Recapitul de duminică: cum să selectați un costum sigur de halloween pentru câinele dvs

Sfaturi de top Câine - Cum de a selecta un costum sigur de Halloween pentru câinele dvsUltima duminică a lunii octombrie este aici. Nu pare posibil ca duminica viitoare să fie 1 noiembrie! Ați avut timp să citiți Coloana Ultima duminică despre ingredientele de a căuta în hrană pentru câini? Toată săptămâna, site-urile mele și bloggerii mei preferate au postat despre Halloween. Halloweenul și câinii pot fi o combinație excelentă, dar pot fi, de asemenea, periculoși. În această săptămână am decis să verific câteva articole și bloguri despre selectarea unui costum sigur de Halloween pentru câinele dvs.

Nu este la fel de ușor cum pare. Există o mulțime de factori care trebuie luați în considerare, iar în cele din urmă, câinele dvs. nu poate fi tăiat pentru a se răsuci în jurul cartierului într-un adorabil Câine Halloween imbracaminte. Dacă câinele dvs. este plăcut să purtați un costum, puteți urma acest lucru Lista de verificare rapidă de Jennifer Simms Pe 1800.COM. Ea acoperă foarte bine elementele de bază.

  • Asigurați-vă că costumul nu este prea strâns în jurul gâtului animalului dvs. Acesta poate fi un pericol de sufocare. Spre deosebire de copii, câinii nu vă pot spune dacă ceva este prea strâns. Urmăriți-vă animalul de companie și vedeți dacă sunt fidget sau incomod în costumele lor. O altă sugestie este să plasați două degete între costum și gâtul animalului de companie. Testul cu două degete este un instrument excelent pentru a testa dacă costumul este prea strâns.

Pentru mai mult Listă în profunzime a insulelor și a outurilor de a selecta un costum sigur de Halloween pentru câinele dvs., dr. Louise Murray, vicepreședinte al Spitalului Animal ASPCA, a dat câțiva indicii de îngrijire.COM Contributor Jennifer Eberhart. Simms atinge elementele de bază de mai sus, dar multe dintre acestea sunt bunul simț și majoritatea proprietarilor de animale de companie știu cel puțin atât de mult despre selectarea unui costum canin.

Dr. Murray discută câteva lucruri pe care proprietarii de animale de companie nu le vor gândi, inclusiv stresul un costum creează pentru animalul dvs. de companie, Halloween Pericole pentru câine, Importanța alegerii unui costum strălucitor și cât de vital este încă să vă păstrați animalul apropiat de dvs.

  • Dr. Murray subliniază acest lucru ca fiind unul dintre principalii factori împotriva îmbrăcămintei unui animal de companie. "Aveți grijă de orice semne de stres sau anxietate când ați pus un costum pe animalul dvs. de companie. Dacă animalul tău urăște costumul, nu-l forțați să-l poarte! Un frumos bandana portocaliu sau cravată de arc este o alternativă fericită la un costum complet.& # 8221; Dacă aveți un animal de companie care nu-i place să poarte articole de îmbrăcăminte și acționează nerăbdător, deranjat, inconfortabil sau nefericit, ar putea provoca probleme serioase pentru prietenul tău blând.

De asemenea, am dat peste un articol plin de sfaturi minunate pentru a selecta un costum de Halloween sigur pentru câinele dvs. într-un loc foarte puțin probabil - site-ul pentru Universitatea Texas A & M. Colegiul de Medicină Veterinară și Științe Biomedicale au pus împreună o Mare articol cu câteva sfaturi utile pentru părinții de companie interesați să-și îmbrăcăminte pooch-ul pentru vacanța în sus.

  • Spray-urile de blană sunt în general bine pentru a fi utilizate pentru schimbarea culorii de blană, atâta timp cât nu sunt aplicate prea aproape de ochii lor. Asigurați-vă că pulverizarea este proiectată special pentru blănurile animalelor și că veți verifica cu atenție etichetele pentru orice discrepanțe.

În timp ce pe site-ul lor, am găsit, de asemenea un articol despre pericolele costumelor de Halloween Pet.

  • Deși costumele sunt o modalitate distractivă de a interacționa cu animalul dvs. de companie, dr. Mark Stickney, profesor asociat clinic și director al serviciilor de chirurgie generală la Colegiul Universitar din Texas A & M din Medicina Veterinară și Științe Biomedicale, a subliniat importanța monitorizării animalelor de companie în îmbrăcămintea dvs.# 8220 de costume drăguțe sunt distractiv pentru a pune pe animalele dvs. în timp ce trick-sau-tratare, dar când nu vă urmăriți animalele, asigurați-vă că să le scoateți, și # 8221; Stickney a spus.

Asigurarea veterinară de companie (VPI) are, de asemenea, o Blogul mare Pe site-ul lor despre selectarea unui costum sigur de Halloween pentru câinele dvs. Cele mai multe dintre celelalte liste pe care le-am găsit au avut dimensiunea costumelor și se potrivesc ca un lucru numărul unu pentru a fi conștient, dar am crezut că este interesant faptul că VIP menționează alergiile în locul de sus. Probabil pentru că văd o mulțime de pretenții de asigurare a animalelor de companie după ce puii se descompun într-o erupție cutanată ca răspuns la o reacție alergică la un anumit tip de îmbrăcăminte.

  • Este posibil ca animalul dvs. de companie să poată avea o reacție alergică adversă la un costum de Halloween, datorată în parte la tipul de țesătură, fie la brandul de detergent sau de balsam de țesături utilizate pentru curățarea costumului.Dacă observați mâncărimea PET în timp ce purtați costumul, eliminați-l. O reacție alergică ar putea provoca o erupție roșie, mâncărime, care ar necesita apoi tratament veterinar.

