14 Sfaturi de pregătire pentru drumeții cu câinele dvs

Șanse vă place marele în aer liber la fel de mult ca noi și vreți să vă luați tovarășul pentru aventură. Există o mulțime de trasee frumoase de câine în țara deschisă, cu vedere pitorească, dar când nu au grijă, canina ta poate avea probleme. Există un risc de boală, rănire, boală sau chiar câinele care se pierd în timp ce o vânătoare de curățare instinctivă.

Urmând câteva sfaturi simple și trucuri vă vor păstra atât în ​​siguranță, explorați pădurea locală sau drumeții pe trasee desemnate. Doar asigurați-vă că aveți o discuție rapidă cu veterinarul dvs. dacă acesta este primul dvs. animal de companie. Vrei să fii sigur că este suficient de sănătos pentru a rezista la tulpina unei călătorii de drumeție.

LEGATE DE: Ghid de antrenament pentru drumeții pentru câini - 13 elemente de care aveți nevoie pentru drumeții cu câini

14 sfaturi și trucuri pentru drumeții cu câinele dvs

Sfaturi și trucuri pentru drumeții cu câinele dvs

1. Găsiți un traseu care este prietenos de câine

Nu toate căile sunt potrivite pentru a-ți lua câinele de-a lungul. Ar trebui să evitați piesele care au roci ascuțite sau o pantă abruptă, mai mult astfel încât cei frecventați de motocicliștii montani sau caii. Aceste piese au un teren accidentat care nu este de acord cu labele moi ale câinelui tău.

Dacă nu aveți în vedere în mod deosebit un loc în minte, ați putea găsi cu ușurință unul în funcție de starea dvs. la Hikewithyourdog. Puteți căuta trasee de drumeție pentru câini în zona dvs. și găsiți informații detaliate despre orice traseu pe care nu sunteți familiarizat.

2. Asigurați-vă că este pregătit pentru o trek

Nu este într-adevăr o idee bună să luați un cățeluș în dealuri, dacă nu sunteți pregătiți să-i dați tot timpul. Dacă câinele dvs. este prea tânăr pentru a face trek, gândiți-vă să investiți într-un transportator de rucsac dacă sunteți încă interesat să-l aduceți împreună cu dvs.

Pe de altă parte, dacă este destul de bătrân, nu îl scoateți în mod expres pe o călătorie ultra-lungă. Condiționează-l prin faptul că l-au folosit cu toții în aer liber pentru a-și întări labele. Dacă aveți un câine senior, păstrați excursia scurtă și asigurați-vă că este suficient de potrivit pentru a face călătoria.

3. Ia unele măsuri de precauție a sănătății

Înainte de a ieși, asigurați-vă că câinele dvs. este la curent cu vaccinurile sale, deoarece rabia și distematorul sunt acolo ascunzând. Deși nu sunt la fel de obișnuite ca odată, ele sunt încă periculoase și foarte reale. Mergând la o verificare la veterinarul dvs. ar fi o idee minunată, mai ales pentru prima dată când mergeți la drumeții cu un câine.

4. Ambalați un kit de prim ajutor

Asigurați-vă că împachetați, de asemenea, un kit de prim ajutor Doggy care ar trebui să includă cel puțin pensete, bandaje și tifon. Înainte de a ieși pentru trek, asigurați-vă că câinele dvs. nu are răni deschise care să cadă victimă elementelor sau infecției.

Acolo, s-ar putea întâmpla ceva, și dacă ceea ce se întâmplă să fie este o vătămare, veți dori să fiți pregătiți să vă ocupați de ea. Unele incidente comune includ a fi lovit de spini, pahare de picior de sângerare și tăieturi de la mușcăturile animalelor.

O fată cu un câine pe o excursieTa Kit de prim ajutor pentru câini ar trebui să conțină:

  • Betadină sau peroxid de hidrogen
  • Bandaje
  • Pensetă
  • Aspirină pentru durere
  • Antibiotice topice
  • Benadril pentru alergii

5. Păstrează-l pe o leșie sau un ham

Păstrați-l pe o lecție în toate momentele posibile și asigurați-vă că nu trage sau trage pe lesa. Acest lucru poate fi realizat cu ușurință cu formarea prealabilă. Nu utilizați o lecție retractabilă. Acestea sunt convenabile pentru utilizarea de zi cu zi, dar tind să fie mai mult de un hassle atunci când într-o traseu deschis.

De asemenea, trebuie să vă îmbrăcați câinele cu un ham. Hamele oferă mai mult control asupra câinelui decât un guler standard. Ele sunt, de asemenea, mai confortabile pentru plimbări lungi de leșie.

6. Asigurați-vă că este instruit corespunzător

Fido ar trebui să fie capabil să răspundă Comenzi de bază cum ar fi veniți și rămâneți.

De asemenea, ați putea să-i învățați o comandă de rechemare de urgență care să se asigure că scade tot ce făcea în acel moment și se întoarce imediat la tine. Acest lucru este util în special dacă se rătăcește prea mult și vă îngrijorați de el.

