Barkcam vă permite să luați imagini mai bune ale câinelui dvs

Barkcam vă permite să luați imagini mai bune ale câinelui dvs

Toți iubitorii de animale de companie au încercat să ia fotografia perfectă a pooch-ului lor preferat, dar nu funcționează de obicei foarte bine. Cea mai grea parte este pur și simplu să-ți iei câinele să se uite la aparatul foto, iar apoi trebuie să vă faceți griji cu privire la lumina care reflectă ochii lor, asigurându-se că păstrează totuși, astfel încât imaginea ta nu este neclară și să-i facă să pună în perfectă poziţie. Bark & ​​Co încearcă să ajute proprietarii de câini cu această fotografie Debacle.

Aplicația lor, Barkcam, este o aplicație de partajare a fotografiilor care se numește versiunea câinilor Instagram. Aplicația funcționează cu camera telefonului dvs. pentru a vă ajuta să luați imaginea perfectă a Poochie. Începeți prin selectarea unui sunet care este menit să atragă atenția câinelui. Puteți alege dintr-o jucărie scârțâită, o plânsă de pisică, o pungă de tratare trăiește și o ușă de ușă.

LEGATE DE: 10 toate timpii câini mai tari în jocuri video

Sunetul este activat automat când apăsați butonul declanșator în speranța că câinele dvs. va privi camera chiar înainte de a fi luată imaginea. Odată ce ați reușit să obțineți instantaneul perfect al puilor, puteți să-i condimenteze fotografia într-o serie de moduri.

Barkcam vă permite să luați imagini mai bune ale câinelui dvs

Puteți adăuga text, o varietate de filtre diferite, bule de chat, autocolante și mai mult la fotografie. Odată ce ați terminat Aplicația vă permite să împărtășiți cu ușurință imaginea pe Twitter, Facebook sau Instagram.

Deși acest lucru aplicația este mai rapidă și distractivă, Bark & ​​Co oferă proprietarilor câinilor multe alte resurse excelente, inclusiv alte două aplicații. Barkcare este o aplicație pentru îngrijirea veterinară la cerere și Barkbuddy arată animale de companie adoptabile pentru iubitorii de câini care caută un nou membru al familiei.

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune filme de câine pe care trebuie să le vedeți

Compania are, de asemenea, serviciul de abonament pilot, Barkbox, care oferă un pachet lunar plin de jucării de înaltă calitate, tratamente și alte bunuri pentru proprietarii de animale de companie și puii lor. Bark & ​​Co a fost creat de Matt Meeker, Henrik Werdelin și Strife Carly. Au lansat cutia de bark, sperând că alți iubitori de câini ca ei înșiși s-ar bucura, dar puțin știu că produsul lor ar fi sfârșesc în creștere mai mare decât au crezut vreodată posibil.

Pe măsură ce popularitatea Barkbox a crescut, la fel și înțelegerea trio a părinților câinilor care comandau cutiile lunare de bunuri. Deoarece Barkbox a devenit atât de succes, echipa a decis să formeze Bark & ​​Co, o companie care este dedicată produselor care promovează sănătatea și fericirea câinilor peste tot și fac viața puțin mai ușoară pentru proprietarii lor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Barkcam vă permite să luați imagini mai bune ale câinelui dvs