11 Sfaturi pentru a vă asigura că câinele dvs. Este sigur în timpul sărbătorilor

Toată lumea așteaptă cu nerăbdare sezonul de vacanță și Crăciunul. Părinții de companie își vor răsfăța câinii cu tratamente, jucării, vacanțe și vor asigura o Mare timp pentru întreaga familie. Dar trebuie să ne amintim și cât de important este să ne păstrăm câinii în siguranță în timpul sărbătorilor și să ținem minte toate pericolele de Crăciun petrecut în minte.

Samantha a discutat anterior toate modalitățile de a vă menține pe canini sigură și fericită în timpul sărbătorilor de Halloween și ce tip de câine pericolele pentru a evita la Ziua Recunoștinței. Cu mai multe sărbători se apropie rapid, este necesar să vorbim despre păstrarea animalelor de companie în siguranță pe Crăciun.

Luați pași pentru a vă asigura că dvs. și câinele dvs. vă bucurați de sezonul de vacanță fără rănire sau boală. Păstrați pericolele comune legate de câine în minte atunci când cumpărați decorațiuni de vacanță și în timp ce puneți acele decorațiuni. Ea durează doar un pic de gândire pentru a asigura Crăciunul se bucură de fiecare membru al familiei, inclusiv membrii familiei blană, cu patru picioare.

Cum să vă asigurați că câinele dvs. este sigur în timpul sărbătorilor

Câine de Crăciun ornamente de siguranță

1Ornamente rezistente la câini

Decorați pomul de Crăciun cu ornamente neîngrădite. Câini cu cozi lungi și fericite pot zdrobi ornamentele de spargere scăzute. Dacă nu sunteți acolo pentru a curăța ornamentul imediat, cioburile ascuțite pot tăia labele și nasul.

Unii câini vor încerca chiar degustarea pieselor ornamentale, ducând la rănirea gurii sau a tractului digestiv. Curios, câini jucăuși pot crede că ornamentele sunt distractive jucării de câini noi care pot fi scoase de pe copac pentru timpul de joc. O criză poate provoca vătămări dureroase.

Orientele fragile, fragile cu valoare sentimentală pot fi încă atârnate pe copac dacă sunt atârnate din greutatea câinelui. Puneți-le în sus și atârnați ornamente neîngrădite scăzute.

2Safer Tinsel

Utilizați o ghirlandă strălucitoare pentru a lumina copacul cu un aspect de tinsel. Nu folosiți benzi subțiri de copac tinsel oriunde pe copac. Este extrem de periculos pentru câini. Chiar și câteva piese care cad copacul ar putea fi gobbled de un câine curios care crede că ar putea fi un tratament gustos.

LEGATE DE: 15 motive pentru a lua în considerare porțile de siguranță pentru animalele de companie pentru câinele dvs

Dacă câinele dvs. mănâncă acelea, benzile subțiri pot trece fără rău, dar pot provoca probleme grave în tractul digestiv al câinelui. Ghirlandele strălucitoare sunt mult mai puțin susceptibile de a deveni o problemă, dar piesele mici ar putea să se desprindă. Părinții câinilor cu câini care tind să apuce ceva care cade la podea ar trebui să-l lase și pe cei de pe copac.

3Siguranța cablului de copac

Setați copacul de Crăciun în fața prizei de perete și asigurați-vă că cablul de lumină de Crăciun merge direct de la copac la priză. Nu lăsați cordonul să se drape pe podea. Un catelus curios poate ca simțul cordonului în gură și mușcă-o pe ea.

Câinii mai în vârstă care nu sunt interesați în mod special de cablul luminos să-l iau accidental împreună cu unul dintre jucăriile lor preferate de câine. Ei ar putea să-l mușcă pe ea sau să fugă cu el, trăgând copacul imediat în acest proces.

