Păstrarea unui ochi pe animalul dvs. De companie a devenit mai ușor

Păstrarea unui ochi pe animalul dvs. de companie a devenit mai ușor

Vă întrebați vreodată ce face câinele dvs. toată ziua când este acasă singur? Ați auzit vreodată expresia "când pisica este departe, șoarecii vor juca?"Asta îmi fac griji în casa mea. Câinii noștri se comportă foarte bine când sunt lăsați acasă singuri, dar ce fac ei? Personal, presupun doar că dorm mai mult de zi și așteaptă ca noi să venim acasă. Dar apoi mă întreb de ce sunt încă obosiți când ajung acasă. Ce se întâmplă toată ziua?

Pentru 100 de dolari, puteți afla. Motorola Scout66 este o cameră video Wi-Fi de înaltă definiție pe care o puteți utiliza pentru a păstra un ochi pe animalul dvs. de pe orice smartphone compatibil, computer sau tabletă. Asta e corect; Este, în esență, un sistem de supraveghere pentru animalele de companie. Este o cameră bazată pe cloud care va transforma orice dispozitiv compatibil într-un sistem de monitorizare a video complet funcțional.

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune aplicații PET pentru proprietarii de câini

Puteți accesa și controla camera de la distanță de la aplicația gratuită și sigură, numită Hubble. Smartphone-ul, computerul sau tableta vor primi notificări de mișcare, sunet și temperatura camerei pentru a vă asigura că câinele dvs. este întotdeauna confortabil și sigur. Sistemul Scoout66 permite proprietarilor de animale de companie să vadă, să vorbească și să-și asculte animalele de companie ori de câte ori sunt departe de casă.

Puteți chiar să adăugați serviciul de înregistrare video de cloud Hubble (CVR) pentru a captura ziua distractivă a câinelui pe video în timp ce se desfășoară în casa dvs. Videoclipul va fi stocat în siguranță în nor, pe care îl puteți accesa în orice moment. Puteți chiar să împărtășiți aceste videoclipuri cu familia și prietenii dvs. sau să le încărcați în social media. Scout66 are un unghi de vizionare de 60 ° și streaming video de 720p. De asemenea, este echipat cu o viziune de noapte în infraroșu, care vă ajută să vedeți ce se întâmplă în cameră, chiar și la niveluri foarte scăzute ale luminii.

Dacă ați vrut cu adevărat să vă îmbunătățiți abilitățile de supraveghere, ați putea conecta până la 10 camere la un cont Hubble. De asemenea, puteți asocia sistemul Scoout66 cu orice altă cameră compatibilă cu aplicația Hubble. Ai putea avea camere de luat vederi peste casa ta, ca să știi ce se întâmplă în fiecare secundă.

Păstrarea unui ochi pe animalul dvs. de companie a devenit mai ușor

Presupun că ați putea folosi chiar și sistemul ca măsură de securitate pentru intruși dacă doriți. Ai putea Monitorizați animalul dvs În timpul zilei în timp ce erați la serviciu, dar caracteristicile de supraveghere și capabilitățile de înregistrare vor veni la îndemână dacă călătoriți din oraș.

Dispozitivul Scout66 necesită o conexiune la internet wireless și aplicația Hubble, desigur. Aplicația este disponibilă gratuit pe dispozitivele iOS și Android. Unul dintre lucrurile pe care nu le pasă de acest dispozitiv este că vă cere să plătiți o taxă pentru a înregistra și a stoca videoclipuri pe nor.

LEGATE DE: Cum tehnologia de câini viitoare va afecta părinții de companie

Multe canine Trackere GPS și dispozitivele de monitorizare a activității necesită, de asemenea, taxe suplimentare și cred că este puțin înșelător pentru consumatori. Plătim deja o mulțime de bani pentru dispozitiv, și apoi trebuie să plătim mai mulți bani în fiecare lună doar pentru ao folosi? Încerc să evit aceste tipuri de produse, dar puteți utiliza în continuare dispozitivul Scout66 pentru a verifica animalul dvs. în timp real, fără a plăti taxe suplimentare pentru înregistrare.

Acesta ar fi un instrument excelent de utilizat dacă câinele dvs. intră în necaz în timp ce sunteți departe sau pentru un câine care are anxietate de separare. Ați putea verifica pe animalul dvs. de companie și discutați cu el pe tot parcursul zilei, ceea ce sperăm, sperăm să ajutați un câine cu anxietate și poate împiedica un câine obraznic să intre în prea multe necazuri. Este cu siguranță un concept interesant.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Păstrarea unui ochi pe animalul dvs. De companie a devenit mai ușor