Pot câinii să mănânce guacamol?

pot câinii să mănânce guacamol

Când mănâncă la masa de luat masa sau gătită în bucătărie, ochii câinelui vă pot ispiti să vă oferiți câteva resturi. Deși a fost stabilită că a tractul digestiv al câinilor este incredibil de rezistentă și biți mici aici și nu poate duce la nici un rău, alimentele care sunt certificate în siguranță pentru oameni ar putea fi de fapt toxice pentru câini. Deci, în timp ce pe acest subiect, să aruncăm o privire la Guacamole. În timp ce guacamolul este privit ca o masă sănătoasă pentru oameni, este pregătit cu ingrediente care nu sunt atât de mari pentru palatul de câine. Ingredientele în cauză, cum ar fi ceapă, usturoi, Tomatele, și cei care îi plac, ar putea suna ca niște lucruri de zi cu zi, dar inversul este cazul când le introduceți într-un tractul digestiv canin. Pentru mai multe informații, acest articol va aborda în continuare întrebarea "este Guacamole rău pentru câini" și ce să facă dacă câinele dvs. a mâncat Guacamol.

Guacamol cu ​​jetoane de porumb

Pot câinii să mănânce avocados

Pentru a da un răspuns detaliat la întrebarea de mai sus, trebuie să luăm în considerare conținutul unui vas tipic Guacamol, în special cele care au fost marcate ca fiind toxice pentru câini. Principalul ingredient al lui Guacamol este avocado, acel fruct verde cremos care este de obicei amestecat cu sare și suc de lime. Cu toate acestea, unele rețete de guacamol includ, de asemenea, ceapă, cilantro, roșii, usturoi și Condimente cum ar fi cayenne sau cumin.

Avocado este, fără îndoială, ingredientul cel mai sigur pentru un câine. De fapt, datorită prezenței avocado în Guacamol, care experții au enumerat mâncarea ca fiind toxică pentru prietenii noștri canini. Dacă de multe ori permiteți-vă pooch-ului dvs. la fructe de avocado, apoi auziți acest lucru: nici o parte din fructele verde verde este în siguranță pentru un pui - de la coaja până la fructe, frunze și alte părți. Motivul este că toate părțile fructelor sunt pline cu persina, care este o substanță capabilă să provoace afecțiuni cum ar fi diaree, Probleme de respirație, congestie nazală și vărsături. În plus, persina poate da naștere unei acumulări de fluide în jurul unei inimi caninei. Conform constatărilor, este varietatea Guatemalan de fructe care are o concentrație ridicată de persină - un exemplu bun este hass.

Important să rețineți că este carnea neagră a avocadoului care conține persina, substanța toxică nu se găsește în carnea coaptă. Cel mai mare risc apare atunci când un câine ingeră groapa de fructe de avocado și, dacă se întâmplă că câinele a înghițit întreaga groapă, se poate aștepta obstrucția intestinală. Chiar și atunci când fructele sunt mestecate corespunzător înainte de înghițire, piesele pot provoca în continuare probleme de sănătate severe - notabile dintre ele sunt perforate intestinale. Cel mai bun lucru este să vă păstrați pooch-ul departe de pericolele de a ingera avocadouri, deoarece nu este bun în orice formă. În plus, conținutul de mare grăsimi din avocado poate duce la un stomac deranjat dacă fructul este consumat în exces.

Guacamolul este rău pentru câini?

În afară de conținutul de avocado din Guacamol, diverse alte ingrediente din avocado sunt, de asemenea, considerate toxice pentru câini. Să aruncăm o privire la unii dintre ei:

  • Ceapă și usturoi

Atât usturoiul, cât și ceapă provin din aceeași familie, fie deshidratată, proaspătă, gătită sau pudră. S-ar putea să fie destul de bune pentru pregătirea guacamolului, dar sunt cu siguranță rău pentru câini.

Conform diferitelor rapoarte, conținutul de tiosulfat al cepei poate afecta celulele roșii din sânge ale unui câine, care, la rândul său, vor duce la o lipsă de sânge sau anemie. Simptomele care pot rezulta din consumul de ceapa pot dura până la trei zile înainte de a se manifesta. Există chiar și cazuri în care perioada de incubare a durat până la cinci zile înainte ca câinele să demonstreze semne de slăbiciune. Poochul dvs. activ anterior poate deveni avers pentru a vă deplasa de la un loc și ar putea fi obosit cu ușurință. Aceste semne într-un câine care sunt suspectate de ceapă ingerată ar trebui să-i determine pe proprietar să-și inspecteze urina - ar fi putut deveni roșie sau întunecată portocalie în culoare. Alte simptome de toxicitate la ceapă în canini includ ca pierderea în greutate, vărsături, gingii palide și diaree. Restul sunt drooling și dureri abdominale.

Și cum era de așteptat, usturoiul, care vine din aceeași familie ca ceapă, produce încă simptome similare. Singura diferență este că toxicitatea în usturoi este în cantități mai mici. Cu usturoi, simptomele nu se pot manifesta decât după patru zile.

  • Sare

Un alt ingredient care trebuie evitat este sare, deși toxicitatea nu poate apărea să ingestie o cantitate neglijabilă de sare; Se recomandă ca părinții de companie să renunțe să-și hrănească câinii cu alimente sărate. Constatările au arătat că, atunci când câinii ingerăm alimente excesiv de sărate, poate duce la creșterea urinării, a setei excesive, a diareei și a vărsăturilor. Alte probleme de sănătate canine asociate cu ingestia de sare includ tremore, depresie, temperatura crescută a corpului, Convulsii, și, eventual, moartea poate urma.

  • Jalapeno și Cayenne

Atât Cayenne, cât și Jalapeno sunt picante și câinii sunt cunoscuți ca fiind sensibili la alimentele care sunt picante. Este o cunoaștere obișnuită că Cayenne este foarte terapeutică, dar poate duce la un stomac deranjat atunci când este ingerat în exces. Ardeii Jalapeno sunt chiar mai răi decât Cayenne - motivul este că ele sunt spicerie și pot duce la condiții de sănătate cum ar fi diaree sau vărsături atunci când sunt consumate de un câine care are un stomac sensibil.

Câine mănâncă mâncare dintr-un castron

Câinele meu a mâncat Guacamole: Care sunt posibilele remedii?

Când un câine ingeră orice mâncare marcată toxică, o mulțime de factori vor veni să joace în dictarea dacă puștii se vor îmbolnăvi sau nu. Notabilă printre factori este cantitatea de alimente ingerate și dimensiunea corpului caninului. Gazul minor poate fi observat de la o mare daneză care a ingerat două linguri de Guacamole. Cu toate acestea, atenția medicului veterinar va fi necesară urgentă pentru un terrier Yorkshire care a scos o mare servire de Guacamole. În cele din urmă, este ingestia excesivă a vasului de avocado care ar trebui să ducă la îngrijorare. Puțin sau nici un rău poate proveni din consumarea unor cantități neglijabile.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Senior Dog Alimente
Puppy Food
Alimente de câine organice
Alimente de câine uscate
Grați de mâncare fără cereale
Hrană pentru câini umedă
Dog alimente pentru alergii
Mâncare pentru câini pentru stomacuri sensibile
Mâncare pentru câini pentru Chihuahuas
Mâncare de câini cu proteine ​​ridicată

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot câinii să mănânce guacamol?