7. Asigurați-vă că aveți suficientă mâncare și apă

Cât de multă alimentare și apă depind de diferite lucruri, inclusiv cât de mult vă mâncați și câinele dvs., vremea, zona pe care intenționați să o vizitați și cât timp intenționați să rămâneți.

Estimați cât de mult veți avea nevoie înainte de a seta, și apoi împachetați puțin suplimentar doar pentru a fi în siguranță. Sticle de apă de câine sunt convenabile pentru aceste tipuri de călătorii cu animale de companie, iar dacă credeți că afacerea dvs. de drumeții va dura mai mult, boluri de călătorie sunt încă o opțiune de luat în considerare.

8. Uita-te la ce mănâncă câinele tău

Sfaturi și trucuri pentru drumeții cu câinele dvsNu ar trebui să-l lași să mănânce tot ce găsește în sălbăticie, pentru că ar putea intra cu ușurință în ceva otrăvit sau toxic. El putea, de asemenea, să bea bacterii dintr-un flux infectat sau o piscină de apă.

Este din acest motiv că ar trebui să vă asigurați că aduceți o mulțime de apă pentru dvs. și apă pentru câinele dvs. în sticle de apă înainte de a ieși pentru trek. În acest moment, comenzi precum "lăsați-l" ar veni cu siguranță la îndemână. Nu fi ca proprietarul Acest câine care a murit pe o excursie Deoarece proprietarul ia permis să mănânce niște plante.

LEGATE DE: Un ghid de siguranță de bază pentru drumeții cu câini

9. Aveți grijă de alte animale

Să presupunem că câinele tău vede sau aude un iepure care alerga în jurul orizontului, instinctele lui vor lovi cu piciorul și va încerca să urmărească după pradă potențială. Acest lucru ar putea duce la mai mult pericol și mai rău, se poate pierde.

10. Verificați prognoza meteo

Așa cum se pare că acest lucru se pare, într-adevăr vă ajută când puteți prezice modelul de vreme în ore pentru a veni. Zăpada poate fi tratată cu utilizarea unui pulover simplu, dar căldura și ploaia sunt mai provocatoare.

Nu puteți face prea multe dacă ploaia te prinde în afara gardării. Tot ce fac pentru a contracara acest lucru este de a folosi a Doggy prosop și să-l uscați înainte de a ne întoarce în cort. Câinii pot obține și hipotermie, deci jucați în siguranță.

Vremea caldă este cea mai grea pentru a face față. În timp ce mergeți la trecutul vostru, luați-o lentă, faceți o pauză și odihniți-vă la umbră din fiecare dată când și mai presus de toate - stai hidratat.

Drumeții cu câini într-o vreme slabăAveți grijă de semne de avertizare cum ar fi:

  • Refuzând să se mute
  • Saliva
  • O limbă roșie
  • Gingii palide
  • Gros, lipicios saliva
  • Oboseală
  • O gâfâie excesivă, de obicei cu limba pe partea laterală

Dacă observați unul sau mai multe dintre aceste simptome - luați o pauză și dați câinelui dvs. puțină apă imediat.

11. Rămâi pe traseu

Pierderea pierdută este mult mai ușoară decât pare a alege să aventură în toate locurile greșite. Dacă există un traseu, este probabil acolo pentru un motiv - pentru a vă ajuta să vă găsiți calea prin cea mai sigură rută posibilă.

12. Investiți într-un rucsac de câine de calitate

Există un număr de Consumabile de drumeție Vei avea nevoie, și este o idee bună ca câinele tău să-și poarte propriul bagaj de când vei avea prea mult pe mâini așa cum este. Acest lucru necesită, de asemenea, o pregătire înainte de a fi capabili să împingă. De asemenea, ar trebui să se facă cu luarea în considerare a dimensiunii lui Fido-tactic nu mai mare de 10-20% greutatea corporală.

Sfaturi și trucuri pentru drumeții cu câinele dvsDoggy Rucsac de șa ar trebui să fie, cel puțin, rezistent la intemperii și ar trebui să se potrivească perfect pentru a evita deteriorarea coloanei vertebrale. Asigurați-vă că greutatea este centrată pe umeri, nu pe spate.

13. Ia-l verificat

Mergând o mică creștere din când în când, este o idee bună, dar ar putea ajunge destul de dezastruoasă dacă nu luați măsuri de precauție necesare după ce ați ieșit afară. Dacă sa întâmplat să bea apă de la un iaz suspectat, a rătăcit pentru perioade extinse sau arată semne de boală după plimbare, du-l la un veterinar imediat de a-l verifica.

14. A se distra!

Nu uitați de punctul de a ieși acolo a fost liber de laborarea zilnică a vieții de zi cu zi. Nu fi prea îngrijorat de câinele tău să aibă un moment bun. Nu-l sufli prea mult și dă-i timp să-i smulgă și să exploreze.

Citiți următorul: Camping cu câini? Sfaturi, linii directoare, fac și nu

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Sfaturi de siguranță și trucuri pentru drumeții cu câinele dvs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 14 Sfaturi de pregătire pentru drumeții cu câinele dvs