20 Cele mai periculoase decorațiuni de crăciun pentru câini

Asigurați-vă că câinele dvs. este sigur În timpul Crăciunului poate fi o sarcină cu adevărat exigentă, mai ales dacă nu sunteți familiarizați cu toate pericolele posibile pe care câinele dvs. îl poate împiedica în timpul sărbătorilor. Există multe lucruri care ar putea să vă rănească serios pooch-ul și trebuie să vă educați cu privire la ceea ce sunt aceste lucruri și cum să minimalizați aceste pericole.

Din acest motiv, am decis să vă prezentăm câteva dintre cele mai periculoase decorațiuni de Crăciun pentru câini. S-ar putea să fiți surprinși să aflați că unele dintre aceste elemente foarte comune ar putea reprezenta o amenințare pentru câinele dvs. Acest lucru este din păcate ceea ce îi face atât de periculoase.

Dog Pericole de CrăciunCele mai multe case au cel puțin 70% din aceste articole situate în timpul sezonului de vacanță. Ele sunt comune, adică sunt găsite practic oriunde. Aceasta înseamnă că câinele dvs. poate fi expus acestor decorațiuni când Vizitează familia sau prietenii, În timp ce la îngrijirea copiilor Doggy sau în timp ce petreceți timp într-o instalație de îmbarcare.

Chiar dacă alegeți să nu decorați în timpul sezonului de Crăciun, este probabil ca câinele dvs. să aibă contact cu aceste decorațiuni periculoase la un moment dat.

Știind ce decoratiuni de Crăciun pot fi periculoase pentru câini este primul pas pentru a vă asigura că animalul dvs. este sigur și sunet. Dacă știți că pericolele de a privi, atât dvs., cât și Fido se pot bucura de spiritul de Crăciun în întregime.

Similar: 22 DO și DONS Când cheltuiesc Crăciunul cu câini

20 cele mai periculoase decorațiuni de Crăciun pentru câini

Cele mai periculoase decorațiuni de Crăciun pentru câini

1. Poinsettia

Chiar dacă această plantă de Crăciun (prezentată în fotografia de mai sus) este nu ca toxic Așa cum a fost odată crezut, poate să vă rănească câinele dvs. și să îl păstrați cât mai departe de el posibil. Frunzele de la această plantă pot irita și deteriora gura și stomacul câinelui și cauzează adesea greață și vărsături.

2. Holly

Cele mai periculoase decorațiuni de Crăciun pentru câiniDecorarea casei dvs. cu Holly pentru Crăciun este tentantă, pentru că este cu adevărat una dintre cele mai tradiționale plante de Crăciun. Dar trebuie să fiți conștienți de răul potențial pe care îl poate provoca câinele dvs.

Are frunze ascuțite și gust amar, care va păstra majoritatea câinilor departe de el. Cu toate acestea, dacă pooch-ul dvs. nu este atât de ușor de descurajat, trebuie să știți că Holly poate fi destul de toxic dacă este ingerat, Chiar și în doze mici.

3. Vasc

Cele mai periculoase decorațiuni de Crăciun pentru câiniIngerarea vâscului poate fi foarte periculoasă pentru câinele dvs., deoarece este foarte toxică deoarece are substanțe toxice multiple. Unele dintre cele mai frecvente Simptomele de ingestie a vâscului sunt dureri de stomac severe, scăderea tensiunii arteriale și problemele de respirație. În cantități mai mari, vâscul poate provoca, de asemenea, convulsii sau chiar moarte.

4. Amaryllis

Cele mai periculoase decorațiuni de Crăciun pentru câiniAceastă plantă este adesea folosită pentru decorarea de Crăciun și este fără îndoială în partea de sus a listei când vine vorba de cele mai frumoase plante de Crăciun. Dar feriți-vă, este, de asemenea, frumos toxic pentru câini. Ingerarea acestei plante poate face ca câinele dvs. să aibă dureri de stomac, vărsături, diaree, letargie și chiar tremor.

5. Engleză Ivy

Cele mai periculoase decorațiuni de Crăciun pentru câiniAceastă viță de vie foarte atractivă poate fi periculoasă pentru oameni, de atunci Este toxic în jur și pot provoca, de asemenea, dermatită și inflamație a pielii dacă o descurci necorespunzător. Pentru câini, ingerarea frunzelor acestei plante este partea cea mai periculoasă și poate provoca pierderea apetitului, vărsăturilor, diareei și durerii abdominale. Câinele dvs. poate avea, de asemenea, reacții dermice cum ar fi blister, roșeață sau umflare dacă vine în contact cu ea.

