Diy dog halloween bandana & dress up idei

Cu Halloween chiar în colț, am vrut să împărtășesc câteva idei simple și distractive pentru puii tăi.

Dacă nu ați văzut-o DIY Dog Bandana Tutorial, vă rugăm să verificați dacă aici. Va avea un tutorial mai profund în ceea ce privește cum să creați și să coaseți o bandă personalizată pentru puii dvs!

Provizii:

  • Țesătură de bumbac
  • Potrivirea firului
  • Marcatori de țesături sau vopsea acrilică și mediul de vopsire a țesăturii (vopsea Puffy, de asemenea, funcționează!)

Directii:

Să începem cu câteva idei spooky pupuri de sărbătoare!

Pentru ideile tematice de fantomă. Mai întâi am cusut o bandă din țesătură de bumbac albă.

Am încercat să folosesc un marker de țesături, dar mi-am dat seama că a sângerat și am vrut o privire grafică curată. În schimb, am folosit marcajul de țesături pentru a scrie baza cuvântului meu numai cu litere mici și a pictat restul cuvântului.

Am vopsea acrilică mixtă cu un pic de mediu de vopsire a țesăturii - pe care ar trebui să îl puteți găsi la orice magazin de artizanat. Am umplut scrisorile blocului, apoi am tras în unele porțiuni neuniforme și picurate ale textului pentru aspectul infricosator.

Lăsați acest uscat peste noapte și ați terminat!

Ok, aceasta este din punct de vedere tehnic, nu o bandana, dar nu am putut ajuta sa fac un costum fantomatic mic. Nu există măsurători reale sau nimic pentru asta.

Tocmai am scos o bucată de țesătură albă peste Luca și cu ochiul ochiului pentru botul lui. Apoi a scos-o din nou peste el pentru a obține o idee generală despre locul în care ochii lui ar fi apoi tăiat cercuri în consecință. Aceasta a fost super distractivă și ar funcționa pentru o fotografie sau un clip scurt, dar crede-mă că nu a păstrat acest lucru mult timp!

Apoi, similar cu cuvântul "boo!"Am crezut că un bandana Jack-O-Lantern ar fi drăguț și distractiv.

Am cusut o bandană portocalie ca bază. Apoi mi-a schițat designul de față pe o bucată de hârtie și mi-a urmărit acest lucru pe față cu un marcator de țesături.

Am păstrat fața simplă, știind că markerul meu a sângerat. Am vrut să țin obrajii deschisi, dar din moment ce vopseaua mi-a sângerat puțin, în timp ce peria mea era prea umedă, i-am umplut.

Cred că metoda de pictură funcționează cel mai bine pentru modele mai simple, dar în general mi-a plăcut aspectul grafic curat!

Ceea ce iubesc despre pictura sau desenul pe bandanas este că sunt prea prietenoase! Puteți folosi marcaje de țesături sau vopsea pufos și aveți o mulțime de distracție personalizând aceste.

În cele din urmă avem Bandy Corn Bandana! Pentru aceasta veți avea nevoie: țesături portocalii, galbene și albe.

Am început, practic, împărțind modelul de bandă de bază în 3 piese chiar și apoi, adăugând o alocație cusăturii de 1/2 "tot drumul. * Notă Nu voi merge prea mult în detaliu de când am făcut o eroare făcând acest lucru, ceea ce a devenit cu siguranță mai evident cu modul în care am vrut să termin cusăturile.

Am vrut să păstrez interiorul lui Bandana curat, așa că am cusut fiecare piesă împreună cu o cusătură franceză. Acesta este locul în care în loc de a coase partea dreaptă împreună, tu coaseți laturi greșite împreună, tăiați alocația, pliați și apăsați cusăturile înapoi (astfel încât părțile drepte sunt împreună) și coaseți împreună fără margini brute.

*(Imaginea de curtoazie a lui http: // SEWINGCAFEWITHYNNE.Blogspot.COM)

* Notă a găsit această imagine pe Google - este o ilustrare utilă pe o cusătură franceză!

După cum puteți vedea, fiecare nivel a devenit mai mic și mai mic. Din fericire, am tendința să-mi creez bandanele un pic mai mare și pe capătul liber, așa că am reușit să trimit acest exces și bandana a lucrat bine.

* Dacă aș face acest lucru din nou, aș fi de fapt doar 3 benzi dreptunghiulare împreună cu cusăturile franceze care au fost un pic mai mari decât piesa mea de model.

Apoi tăiați forma triunghiului și continuați cu cusut bandana împreună ca de obicei, asigurându-vă că secțiunea de mijloc este măsurată la lungimea corectă cu alocația cusăturii.

Ceea ce iubesc despre acești bandanas în general este că ei sunt într-adevăr iertați. Sunt, de asemenea, foarte ușor de făcut și personalizați pentru puii dvs. și cu sinceritate am avut atât de multă distracție făcându-le!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Diy dog halloween bandana & dress up idei