Rețetă: biscuiți dulci de cartofi dulci

O mulțime de proprietari de animale de companie nu doresc pentru a-și face propriile hrană pentru câini și tratează din cauza timpului implicat în pregătirea acestora. În timp ce unele rețete pot fi destul de consumatoare de timp, aceste biscuiți de câine de cartofi dulci sunt făcute cu doar trei ingrediente și doar câteva minute de pregătire.Ele se coace în aproximativ 20 de minute și pot fi făcute în cantități în vrac pentru a fi înghețate pentru utilizare ulterioară.

Acestea nu sunt ca niște biscuiți de câini tradiționali. Probabil că imaginați un biscuit uscat care se prăbușește când încerci să o spargi. Nu sunt acestea! Sunt moi și un pic umed în mijloc. Ele sunt gustările perfecte pentru câinii cu probleme dentare sau dinții lipsă.

Delicious Dog Dog Biscuit Biscuits BiscuitsÎmi place să-mi fac propriul câine tratează, pentru că le fac în ele Dimensiunea corespunzătoare Pentru fiecare dintre câinii noștri. Avem un Retriever Labrador, Saddie și un amestec de beagle, Molly. Îmi place să am capacitatea de a face mici tratamente pentru tratamentele Molly și mai mari pentru Saddie. Să nu mai vorbim, tratațiile de casă sunt mult mai sănătoase decât cele mai multe câini comerciali tratează.

Majoritatea câinilor iubesc gustul cartofului dulce, iar aceste legume sunt foarte sănătoase pentru companionul dvs. canin. Cartofi dulci sunt scăzuți în grăsimi și în fibră dietetică. Ele sunt, de asemenea, o sursă bună de vitamina B6, vitamina C și mangan.

Ca și morcovii, aceste legume sunt bogate în beta-carotenul antioxidant, care se transformă în vitamina A când este procesată de corpul câinelui tău. Vitamina A este un nutrient esențial pentru o creștere adecvată, rezistență musculară și vedere. De asemenea, pot ajuta calmează un stomac deranjat.

Aceste tratamente ușoare de câine de casă sunt o modalitate excelentă de a adăuga cartof dulce în dieta zilnică a câinelui tău!

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Rețetă dulce de cartofi dulci

Rețeta mea preferată de cartofi dulci de cartofi

Ingrediente

  • 1 3/4 cesti de făină de grâu integrală (puteți înlocui făina de orez sau făină liberă de gluten dacă câinele dvs. are alergii)
  • 1 ceașcă de cartofi dulci (conserve sau proaspete)
  • 1 ou bătut

Directii

Preîncălziți cuptorul la 350 °.

Combinați toate ingredientele într-un castron mare pentru a forma un aluat. După cum menționez în ghidul meu video de mai sus, dacă aluatul este prea uscat, puteți adăuga aproximativ 1/2 cană de apă. Dacă utilizați cartofi dulci conserve (cum am făcut), probabil că nu va trebui să adăugați apă, deoarece sunt atât de umede.

Line o foaie cookie cu hârtie de pergament. Rotiți aluatul în bile mici și plasați-le pe ele pe hârtia pergamentului. Apăsați bilele de aluat cu o furculiță până când biscuiții sunt de aproximativ 1/4 și # 8243; gros.

Tu nuNu trebuie să vă faceți griji cu privire la plasarea biscuiților departe. Nu există nici un agent în creștere, cum ar fi drojdie, în această rețetă, astfel încât biscuiții nu au câștigat și să rămână împreună.

Coaceți biscuiții dulci de cartofi din cuptorul dvs. de 350 ° timp de aproximativ 20 de minute. Veți observa că ei transformă maroul de aur când au reușit. Dacă ați făcut-o puțin mai groasă decât 1/4 și poate fi nevoie să coaceți timp de 25-30 de minute. Continuă să verificați până când "au transformat o nuanță frumoasă de maro de aur.

Puteți stoca biscuiți rămași într-un container etanș pentru aproximativ 5 zile. Dacă le stocați în frigider, ar trebui să dureze aproximativ 10-14 zile. De asemenea, puteți îngheța aluatul sau cookie-urile coapte într-un recipient etanș de până la 3 luni.

Urmăriți următorul: Ingredientul limitat unt de arahide și câini de banane tratați rețeta

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: biscuiți dulci de cartofi dulci