4Ornamente comestibile

Lăsați bomboanele de bomboane, puncornul strâns sau alte ornamente comestibile de pe copac în întregime. Chiar dacă sunt atârnați în sus pe copac, câinele ar putea încerca să le atingă. De multe ori, aceste ornamente comestibile sunt făcute pentru a arăta deosebit de atractive, iar câinii iubesc aspectul acestor lucruri.

LEGATE DE: În cazul în care câinele dvs. mănâncă oameni alimente?

Cea mai mare problemă este că câinele dvs. va fi axat pe obținerea celor # 8220; tratează & # 8221; de pe tratate și consumându-le. Este posibil ca pooch-ul tău să poată sări cu ușurință pentru a apuca decorațiile comestibile, apoi să le mănânce, înveliș și toate, ceea ce va provoca probleme serioase de sănătate. Arborele poate fi, de asemenea, bătut când câinele sare pentru a obține o decorare gustoasă.

5Apa de pompieri de Craciun

Drape o fustă de copac de Crăciun greu în jurul bazei copacului dacă puneți un copac viu. Fusta copacului va ajuta la menținerea câinelui din apa copacului. Acest lucru va însemna umplerea suportului copacului mai rar, făcându-l mai puțin probabil ca copac să se usuce prea repede. Nu utilizați conservanți de copaci toxici în apa copacului.

Cercetările au arătat de fapt că nu este nevoie să adăugați nimic la apa copac pentru a vă ajuta să păstrați un pom de Crăciun tăiat. Doar faceți o tăietură proaspătă pe baza trunchiului, utilizați un suport care va deține aproximativ un galon de apă și să-l păstreze plin. Nu este nevoie să mergeți mai ales cu copacul și, prin urmare, puteți evita punerea câinilor în pericol.

6Ciorapi atârnați cu grijă

Evident, nu există sărbătoare de Crăciun cu ciorapi tradiționali pentru majoritatea părinților din America. Dacă intenționați să utilizați ciorapi în acest an, atârnați aceste decorațiuni de Crăciun din greutatea câinelui dvs. Acest lucru este deosebit de important dacă ciorapii vor fi încărcați cu bunuri cum ar fi bomboane de ciocolată pe zi sau două înainte de Ziua de Crăciun.

LEGATE DE: Pregătiți-vă câinele pentru o urgență

Este mai bine dacă atârnați astfel de decorațiuni de Crăciun în sus și asigurate astfel încât să nu cadă cu ușurință. Doar pentru a fi în siguranță, nu puneți bomboane în ciorapi sau așteptați până în ultimul minut și păstrați câinele din cameră până când ciorapii umplute sunt descoperiți și goliți de către destinatar. Amintiți-vă cât de periculoasă este ciocolata pentru câini.

7Plăci de bunătate

Nu lăsați feluri de mâncare sau plăci de Crăciun gustoase tratamente pentru oameni (și chiar aceia pentru câini) în cazul în care animalele dvs. de companie le pot atinge. Așteptați până înainte ca oaspeții să sosească să le pună și să se asigure că masa este prea mare pentru ca câinele să ajungă cu ușurință. Amintiți-vă că pentru câțiva câini chiar și o "înălțime sigură" nu este suficient de mare.

Știm cu toții că câinii pot fi puțini lui Houdini atunci când vine vorba de a găsi o modalitate de a mânca sursa acelui miros delicios. Când aveți un mic Houdini, jucați-l suplimentar. Dacă este posibil, nu puneți deloc bomboane de ciocolată. Există o mulțime de alte opțiuni dulci, care, în timp ce încă nu ar trebui să fie consumate de câini, sunt mult mai sigure pentru ei decât bomboanele.

8Plante de vacanță

Plasați plante decorative de Crăciun cum ar fi Poinsettias, vâsc sau Holly în sus din greutatea câinelui. Poinsetties și Holly sunt doar ușor toxice pentru câini, dar ia măsuri de precauție pentru a reduce oricum riscul de expunere sau ingerare. Boabele, frunzele și SAP pot provoca iritarea gurii și gâtului, precum și problemele gastrointestinale.

