahăr din sânge revin la normal. Deci, hiperglicemia după o masă este un fenomen natural și normal.

Problema este atunci când aceste molecule de zahăr din sânge nu sunt mutate în mod eficient în celule și alte țesuturi care iau în mod normal astfel de substanțe. Există două moduri în care acest lucru poate apărea. Mai întâi este că există un număr suficient de transportatori care vor aduce moleculele de zahăr din sânge și în celulele țintă. Este, de asemenea, posibil ca acolo pur și simplu nu există transportatori în jur. Acest lucru se întâmplă dacă pancreasul care ar trebui să producă acești transportatori - cunoscut sub numele de insulină - este bolnav sau are o problemă proprie. Deoarece nu există transportatori, ceea ce se întâmplă este că moleculele de zahăr rămân în sânge pentru o perioadă mult mai lungă de timp. Și pentru că nu există molecule de zahăr în celule, există o probabilitate puternică ca aceste celule să fie foame și vor începe să caute alte surse de combustibil.

Cel de-al doilea mecanism este atunci când există transportatori, dar există o comunicare necorespunzătoare între transportatori și celulele care le primesc. În majoritatea cazurilor, există rezistență la insulină, astfel încât moleculele de zahăr nu sunt, de asemenea, mutate din sânge. Din punct de vedere tehnic, unele sunt mutate, dar într-o rată destul de lentă.

Pe baza acestor două mecanisme, puteți înțelege cu ușurință de ce consumul prea mult de zahăr poate agrava mecanismul de transport de zahăr deja compromis în organism. Dacă dați câinele dvs. Cantaloupe acum și are diabet nediagnosticat, este posibil să nu fie capabil să depună excesul de zahăr în celulele sale. Acest lucru duce la o creștere a glucozei în sânge.

În timp ce diabetul canin se crede că se dezvoltă mai târziu în viața unui câine, de obicei în jur de 6 până la 9 ani de vârstă canină, anumite rase sunt pur și simplu mai predispuse la dezvoltarea diabetului zaharat. Acestea pot include următoarele rase de câine

Din nou, înțelegeți că Cantaloupe este foarte sigur pentru câini; Dacă nu aveți un mutt care este deja diagnosticat ca diabetic sau chiar obez sau este predispus genetic la dezvoltarea unor astfel de condiții metabolice. Dacă animalul dvs. de companie nu are riscul inerent de obezitate sau pentru diabet, atunci Cantaloupe ar trebui să fie bine. Cu toate acestea, dacă nu sunteți sigur dacă câinele dvs. are o tendință genetică de a deveni diabetică sau obeză, ați putea dori să o supuneți unor Testarea ADN de câine.

Aveți grijă și pentru tulburari gastrice

Animalul dvs. de companie nu poate fi obez sau diabetic, dar dacă mănâncă o mulțime de cantaloupe, există o tendință puternică pe care ar putea să o facă supărat stomac. Acest lucru este valabil mai ales dacă se întâmplă să dai Fido rinds de pepene galben. Acestea s-au dovedit a fi deosebit de dăunătoare pentru câini, deoarece acestea pot duce la probleme gastrointestinale. Animalul dvs. de companie ar putea să meargă brusc diareic. Și una dintre complicațiile severe diaree este dezechilibrele și deshidratarea electroliților. Desigur, acest lucru se gândește departe în avans. Dar punctul este că vă veți simți mult mai sigure dacă evitați să vă dați în întregime crustele Cantaloupe. Doar concentrați-vă pe oferirea de animale de companie.

Există un alt motiv posibil pentru care animalul dvs. de companie poate avea diaree după ce a consumat cantaloupe. Sa observat că suprafața pepenei poate conține de fapt Salmonella, un fel de bacterii care nu este într-adevăr atât de prietenos cu tractul digestiv. Acesta este motivul pentru care este foarte recomandat ca Cantaloupes să fie spălate și curățate înainte de tăiere pentru a reduce riscul de contaminare a cărnii interioare a fructelor cu Salmonella. Se recomandă, de asemenea, ca orice felie neobișnuită de cantalupă să fie stocată în frigider și consumată în termen de 3 zile. Acest lucru ajută la scăderea, dacă nu eliminați, riscul de salmonella sau alte bacterii patogene în fructe.