RECOMANDAT: Sunt copaci de Crăciun otrăvit pentru câini?

6. Crăciunul Rose

Cele mai periculoase decorațiuni de Crăciun pentru câiniFlorile frumoase de pe această plantă (imaginea de mai sus) vor provoca cu siguranță dorința de ao include în decorarea dvs. de Crăciun, dar ar trebui să fiți conștienți de faptul că Crăciunul Rose poate fi periculos pentru pooch-ul tău. Poate duce la multe probleme gastro-intestinale și ar trebui să vă asigurați că câinele dvs. nu poate ajunge deloc.

7. Brad de Crăciun

Pomul de Crăciun, fie că este vorba de real sau artificial, poate fi, de asemenea, ușor toxic pentru câinele dvs. Acele de la copacul real pot provoca iritarea ușoară a gurii și dureri de stomac și, dacă sunt ingerate în cantități mai mari, pot duce chiar la unele probleme abdominale mai grave. Arborii artificiali sunt în cea mai mare parte din plastic sau aluminiu și dacă câinele dvs. ingeră o parte din ea, el poate avea și diverse probleme gastro-intestinale.

8. Crăciun conservanți

Chiar dacă conservanții copacilor de Crăciun nu sunt de fapt decorațiuni, ele sunt încă foarte periculoase pentru câinele dvs. Ele sunt folosite pentru a menține pomul de Crăciun proaspăt și dacă câinele dvs. bea apă de copac care a fost amestecat cu acești conservanți, poate avea unele consecințe destul de grave de sănătate. Utilizați apă obișnuită pentru pomul de Crăciun, iar câinele dvs. va fi sigur de otrăvire.

9. Lumini de Craciun

Luminile de Crăciun sunt o parte inevitabilă și trebuie să aibă o parte din decorarea de Crăciun, dar sunt, de asemenea, o sursă comună de accidente care implică câini. Fie că este arsă pe luminile înseși sau mestecând la cabluri și fire (care duce la arsuri, șocuri și convulsii), câinii vor face adesea o greșeală care le pune în pericol în jurul luminilor de Crăciun. Depinde de tine să faci totul în puterea ta pentru a preveni acest lucru.

10. Lumânări

Lumanțele de Crăciun aprinse prezintă un pericol serios de incendiu, chiar dacă nu aveți un câine sau alt animal de companie. Cu toate acestea, cu un câine încântat care rulează, aceste lumânări sunt și mai periculoase. În plus față de focul potențial, ele pot, de asemenea, să ardă gura sau nasul câinelui dacă se apropie de ei. De aceea lumânările electrice sunt o alternativă excelentă, bună și mult mai sigură față de cele reale.

LEGATE DE: Sunt cactus de Crăciun otrăvit pentru câini?

11. Beteală

Cele mai periculoase decorațiuni de Crăciun pentru câiniAcesta este unul dintre multe decorațiuni periculoase de Crăciun pentru câini. Ingerarea lui Tinsel poate face pooch-ul dvs. foarte bolnav și, în cazuri extreme, ea poate deveni, de asemenea, fatală.

Pisicile sunt mai predispuse la intoxicarea lui Tinsel, dar câinii pot veni și în mod rău din cauza ei. Unele dintre simptomele otrăvirii Tinsel sunt vărsături, letargie, diaree, deshidratare și dureri abdominale.

12. Ornamente de sticlă

Evitați utilizarea ornamentelor din sticlă pentru pomul de Crăciun dacă aveți un câine. Ei nu sunt periculoși per se, dar dacă cad de pe copac și pauză, câinele tău poate să iasă pe pahar și să-și taie labele. S-ar putea chiar să încerce să mănânce paharul, ceea ce poate provoca tăieturi grave ale gurii, iar dacă reușește să înghită paharul, acesta poate duce la unele probleme abdominale grave.

13. Ornamente comestibile

Ornamente care miroase bine și arata bine pentru tine, de asemenea, pare destul de gustos de câinele tău. În acest caz, vă puteți aștepta ca pooch-ul dvs. să încerce să le mănânce, ceea ce poate fi periculos. Cele mai multe dintre aceste ornamente sunt fabricate din zahăr excesiv, în special bomboane de bomboane, care pot provoca graba de zahăr și altele Probleme de sănătate legate de zahăr.