LEGATE DE: De ce nu ar trebui să dați niciodată animalelor de companie ca daruri

Este mai bine dacă puteți păstra toate astfel de decorațiuni la îndemâna și ridicați frunțile și boabele căzute imediat. Vâscul este Foarte toxic. Câteva simptome de ingestie a vâscului sunt colapsul cardiovascular, problemele gastro-intestinale și comportamentul erratic. Dacă trebuie să aveți vâsc în casă pentru sărbătorile, atârnați-o foarte mare și fixați-o în siguranță.

9Cadouri comestibile

Nu puneți cadouri de Crăciun care să conțină alimente sub copac. Dacă primiți un cadou prin poștă, păstrați-l la îndemâna până la dimineața de Crăciun sau deschideți-o imediat pentru a vedea ce este înăuntru. Când un cadou ajunge că nu credeți că ar conține alimente, dați-i testul de sniff înainte de ao lăsa sub copac doar pentru a fi sigur.

Încercați să vă țineți cadoul în jos sau să-l puneți pe podea și să vă lăsați câinele să-l verifice, să vedeți cum reacționează. Dacă își pierde rapid interesul, este un pariu destul de sigur că nu conține alimente. Când încearcă imediat să deschidă darul, labele de la el sau chiar pare ciudat preocupate de dar, fie să o deschidă pentru a vedea dacă există mâncare în el sau a pus-o într-un dulap sau dulap pentru păstrarea în siguranță.

10Crăciunul de Crăciun

Asigurați-vă că noi costumele de Crăciun Crăciun sunt dimensiunea corectă și se potrivesc corect. Verificați și hainele vechi, dacă câinele dvs. a pus sau a pierdut greutatea. Hainele de câine montat necorespunzător pot restricționa respirația și mișcarea. Deschiderea gâtului costumului câinelui trebuie să fie suficient de liberă pentru a glisa confortabil două degete ținute vertical între gâtul câinelui și îmbrăcămintea sau gulerul.

LEGATE DE: Cele mai bune costume de câine

Amintiți-vă că "mânecile" hainelor de Crăciun ale lui Pooch ar trebui să fie suficient de libere pentru a se potrivi cu degetele între piciorul câinelui și țesăturii. Deschiderile care sunt prea strânse vor restrânge mișcarea și pot interfera cu circulația. Costumul ar trebui să fie conceput pentru a permite câinelui să meargă să meargă fără a se murdări sau ar trebui să fie decolată atunci când se află afară pentru a avea grijă de afaceri.

11Câini în bucătărie

Păstrați câinele din bucătărie în timp ce gătiți cina de Crăciun. O ușă cuptor lăsată deschisă în timp ce verificați alimentele, mai ales dacă vă întoarceți spatele pentru un minut, ar putea duce la arsuri. Câinele tău poate să-și pună nasul sau gura pe ușa cuptorului fierbinte sau chiar să sară pe ea în emoție, provocând arsuri în nas, gura sau labele sale.

Câinii sunt neglijenți, și ați putea să vă așezați în picioare în mijlocul tuturor acestor mirosuri minunate de mâncăruri de vacanță, făcându-vă să călătoriți și să cădeți sau să-l pasi pe el. Dacă se întâmplă să purtați o tigaie fierbinte, greu de alimente sau cu un cuțit ascuțit, leziunile ar putea fi destul de severe pentru tine, câinele și oricine altcineva care se întâmplă să fie în apropiere.

După ce vă asigurați siguranța câinilor, a copiilor și a dvs. în timpul sărbătorilor de Crăciun, asigurați-vă că încă mai aveți un timp bun împreună:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 11 Sfaturi pentru a vă asigura că câinele dvs. Este sigur în timpul sărbătorilor