Câine mănâncă Cantaloupe

Deci, câinii pot mânca Cantaloupe?

După ce am discutat până acum, ar trebui să fie clar că Cantaloupe este un fruct foarte sigur și nutritiv pe care câinii și alte animale de companie le place să mănânce. Uită-te la următoarele beneficii pentru sănătate pe care le oferă câinele tău.

  • SIDA în protejarea ochilor câinelui dvs. de degenerarea maculară prin acțiunea lui Zeaxantină, un antioxidant care filtrează efectiv razele UV albastru, care s-au dovedit a fi deosebit de dăunătoare ochilor unui câine.
  • Promovează funcționarea sănătoasă a mușchilor inimii prin asigurarea câinelui cu cantități suficiente de potasiu. O funcționare a mușchiului cardiac îmbunătățit conduce la livrarea mai eficientă a sângelui bogat în oxigen și nutrienți la toate celulele corpului animalului dvs. de companie. Acest lucru ajută, de asemenea, la prevenirea îmbătrânirii prematură prin oxigen insuficientă în țesuturi.
  • Facilitează o digestie mai sănătoasă, în special în mișcarea mai eficientă a intestinelor, datorită conținutului său de fibre. Atâta timp cât stați departe de rinde, câinele dvs. ar trebui să se poată bucura de toate aceste beneficii prietenoase cu intestin.
  • Hidratează animalul dvs., care oferă un echilibru mai stabil și electroliți. Imaginați-vă un pepene galben de o sută gram capabil să vă dați animalele de 3 uncii în valoare de apă sau fluide într-o aromă foarte gustoasă, dulce și fructată. Acest lucru ar trebui să vină într-adevăr la îndemână în timpul lunilor de vară fierbinte, deoarece câinii pot simți cu adevărat căldura. Dându-le o felie sau două de pepene galben este ca și cum le permite să bea 3 sau 6 uncii de apă.
  • Ajută la îmbunătățirea sănătății osoase, a sănătății comune și a sănătății pielii prin acțiunea de vitamina C privind producția de colagen. Acest lucru garantează o mobilitate optimă pentru câinele dvs. necesar pentru exerciții, joc și socializare.
  • SIDA în prevenirea condițiilor inflamatorii cum ar fi artrita și alte probleme de sănătate canine. Antioxidanții prezenți în Cantaloupes, împreună cu vitaminele A și C, toate lucrează împreună pentru a atenua efectele radicalilor liberi prin mutarea procesului inflamator.

În legătură cu o postare: Cele mai bune suplimente comune de câine

Deci, cum ar trebui să serviți Cantaloupe prietenului tău blană? Iată câteva sfaturi.

  • Se spală întotdeauna și curățați bine suprafața exterioară a pepenei.
  • Nu lăsați animalul dvs. de companie sau chiar să mănânce exteriorul cantaloului.
  • Uitați să dați pietrele, precum și semințele. În timp ce acestea pot fi în siguranță, acestea pot produce tulburări de stomac.
  • Tăiați pepeni în pene groase de 1 sau 2 inci, în funcție de dimensiunea animalului dvs. de companie. Dați doar un maxim de 2 felii.
  • Dați pepeni ca tratamente, dar niciodată ca parte a dietei sale obișnuite.

Pot câinii să mănânce cantaloupes? Sigur că pot. Dar trebuie să luați notă de câteva lucruri pe care le-am prezentat deja. Atâta timp cât animalul dvs. de companie nu este diabetic sau obez, oferind piese de pepene mici mici ca un tratament, ar trebui să fie bine pentru mutt.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot câinii să mănânce cantaloupe?