De asemenea, lipiciul și alte materiale sunt uneori utilizate pentru a face ornamente comestibile și pot fi toxice sau altfel periculoase pentru câinele dvs. Să fie deosebit de atenți la ornamentele de aluat de sare, deoarece au existat câteva cazuri ale acestor ornamente care duc la incidente fatale cu câini.

14. Imitație zăpadă

Imitație zăpadă sau flocking poate fi, de asemenea, periculos pentru câini. Flockingul este adesea pulverizat pe un pom de Crăciun pentru a face să pară mai realist și să ofere un set natural fermecător. Cu toate acestea, flockingul este, de asemenea, toxic pentru câini, iar pooch-ul tău ar putea deveni tentat să mestece-o, deoarece ramurile de copaci ar putea arăta ca distracții se lipesc de el cu zăpada de imitație pe ele.

15. Păr de înger

Îngerul părului este, în esență, o relicvă a trecutului, dar unele gospodării au încă această veche decorare de Crăciun, care este făcută dintr-o fibră de sticlă fină. Dacă acesta este cazul cu dvs., trebuie să fiți conștienți de numeroase preocupări legate de sănătate care vin cu utilizarea sa. Unele decorațiuni de heirloom sunt, de asemenea, făcute din părul înger și trebuie să vă asigurați dacă acesta este cazul dacă intenționați să le utilizați.

Similar: Cum să păstrați câinii departe de pomii de Crăciun

16. Globuri de zăpadă

O mulțime de oameni ca aspectul unui glob de zăpadă în casa lor pentru Crăciun, dar trebuie să fii atent cu ei dacă deții un câine. Deoarece unele dintre globurile de zăpadă, în special cele importate, conțin antigel, ele pot fi foarte periculoase pentru câini.

Antigelul este extrem de toxic pentru câini și poate duce chiar la moarte. Unele dintre simptomele care urmează ingestia antigel sunt euforia, greața, bătăile rapide, convulsii, găsirea și coma.

17. Popcorn fire

Firele de popcorn arată foarte atractiv pentru majoritatea câinilor, iar pooch-ul dvs. va avea probabil un timp greu să-i rezist și ei. Cu toate acestea, există unele pericole care vin cu fire de popcorn, în special din șirul care păstrează piesele de popcorn împreună. Dacă câinele dvs. reușește cumva să ingerați șirul, care este adesea făcut din linia de pescuit, el poate avea o experiență cu adevărat neplăcută și poate chiar să ajungă la masa chirurgicală.

18. Umerii ornamente

Umerii ornamente sunt acei biți de sârmă mică care păstrează ornamentele pe pomul de Crăciun. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. își ia gura pe ele, el ar putea mesteca și le-a ingerat ceea ce poate provoca o mulțime de Havoc în stomac. Ele pot deveni depuse în tractul digestiv al câinelui sau chiar puncția prin el, care poate deveni chiar fatal dacă nu reacționați rapid. Chirurgia este adesea necesară pentru a face față acestor lucruri în caz de ingestie.

19. Hârtie de împachetat

Cele 20 de decorațiuni de Crăciun cele mai periculoase pentru câiniFiți atenți cu hârtia de împachetare sau crepare, deoarece ingestia poate provoca iritarea în gură. Cu toate acestea, nivelul de toxicitate al acestor lucruri este considerat a fi destul de scăzut, deci nu trebuie să vă alarmați despre asta, cu excepția cazului în care câinele dvs. a ingerat o cantitate mare care poate provoca obstrucția stomacului. De asemenea, atunci când vine vorba de ambalare, păstrați panglica, firele și șirul de la câinele dvs., deoarece aceste lucruri se pot răsuci în jurul intestinelor sale dacă îi înghită, ceea ce poate duce la chirurgie.

20. Potpourri

Potpourri este adesea folosit în timpul Crăciunului pentru a spori atmosfera și a oferi o aromă plăcută pentru dvs. și pentru oaspeții dvs. Potpourri și uleiurile esențiale care produc parfumul, totuși, sunt adesea toxice pentru câini și trebuie să le țineți departe de poochia ta. Ingestia de PotPourri poate provoca gagging, drooling, deshidratare, letargie și tremore, printre altele.

Citiți următorul: Top 22 jucării de câine de Crăciun Safe

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 Cele mai periculoase decorațiuni de crăciun pentru câini