Giveaway: camera petchatz hd pet (valoare de 380 usd)

Toți avem sentimente de vinovăție atunci când mergem Din casă cu acei ochi de câini triști care privesc la noi. Nu ar fi frumos dacă ai putea să-ți iau puii să lucreze cu tine? Din păcate, nu este o opțiune. Dar, cel mai bun lucru cel mai bun este de a putea interacționa cu Fido prin tehnologia modernă de astăzi.

Ați auzit de o cameră de companie? Ei au devenit din ce în ce mai populari cu proprietarii de animale de companie care doresc să poată verifica câinele pe parcursul zilei în timp ce sunt departe de casă. Acum, vă oferim o șansă Câștigă o cameră gratuită de companie de la Petchatz!

Fiecare cameră de companie oferă caracteristici diferite, dar toți au un singur lucru principal în comun. Lucrează printr-o aplicație pe un smartphone sau tabletă și vă permit să vedeți ce se întâmplă în casa dvs. Camera se conectează la Wi-Fi-ul casei dvs. și alimentează un flux live pe dispozitivul dvs. mobil.

 PETCHATZ HD PET oferă acest lucru și multe alte caracteristici. Se remarcă din alte produse similare, deoarece acest model nu numai vă permite să vedeți animalul dvs. de companie, dar are și un mic ecran care vă permite ca câinele să vă vadă!

Cum să introduceți Giveaway

PETCHATZ HD PET Camera GiveawayPentru a introduce acest Givedaway gratuit pentru a câștiga camera Petchatz HD Pet, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și cum ar fi, lăsați un comentariu sau împărtășiți-l.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va intra automat pentru a câștiga un Petchatz HD și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 22 decembrie!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru Givediaways pentru proprietarii de animale de companie Pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de câini de câine în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Revizuirea completă a produsului: PETCHATZ HD PET

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

PETCHATZHD CAMERA PETCamera Petchatz HD are mai multe caracteristici decât cele mai multe alte produse similare. Este incredibil toate tingurile pe care acest dispozitiv le poate face. Unele dintre cele mai tari caracteristici includ:

  • 2-way audio și video
  • compatibile cu sistemele IOS, Android și prin browserul dvs. web
  • Design de siguranță pentru animale de companie
  • Vă permite să salvați și să distribuiți videoclipuri și fotografii ale animalelor de companie
  • tratați distribuitorul
  • Sunet și detectarea mișcării
  • Aromaterapie parfumul de aromoterapie
  • Streams Dogtv

După cum sa menționat anterior, videoclipul cu două căi nu se găsește pe nici unul Alte camera de companie disponibil acum. Nu numai că vă puteți uita și vă puteți verifica pe animalul dvs. de companie, dar vă poate vedea și tu!

PETCHATZ HD PET Camera GiveawayAceastă cameră este compatibilă cu dispozitivele portabile care utilizează iOS sau un sistem Android și vă puteți conecta la acesta prin intermediul browserului dvs. web. Designul fizic al produsului a fost făcut cu animale de companie în minte, deci are margini rotunde, fără colțuri și cordonul este ascuns în spatele dispozitivului, astfel încât nu există riscul ca puii care mestecă.

Măsoară 9.5 "x 5.8 "x 14.6 "și se ridică peste o priză electrică în casa dvs. Camera Petchatz HD poate streamiza DOGTV pe ecranul mic pentru a vă distra câinele atunci când nu sunteți disponibil. De asemenea, poate renunța la tratarea și joacă o tonare rapidă de fiecare dată când aparatul foto se aprinde, pe care câinele dvs. îl va da rapid.

Una dintre cele mai unice caracteristici oferite de camera de companie PETCHATZ HD este eliberarea de aromoterapie. În timp ce multe produse similare dispensează tratează, acesta este primul de acest fel pentru a distribui mirosurile. Puteți utiliza uleiuri esențiale sau plăcuțele de miros pentru a elibera parfumuri de aromoterapie care vă vor ajuta să vă liniștească animalul de companie.

Odată ce descărcați aplicația gratuită PETCHATZ, veți fi și anunțați când camera de companie detectează mișcarea sau sunetul în casa dvs. Veți putea vedea ceea ce pune pooch-ul dvs. la sau calm-l în jos când el este doar neplăcut să-și poarta să-și piardă vecinii.

Camera Petchatz HD Pet se vinde pentru $ 380 pe Amazon, dar aceasta este șansa dvs. de a câștiga unul pentru GRATUIT!

Cum să introduceți Giveaway

PETCHATZ HD PET Camera GiveawayPentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

A face acest lucru vă va intra automat în Givedaway pentru un Petchatz HD. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu uitați să ne urmați Stare de nervozitate și Google+ Pentru actualizări despre toate comentariile noastre video, Cum-Pentru videoclipuri, Vizualizări viitoare și multe alte informații excelente pentru proprietarii de câini. Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 22 decembrie, 2017. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: camera petchatz hd pet (valoare de 380 usd)