Când vine vorba de costume de companie, atât de mulți părinți de companie se îndreaptă peste bord. Acest articol De la Spitalul Banfield Pet discută importanța păstrării simplă și vă oferă chiar câteva idei pentru unele modalități foarte ușoare de a vă îmbrăca câinele în sus fără toate arcurile, măștile și pălării amuzante.

  • Dacă doriți să vă îmbrăcați câinele, păstrați-l simplu. Câinele dvs. nu trebuie neapărat să fie pus într-un costum complet. Gândiți-vă la un bandanna sau un guler decorativ. Acestea pot fi doar atingerea corectă. Dacă câinele dvs. poate tolera purtarea unui costum complet și îi place, de fapt, alegeți acest lucru confortabil. Dacă este prea strânsă, ar putea tăia circulația, limitează mișcarea, împiedică respirația sau provoca pete dureroase. Dacă costumul este prea slăbit, câinele dvs. poate călători sau se încurcă.

Ele includ, de asemenea, o legătură cu un mare, Scurt video că au făcut despre sfaturile de siguranță a animalelor de Halloween.

Dacă căutați câteva sfaturi și trucuri pentru cel mai bun costum pentru un câine, Acest blog De la Waggit are câteva sugestii minunate.

  • Costumul se potrivește cu câinele. Ca și oamenii, câinii au personalități și au un anumit tip de atitudine. Dacă Chihuahua ta îi place să se pronunțe și să joace din greu pentru a obține, ar putea fi potrivit să o îmbraci ca bombă de inimă Bombshell. Fusta scurtă, peruca blondă - râd doar să mă gândesc la asta. De multe ori, câinele reflectă proprietarul. Deci, dacă vă îmbrăcați câinele ca un personaj de războaie Star, doar ar putea spune ceva despre dragostea ta pentru sci-fi. Acest câine a fost făcut pentru acea pălărie tare.

Se continuă să arate un buldog dur, îmbrăcat în mod corespunzător ca un lucrător de construcții. Costumul pare perfect pe el!

Chiar dacă stați în Halloween și nu vă gândiți niciodată să vă îmbrăcați câinele într-un costum, există încă o mulțime de sfaturi de siguranță pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a vă păstra FIDO în siguranță în vacanță. salvarea labedă.ORG a creat o listă excelentă de sfaturi pentru proprietarii de câini care stau și dau bomboane pentru a truc sau a prosaters. Este o must-citit Pentru toți părinții de companie care își deschid casa la copii în noaptea de Halloween.

  • Luați în considerare coactarea animalului de companie, ceea ce îl poate face să se simtă mai sigur și să reducă șansele de scăpare accidentală. Oferiți jucării de mestecat, o pătură preferată, o bucată de îmbrăcăminte cu mirosul dvs. pe el sau orice confruntă cu animalul. Redați muzică moale sau o înregistrare a sunetelor liniștitoare.Dacă doriți să aveți câinele lângă ușă pentru a saluta vizitatorii, păstrați-l pe lesa. Animalele de companie pot deveni foarte stresate de activitățile de vacanță și de întreruperile nedorite în rutină. Un câine nervos ar putea să se simtă amenințat și mârâit, se scurge sau mușcă.Păstrați câinii în interior. Este o idee rea să lăsați câinii în curte; În plus față de parada sărbătorii sărbătorii înfricoșătoare și agitarea lor, au existat rapoarte despre tauning, otrăviri și furturi de animale de companie. Plus că sunt susceptibile de a lătra și de a urca la fluxul constant de tratament sau de trădori.

Halloween este de fapt un timp foarte periculos pentru animalele de companie. Este una dintre cele mai aglomerate nopți la clinicile de urgență veterinare și este, de asemenea, o noapte obișnuită pentru ca câinii să se piardă. De asemenea, este una dintre cele mai frecvente nopți pentru vizitele de urgență din cauza mușcăturilor de câine. DoggoneSafe.com are foarte mult Blogul extins post care se concentrează pe păstrarea animalelor de companie în siguranță și împiedicând mușcăturile de câine pe Halloween. Acesta include un videoclip de anunțuri publice, 5 videoclipuri de siguranță de siguranță, o listă de sfaturi pentru proprietarii de câini și o listă de sfaturi pentru părinți și copii.

  • Puppies și câinii care îi place să urmărească pot fi prea încântați de costume cu biți dang sau de material de streaming. Supravegheați foarte atent dacă aveți un câine care poate încerca să se joace cu costumele copiilor dvs. în timp ce le poartă. Învățați-i pe copii să fie un copac și să stea în continuare dacă câinele începe să se așeze la costumul lor de când se mișcă mai mult, cu atât mai departe câinele va primi.

Dacă faceți o mică cercetare înainte de a vă lua animalul de companie și despre Halloween, sunteți sigur că aveți un timp minunat. De asemenea, dacă veți rămâne, verificați unele dintre aceste resurse pentru păstrarea animalelor de companie în siguranță în interior. Deși Halloween se referă la distracție, pranzi și mâncați bomboane până când veți obține o Belilyache, nu este vorba de distracție și jocuri. Responsabilitățile părinților PET nu se termină niciodată, chiar și în vacanță. Au un Halloween foarte fericit și să fie în siguranță!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Recapitul de duminică: cum să selectați un costum sigur de halloween pentru câinele dvs