Ce părți ale unei curcan pot să-mi hrănesc câinele?

câine care se uită la Turcia

Nu este un mare mister cu privire la faptul dacă Turcia este în siguranță pentru caini să mănânce sau nu. Alertă spoiler: Turcia nu este numai în siguranță, dar este o sursă de proteine ​​utilizată în mod obișnuit în alimentele de câini comercial. Aruncându-vă biții de câine din Turcia în timp ce pregătiți cina poate fi un tratament perfect sănătos, dar nu toate părțile din Turcia sunt sigure. Deci, care este o mâncare deținută de câini de făcut?

Turcia ca sursă de proteine

Turcia este o sursă de proteine ​​extrem de digerabilă pentru câini. Conține diverși macronutrienți (adică orice componentă nutritivă care este necesară în cantități mari), cum ar fi proteina, carbohidrații și grăsimile. De asemenea, conține micronutrienți sub formă de vitamine și minerale. În timp ce este foarte asemănător cu calitatea de pui, Turcia poate conține concentrații ușor mai multor vitamine și minerale decât puiul.

Există un gând în rândul practicanților integratori că Turcia este o proteină "rece", în timp ce puiul este o proteină "fierbinte". În condiții de medicină integrativă, acest lucru înseamnă, în esență, Turcia nu este la fel de inflamatorie ca puiul. Deci, dacă câinele dvs. suferă de o condiție inflamatorie acută sau cronică, fie Gastrointestinal deranjat, Alergii de mediu, etc. Există aceia care simt că Turcia este o proteină mai bună decât puiul, deoarece Turcia nu va exacerba nici o inflamație deja în organism. Trebuie remarcat, totuși, că puiul este cel mai comun alergen alimentar la câini. De la pui și curcan sunteți atât de asemănătoare, în funcție de cât de sensibilă este sistemul imunitar al câinelui, ei își pot generaliza și alergia de pui la Turcia.

Părți care sunt în siguranță pentru câini

Carnea albă și carnea întunecată sunt atât de sigure și sănătoase pentru câinele dvs. Cu toate acestea, carnea albă este mai slabă și este mai dens de proteine ​​decât porțiunile de carne închisă. Deci, în timp ce ambele sunt sigure și sănătoase, carnea albă este considerată a fi vreodată atât de puțin mai sănătoasă decât întunericul. Chiar mai sănătos, deși este ceva numit masă de curcan. Acest lucru este creat atunci când curcanul proaspăt este redat (în esență un termen de gătit fantezist pentru o supraîncărcare intenționat) până la punctul în care cea mai mare parte a apei este gătită și ceea ce este lăsat este ceva care este incredibil de proteine ​​dense.

De multe ori, Gibletele de Turcia, care pot include ficatul, rinichii, inima, gizzardul și gâtul, sunt incluse în magazin cumpărat curcani. Cele mai multe dintre aceste extras sunt perfect sigure pentru cainele dvs. să mănânce (atâta timp cât nu vor fi ratați de niciunul dintre oaspeții tăi). Singura parte care nu este recomandată pentru câinele dvs. este gâtul, deoarece pot exista oase în acea parte. Chiar dacă vă hrăniți deja câinelui dvs. o dietă de carne crudă, nu este recomandată să dați Gibleți la câinele dvs. Raw. În schimb, spălați-le cu apă și apoi fierbeți-le timp de cinci până la 10 minute sau le-ați așezat pe vârful sobei timp de câteva minute pe fiecare parte. Ca și în cazul oricărui element alimentar nou, dacă adăugați prea mult prea repede puteți provoca o flare gastrointestinală în câinele dvs. Deci, dacă optați să dați Gibleți de curcan câinele dvs., aș da doar câteva bucăți de ele.

Părți care nu sunt sigure pentru câini

Deși Turcia este o alimentație sănătoasă pentru caini să mănânce, nu toate părțile de pe o întreagă curcan sunt sigure. Există părți care ar trebui să rămână în afara vasului de mâncare câine în timp ce pregătiți o curcan pentru cină.

Pielea de curcan este foarte mare în grăsimi. Numai acest conținut ridicat de grăsimi poate scrie supărat gastrointestinal pentru orice câine care este alimentat accidental de curcan. Compus acest lucru cu orice faruri, sare sau gravuri cu care vă puteți găti curcanul dvs. și aveți rețeta perfectă pentru o cumpărare Pancreatită În cazul în care poochează-ți orice. Distresa gastrointestinală nu este singurul lucru care trebuie să vă faceți griji cu pielea de curcan, totuși. Usturoi și ceapă, utilizate în mod obișnuit în gătitul savuros, poate fi toxic pentru câini, și dacă puștii tăi trebuiau să intre în acestea, ei ar putea deveni anemic. Acest lucru se datorează faptului că usturoiul și ceapă distruge celulele roșii din sânge la câini (și pisici).

Ca și în cazul oaselor gătite de pui, Bonele de curcan gătite sunt un zgomot. Gătitul se descompune integritatea structurală a osului, astfel încât să poată fi ușor de strivit. Nu numai că sunt un risc pentru obstructie intestinala, Dar dacă un os era să se rătăcească în sistemul gastrointestinal al câinelui, o piesă ar putea perfora cu ușurință tractul. Acest lucru ar putea provoca sepsis și, dacă asistența medicală veterinară nu este căutată imediat, s-ar putea dovedi fatală.

Deci, în timp ce Turcia este o gustare mare, cu proteine ​​ambalate pentru puii dvs., curcanul pe care îl pregătiți ar trebui să rămână pe masa dvs. de luat masa și din vasul de mâncare al câinelui. Între pancreatită, anemie, obstrucții străine și perforații gastrointestinale, nu merită riscul.

Evitați hrănirea acestor oameni alimente la câinele dvs
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce părți ale unei curcan pot să-mi hrănesc câinele?