Câinii pot mânca cheeturi fierbinți?

Cainii pot mânca cheeturi fierbinți?

Oamenii hrănesc câinii tot felul de "alimente umane", dar înainte de a le oferi ceva, trebuie să vă asigurați că este sigur pentru consum. Și dacă mâncați pe o pungă de la Cheetos Hot Flamin, este posibil să doriți să oferiți câteva prietenilor dvs. cu patru picioare. Dar înainte de a face acest lucru, doriți să vă asigurați că este în siguranță. Adevărul este că acestea nu vor fi o gustare nutritivă pentru pooch, dar apoi din nou, nu sunt deosebit de sănătoși pentru voi! Câțiva dintre ei sunt puțin probabil să prezinte riscuri majore de sănătate, dar sunt probabil mai bine evitate. Deci, să aflăm puțin mai mult despre acest subiect.

Vedere de sus a câinelui Beagle mănâncă alimente pentru animale de companie din Bowl Metal

Ce conține cheeturile fierbinți ale flamului?

Cheetos original au origini care datează din anii 1940. În esență, ele constau din Cornmeal pe care le-a uscat cu cuptor și prăjiți până când își fac faimoasa formă "puff". În timp ce cele originale sunt acoperite într-o condimentare brânză, soiul fierbinte de flaminină este acoperit într-o pulbere de chili picant. Și cum ați putea fi deja conștienți, mâncarea picantă nu este bună pentru câini. Ardeii de chili fierbinte conțin capsaicină și, în timp ce acest lucru nu este în mod explicit toxic, consumând că poate duce la tulburarea stomacului. De asemenea, aceste cheeturi conțin ambele usturoi și ceapă, care nu sunt potrivite pentru a da câinilor. Plus, ele sunt ridicate în sodiu, grăsime și ulei, care nu ar trebui să fie consumate în cantități mari de către câinele dvs. Deci, puteți vedea că acest lucru nu este un tratament nutritiv pentru pooch-ul dvs., deci sunteți mai bine să le evitați, dar consumul de unul sau două este puțin probabil să provoace probleme majore.

Sunt cheeturi calde rău pentru câini?

Există câteva probleme principale cu dăruirea câinelui Cheetos Hot. Snack-urile prelucrate nu oferă beneficii nutritive puilor dvs. și pot fi clasificate ca "calorii goale". Dacă câinele dvs. mănâncă o mulțime de ei, acest lucru ar putea rafina limita lor de calorii zilnice în timp ce nu au nimic în schimb, care va beneficia de corpul lor. A doua problemă majoră este că această gustare conține ingrediente care nu ar trebui să fie date câinelui tău. Există ceapă și usturoi, care nu este bun chiar și în cantități mici și pot duce la anemie. De asemenea, aveți nivelurile ridicate de grăsimi și sare, care cresc riscul ca câinele dvs. să dezvolte pancreatită. Pe măsură ce grăsimea vine în formă saturată, este mai dificil ca corpul câinelui să proceseze corect. În cele din urmă, aveți spiciness, ceea ce poate provoca o problemă la tractul digestiv al câinilor.

În cele din urmă, există cu siguranță mai rău lucruri pentru cainele dvs. să mănânce, Dar există și o mulțime de alegeri mai bune. Dacă câinele dvs. are un stomac deosebit de sensibil, acestea sunt cu siguranță cele mai evitate.

Ce ar trebui să fac dacă câinele meu a mâncat cheeturi fierbinți?

Dacă câinele dvs. a mâncat cheeturile, primul lucru pe care trebuie să-l faceți nu este panică. Indiferent dacă au smuls unul din sac sau ați scăpat unul pe podea, este puțin probabil ca ei să fie afectați într-un mod prea negativ. Singurul moment în care trebuie să fii mai preocupat este dacă câinele tău a mâncat multe dintre ele. Deci, dacă au reușit cumva să intre într-o pungă și să mănânce multe ghețuri, ar putea fi cel mai bine să luați legătura cu veterinarul dvs. pentru a obține sfatul lor. Poate fi doar un caz de observare a câinelui dvs. pentru a se asigura că nu sunt în nici un disconfort major și de a curăța surprize neplăcute care sunt rezultatul supărării stomacului lor!

Care sunt posibilele efecte secundare?

Cea mai probabilă problemă care va apărea dacă câinele dvs. mănâncă Cheetos Hot este că vor primi un caz de diaree. Dacă sa întâmplat acest lucru, trebuie să fiți gata să le luați în aer liber ca și când este necesar. Eventual, ei pot să vadă din nou cheeturile din nou, dar acest lucru poate fi mai bine să le scoateți din sistemul lor. Câinele dvs. poate arăta, de asemenea, semne de disconfort sau oboseală. Urmați instrucțiunile pe care le-ați primit de la VET până când problema este rezolvată.

Cute bulldog francez situat lângă castron în cameră cu soare

Ce alimente umane pot da câinelui meu?

Dacă nu doriți să rămâneți la alimente de câine pre-aprobate tot timpul, există unele alimente umane care sunt potrivite pentru prietenul dvs. cu patru picioare, care vor fi mult mai bune decât Cheetos Hot! O mare sursă de proteine ​​este o lingură mare de unt de arahide, care este plină de nutrienți și vitamine. Sau ați putea încerca să tăiați un măr nevăzut, care are avantajele adăugate ale împrăștierii respirației câinelui și a reziduurilor de curățare de pe dinți.

Dacă credeți că câinele dvs. are nevoie de mai multă proteine ​​în dieta lor, puiul gătit și neasigurat este o opțiune bună. În mod alternativ, ouăle conțin proteine ​​digerabile și sunt, de asemenea, ambalate cu vitamine și minerale. Întorcându-se la legume, există o mulțime de tratamente nutritive în acest domeniu, cum ar fi dovleci, fasole verde și broccoli. După cum puteți vedea, nu sunteți în afara alegerilor, deci gândiți-vă la acest lucru înainte de a ajunge la o pungă de chei fierbinte!

Gândurile finale

Cheetosul cald nu sunt o gustare nutritivă și sunteți mai bine să vă dați câinele. Dacă vă faceți griji cu privire la povestea dvs. de a-și obține labele pe o pungă în timp ce nu căutați, ar trebui să le păstrați într-un loc mai sigur. Există o mulțime de alte gustări acolo pe care câinii dvs. îl vor iubi și pe cei care nu vor provoca aceeași supărare gastrointestinală. Unele dintre ingredientele găsite în cheeturile fierbinți sunt pur și simplu potrivite pentru canini. Acestea fiind spuse, este puțin probabil ca pooch-ul dvs. să sufere orice complicații majore de sănătate de la consumarea unuia sau două dintre aceste gustări. Trebuie doar să vă asigurați că păstrați un ochi asupra lor pentru a verifica efectele secundare negative.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii pot mânca cheeturi fierbinți?