Unde este aplicația nellie gps locator de companie care încearcă să crească cu ajutorul kickstarterului

Unde

Din păcate, mulți proprietari de animale de companie au experimentat inima instantanee a unui câine sau pisică lipsă. Multe dintre ele nu sunt prea departe, dar este încă devastator când deschideți ușa pentru a vă numi însoțitorul de furie și nu sunt unde să fie văzute.

Pentru a rezolva această problemă, multe produse de companie și companii electronice dezvoltă trackere GPS care pot fi atașate la animalele de companie, astfel încât locația lor poate fi monitorizată prin utilizarea tehnologiei. Acum, un nou produs numit Unde este Nellie încearcă să facă acest lucru, dar ei fac mai ușor ca oricând proprietarilor să urmărească câinii și pisicile pierdute și adaugă o mulțime de tehnologie care nu este disponibilă cu nici un dispozitiv similar.

LEGATE DE: Sfaturi despre cum să ajuți un câine vagabond

Stephen Bell, Creatorul produsului, este Folosind kickstarterul popular de site-uri pentru a ajuta compania sa să ridice banii cerute pentru a finanța dispozitivul și masura să o producă. Kickstarter a ajutat la lansarea multor produse de câine, iar cu boom-ul recent din industria produselor de companie, se pare că, în cazul în care Nellie va primi și suportul pe care îl are nevoie.

Bell și-a dat seama că toate celelalte dispozitive de urmărire făcute pentru câini au o durată de viață scurtă a bateriei și multe dintre aplicațiile care merg cu produsele numai dacă utilizatorul primește serviciul celular. Atunci când a creat unde este Nellie, el sa asigurat că bateria va dura peste un an și este, de asemenea, încă funcțională dacă proprietarul câinelui nu va primi serviciul cu telefonul smartphone.

Unde

Sistemul de la Nellie are un baliză și un dop în stația de bază. Beaconul se atașează ușor la gulerul câinelui și comunică cu stația de bază pentru a urmări animalul dvs. oriunde merge. Nu numai că bateria durează mai mult de un an, dar avertizează și proprietarul câinelui înainte de a fi înlocuit.

LEGATE DE: Cum să alegeți porțile de câini și la Playns pentru câini

Atât Beaconul, cât și baza utilizează tehnologii de comunicare BTY, Wi-Fi și Lora pentru a extinde durata de viață a bateriei chiar mai departe. Baza se conectează la ieșiri de perete, mașina sau un încărcător USB. Bateria pentru bază va dura mai mult de 24 de ore pentru utilizarea la distanță În timp ce drumeții, camping și explorarea.

Aplicația este ușor de utilizat și de a identifica locația câinelui dvs. cu utilizarea Google Maps. Utilizatorii trebuie doar să atingă un buton pentru a primi locația exactă a câinelui. Vă permite să urmăriți mai mulți câini imediat și utilizează, de asemenea, tehnologia celulară și blită.

Proprietarii dispozitivului pot folosi, de asemenea, hărți Google pentru a crea o zonă sigură, iar sistemul le va avertiza când câinele părăsește zona. Zona Safe poate fi schimbată în orice moment pentru a satisface nevoile proprietarului în timp ce călătoriți sau camping.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Unde este aplicația nellie gps locator de companie care încearcă să crească cu ajutorul kickstarterului